Den eviga resan

Ska jag vara riktigt tjötig och prata om dagens hemska orientering jag med? Nja, lite bara.
Ska bara säga att det är något av det värsta jag varit med om! Speciellt att ta mig hem därifrån sen. Det var inte lätt må jag säga..

Satt först vid skogen och fick vänta där ca 20 minuter innan bussen kom. Den kom tillslut och tog oss till skolan.
Jag hade verkligen ingen lust att åka in till stan när jag såg ut som en dränkt katt/skogsmulle och höll på att frysa ihjäl! Därför kunde jag åka via Landvetter tänkte jag.. Inte så smart. Missade bussen därifrån som gick till mig. Den åkte precis när våran buss kom in! Så elakt! Kan dom inte vänta in varandra? Den går ju dessutom typ en gång i timmen därifrån = det har jag ingen lust med.
Jag tog bussen in till stan för att sitta där i 20 minuter till. Bussen kom och tog ca 20 minuter hem. Tog bannemig typ 2 timmar att komma hem. Har nog aldrig tidigare frusit så.
Varmt bad en lång stund sen.. Lär va sjuk imon. Speciellt med tanke på att jag redan var lite förkyld. Alla tre bloggare sjuka imon? ...

Har varit duktig o pluggat riktigt mycket ikväll (A) Om nån bryr sig xD

Gonatt sov sött /N

Orientering

Ja Sandra har ju redan hunnit dela med sig av det roliga vi haft idag... Ne orientering är inte riktigt våran grej om man säger så. Men vi är nöjda över att vi överhuvudtaget tog oss dit :)
När jag kom hem ifrån orienteringen duschade ja en lång stund, jag var helt genom frusen.. Usch kallt! Sedan la jag mig i sängen och somnade på direkten... Och sen när jag vaknade kände jag mig helt tom.. Ont i halsen, värk i ena örat och helt lam. Åh, jag kan inte bli sjuk nu när vi har så mkt att göra i skolan!
Jag ska gå och lägga mig nu och se om det bara är av ren utmattning eller om jag faktiskt håller på att bli sjuk.

Här kommer lite bilder i från när vi var på SoHo!
Ha det bäst! / Edit

  

Jag är en robot som inte är ung för "sådana" aktiviteter

Hejsan!

Idag var det orienteringsdag i skolan! Fy faan, är allt jag kan säga! För det första är det så himla svårt att läsa en karta (varför ska man egentligen kunna det när det finns nymodigheter som GPS?!) och för det andra spöregnade det typ hela tiden så det blev helt simmigt inuti gympaskorna! :s Men ett av våra interna skämt kanske i alla fall passade denna dag; Get Wet! haha, ;)

Igår var det då dans igen, skojsigt! ;D Fattar bara inte varför vissa går där. Jag menar, tränar man någonting så borde man banne mig gå in för det, inte bara vara med 5 minuter och sedan vila resten av lektionen. Suck, blir irriterad på vissa.

Jag har gjort franska nu, inför provet på fredag. Wish me good luck, my lovely friends! :D Snart ska jag plugga lite engelska, och sedan läsa lite i min superroliga bok. Ni MÅSTE läsa Martina -koden av Martina Haag. Älskar hennes böcker, så otroligt roliga så man garvar ihjäl sig efter varje sida! hehe. :D Jag citerar det roliga stycket jag läste igår i boken:

Mitt i en sal står en megastor robot. Den är flera meter hög, och när jag går fram till den så säger den med en metallisk robotröst:
-Goddag. Var vänlig kommunicera med mig.
Nu ser jag att megaroboten har ett tangentbord där man kan skriva olika grejer. Man ska liksom prata med den, den är väl inprogrammerad sådär att kunna svara på de hundra vanligaste frågorna.
- Hej robot, skriver jag
Det tar en halv sekund, sedan svarar roboten, både med en textremsa som blinkar fram på en dataskärm som sitter uppe i pannan på robothuvudet och med en stark robotröst som säger:
- Hej på dig.
- Hur mår du? skriver jag.
Roboten svarar med sin plåtaktiga röst:
- Tack så mycket, jag mår bra. Hur mår du själv?

Haha, mycket skoj! :D Fast jag tar inte med det roligaste stycket av allt - Det är lite snuskigt. ;P hehe. Ni får läsa boken själva så förstår ni hur bra den är, men så mycket kan jag berätta som att denna robot svarar så här på en av Martinas frågor:

- Är du inte lite för ung för sådana aktiviteter?

Och sedan skriker den detta precis när en guidad rundvandring tagit sin början i salen:

- Förresten så idkar vi robotar inte sexuellt umgänge.

Hahahahahahaha, ;D ;D Det tyckte jag var jääääätteroligt. Men sedan har jag ju lite konstig humor också! ;P

Näpp, men nu ska jag ta och dra mig. Engelskapluggandet väntar, vi har ju en stor skrivning imorgon att göra! Hoppas ni alla har det toppen!

Pusss / S

 

Bokmässan 25 september

Är lite sen med detta inlägget kan tänkas, men bättre sen än aldrig...
Vi var på bokmässan för att köpa en bok och lyssna på lite föreläsningar.
När vi först kom fram på morgonen är det första Sandra säger, när vi ser henne, "fan jag har ju glöömt min biljett". Så Sandra vände igen och tog bussen hem.
Medan vi väntade på henne gick vi och tog ut pengar. När vi stod i den oändligt långa bankomatkön kommer det fram en gubbe till oss och undrar om vi känner till ..... kommer inte ens ihåg personense namn, men det var iallafall en snubbe som undrade varför livet fanns, och nu fanns det ett Café uppkallat efter honom dit man kunde gå om man ville disskutera livets frågor. Jaja jag säger då det, lappen hamnade två minuter senare i papperskorgen, jag skulle nog inte kunnat se mig själv på något sådant seriöst...
Sedan gick vi in på bokmässan och var otroligt sugna på kaffe redan när vi kommit in. Men kaffet fick vänta, nu gällde det att hitta en bok som skolan betalade och gå på föreläsningar. Efter 40 minuter hade jag hittat min bok och sandra hade anlänt!
Vi gick på två föreläsningar den ena om minor och den andra om ... vad den nu hadlade om, jag tror vi gick fel på den för den handlade iallafall inte om Hiv&Aids.
När jag och Nathlie hade fått vårar kaffe, gratis dessutom så var vi klara på bokmässan. Vi gick vidare till SoHo och tog oss en macka och njöt av det finna höstvädret!
Efter det så strosade vi runt i affärer och sedan åkte vi hem.

Bilder under dagen kommer här!
Maten väntar! Köss/Edit

  Sandra och Nathalie på Bokmäsan
Dokumentera! Nathalie "Läser" en bok!
Sandra spanar
Efterlängtade Kaffet!

Bilder från SoHo kommer strax!

Ullared igår - So little time and so much to do

Tjiingeling! ;D

Här sitter jag vid datorn och har nyss pluggat ihjäl mig. (konstigt, för Anna trodde nämligen att jag skulle shoppa ihjäl mig igår, haha. Fast det gjorde jag ju i för sig också.) Ja, vi har hundra miljardes tusen hundra läxor, bläee. ;P Fast jag har typ gjort det flesta nu, efter en hel dags plugg. Suck, vilket liv. Men, men, denna veckan har det ju i alla fall hänt en massa roliga grejer. Och det är jag jättetacksam över! :D Det var ju Nannes krogshow, och igår blev det shopping i Ullared. ;) Älskar det stället!! <3 Jag köpte lite kläder (varför blir det alltid svarta och gråa koftor på hösten/vintern?!), schampo och balsam, en skiva (Jill Johnson - är någon förvånad? ;P) och lite annat smått och gott. :) Hann tyvärr inte kolla på spa -grejer, tjejer! So little time and so much to do! hehe. I alla fall så hade jag en jättemysig dag tillsammans med familjen, och jag och syrran sprang runt i hela Gekås för att hitta allt på våra listor! :D Vi kom också underfund med att vi kan låna varandras koftor och sjalar! ;P Bra att ha Jess, ;) (Alltså ni förstår ju att hon inte bara är bra för att jag kan låna kläder av henne, och hon av mig. Nepp, vi står varandra faktiskt väldigt nära. <33 Jaa, egentligen så har jag ju faktiskt två systrar, som ni kanske redan visste? Sofia är 9 år, och Jess är 13. Love them both! <3)

Nu när jag då äntligen har pluggat klart så ska jag ta mig en liten fika hemma i vårt trevliga lilla kök. :) hehe. Sedan får jag nästan abstinens (eller hur det nu stavas) om jag inte får komma ut ett tag. Så jag och Agnes ska väl ta oss en liten promenix i höstvädret. Maybe I see you guys around. Så gå nu ut och njut av vädret (som jag brukar säga) - och lyssna efter en visslande/sjungande fågel, it may be me! :D

Love and hugs to you // Sandiee 


Miss you like hell you know

Jag är trött. Vill sova.
Blev en liten promenad med Erika ikväll iaf. Svinkallt ute, men fick lite luft.
Ska upp tidigt imon (halv 10 hihi) för att åka till jobbet. Sen direkt till dansen efter det. Får se om jag behöver dansa ensam imon med. hmm..

       
Art. Konst. Känsla.

Gonatt o sov fint /N

Lördagkväll.

Det värsta jag vet är att sitta hemma själv en lördagkväll.
Speciellt efter besvikelsen igår. Men då hade jag iaf Edit<3 Det var ju ändå trevligt o mysigt:)

Varenda människa verkar ha nått annat för sig idag. Ja, jag är sällskapssjuk, vaddå då? Det är väl de flesta?
Vill hitta på nåt, men inte ens familjen har tid för mig :( Snyft ja.
Pappa är konstig. Jag mår bara dåligt av att se honom gå runt o deppa o lyssna på kärlekslåtar på högsta volym. Det är skitjobbigt. Vill bara gråta. Varför försvinner alla jag tycker om?

Ha de bra ni som kan :) /N

Party goes café

Godmorgon kära läsare! 
Här sitter vi och har nyss käkat lite frukost. Funderar på att ta en promenad i det (härliga?) vädret. 
Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss.. Först kom vi till ett ställe med massa stojande ungdomar som ville sälja sina biljetter till Inspark. Varför då? tänkte vi. Träffade Cicci och Karin som berättade att dom stått där över en timme. JA. 
Snackade med några killar som sa att man måste ha legg med sig. oops. Nathalie hade glömt sitt hemma hos Edit. Hennes snälla föräldrar åkte ändå in till staden för att lämna det till N. 
Sen var det bara att köa igen. En sjysst kille hade stått där i en timme och blev smått förvånad över att vi två kom in på två minuter x) Vi vet hur man tar sig fram ;) 
Väl inne var det ganska lite folk (konstigt nog). Ett pytte dansgolv och några bord i hörnen. Ja, rätt megadött. 
120 spänn för att vara där i 20 minuter. 
Hamnade på cafe istället och blev ännu mer nerdeppade av en kille som undrade varför inte vi var på fest. Eh: Det var tråkigt som fan. typ? 
Efter det blev Edit ännu mer deppig när hon insåg att den killen var ju faktiskt skitsnygg och att hon borde snackat mer med honom xO 
Ne, det kan inte bli mycket värre iaf. Om man ska se det "positivt"

Puss/N och E

Krogshow igår

God eftermiddag kära människor! Idag är jag mycket trött, eftersom det blev så sent igår. Men guud vad kul det var! :) Jag var på Nanne Grönvalls krogshow på Rondo! :D Det var generalrepetitionen. Jag hade nämligen vunnit biljetter till det, genom att vara med i en tävling där man skulle ringa in och sjunga en av hennes låtar. ;P Nu väntar jag bara spänt på att de kanske ska ringa från Läsvärdet och säga att mitt bidrag har kommit ut på hennes hemsida! :D Värsta chansen ju! ;)

Jaa, det var i alla fall en minnesvärd kväll/ natt, med mycket glamour och bra musik. Love! <3 Nanne är en väldigt bra artist, och hon har humorn i sig. Sådana människor är värda berömmelsens ljus!

 När jag satt där som bäst i mörkret med alla strålkastarna riktade mot scenen, insåg jag att jag verkligen skulle vilja bli artist. Jag älskar ju att sjunga, så vad passar bättre? Ska kämpa och gå den långa vägen, så får vi se vad som väntar bakom kröken. Kanske en alldeles egen strålkastare riktad mot mig. Kanske. Kanske...

Nanne Grönvall


Nanne - Se hennes fantastiska show på Rondo, premiär idag!

I helgen blir det mucho shopping för min del. Ska till favvostället imorgon; Ullared! ;) Låånga listan väntar....haha. Men nu måste jag sticka, Annisen is waiting for me! Puss på er alla! <3

See you on stage soon! / Your falling star - S

Filosofi-café på onsdagar?

Herregud.
Bokmässa idag. Massa folk och massa,massa böcker. Men det var la lite trevligt kanske :)
Var ju så himlans gött väder idag, så vi passade påatt sitta ute på uteservering på SoHo och fika jättegoda mackor. Edit kanske lägger upp finfina bilder från dagen sen.. Får tjata :P

Herregud vad snabbt livet kan förändras. Ibland till något mycket värre tyvärr.. Nu pratar jag inte riktigt om mig själv, men visst kan det hända mig med. Jag är oxå väldigt osäker just nu. Vet inte vad som händer med saker och ting och om jag ens kan lita på mig själv framöver.. Förlåt, nu snackar jag oförståeligt igen. Men behöver skriva av mig ibland :)

A just det! Jag och Edit drog ju runt på stan efter fikat sen idag oxå. Jag hittade present till en go vän som snart fyller år (hihi) och Edit köpte fin festtopp till imon kväll. Inspark då och det ska bli riktigt kul :)

Gonatt folk! Puss/N

Ibland är det farligt att vila

Hej världen!
Måste bara berätta om min helkonstiga gårdag:
Var riktigt glad i skolan. Vi hade ju en lång fotolektion, vilket aldrig är fel! Jag hade en bra grupp med helgo stämning. Tillsammans skulle vi ta foton till några tidningsartiklar från DN. Vi fick några riktigt bra. Är enna imponerad av oss själva! Sen kan jag ju erkänna att jag e lite bossig av mig och styrde och ställde det mesta. Jag är sån, förlåt. Men det känns som att det blir bäst då (A).
Vi satt bara och flabbade i slutet och hade jättekul.

Efter skoldagen mötte jag Bella på bussen. Hon märkte snabbt att jag skrattade åt vad som helst, eftersom jag var så trött. Det utnyttjade hon minsann! Jösses, va jag skrattade igår.. Jaja.
Till saken som hände när jag kom hem: Gick o la mig en 20 minuter kanske och däckade. När jag vaknade upp kände jag hur det gjorde svinont att svälja. På 20 minuter hade jag gått från helfrisk till att ha svinont i halsen. + Att jag hade feber. Yes! Superkul när det kommer en massa släktingar för o fira syrrans 20-års dag.. Grattis föressten i efterskott!
Så nu blev det ingen träning idag inte.. Men skola och skolfoto blev det. Natta i mitten (som vanligt) japp.

Nä, nu måste jag plugga. Sånt måste man ju göra hela dagarna nu för tiden. Juste ja..
Puss/N

Ja, vad ska man säga

Hej!

Klar med franskan, kände hur jag somnade till i slutet men nu är den klar!
Ja ursäkta det flummiga inlägget innan, vi hade verkligen sjukt tråkigt på webbdesignen!

Imorgon är det dags att fotas... Hela klassen. Hoppas man blir hyfsad i alla fall.
Nu ska jag sätta mig och läsa igenom det amerikanska valet och sedan ut och jogga.
Och i kväll är det ju också topmodel, kan bara inte låta bli att följa det, har följt det ända sedan första säsongen och nu är det
säsong 10... ah behöver ju inte säga så mycket mer.
Fick min lön idag också, så nu är jag glad igen!

Vi hörs!

Pussar! /E



Redan ett år sedan! Helt sjukt!

Lycka!

Salut! ;D

Nu var man hemma igen då. Dags att plugga! Men tänkte bara först blogga lite kort. Idag har vi varit ute och fotograferat, efter matten och webbdesignen. Det var härligt att komma ut efter att ha ansträngt hjärnan så mycket. Det var faktiskt jätteskoj att foto! ;D



Denna bild uttrycker glädje och lycka!

Love and hugs to all of you / A happy Sandra

Måsen kommer!!

Jepp, nya namnet är måsen! Väldigt passande smeknamn med tanke på att måsar är allmänt störande och skiter på allting dom kommer åt! :S

Usch, jag kommer döö! När slutar vi? Om tio minuter, orkar jag hålla ut så länge till?! Kanske, om Edit som sitter bredvid mig säger något roligt:

Jag kan inte säga något bara så där! Jag ser måsar överallt!
 
Hehe, skrattar fortfarande! She is funny! ;) 

Väntaa, vi har glömt en mes!! - säger jag. Åh, gud, jag är trött!

Have a nice day people, and watch out for the seagull! ;P (Måsen)

Pussar / Sandra, with Edit and Natta beside her! :D


mat mat mat

Vid 4-tiden åt vi middag här hemma.
Efter det gick jag upp och stängde in mig på mitt rum. Där började jag gå igenom sidorna i den extremt feta samhällsboken om det Amerikanska valsystemet och maktfördelningen m.m.
När jag kom ner igen, satt mamma och åt kvällsmat.

!! Do you get it?

En liten parantes så bara om vad jag haft för mig idag. . .
Puss/N


jaha, vad kul. di h1 body?

Fy fan va tråkigt!
Mhm nickar sandra o Edit instämmande.
Webbdesign e inte så kul när man har en dålig lärare. Förlåt, men det är svårt att hänga med när han bara babblar koder i en och en halv timme.. Fattar nada. Fått nertecnat tre saker av 200 eller nåt sånt. Våran klass kommer misslyckas stort i den här kursen! Särskilt eftersom en gick o köpte coca cola mitt under lektionen. haha xD

puss/N

musica

Musik är en underbar uppfinning, eller hur? 
Vare sig man är glad eller ledsen så kan man alltid hitta någon låt som passar tillfället. Det finns ju så mycket! 
Här kommer iaf några tips från mig, i lite olika kategorier för just ditt tillfälliga humör! Ta gärna för dig :) Det finns en hel värld där ute att upptäcka!

Glädje/kärlek: Our Song- Taylor Swift  
Verklighet/sorg: Concrete Angel - Martina McBride  Jag ber er. Lyssna på texten! Gråter.
Deppig: Elin Ruth Sigvardsson - Papercup Words
Glädjeskutt: Mamma mia filmen - Honey honey
Behöva tänka efter: Amy McDonald - This is the life
Trött på alla krav: Simple Plan - Crazy   Så sann! Lyssna och kolla bilderna. Dagens samhälle alltså..

More is comming!
Puss/N


Som en ros


 

Tänk om livet hade varit enkelt. Eller iallafall inte svårt.
Tänk om det inte varit så här, utan som ditt.
Fan vad bra allt hade varit.
/N.

kalla mig vad du vill..

Vissa kan tro att jag rånat banken.
Men icke. Jag har nu gjort samma misstag två gånger i livet. Klantarsel kan man kalla mig.

Åkte iväg till jobbet (för att jobba). Det tar undefär 50 minuter dit och jag fick gå upp ganska tidigt i morse. = Lite sömn.
När jag kommer dit använder jag mitt kort och kod för att komma in på banken, precis som vanligt.
Skillnaden den här gången var att det inte var som det brukade. Nu tjööööööööt det. Ajaj, larm??
Halvt shockad/rädd stänger jag dörren igen, men inser att det fortsätter att tjuta. Det var visst stängt idag och helt tomt. Då får inte jag komma o städa. Men det visste lante jag?
Ringde mamma med lite smått panik. Hon jobbar ju oxå där (på vardagarna). Ojsan, sa mamma. Det var ju inte bra.. Securitas kommer snart, så jag kommer o hämtar dig o pratar med dom.
Själv föreställer man ju sig en hel poliskår komma springandes med gevär i högsta högg och omringa lilla mig.
Men som tur var gjorde dom inte det. Det var iof "lite" konstigt det med! Hallå, ska inte dom komma när larmet från banken går eller? Dåligt jobbat! Men tur för mig..
Och som jag inledde det hela: Ja, det här har hänt mig två gånger. Första gången som 4-åring, tyckte jag det var kul att trycka på den röda lysande knappen på bankkontoret. Sen när polisen kom var det inte lika roligt längre...

Puss/ N

Hösten <3

Salut mes amis! ;)

Idag mår jag toppen! Är en underbar dag med strålande solsken! ;) Dessutom ska jag träffa Nattis, och se på Brokeback mountain ikväll. ;) Ska bli jättetrevligt! :D

Tog en kort höstpromend med syrran i förmiddags, och strosade omkring på biblioteket. Mysigt! <3 Jag hoppas att ni också tar tillvara på det fina vädret, för snart lär det bli regniga dagar. Och dem ska man tillbringa inomhus med en varm och gosig filt runt om sig, och en bra bok i handen, eller en bra film på tv:n! ;D Älskar hösten! <3

Låt
Ordet
Vara
Evigt

XX / S

Back on track!

Hallo! ;)

Sitter här med Anna! ;P Imorse var jag rätt arg, men tack vare mina underbara vänner så är jag nu back on track! :) Hehe. Tack för att ni alltid ställer upp! :D

Här kommer replikerna från hur jag och Anna brukar avsluta våra telefonsamtal, som vi nu så gärna delar med oss av:

Näee, du får lägga på först!...okey..vi lägger på samtidigt...1, 2, 3!!...är du kvar?...Men du la inte på heller! (skratt)

Jaa, så kan det gå...när inte haspen är på! ;P Hehe..nu ska tjingeliinga! Jag och Anna ska skaffa oss ett bättre liv, och hitta på något skoj att göra! Önskar er en riktigt god jul...näee, skoja bara..önskar er en riktigt god helg! :) Take care!

XX / Your lovely Sandra -girl, with her bestfriend beside her! ;P

Juanes

Här sitter jag ensam i ett mediarum, eftersom de flesta inte ens börjat sin skoldag än. Det är ju bara jag och wiktor i min klass som börjar 8 idag. De andra börjar 10! Fast o andra sidan slutar vi 13.50 och dom andra halv 5 ;) Maha.
Bara för att jaga har haft spanska nu. Det är ganska kul :) Lyssnat på Juanes o diggat med sofia o caroline minsann. Trevligttrevligt.

Nae, nu får ja gå o se om iaf Sandra har kommit. Brukar ju komma runt den här tiden..
Vi ses gott folk! Jag diggar er ;)

Puss/N

Jag åkte och kom aldrig mer tillbaks.. Eller vänta

Måste bara säga att det är rätt så segt att ha redovisningar en hel dag i skolan! 4 timmars lyssning + egen redovisning av händelser under 1900-talet. Tro mig, de flesta låg ner o sov eller pratade i telefon eller liknande.

Åkte in till stan direkt efter skolan, där jag träffade älsko Jennie. Vi drog runt lite och jag hittade present till syster som fyller 20 snart. Jennie hittade sin fina kjol och jag köpte oxå en :O Himmel o pannkaka!
Vi åt på en vegetarisk restaurang, där man fick ta buffé. Riktigt gott!

Får se om jag och Edit får köpt våra biljetter till Inspark imon. (Japp Cicci, vi ska gå ändå;P)
Så nästa fredag blir nog riktigt skoj :) Ser jag fram emot!

Dagens konstiga diskussion: Man blir mer kärleksfull när man har druckit. Därför vill man pussa alla och säga att man älskar dom. Eh aa. Kan det bevisas vetenskapligt eller är det bara en dum teori?

Pussogonatt/ N

Långt ner...

Good day, dear people around the world!

Vet ni vad jag blir förbannad på? Joo, på folk som inte håller vad de lovar. Tillexempel om man har lovat att ringa, men sedan inte gör det! Okej att man glömmer någon gång, och kanske inte hinner. Men om antalet stiger till 5 - 6 gånger, då är det inte okej!

Dessutom gick helgens planer i stöpet! Åååh, hur kan man gilla det värsta hatobjektet någonsin?? Inte för att jag bryr mig så mycket om detta, men kunde det inte ha varit någon annan? Vem som helst, men bara någon annan! Ja, Nathalie, det ser ut som det blir du och jag på lördag då! Blir i alla fall skoj. :D Vi får hitta på något jätteroligt och uppiggande, för nu känner jag mig så långt ner som man bara kan komma! Ååååhh!

Puss på er/ En sur Sandra

I love samba

Okej hjälp, läskig typ på tv.
Ja, kollar lite tv/ sitter o surfar.

Har kommit fram till att vi lever i ett ganska mysko samhälle. Människor beter sig verkligen udda ibland.
De senaste mornarna när jag stått o väntat på bussen, har det kommit fram mysko killar. Igår t.ex. stod en kille i 20-års åldern där och tittade på mig en stund innan han sa: "Eh, jag tror du har missat bussen" Jag:"Eh, nej det tror jag inte. Det går en 32 och sen en igen om 5 minuter". han:"Aha.." 2 minuter senare tittar han på mig igen:" Men ska du inte till Mölnlycke? Den gick nyss". Jag upprepar samma sak igen. Då säger han "jaha:)" och lunkar därifrån. Så av nån anledning har han stått där med mig o väntat på bussen, för att sen gå därifrån 1 minut innan den kommer. Trög eller bara mysko? O hur visste han att jag skulle ta just den bussen? Har aldrig sett honom förut...

Idag: En gubbe kom fram till mig och såg superglad ut. "Jag hittade en 50-öring!" jag "Jaha ja:)" Han "Om man tar upp alla 50-öringar man hittar, kan man leva på dem sen." eh okej.. Sen berättade han om när han hittade en 500 lapp på arlanda flygplats.
Hmm.. Vad händer imon tro?

En liten tanke från mig: Varför är vissa ena dagen så trevliga och sociala, men nästa dag ignorerar en? Och varför har folk svårt att ge vissa en chans? Förstår inte.

Gonatt/N

Tre intellektuella, vackra och smarta kvinnor....till er tjänst!

Morning! ;)

Snart ska vi ha matte, yihoo! (eller inte ;P hehe) Har träningsvärk, som vanligt. Börjar vänja mig vid det nu. Jag har tränat tre gånger på två dagar. Det ni! ;P

Och nu till morgonens kommerntarer från mina kääära vänner:

Nathalie säger: Det smakar blod i min mun!

Jag (Sandra) säger: Åååh!

Edit säger: Ingenting! (Tittar på oss som om vi är dumma i huvudet! - Vilket vi antagligen också är)

Känner mig väldigt positiv! ;P hehe. Näee, men vi är inte dumma i huvudet. Vi är tre intellektuella, vackra och framgångsrika kvinnor - I våra bästa år! (Eller ja, det vill jag bli i alla fall)

Nu ska jag dra mig bort mot nästa lektion. Have a great day, pals! ;D

Love and hugs / Your lovely S, who is a huge fan of miss Aniston! ;P

skulle vi få IG då eller?

Problemet med arbetet (personporträttet) igår, löste jag genom att skriva om skiten! Duktigt va? Den blev faktiskt ganska bra ändå.. Fick tydligen dagens lektion på mig i skolan oxå.
Personporträtt av min pojkvän :D Tihi. Han verkar vara en jättegullig ängel. Men tro mig, det är han (A)

Nu har jag pluggat hela eftermiddan+kvällen. Matte, engelska, spanska, svenska och samhäll. Jösses..
Insåg att kaffe verkligen kan fungera när man är trött. Jag blev nästan hyper!

Måste bara berätta att vi tre som har bloggen (jag, Sandra och Edit) fick nästan IG i orientering idag!! :S
Vi e visst inte så bra på det.. Tog bara tre kontroller, eftersom en var helt fel och dom andra hann vi helt enkelt inte med.. Fattar inte hur vi kunde gått så fel.. Trodde vi hade koll ju. Men man kan inte va bra på allt! Vi e bra på det mesta annars;)
Nästa vecka ska vi visa idrottsläraren att vi faktiskt kan! Eller aa, vi ska försöka iaf..

Puss/N

konsten att försvinna spårlöst..

Helvetes jävla skit!!!!!!!!!!!!
uuuuuuuuuuhhuu.. Det är så jävla orättvist! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? uhu. :*(
Har suttit en hel jävla vecka. Just det, en vecka! Så lång tid tog det att skriva personporträttet av en eldsjäl som ska in imon! Var helt klar. Läste igenom det och tänkte: Jomen, det blev ju riktigt bra tillslut när jag ändrat en hel del :)
En halvtimme senare (när jag skrivit klart reflektionen om arbetet) så tänkte jag bara kolla så att allt låg på USBt.
Men.. Vafan är arbetet!? Borta.. Inte på datorn heller.. AAAAAAH
Inte inte inte rättvist! Hur kan det bara försvinna?  :(:(:( uhuuuu.

Hjälp?
/N

Mitt älskade ex

Hejsan!
Idag har tävlingen äntligen ägt rum. Från klockan 11 på förmiddan till halv 7 på kvällen var jag där. Jättekul var det verkligen! Jag älskar livet där. Speciellt när det är så mycket trevligt folk :)
Tyvärr gick det inte så bra för mig och Simon.. Vi gick inte ens vidare till final. Kollade sedan på finalen och såg att de som faktiskt gått vidare var riktigt grymma. Så det var tur att vi inte förlorade mot dåliga.. Då hade ja blivit less.
Vi kunde gjort lite bättre ifrån oss, men är ganska nöjd ändå. Hade inte förväntat mig att gå vidare, men visst var det rätt så surt.. :/  Hade varit kul o gå vidare! Men jag är grymt peppad på att fortsätta träna och utvecklas. De som följt oss under tävlingarna ser enorma utvecklingar, så det går ju åt rätt håll om man säger så (A).

Tack till er som kom och tittade och hejade :) Ni var ett riktigt bra stöd! Och så vet ni nu lite mer om hur mitt liv ser ut ^^

Dagens roligaste: Jennie var där och var mitt "personliga stöd". Hon skulle hälsa och skaka hand med Simon. Då presenterar hon sig på detta sätt: "Hej.  Jag är Jennie, Nathalies ex." Hahaha. Ni skulle sett hans min! Såg smått chockad ut.. hahaha. Du är så underbart rolig älskling! Lägger till efter en stund: "Nathalies ex-danspartner alltså :)" Haha då slappnade han av minsann ;)
Det roliga var ju att hon gjorde likadant för Fabian i min grupp. Han såg smått besviken ut.. Jennie verkar ju va hans lilla span enna. Gulligt!

 Ful bild, men ändå. Kärlek<3

Nu käkar jag popcorn (maha sandra) . Lär inte göra så stor fara för mig som tränar så mycket. Träna på folk!
Puss o gonatt snart! Puss/N

kjaere ven, jeg savner deg

Hejhopp underbara läsare!
Jag saknar mitt beroende av Norge! Vet inte riktigt varför, men jag var ju såå kär i norska för ett halvår/ år sen. Ville flytta till Norge, lära mig norska och ha norska vänner xD Jag vet, jag är udda. Fick en plötslig saknad av mina goa norrmän oxå.. Var ett år sedan vi lärde känna varandra nu och dom gjorde verkligen min sommar! Saknar Kristoffer! Antagligen världens roligaste, snällaste (dummaste) o goaste norrman :D Hatar verkligen att när man väl hittar någon man tycker om, så kan man inte träffas för att man bor "miljoners" mil ifrån varandra. Jaja, en vän/ett minne för livet<3

Idag var det en bra dag. Skrattade oss till tårar i skolan (till skillnad från igår). Tjejer asså<3
Sen direkt till träningen och hade kul där med^^
Sen hem o träffa Erika och Cicci. Två nicenice vänner. :) Riktigt trevligt.

Och nu är det exakt 13 timmar tills tävlingen börjar!!!! Nedräkning...
Önska mig lycka till (A)
Puss på er!/Natta
PS. Älskling, nu får du allt ta o bli frisk snart. Saknar dig

Bläddrar i Cosmo...till ljudet av flera hammare

Hello people!
Känner att jag skriver väldigt amerikanskt, men då har jag ju uppnått mitt mål!: ;P hehe. Idag fick jag sista numret av Cosmo, tråååkigt. Måste beställa en ny prenumeration. Love that magazine! <3 Denna månads kändis är Hayden Panettiere från Heroes. Har själv inte följt programmet, men tycker att Hayden verkar vara en bra skådespelerska. Hon var ju med i en av Bring it on -filmerna. My name is Britney, and when I shake it... hehe

Comme le soleil laisse ombres par terre
J'entends bruits et un son
C'est ta voix, et je rêve

Det är franska, och kommer från ett stycke ur en av mina låtar.
Betyder:

Som solen lämnar skuggor på marken
Hör jag oväsen och ett ljud
Det är din röst, och jag drömmer

Nu får ni ha en superskön helg, för det ska jag i alla fall ha!! ;P See you after the weekend, if not before...

XOXO / S

Dagens viktigaste lärdom: Att göra en klammer

Salut mes amis!

Har precis haft franska! Lärde mig en viktig sak av Edit, att göra en klammer! hehe. :) Har aldrig riktigt kunnat det! Jaa, och sen blev man då lite dissad av denna tjej oxå. Ååh, polacker de lukar ju svett! Jag är faktiskt 25 % polack så det så!!

Hope you've had a good morning! Soon, it's time for lunch!

Pussar från Sandra / The american girl with polish eyes ;) *blink *blink


äppelpeppel

Konversationen mellan mig och Sandra som nämndes i inlägget innan är ett bra bevis på hur smart man blir när man går It/media. Nejmen seriöst. Kan någon säga oss vad en taliban är? :S

Dagens sämsta = Började skoldagen i tårar.
Dagens bästa = Fick byta grupp!

Det var lite lustigt, skrämmande, jobbigt osv. att en lärare jag aldrig haft och som inte känner mig, visste så extremt mycket om mig. Och precis som hon uttryckte det: Nej, jag är inte i det skedet i mitt liv då jag är redo för en stor utmaning. Just nu är det för mycket. Det jag behöver är att känna mig trygg just nu. Smart hon dära..

För o byta samtalsämne: Tränat 2 timmar idag och ska till träningen direkt efter skolan imon. Är vi träningsnarkomaner?
Kanske. Men det är kul och nyttigt! Borde iof öka lite på kosten nu oxå...

Dagens snällis: Cicci. Fick hennes äpple när vi väntade på bussen, för ja var så himla hungrig :)

Gonatt o sov sött! Vakna med ett leende på läpparna och behåll det så gott det går. /N


Talibaner kommer från Thailand, och jag har limegröna handskar på mig...

Idag insåg jag hur smart jag egentligen är (!)

Jag säger: Vad är talibaner för något?

Natta säger: Men det är ju typ som svenskar, fast annat.

Jag säger: Jaha, men vad kommer de ifrån då?

Natta säger: Vet inte.

Tio minuter senare:

Jag säger: Nu vet jag, talibanerna kommer från Thailand!

(Jag och Nathalie garvar åt mitt intellekt, och funderar seriöst på att lägga upp detta på tjuvlyssnat.se, fastän det är vi själva som fört samtalet.)

Jaa, och nu sitter jag här och är allmänt glad. Förut var jag på ett rätt så dåligt humör, när jag kom hem. Var såå stressad eftersom jag var tvungen att hinna med alla läxor och så, men nu är de gjorda. Så därför satte jag på mig ett par uuursnygga limegröna diskhandskar och mina mysbrallor, och började diska eftermiddagens disk! Gud, vad du är duktig, Sandra! (A)

En annan av dagens alla viktiga händelser :XD, som jag måste berätta är att polackerna har påbörjat sitt jobb! Yepp, nu sliter de som djur med att byta taket hos våra grannar! (eller inte, de stirrar mest när man går förbi...humm...undrar varför) Till helgen är det dags för vårt tak. Yeah, I look forward to sleep to the noisy sound of a hammer! Okey, de kanske inte direkt använder hammare, men ändå! You get my point! Men faktiskt så är det rätt trevligt att ha lite polacker här. Jaa, för jag härstammar från deras folk. That's right! Jag är 25 % polsk, 25 % finsk och 50 % svensk, skulle man kunna säga. Men jag liknar nog mer den polska sidan, brunett och allt! ;P hehe

Nu måste jag lägga beslag på tv:n innan syrran hinner före. Hope you've had a good day!

Love and hugs / Your polish friend Sandro :XD hehe

ödeboare!?

Varför har ingen berättat för mig att jorden kanske skulle gå under idag?!!
Ett test att återskapa Big Bang. Okej.. Det verkar ju ha gått ganska bra iaf. Fju. (Än så länge.)

Det har vekligen Inte varit min dag idag. Stressat så att pulsen gått i högvarv och nu har jag magkatarr. Usch.
Är verkligen inte nöjd med min nya lilla klass/grupp där jag inte känner någon och antagligen inte heller kommer göra det.. Ska försöka byta imon, men känner jag lärarna rätt så får jag inte det. Jippi! 2 månader framöver i den här gruppen hela jävla tiden. Tack hörrni.

När jag sedan åkte hem från dansen trodde jag att det skulle bli en hemsk kväll med ett hemskt humör. Det förändrades totalt när jag skulle ta 513 hem. Insåg att jag och tjejen på dansen som aldrig pratat med mig och tittat på mig med mordiska blickar, bor i samma ödesjö :O Aldrig sett henne tidigare ju! Vi kom fram till att hennes bror och jag gått i samma klass m.m. Det visade sig att hon var jättetrevlig! Blev ba så chockad.. Men hon gjorde min dag :) Verkar jättego!
Nu e deTRE dagar kvar till tävlingen.

Godnatt kära vänner. Önska mig lycka till imon in school(A) Puss/N



Träningsvärk

Godmorgon! ;)

Nu sitter jag och väntar på att lektionen ska börja. Hmm, Webbdesign igen! Hela salen stinker ättika, vad har de gjort här inne, egentligen? Men med tanke på att hela Landvetter typ stank som en soptipp i söndags så kanske det inte är så farligt.

Guud, vilken träningsvärk jag har. Igår hade jag både gympa och dans, så nu har jag värsta värken i magen och låren. Men, men, det är ganska härligt att ha det faktiskt. Då vet man att man har gjort bra ifrån sig! ;P

Nu börjar lektionen snart! Vi hörs!

Puss / S

Deodoranter är farliga!

Nu har vi Webbdesign! Okey, det är mycket bra att kunna Html -språket, men måste vi gå såå himla långsamt fram?! Jag är en ganska snabb och ivrig person, så jag blir väldigt lätt uttråkad! Just nu tror jag att det hade varit roligare att kolla på typ Kunskapskanalen eller något sånt på tv:n. :s Jaja, vi slutar iaf om en halvtimme. Suck, halv fem en måndag! Och sedan är det dags för dans! ;) Jag är borta i tolv timmar idag. Åkte hemifrån vid kvart över sju, och kommer hem vid kvart över sju ikväll. Jaa, måste fundera ut vad jag ska äta nu oxå. Satsar nog på någon sallad. Nyttigt och bra!  ;P Hehe.

Igår kollade jag o Edit på ett avsnitt med Oprah Winfrey. det var Julia Roberts och hennes väninna som var med. De diskuterade hudkrämer och kompostering. Saker som kan förstöra vår miljö, och vår kropp. Jag blev jätteförvånad över hur mycket cancerframkallande ämnen som tillexempel fuktighetskrämer innehåller. Men ännu mer förvånad blev jag över att deodoranter tydligen är det farligaste att använda på kroppen. Eftersom det innehåller ämnen som tar bort svettlukten så är det giftigt! Jaa, det är faktiskt sant! Deodoranter innehåller flera farliga ämnen som kan leda till cancer! Julia Roberts sa att hon inte brukade använda deo, fast det var inte av den orsaken dock. ;P hehe. Jaa, ville bara att ni också skulle få er en tankeställare. Tänk på vad ni använder på er hud och för er hy! Tänk på vad ni slänger i papperskorgen! Det tar upp till 1000 år för en vanlig plastflaska att försvinna från vår planet om du kastat den i en papperskorg. Så återvinn och kompostera! Det är mitt råd! :) (Natta, jag vet att du kommer att gilla detta innlägg. För jag vet att du är mycket klok när det gäller saker som gäller vår miljö! Nu har jag oxå börjat tänka på det! Bra vae?! ;P)

Ha det bra alla där ute, och överanvänd inte deodoranter nu! ;P (Överanvänd?! Finns det ens ett ord som heter det? hehe. Annars har jag uppfunnit ett nytt, precis som det stod i Edits bok, om vad man ska ha hunnit göra innan man dör!)

Pussar & Kramar till er kära läsare // Sandra

Natti natti

Hej igen!
Nu är klockan snart 22.00, vilket betyder att man måste börja göra sig iordning lite för o sova. Ser verkligen inte fram emot idrotten i skolan imon! :S Vi ska ha friidrott ute. Jag SUGER på den sporten. Och är rädd för att skada mig innan tävlingen i helgen. Ehe. Skulle va så typiskt mig.

Stack hem till Sandra på förmiddan och så var vi där ett tag innan vi stack in till staden. Jag och Edit åt på Subway, medan Sandra köpte på 7eleven. Åkte sedan direkt till träningen. Jag tyckte att det var lite jobbigt o träna eftersom jag e så förkyld. Men så möter jag några tjejkompisar. Den första klaga: Åh, jag e så bakis. Den andra: Åh, jag e bakis.
Ja, det går ju jättebra o dansa då.. Hum. Bra tjejer :P

Har träffat nästan alla mina favvomänniskor idag iaf, så ja e glad :D Först Sandra o Edit, sen Jennie o sen Erika på bussen. <3 Weii.

Gonatt sov sött/ N


Spanish music

Hej! :)

Igår hade jag en jätterolig dag! ;D Först var jag i stan och shoppade. Köpte en massa grejer, bland annat; en grå kofta, svarta gympa skor och ett nytt headset. Sedan åkte jag hem och åt tacos med familjen, och lyssnade på spansk musik! ;D Och efter det ringde Angelica, var jättekul att höra henne igen! ;D And after that så såg jag Jorden runt på 80 dagar med syrrorna. Härlig film, det! ;) ;P



Här synd vi dansa på Mallorca; Jag, Jessie, Sofia, Sofias kompis Nathalie, mamma, Angelica och Angelicas mamma!
Gissa vem som håller i dansen?! ;P hehe
 

Idag kommer Natta och Edit, så vi ska njuta av dagen genom att kolla på en massa kort (från Mallis, ;p), se på film och fika i stan!

Pussar & Kramar till er alla / S

Hallå eller? Objekt?

Host host, finns det några snälla barn här?
Tänka sig, jag har varit iväg o jobbat idag. Jag blev så arg! Eller aa, förvånad kanske man ska säga. Det finns ju ca 300 skrivbord vi ska städa, och idag tog jag några runt samma ställe. Det var runt ett bord med tre killar i kanske 30- årsåldern. Det är ju meningen att dom ska svara i telefon o hjälpa kunderna med bankgrejer. Men hela dagen som jag var där ägnade dom åt att snacka om tjejer som objekt och va inne på massa konstiga hemsidor och t.ex. efterfesten.com. Hallå eller?

Igårkväll va jättetrevlig o mysig :) Hade nog varit ännu bättre om vi inte va så förkylda..
Lagade vegetarisk lasagne, eller rättaresagt rotfruktslasagne. Det var superduper gott! Något jag verkligen rekomenderar. Sen tittade vi även på En officer och en gentleman. Det var inte första gången jag såg den, men den e ju så bra ^^ Tack för den kvällen Erika <3

Snart kommer älsklingen hit. Får se vad vi hittar på, men får la bara ta det lugnt eftersom vissa e väldigt förkylda. Host.
Ha en bra kväll! Puss/N

Gårdagen!

Hej :)

Fredagar är alltid lika sköna för man vet att helgen väntar en.
Igår var det egentligen tänkt att jag och mina gamla klasskompisar skulle hitta på något skoj tillsammans men så blev det tyvätt inte, det får bli en annan gång...
Istället drog jag, Belinda och Josefine in till stan för att ta en fika på Evas Paly, där mötte vi också upp Josefines ena klasskompis Jenny och två killar. När vi hade suttit där en stund var det dags att dra vidare på fest. Festen var vid södra Ullevi, i en lägenhet. Mycket trevligt folk :) Men kanske inte den roligaste festen.
Så vi tänkte att vi kunde ta den tidigare nattbussen hem som går 01:20, men vi gick och ställde oss vid korsvägen istället för heden våra dumma flan. Men det kom ju ingen buss... Så vi åkte spårvagn till Centralstationen och vänta på den sena nattbussen istället 02:30, och undertiden som vi väntade köpte Josefine och Josefin varsin korv och jag och belinda delade på en Ramlösa fastän jag var så jävla kissnödig.
När Josefine x2 väntade på att få sin korv gick jag och belinda och ställde oss lite längre bort för att vänta på dem. När vi står där kommer det fram en aspackad kille som ställer sig bakom Belinda och börjar flåsa henne i nacken, jag ber henne vända sig om, och hon skriker av förtjusning (eller inte). När vi sedan gick där ifrån började han att följa efter oss och Josefine skriker spring! Vi börjar springa och jag vänder mig om i farten och skriker "aaa han springer efter oss!" De andra vänder sig om och stannar till " men edit, det där är ju inte den killen, han springer ju för att han vill hinna med tåget där borta"  Edit:" Ahaa..."
Ja så satt vi där och väntade i en timma, kollade lite på folk och skratttade åt fulla människor. När vi sedan kommit hem till Mölnlycke terminalen igen hade vi våra cyklar där, eftersom den inte går någon buss till Pixbo fick vi istället cykla hem. När vi kom till cyklarna var det någon som hade försökt bränna upp låset och de hade vällt båda cyklarna så mitt stöd satt i hjulet på den andra cykeln och trampan i mellan kedjan och kedjeskyddet. Det är svårt att förklara men ett helvete innan vi kunde ta isär cyklarna.  Idioter!

Ja det var min fredag... I dag ska jag vara hemma med päronen och äta tapas, vi har köpt lite små rätter på ica focus ;)
Ha det bra Puss!! /E

salsa med 65 elever

Hej alla goa göteborgare!
Riktigt härliga bilder upplagda av Sandra på inlägget innan! Verkligen.

Själv är man nu ännu mer förkyld. Snuva o hosta. Därför blev det inställd friträning idag tyvärr. Hade ju verkligen behövt träna inför Nästa helg! My gosh. Får se hur det går.

Nu är det iaf helg o hur gött är inte det? Ikväll ska jag hem till Erika för o laga mat o kolla film. Blir nog riktigt trevligt :)
Nån som har ett bra filmtips? Fast man ska ju kunna få tag på den också..

Blev en riktigt mysko dag i skolan.. Vi e ju en klass på ca 65 elever nu o har två lärare. Det är helstört o jag är bara så less på det. Snurrigt värre! Men i slutet av dagen skulle vi av någon anledning ha en danslektion som Raf höll i. Hum. Då ville han att jag skulle dansa med honom och visa alla eftersom "Du kan ju". Blev inte så av nån anledning ändå, för helt plötsligt skulle vi ha klassråd. Jag sa ju det: Rörigt.

Hostpuss/N


Lovely weekend is here...<3

Tjao! ;)

Nu är det äntligen helg igen, fan vad härligt!! ;) Och vad som är ännu mer härligt är att jag nu fått tag på lite bilder från Malins sommarstuga och Mallorca, hope you will enjoy it! :D

 
Tjejerna uppe i Västbacken! Wonderful!! ;) <3 Bilden längst ned till vänster; Från vänster: Bex, Malin, Jag, Sara, Elin, Vicky och Milla. ;)



Mallorca!!!!!!!! <333333333






Längtar tillbaka!! <3333

// S

jag bara ber dig att tänka


Ibland bör du tänka efter en gång till innan du gör något dumt. Tänk en gång till: Vill jag verkligen det här?
T.ex. Vill jag förstöra detta? Vad är värdefullt och vad är inte det?
Om du inte vill gunga ensam så att säga.
/N

Världens undergång

Igår diskuterade vi det faktum att någon forskare hade kommit fram till att jorden skulle gå under igår.
Det gjorde den ju uppenbarligen inte, men det skrämde oss lite grann. För att det kan ju faktiskt ske tidigare än vi anar.

Idag
kom jag och Sandra överens om att det nästan hade varit bättre om sådant var fallet.. För vår del iaf.
Usch fy o blä vad vi inte kommer ha något liv framöver pga. två puckon till lärare. Vi är inte övermänskliga, hallå!

Om ni minns så skrev jag för nån dag sen att jag har insett att ibland klarar man inte allt själv. Ibland behöver man hjälp.  Det stämmer verkligen. Ofta drar man sig för att berätta saker för folk, eftersom man tänker att "det e väl inte deras problem?" Men vet ni att folk faktiskt kan bli riktigt glada om man anförtror sig till dom? Att dom faktiskt vill hjälpa till och ställa upp. Inte alla såklart, men de flesta.
Det är så jädrans mycket lättare alltihop när man fått snacka med någon. Att kunna få den personens syn på det hela och kanske till och med få några tips. Jag lyckades äntligen anförtro mig till någon och dagen efter var jag redan starkare och såg en del på ett nytt sätt.
Jag vet även hur glad jag sälv blir när det är någon jag bryr mig om som anförtror sig till mig. För att det är väl så, att de flesta människor vill hjälpa dom de älskar?

Jag har fått lite klagomål från en kär kompis att hon inte fattar ett smack av mitt tankesnack. E de så? :P

Puss/N






varför glor ni på mina fötter?

Hej gott folk!
Idag ska jag dela med mig av lite tråkig, ibland onödig, rolig men även pinsam info.

Klarvaken. Varför är jag klarvaken och det är kolsvart i rummet? 3.40
Halsen svider. Faan oxå!! Inte nu..
Nu gör det svinaont i halsen och jag är helt matt. Väldigt lämpligt nu när jag måste träna typ varje dag inför tävlingen.

Hade en ganska soft dag i skolan iaf. Eller inte soft, bara helt okej. Jag gillar tisdagar. Webbdesign, matte och medieproduktion och slutar 14.30. Inte som imon då man slutar halv 5..

Stack till träningen direkt efter skolan. Huvudet dunkade och jag kunde inte svälja. Men var så illa tvungen. Jag vet att man kan dö, men ändå :P
Vi tränade lite själva och sedan kom Cecilia (tränaren) och sa att vi kunde vara med och träna med B-klassarna (t.ex. Rafael o dom..) Det var smått pinsamt, men bra :)
Sen e det ju så att jag e ny i gruppen och sådant gillar jag inte.. Det är svårt att komma in i en grupp där alla är superkompisar. Men man måste ju va trevlig o hälsa o så. Och av nån anledning är det lättare att sociala sig med killarna. Skulle precis dra till bussen och gick förbi två killar i gruppen. Nathalie: Le, Hej! :) Dom:Hej! :) Nathalie går mot ytterdörren. Nathalie inser att hon inte har några skor på sig. Hon har jacka och väskor, men bara strumpor. Nathalie förstår varför dom tittar undrande på henne. Nathalie "rusar" tillbaks. Sen skor. Nathalie skämmas lite. Typiskt mig.

Godnatt. Hoppas ni haft en bra dag! Jag hoppas att jag iaf vaknar levande imon så att vi kan träna. /N

Ediiiiiit! Härmapa!

Ediiiiit!!! Sluta härma Nathalies frågor!!!!

Hej allihopa! ;)

Här sitter vi i skolan och väntar på att få gå hem och sova. Eller njae, det sista stämmer inte in på mig i alla fall. Jag är typ överaktiv just nu, vilket jag är ganska ofta. ;P hehe.

Idag har vi bla haft Webbdesign. Vi har börjat lära oss html -koder, vilket är mycket lärorikt och bra att kunna. Särskilt för oss, eftersom vi vill frescha up vår blogg lite mer! ;D

Ediiiit!!! Vad sa jag åt dig om att tjuvkika på din kompis papper??? Vaaa, vad säger du? Ska du göra en prick? Va fan då för?

Nathalie, fortsätt att arbeta nu! Du måste bli klar med frågorna i tid!

Jaa, som ni hör så har vi en väldigt rolig lektion. Var är läraren någonstans?

Måste gå, nu kom han tillbaka igen! Ha det toppen!!

Fortsätt arbeta, tjejer!!!

Pusspuss / Sandra

RSS 2.0