Halloween...grrr...

Hejsan! ;)

Idag är det sista dagen på lovet, om man inte räknar med helgen. :S Guud, vad snabbt det har gått. Men jag tycker ändå att jag har tagit till vara på alla dagarna på ett bra sätt. Igår blev det shopping i Ullared! :D Kändes konstigt att inte ha med en jättelång inköpslista den här gången, men jag hittade ändå lite smått och gott. Sedan gick vi runt i affärerna utanför Ge-Kås, vilket vi typ aldrig annars har hunnit. Jag hittade de perfekta stövlarna att ha och värma fossingarna i vinter. Skitsnygga! ;D Idag är det ju förresten Halloween! ;P Får se ifall Nathalie har lust att ses denna spökliga dag, hehe. Med tanke på hur läskigt det var förra året när vi körde Anden i glaset. Buuh! ;P hehe. Ska ta och ringa henne sedan. Och imorgon ska jag träffa Olivia igen. Måste fråga O ifall jag kan få låna om några avsnitt av ni vet vad. ;P hehe. Vill se om några stycken! ;D

Här kommer två bilder av Sofia, som antagligen ska in i vår tidning! ;D





Hoppas att ni har haft ett lika härligt lov som jag!!

Pusspuss / Sandra

Erika goes modell. Jag goes fotograf.

Jag fick för mig att sminka Erika. Skulle testa lite tävlingssminkningar och blev riktigt nöjd:)
Därefter tänkte vi, varför inte ta några modellfoton också? Så här blev det:

                        

Och flera bilder till såklart! Det här är bara ett smakprov.

Puss/N

till minne

Mitt i den gröten hamnade jag! Och nu är det på första sidan i GP.
Läskigt vad mycket folk som har påverkats av Backabranden för 10 år sedan.. Usch :(

 Till minne.

/N

jag drömde om dig. Nej föressten.

Hej!
Den osociala dagen idag. Jag har känt mig konstig, trött och osäker. Vet inte riktigt varför. Har gått runt som i en bubbla, en dröm. Men det gick inte att vakna upp.

Träffade Marielle i stan och vi gich runt och kollade i massa affärer. Jag hittade äntligen en fin svart mussa som jag trivs i. Marielle var lite sur eftersom det var så mycket hon behövde (=ville ha) och inte hittade någontning. Problemet var väl att hon inte visste vad hon skulle prioritera. Så brukar det vara för mig med och säkert många andra.

Vi drog sen till träningen tillsammans och möttes av goa tjejer. Än en gång var jag en puckad bubbla. Goa tjejer kommer och är glada över att se mig, ger mig komplimanger för mitt hår, lånar ut grejer jag glömt ta med osv. Ändå vet jag inte vad jag ska säga. Dom är underbrt goa och jag gillar dom verkligen. Men idag fick jag inte ens fram ett: Hur e de?

Ångest inför helgen. Alla lämnar mig. Vill ju hitta på nåt kul när de e lov. Aja får se.

Nu ska jag sova snart. Har sovit ganska dåligt det senaste. Fastän jag räknat får m.m. ;P
Puss/N

Panik!

Det ringer klockor i huvet på mig! (Inte så allvarligt som det låter) Det är onsdag och onsdagen är snart slut! Hur ska jag ta vara på det få dagar som är kvar av lovet?

Kom precis hem ifrån stan där jag träffade Stina och Maja. Nu sitter jag här och ska börja min research för tidningsartikeln.
Imorgon ska jag ta min första  körlektion :) Nervös, men det ska bli kul.

Pratade precis med Sandra, det var trevligt att få prata lite med henne :)

Nä nu är det dags för researchen.

Ta vara på lovet!

XO/ E

P.S (Nathalie, du "roar" dig inte alls för mycket! )



Jag är ett enda stort nöje.

Haft långa tjöt med mamma. Suck. Hon påstår att mitt liv bara består av nöjen. Hallå vakna. Man ska plugga (fastän det är lov), jobba (för att allt ska man ju betala själv), träna (för att tävlingar väntar) och sedan har man lite nöjen däremellan ibland. Suck.

Igår var jag med min underbart fina pojkvän hela dagen. På kvällen åkte vi som sagt in o fikade med Edit och Belinda på café Tintin. Riktigt trevligt :) Förstår bara inte varför det skulle vara typ 40 grader där inne..

Nepp, nu ska jag gå ut me hunden eftersom mitt liv "bara består av nöjen".
Kisses/N

Halsont och räls

Hello! ;)

Har precis kommit hem från tandläkaren. Jaa, detta lovet har varit fyllt med tandläkarbesök. Ska få räls i både över -och underkäken. Jippie! :S Nämen, vill faktiskt få fiina tänder. ;P hehe. Så den 10 december blir det iaf underkäken...

I söndags träffade jag Ollie, och fick låna resten av Desperate Housewives -avsnitten på första säsongen. Hoppas att hennes DVD fixar sig! ;P Igår intervjuade jag Sofia, och tog typ 100 bilder på henne. Tror att några blev bra i alla fall. hehe. ;P Men det dumma är ju att idag skulle jag egentligen intervjuat min andra intervjuperson, en expert. Men nu är det ju så att hon blivit förkyld just idag .(Vilket jag oxå kommer att bli snart. Har jätteont i halsen, och är ganska hes.) Otur! Så jag försöker desperat få tag i en annan person, hennes kollega, för att göra en telefonintervju med henne. Tack och lov att min artikel inte ska vara ett personporträtt! Hade varit rätt svårt med tanke på att man då måste beskriva hur personen ser ut. ;P

Jag var hos tandläkaren igår igen, och sedan var jag i stan och delade ut en massa CV :n på caféer. Det var rätt enkelt faktiskt, men undra om det är lika enkelt att verkligen få ett jobb. Tveksamt. Sedan så var jag tvungen att gå till skolan och låna md-spelare och kamera till min intervju med Sofia. Gosh, var tvungen att gå till skolan på lovet. Suck. Min lärare sa; Nämen, Sandra. Hej, hur är det med dig? Har inte du lov nu? Morr...jooo, jag har lov, men man måste ju göra de förbannade intervjuerna under lovet. Suck igen.

Imorgon blir det iaf Ullared igen. ;D Och sedan måste jag försöka boka in resten av dagarna på ett bra sätt. Måste ju hinna med allt jag vill göra. Träffa Olivia igen, träna med Natta & Edit m.m m.m

Puss på er // Sandra

P.S. Det var såå roligt i lördags, tjejer! Om vi trodde att vi kände varandra väl innan, så vad gör vi inte då nu? ;)

Endast 3 grader ute!

HEJ!

Ska snart springa till bussen för en fika i stan med Nathalie & Belinda :), och får syn på termometern... 3 grader... och jag har ingen vinterjacka!
Jaja det får bli skinnjackan och en gossig halsduk till det :D Så får jag skylla mig själv om jag fryser häcken av mig, eftersom jag fortfarande inte hittat någon vinterjacka.

Ska ta en nybakad kärleksmums i näven innan jag springer ut i kylan.
Shit nu går bussen om 7 min, måste springa!

Puss/ E


Spa i höstmörkret

Hej!

Fick just ett (argt) sms av Nathalie där hon skrev att jag bara måste lägga upp bilderna från spakvällen. Förlåt det måste jag ju bara göra men även på lovet har man svårt att hinna med allt. (förlåt tjejer) Bilderna kommer här några behåller vi för oss själva ;P

Hoppas att ni har ett underbart lov! PUssar

  Alla mina ljus tändes (Mys)
Sandra stod för underhållningen, kanske inte hela kvällen, men gud va den tjejen är duktig på gitarr.
(Nej det är ingen Treo) utan en jättebra liten tablett från Lush 15kr/st och det gav verkligen resultat ångan öpnnade porerna och man kände sig genast mycket fräshare i ansiktet :)
Sedan var det bara att luta sig över och låta ångorna ta över ;)
Sen var det ansiktsmask, sandra har halloween masken klar! :P
Jag fick jobb som lisebergskanin, ja jag kan ju alltid fundera på det :)
Nathalie i en honey-smoothie facemask ;)
Hah, ja... Skönt vare!

Vi avslutade spakvällen med fotbad och manikyr ;)
Två sötnosar får avsluta detta inlägget! :) (L)


Allsång på bussen och "fyllevido"

Hej hopp!
Vad vi har varit dåliga på att skriva den senaste tiden.. Ojoj.
Vi tre flickor (ägare till den här bloggen) hade en riktigt helmysig kväll i lördags! Middag och spa stod på schemat. Lagade riktigt god lax. Sandra fick stämma Edits mammas gamla gitarr och satt sedan där och spelade sin egen låt för mig som jag inte hört tidigare. Hon är så duktig! <3 Njuter av o lyssna ^^
Sen drog vi igång med spa-andet, vilket jag hoppas att Edit kommer lägga upp bilder ifrån. Det var verkligen jätteroligt, trevligt och mysigt. En av våra bästa kvällar ihop måste jag säga :) Är så glad att jag har er, blir så glad när jag är med er. Japp :) Så e det. Älskar er mycket tjejer!

Igår var det en ganska intensiv dag. Åkte till jobbet och var där i tre timmar. Sen direkt till dansen för o träna utan partner:(
Fick sitta 1,5 timme och titta på när Jennie och hennes enooorma grupp tränade. Var den jag gick i förut. Jösses, dom är ju hur många tjejer som helst! Helt sjukt. Stackars de få killarna som var där fick dansa som små djur eftersom alla tjejer skulle få dansa med en kille flera ggr.. Fju. 
När hon var klar stack vi på bio :) Tropic thunder.  Den var kanske inte jättebra, men lite smårolig. Men det första vi såg när vi kom in i salongen: 90% killar i vår ålder. Okej, kanske var lite av en killfilm..
Snarkade hemma hos Jennie inatt. Satt uppe o pratade halva natten. Det är så det ska va:) Mysigt.
Trevlig helg alltså! Och bra början på lovet med deg tsm me Jennie. Fint fint.
Pussokram/Natta

Sandra goes shortiee

Hej!

Nu har jag precis klippt mig. Sandra goes short hair! ;P hehe. Är iaf jättenöjd, särskilt med snedluggen som är kortare än vanligt.

Idag är det dags för spa-dag med tjejerna, samt tillagning av middag och film! ;D Can't wait!




Bild av mig från i somras! Nu har jag sådan snedlugg fast lite kortare, och inte så lockigt. ;P hehe.


XX // S

P.S. Såg Desperate housewives igår, och jag insåg att jag måste köpa den andra säsongen, eller önska mig den i födelsedagspresent! ;P



Love Susan! ;D <3


Mmmm....vinterstövlar och Desperate Housewives

Fick nyss hem ett reklamblad från Skopunkten med en massa nya vinterstövlar. Vill ha!!!!

Idag har vi haft vår redovisning i skolan. Det gick faktiskt jättebra! ;D Våra lärare tyckte i alla fall att det var roligt, och det är ett stort plus!

Hinner inte blogga så mycket mer nu. Måste plugga franska, och sedan så har jag precis mejlat en som var och föreläste hos oss förra året. Måste ha en till intervjuperson till min artikel inför Tidningsprojektet! Och ikväll blir det Desperate Housewives. :D Tack så jättemycket för att jag har fått låna en massa avsnitt av första säsongen, Olivia. :D Älskar den! <33 Måste bara få låna resten på Söndag! Glöm inte det! ;D hehe.

Pussar och kramar till er, underbara människor // S


En nära döden-upplevelse

Hej!
Dagen har flytit på i rask takt och nu lider den mot sitt slut. Snart är vi alla pensionärer..
Imorgon har vi vår redovisning om uppväxten på 1900-talet, vilket vi har jobbat med under lång tid nu. Lite utklädnad, skådespelerier, film och ljud blandat med vanligt trök-snack kommer vi bjuda på. Succé eller kalkon? Får väl se. :)

Efter träningen idag skulle jag och Marielle gå till Centralstationen för att ta bussen därifrån. Vi var sena och var därför tvugna att springa. Vi sprang tills vi båda insåg att konditionen inte var på topp. Konstigt att den är dålig. Orkade några meter typ och sen var vi döda ;P
Det värsta var att det var mörkt, blåste och regnade lite samtidigt. När vi kom fram till vägen vi skulle korsa hördes tjutandet som betyder att en spårvagn är på väg. Jag hörde det och såg den röda gubben lysa. På skoj ropade Marielle "Spring!" eftersom vi gjort det hela vägen och hade bråttom. Jag (dum som jag är) springer rätt ut i vägen, eftersom hon sa så. Vet inte vad jag tänker med ibland. Som tur var vände jag huvudet mot vänster och såg en spårvagn bara några få meter ifrån mig komma i hög hastighet. Kroppen reagerade fort iallafall och kastade sig bakåt. Tjenare..
   Vi bara skrattade åt det efteråt, men insåg snabbt att jag kunde blivit påkörd och då var det inte lika roligt längre. Var ju inte hennes fel, det var bara jag som inte hade hjärnan med mig. Shit happens :P

Pusspådig/ N

Han är söt

Min hund är söt. Visste du det? Kasper heter han. Han är snäll oxå. Han sover just nu.

 Bild tagen förra vintern av min lillasyster. Han sover^^

 Tagen förra höstlovet. Duktig jag var. (Y)

På tal om höstlov; det inträffar ju väldigt snart! Vad ska folket göra? Jag har en del bestämt och längtar enormt^^ Hoppas på att kunna träffa er vänner och älsklingen (kolla rubriken) mycket. Även träna, passa på att jobba och fixa min intervju till tidningsprojektet som väntar efter lovet. Och FOTA måste jag ta mig tid till. Varför är lovet bara en vecka!?

Gonatt o sov sött. Du vet att du är en fin människa ;) /N





Foton väntar..

Jag har insett att vi har för lite bilder i vår blogg. Det ska det bli ändring på!
Min kära kille fick mig att inse idag att jag måste ta tag i mitt fotande. Tar mig aldrig tid för det längre, vilket är väldigt synd. För hur ska man då kunna utvecklas? Dessutom är det ju riktigt kul.
Har fotat lite ikväll, men det blev inte så bra alls. Minns knappt hur man gör :S Vill komma ut o fota nån dag istället när det är bra ljus och bättre väder än idag. Lovet är ett bra tillfälle för sånt ^^  Cicci hur blir det med våra modellfoton? (A)

Gonatt oså hoppas vi på en bättre morgondag för idag var inge vidare /N


Glimten, ryckningen och ordet...

Ibland känner man sig oönskad. Glimten i ögat var inte vänligt menad. Ryckningen i mungipan var inte ett leende. Ordet var inte en komplimang...

Ännu en tuff måndag till ända. Sträck på ryggen, och få människorna i din omgivning att undra vad du ler åt. Kom ihåg; ett gott skratt är den bästa medicinen!


En av de människor jag tycker om mest i hela världen. Yours forever! <33





Yepp, models of the year = Us! Du vet hur mycket jag älskar dig! <33


Pussar till er alla // Sandra


Bland lövens eviga ringdans

Det har gått så otroligt snabbt nu det senaste. Det känns som om det var sommarlov igår, men ändå inte. Hösten har kommit, och än så länge har den blivit precis som jag tänkt mig. Långa promenader med skinnhandskarna och kappan på i höstblåsten. Myskvällar framför Tv:n med popcornskålen i famnen. Tjocka, spännande böcker att krypa upp i fåtöljen med under lampans varma sken, medan mörkret sakta kryper på utanför fönstret. Stora regndroppar som knapprar på fönsterrutan, medan de färgglada löven dansar omkring i sin eviga ringdans. Hur kan man inte annat än att älska det? Jag har kommit att avguda hösten de senaste åren, men när jag var mindre längtade jag bara efter vintern. Den regniga årstiden var bara en mellantid då, som enligt mig försökte hålla igen på det som sedan skulle komma. Snöbollskrig, pulka-åkning och julafton. Pepparkakor, advent och min födelsedag. Varför genomlida tråkiga, regniga hösten när man istället kunde få allt detta roliga med en gång? Ja, när jag var mindre hade jag inte lärt mig att uppskatta höstens små guldkorn...

Ett utdrag ur en låt som har kommit att betyda mycket för mig under denna underbart mysiga årstid:

Desperado, why don't you come to your senses?
You been out ridin'  fences for so long now.
Oh, you're a hard one, I know that you got your reasons,
these things that are pleasin' you can hurt you somehow.

Snälla, kolla in dessa trailers!!! Ni kommer att älska dem!
Boken/filmen som jag har tjatat om så länge; Twilight!!!!!!

Twilight teaser trailer OFFICIAL HD

Twilight Official Trailer

Blåser iväg en kyss åt er alla!

// Sandra

Vi är inte Svenska Mästare, men snart så..

Hej och förlåt att det dröjt så länge med inlägg från mig. Men jag har faktiskt haft ett liv det senaste. Nej förlåt (igen). Man kan faktiskt blogga även om man har ett liv. Nu har det bara varit så att jag inte haft tid.

Igår var det ju nämnligen SM nere i Helsingborg. Dock var inte vi i C-klass inräknade i själva SM, utan det var bara en vanlig stor tävling för oss. Det var en lång men helt underbar dag! Alla dansskolans tävlande par åkte med buss från stan vid 8 tiden på morgonen. Tog nästan tre timmar att komma ner dit.. Men tiden flög förbi, eftersom jag satt och snackade och flummade med Marielle hela vägen. :) Så go tjej. Det var länge sen jag skrattade så jag fick ont i magen så många gånger på en dag! Japp, nu vet man det oxå: att vi har samma sjuka humor. ^^

Tänk känslan: SM. Hundratals dansare på golvet vid invigningen. Orkester och dansare till dom. Nationalsången. Applåder. Underbart.
Vi skulle tyvärr inte dansa förän vid halv fem typ, så det blev en lång väntan tills dess. Då var det Semifinal med sammanlagt 11 par. Jag tänkte innan; Nej nu sjutton ska vi göra det här bra och ha kul!
Och det var precis så det blev. Det gick asbra! Nöjda och med riktigt bra poäng gick vi vidare till finalen tsm med fem andra par. Sen gick det tyvärr inte lika bra i finalen.. Vi sabbade en av de tre danserna ganska regält. Ett fel= flera fel följer på det. Men vi slutade 5a iaf och det är vi båda asnöjda med :D

Jag kände mig lycklig där asså. Jag älskar att dansa. Älskar att tävla (speciellt när det går bra). Dessutom kom jag och min partner bra överäns och peppade varandra. Men framförallt så fick jag många nya vänner. Sån stämning i gruppen!
Jösses, aldrig vart me om nåt liknande. Sån vänlighet, omtanke, stöttning, kärlek. Man kan sätta sig bredvid vem som helst, oavsett kön eller ålder. Det är som världens naturligaste grej att snacka och krama om alla. N glad. Så glad.
Speciell kärlek till Marielle, Diana, Julia, Niklas, Simon, Angelica, Rebecka och Fabian. <3 Ett gott stöd igår och fina människor.

Puss/N

Singing

Godmorgon!  *gäsp*

Hur mår ni idag? Jag mår utmärkt. Jag måste säga att era små gulliga kommentarer bidrar till riktigt glada humör! Fortsätt så! Det är såå roligt att läsa dem! ;) Synd bara att de flesta är från folk vi känner, måste ragga lite nya läsare oxå! :P hehe.

I min almanacka står det detta citat under v. 42:

"Bättre att dö stående än att leva på knä." - Dolores Ibarurri

Så sant så sant. Jag älskar små citat. Det finns så mycket visdom och budskap invävda i dem. Något annat som jag också älskar är ju att sjunga och spela gitarr. Här är en bild från i februari detta år, då jag, Agnes och Amie uppträdde på ett nyöppnat café.



Ha det bäst!

// Sjungande S

Minns ni den gången?

God eftermiddag, people!

Så var det då helg igen! ;) Finally! :D Idag pratade jag o Natta om vad vi skulle minnas av vår gymnasietid, så här trodde vi att vi kommer att säga om några år:

Minns ni den gången då Edit ramlade in i en buske?

Minns ni den gången då Nathalie var "gravid" (humörsvängningar)?

Minns ni den gången då Sandra hela tiden sa saker om människor som sedan precis uppenbarade sig framför ögonen på en?

Minns ni den gången då vi trodde att vi skulle kunna springa runt hela huvudstaden på en timme?

Ja, vår tid tillsammans kommer att bli minnesvärd! <33

Kände nu för att göra en liten lista. Här är låtarna som jag spelar om och om igen i min mp3 under hösten 2008:

Jill Johnson - Secrets in my life
Guru Josh Project - Infinity 2008
Lisa Miskovsky - Another shape of my heart
Gavin DeGraw - In love with a girl

Här är skivan jag längtar efter under hösten 2008:

Jill Johnson - Baby Blue Paper

Här är filmerna som kommer på bio som jag längtar efter under hösten/vintern 2008:

Twilight (of course)
Marley & Me (Jennifer Aniston, och en massa andra kända skådisar. Fast hon är den viktigaste. ;D)

I kväll blir det filmen "Familjen är värre" :D

Ha en underbar helg! I know I will!

// S

Jag = Rockbrud år 1984

Hej alla små älsklingar! ;)

Vad har ni för er? Själv sitter jag i ett medierum i skolan och väntar på resten av gruppen. Ute är det väldigt dimmigt, man såg nästan inte sjön från bussen. Och så är det svinkallt med, en minusgrad. Jaja, ska inte tjata om vädret mer. Vad ska jag babbla om då? Hmm...

Jaa!! ;D Guud, vad kul detta var!  Snälla, gå in på yearbookyourself.com där du kan se hur du skulle se ut om du levde under ett visst årtal under 1900 -talet. ;P 



Här är jag hur jag ser ut nu (2008):



Och här är jag hur jag skulle se ut då (1984):



Hahahaahaha ;D

Rock on! ;D


// Sandra, år 1984. ;P

Man vill helst inte svimma på bussen

Usch usch fy, vad jag mår dåligt just nu.
Har så himlans stressigt och mycket att göra på samma gång ibland, att jag inte hinner äta. Åt lunch i skolan vid halv 12 idag. Nästa gång jag åt var nu kvart över 9 på kvällen. 10 timmar utan mat! Skola + jobbig träning däremellan.
Så var det för bara nån dag sedan oxå. Två gånger denna veckan har jag stigit av bussen här hemma och varit sekunder ifrån att svimma eller spy. Kände mig seriöst full när jag vinglade hem från bussen. Inte bra, jag vet.
Blir så förbannad på mig själv. När man tränar mycket, ska man äta mer. Inte hoppa över maten... Skärpning!

Träffade Jennie i stan ikväll iaf :) Det är lite skrämmande, men nuförtiden snackar jag och mina kompisar väldigt mycket om vad som kommer hända i framtiden. Det e ju banne mig bara ett och ett halvt år kvar innan vi slutar gymnasiet! Vad händer sen? Så många verkar veta vad de vill...

Nej, nu får jag ta en dusch. Hela skolan har resursdag (e lediga) imon. Men e vi det? Nej! Det är resursdag nästan varannan vecka och vi har inte haft tid o va lediga på en enda av dom! Tjenare eller..

Gonatt mina vänner. Sov fint och glöm inte att skicka gulliga kommentarer ;) /Natta

Sickan och lustigkurren

Hola! (eller Anna, hur det nu stavas ;P hehe)

Så landade då årets skolkort än en gång i brevlådan. Vadå? Hur det blev? Njae, inte sådär värst bra. Man brukar inte bli nöjd med hur man ser ut på kort, jag vet. Fast själva klasskortet blev ju jättefint, i alla fall på er tjejer! Mina små sötisar! <33

Idag garvade vi som vanligt hur mycket som helst i skolan. Men vadå? Vår grupp är ju så himlans roligt. Jag menar, hur många skulle bräka som ett får när dom skulle försöka härma en bebis? Hur många skulle swinga sin danspartner så att han far ut genom dörröppningen? Eller hur många...jaa, jag skulle kunna fortsätta i all evighet. R är en riktig lustigkurre, han.

Och nu har vi börjat spåna en massa idéer inför Tidningsprojektet. Först blev jag besviken när jag fick reda på temat, men nu har jag äntligen fått en genialisk idé. Hihi...sickan har en plan. Jag har till och med bokat min intervjuperson, snabbt jobbat va? Fast jag vet inte ifall jag ska göra ett personporträtt eller inte. Kanske ska jag bara skriva om mitt ämne som jag valt och ta med enstaka kommentarer från min ip, eller så blir det ett porträtt i alla fall. Vad tycker ni? Jaa, det kanske är svårt att svara på, men om ni skulle chansa? ;P hehe. I don't know, I don't know. Jag får väl se vad som blir bäst sen.

Mmm, i kväll ska jag dega framför tv:n. Tänkte fortsätta att kolla på Desperate Housewives, och sedan blir det då Vänner såklart. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag, eller jaa, kväll! ;P

See ya!

Love and hugs/ S

Breaking Dawn

Yahoo! ;)

Här sitter jag i skolan fortfarande. Har precis skrivit klart min analysuppgift i samhällskunskapen. Känner mig riktigt duktig! ;P Väntar bara på att N ska läsa klart sin text, så att vi kan läsa varandras sen. Behöver lite mer respons innan inlämningen klockan tjugo i fem!

Sedan är det dags för gitarr -och sånglektion igen ikväll. Ska bli skoj! ;P Och sedan måste jag fortsätta att läsa min superbraiga bok. Ni måste läsa den; Breaking Dawn. Åhh, nämnde jag inte det? Nähee, det är en bok på engelska (actually, american) som innehåller 700 sidor! hehe. Älskar den! <33 Men fört måste ni läsa de tre andra delarna i serien; Twilight, New moon och Eclipse. Men ta det lugnt, de finns på svenska oxå! :D hehe. Twilight kommer på bio i slutet av november! Lääängtar! ;)

Nu ska jag tjingeliinga, N är klar! Hon hälsar förresten till alla er oxå! ;P

XX/ Dear S

P.S. Don't forget your comments! ;D


[email protected]

  • Ja, jag är äntligen klar! ..Eller vadå högst 3000 tecken? Shiet! Bara att börja om.... Suck på mig själv! Edit gjorde ju likadant, så vi två satt kvar en timme längre än de andra i klassen. Yey. 
  • Lånade faktiskt en bok på bibblan för nöjes skull idag. Det händer liksom inte. På engelska dessutom! Ska fösöka läsa den oxå.. Fast är det så nödvändigt? Jag lånade den ju iaf (A)
  • Är så trött nuförtiden. Beror det på vädret? Eller vad? Vi har inte särskilt mycket plugg just nu, ändå är jag halvt död. Hösten är både mysig, uttråkande och uttröttande. Eller vad tycker du?
  • Jag och Sandra kollade närmare på högskoleutbildningar på mattelektionen idag. (Duktiga elever e ju klara för länge sen o har inget o gö på lektionen ;))  Vi kom fram till att vi har en massa frågetecken inför framtiden och om vår linje ger oss den behörighet vi behöver. Vad tror du jag vill bli när jag blir stor? ;D
  • Kommit fram till att jag och min partner fungerar som en bergochdalbana. Han kan få mig på två olika humör och fler än så existerar inte. : Antingen blir jag så arg att jag säger att jag hatar honom och bara vill gråta. Annars får han mig jätteglad så att jag bara vill krama om honom och fråga varför han inte alltid kan va så go? Det finns inget däremellan.. Hum.

Lite punkter det nuvarande livet. Enjoy!
Puss/Natta


Helgen!

Ja helgen är ju förbi... Skola två veckor till sedan lov!!  HÄrlig!
I fredags kom Sandra förbi och vi fick en helmysig kväll bänkade framför filmen step up 2 och sedan ett par avsnitt av Sex and the city med glass och cola, vi sappade snabbt över till Idol, och fy vad dåligt det är i år, Sandra det kanske är bäst att du sattsar på en vettig karriär istället. (Ja du får dem imon Sanda :D)
I lördags var jag först i staden med Belinda, Ja köpte ett par nya jeans och sedan åt vi sushi! Mumma!
På kvällen åkte vi in till stan och sedan till Marklandsgatan, där vi träffade några trevliga folks :)
Och sedan nattamat och sen hem och sova.

Och igår bjöd Josesnäll mig och Belinda på Liseberg. Det är mer än ett år sedan jag var där så vi sprang runt som små barn och ville bara åka mer... Vi gick också gasten som jag inte gjort sedan jag var tolv, men det var inget att ha längre, det är bara att inse att man inte skräms av sånt längre. Eller hur Belinda? Eftersom det var sista kvällen på Liseberg så hade de ett jättestort fyverkeri vid 8 när alla atraktioner stängt och då passade jag och Belinda på att planera nyårsafton 2008 det året vi alla vill lämna för att vara 17 är inge skoj mkt roligare att vara 18!
Och inte minns jag att man blir så jävla trött av att gå på Liseberg, när jag kom hem vid 9 på kvällen var jag helt färdig och längtade bara efter sängen.

Hoppas er helg har varit lika bra!
Lite bilder ifrån helgen!

Helt seriösa :) Helmysig kväll<3

Snyggast  i världen!
De som gör festen




  Jag och Josefine skriker till Belinda "vilket håll är det denna går, upp eller ner?" (Ägg)
Puss/E

Kind!

Gaah! Ännu en webbdesignlektion! Vet inte hur länge till vi ska tjata om detta, men det är verkligen booring! Åh, jasså? Ska vi ha ett förberett prov nästa vecka? Hmm, tror inte jag känner mig så förberedd i alla fall.

Hörde en tjej på bussen imorse. Hon sa Jag älskar när folk är snälla mot mig. Men i för sig, vem gör inte det? Det hade hon rätt i. Därför blir dagens visdom; Be kind!

// The nonwebbdesignnörden S

What a happy weekend

Jippi! Äntligen hemma.
Det har inte hänt ofta denna helgen. Men det har varit en bra sådan :)
Jag och Cicci åkte ut till Öckerö igår morse för o hälsa på Malin som bor där nuförtiden. Det var riktigt kul att få se hur hon bor där ute och skolan och så. Trevligt :) Riktigt mysigt om jag får säga det själv. Man märker verkligen skillnad i luften när man kommer från stan. Det var så lätt att andas.
   Måste bara säga oxå hur stolt jag är över mig och Cicci! Vi bytte buss/spårvagn/färja typ 5 gånger. Tog ca 2 tmmar ut dit. Vi lyckades heela vägen! Fastän Malin sagt fel färja till oss ;P Tack för en mysig dag tjejer<3

Idag blev det enna att åka hemifrån tidigt igen. Jobbade 4 timmar och stack direkt till dansen efter det. Jag hade turen på min sida idag (A) Slumpen förde mig närmare en helgo tjej i gruppen. :)

Dagens: Nyttig danslektion. + Fick träffat Jennie en stund. + Lärt känna Henriette bättre. + Marielle go som hon e.
Minus: Jobb. Dryg fjoortis arbetskamrat.

Gonatt puss/N

350 km/h

Nu var det då söndag igen, och den ljuva helgen börjar lida mot sitt slut. Att allting ska gå i 350 km/h! Man speedar på det högsta man kan, och sprängar nästan motorn på köpet. Whoops, där gick det lite för snabbt! Men vad gör man åt det när det inte går att sakta ner? Vad gör man åt det när pausknappen för länge sedan har gått sönder? Vad gör man åt det när spaken bara förväntar sig att få köra snabbare? Fastän det är kortslutning i hela systemet, ökar man bara farten till 400...

Tack Olivia för en mysig dag igår! Då sänktes i alla fall hastigheten med några kilometer!

// Uppspeedade Sandra


Myskväll me Edit

God kväll kära läsare!

Här sitter jag hemma hos Edit och bloggar, medan hon äter. Hittills har vi haft en riktigt mysig kväll med film (Step Up 2) och Sex and the city! :D Några flummbilder har oxå tagits, som ni snart kommer att få se. Kanske! ;P hehe.

Så underbart härligt med helg igen. Veckorna går så sjukt fort nu, så det är inte sant. Man hänger liksom inte med, och har slutat försöka för länge sen. Det är som Natta sa tidigare idag; Snart är vi pensionärer! Dags för rullatorerna och tv -spelen, tjejer! ;/ hihi.

Näe, var är my dear friend nu då? Jag vill ha glass! hehe. Och kolla fortsättning på SAC! Hope you all have a really nice evening, like we have. :D

Kyss och godnatt (fast inte än på ett tag för oss, ;P) / S

P.S. Jag har märkt att ni har slutat kommentera inläggen. Snälla, gör det. Blir så mycket roligare för oss då! :)

Jag ler som en fåne

Nu sitter jag, Sandra, Johan och Raphael i ett medierum och arbetar för fullt. Okej, kanske inte jag just nu. Det börjar närma sig ett färdigt verk. Hela 1900-talets uppväxt ska redovisas. Det blir nog bra!

Jag och Sandra är helt borta idag. Skrattar åt typ allt och vet inte vad vi säger eller gör. Jag skickade nyss ett sms till Erika där det stod: Kan vi ses om 10 minuter? Ehm, hon är i skolan nu. Jag är i skolan nu. Det är flera mil mellan våra skolor. Det var meningen att jag skulle skickat det igår kväll, men skickade det nu av misstag.
Sen skulle jag messa min danspartner om träningen idag och var på sekunden ifrån att skicka det till Fille istället. Japp..

Stod dessutom kvar i matkön i bamba när mina vänner gick därifrån. R frågade varför jag inte följde efter dom. Eh, jag såg inte att dom försvunnit. Stod där själv och log som en fåne. Haha, va e mitt problem idag?

Näe, nu får jag nog hjälpa min kära grupp. Ska föressten träna direkt efter o sen på kalas hos Erika^^ Wia.
Puss/N


Sex and the city

Ja och imorgon är det fredag igen. Är det bara jag som tycker att veckorna går sjukt snabbt?
Men ska inte klaga alla älskar ju helgen, då man får umgås med sina vänner och sova!

Jag skrek Nej högt när jag läste Nathalies inlägg om att alla våra bilder har försvunnit!
De måste ju finnas någonstans på datorn, de kan ju inte bara försvinna eller?
Nä nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på ett par avsnitt av sex and the city.

Puss & God natt! /E


Förvirrad. Spårlöst försvunna

Nu var det inte lika kul längre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gaaaaaaaaaaaaaaaah på denna datorn!
Förlåt tjejer men usch.. Alla våra bilder vi tagit under över ett år är borta! Jag fattar ingenting. Alla bilder e kvar förutom just dom två mapparna med oss tre. Det var ju massa. O vi som skulle gö ett kollage av alla tre åren i trean. Uhuu.
Någon driver med mig!!? Det e bara våra Stockholmsbilder som e kvar. Mina favvobilder:(
Förlåt tjejer? :S

/N

Glädje och skratt gjorde dagen

Det har varit en bra dag, det har du rätt i Sandra (inlägget innan).
Go grupp med go stämning. Gu vad vi skrattade åt vissa i gruppens skådespelar talanger.
Vågade ta mod åt mig att fråga Raphael om han kan hjälpa mig och Simon med Jiven idag också. Har funderat på det i flera veckor. Vet inte varför jag varit så nervös inför det. Som Edit uttryckte det efteråt: Jamen de e klart han ställer upp, han kan ju inte säga nej. Han e ju så trevlig. Japp, that's true.
Känns bra att få hjälp av några som är rätt så mycket bättre på dansen^^

Nu väntar jag på att Erika ska höra av sig så att vi kan ses en stund. Ses så sällan nu :( Men det e ju så mkt annat på g hela tiden! Men idag e det iaf läxfri dag för mig ;) Skönt!
Då har jag äntligen tagit mig tid åt att göra klart fotoalbumet från sommaren 2007. Maha.

Puss/ N

Feel Good

Heej ;D

Hur mår ni alla där ute? Jag mår toppen, efter en härlig dag i skolan! :) Idag har vi fortsatt på vårt grupparbete, och vår grupp är verkligen grymt bra! Vi har såå kul, och det är otroligt skönt. Det blir så mycket lättare att jobba då.

Igår var det sång -och gitarrdags igen. Det var jättekul, som vanligt! :D Min lärare Karin är som en mormor för mig. Bryr sig verkligen!

Idag är det en sådan dag som jag verkligen känner för att bry mig om andra. Det spelar ingen roll hur jag själv mår, även om jag mår bra, utan det viktigaste är att människorna i min närhet feel good så att säga! ;P Det är bra att ha sådana dagar, annars är det risk för att man blir självisk.

Hoppas att ni har det bra, men tänk på att människorna i er närhet också är viktiga! :D

XX / S

I'm not gonna write you a love song

Lång dag. Skola till halv 5 -> Stressa till dansen -> dansa -> åka hem -> plugga engelska -> duscha. Wia :D
En viss ung kille var normal idag och det e jag himlans tacksam för. Allt blir så mycket lättare och roligare då. Samarbeta och kommunicera männsikor, så går allt så mycket bättre!

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag iaf :)

Acceptera det du inte kan förändra och utveckla det du kan! Annars var nöjd med det du har.
Puss/N

Ibland kommer mina bra sidor fram (A)

Hej svej!
Ska alldeles strax dra iväg till killen min :)<3
Tänkte bara berätta först att matte-provet gick riktigt bra! Eller jag vet ju inte resultatet, men det kändes bra.
Poängtera poängtera(!): Nathalie lämnade provsalen nästan först av alla. Det händer aldrig. Chock o pannkaka.
Folk var förvånade :O Maha.

Får man även skryta och säga att man varit snäll idag? Jag satt på bussen (som går en gång ihalvtimmen) för att åka hem efter avslutad skoldag. Satt bredvid Bella som helt plötsligt ropar: Mina skor!! Ja, hon hade glömt dom utanför danssalen. Snäll som jag är (A) följde jag med henne av bussen för att vänta en halvtimme på nästa. Men det var trevligt så :) 

Nu måste jag dra, för nu längtar jag efter älsklingen^^
Puss/N 

Hösten

God eftermiddag! ;)

Nu har vi slutat, och det är äntligen dags att gå hem efter ännu en slitsam skoldag. Eller njae, så slitsam har den faktiskt inte varit. Fast vi har haft matteprov, men jag tror att det gick bra! ;P

Vi har precis varit ute och tagit en massa foton till en ny uppgift. Jag gick in på biblioteket och fotade en del där, och sedan tog jag lite vackra höstkort på träd och på mina käära vänner. Enjoy! :D



Hösten är allt en vacker årstid, om man bara tar sig tid till att njuta av den! Särskilt mysigt är det om man tillbringar dessa dagar tillsammans med människor man älskar! <333


Pussar och kramar till er alla // Sandrisen

Grattis

Idag fyller en helt jättego tjej 16 år.
Grattis och kärlek till dig Erika <3



Puss o kram /Natta

Allt suddas ut på en minut.

Vet du vad!? Simple Plan kommer till Stockholm på HÖSTLOVET. Kunde ingen informerat mig om det liite tidigare?
Det hade varit en dröm, må jag lova.

Helgen var riktigt lyckad (om man bortser från fredagen). Heldag med Fille honey i lördags. Bio blev det oxå. Någon som sett Patrik 1,5? Inte? Gör det då! Helt klart sevärd. Så sjukt bra. Både en riktigt rolig film och en som fick en att tänka efter. Hur löjligt är inte vårt "svenska samhälle" egentligen? Ska man verkligen se på homosexuella på det viset? Ja, se den!
Igår var det en hektisk dag. Åkte hemifrån hyfsat tidigt för o jobba. Sen efter jobbet in till stan för o träffa Malin. Vilekt var himlans kul, jätteglad över o se henne igen :D Flickan har ju flyttat ut till Öckerö minsann..
Lustigt: Av alla man kan träffa, så träffar man Sandra (!) på samma café vid samma tillfälle i stora staden. Kul :)
Sen dans direkt efter det. Skakade nästan av trötthet. Men lärorik lektion!

Något konstigt hände idag på mattelektionen. Jag såg typ inne i min egen hjärna (!bara det liksom) hur ett sudd kom fram och raderade ut varenda liten information. Skitläskigt! Jag menar det. Vi har prov imon och allt försvann. Kom inte ihåg det lättaste ens! Läraren ba: Men snälla lilla du.. När jag verkligen inte kunde förstå vad hon förklarade. Även Sandra såg lite orolig ut när jag frågade vad -1-2 var. Som när ett arbete försvinner spårlöst från datorns minne, försvann mitt. Hoppas att det kommer tillbaks, för nu e ja ba jävligt rädd inför imon.

Hjälp nåt mattesnille? (A)
Puss/N

For crying out loud

Godmorgon, klockan närmar sig nu 11.00 och vädret ser ut att hålla sig skapligt. Med vackert solsken, som vi aldrig någonsin kommer att kunna uppleva. För här sitter vi i datorsalen och har Webbdesign, åter igen! Men jag tänkte inte hålla på och gnälla, utan istället berätta lite om helgen. Den har varit helt underbar! <3

I lördags pluggade jag större delen av dagen, inför matteprovet imorgon. Wish me good luck! Och sedan kom Annisen förbi ett tag, och förgyllde min dag! ;D hehe. I söndags, alltså igår, var jag i stan typ hela eftermiddagen. Äntligen fick jag träffa Caroline, Caro, igen! :) Vi hade ju inte setts sen i februari, for crying out loud! (mitt nya amerikanska favorituttryck) Vi hade såå roligt, och jag hade saknat henne såå mycket! Love you, honey! <33 Ska bli hur kul som helst att träffa dig igen på höstlovet. Jaa, höstlovet, det är snart här. Lääängtar! :D

Hinner inte blogga så mycket mer nu, men jag lovar att lägga in bilder på mig och Caroline snarast! Mycket fina! ;P

Pusspuss på er// Sandra


Tonsill

Hej alla !

Är precis hemkommen ifrån en trevlig helg hos några tjejkompisar, eller som snarare känns som mina kusiner.
I fredags kunde jag visa mig i skolan igen men jag gjorde bara franskaprovet som vi hade på morgonen, sedan åkte jag hem igen. Nu mår jag helt okej, förutom att min ena halsmandel är så fruktansvärt svullen, får knappt luft. Så det är lika bra,  men jag ska snart åka in till Axessakuten för att kolla varför...
Jag kommer inte orka gå till skolan om jag måste anstränga mig för att gå upp för en trappa... Inte bra.

Nä nu måste jag åka! Puss /E




vem är såpass stark?

"Vi är alltid starka nog att stå ut med andras framgångar"
-Så skrev Sandra i inlägget innan.
Tyvärr, men jag är visst inte tillräckligt stark då. Så många bloggare skriver om avundsjuka nu för tiden och jag känner mig mer än träffad. Men jag är inte ensam om det. Det är sant att avundsjukan tar över samhället. Den har tagit över mig och knager mig så in i badbollen. Är det den som gör mig så bitter? Vet inte.

Blev så besviken på dig idag. Blev det igår med och förra veckan. Veckan innan det också. Men kan inte säga det till dig. Det går nerför. Märker du också det? Jag vill inte det. Saknar dig.
Vad jag gör vid datorn just nu? Bloggar. Har inget annat för mig. Var duktig o pluggade lite matte förut, vilket behövdes!
Men hatar att sitta hemma så ofta nuförtiden. Man skulle kunna tro att jag är singel.. Japp. Konstigt va? Tycker jag.

Spanska provet gick hyfsat (kanske). Insåg att det var 10 minter kvar när jag inte ens börjat med uppsats-delen. Woops.
Intervjuade mormor efter det och fick veta saker jag inte hade en aning om! Helt fascinerad typ ;)

Hade bra Puss/N


Citat - mani!

"Vi är alltid starka nog att stå ut med andras framgångar."

Det var ett citat av Francois de la Rochefoucauld, som stod i min almanacka. Det tål att tänka på, eftersom avundsjuka är ett mycket starkt faktum i dagens samhälle. So be happy for your friend, jag lovar att hon/han blir glad då. :)

På min penna (!) står det:

"Being a princess is a full time job."

Now, that is true! Haha, just kidding. Älskar roliga citat, man lär sig så mycket av dem.

Have a wonderful weekend, people!
 
// Lärorika S

Hihihhi, var bara tvungen att tillägga; Just nu har vi en vääldigt fin reklamannons på bloggen! No wonder! :D

Nada = Ingenting

Usch Heroes e ju hemsk. Ni vet, tv-serien? Den vill jag inte se mer av..
Har pluggat spanska inför provet imon och även matte inför det provet. Allt kommer samtidigt nu och det är inte kul!
Behöver mer tid på mig att lära mig sakerna, men tiden bara rann iväg. Fattar nada. Nada=Ingenting på spanska. Visste ni det? ;)

Ska bara gö sp-provet imon i skolan o sen dra mig hemåt. För då kommer mormor hem till mig och så ska jag intervjua henne till min grupps svenska/samhälls arbete. Nice :) Men blir tyvärr plugg på en fredag kväll! Usch usch usch, det händer bara i nödfall! Engelska inför det provet. Ja, ni hör vilket liv jag har just nu va?
Det är skönt att ha Kasper (vovven) ibland. Blev så depp på att jag ingenting kunde och så. Då kom han o satte sig bredvid mig på golvet, tittade på mig med sina snälla ögon och gav mig en puss på handen. Varför fungerar inte människor som hundar?

Puss o gonatt/N

Sjukling ja...

Nu har äntligen febern gått ner och jag kan röra på mig igen utan att få ont i lederna.
Ja jag blev sjuk efter att jag somnat på tisdagen efter orienteringen. Vaknade upp med 39,7 grader för att vara exakt. Inte kul. Idag har jag haft 37 grader och jag har till och med varit med pappa och handlat, de jag mötte måste trott att de sett ett levande lik. Ne då det är bara lilla jag.
Men jag har bestämt mig för att gå till skolan imon och göra franska provet, inte för att jag känner mig redo för det men jag vill inte ligga efter. Och så hoppas jag att jag får träffa några underbara vänner, för jag dör av uttråkning hät hemma, inga som livar upp stämningen. Jo min nyblivna tonåring till lillasyster, när jag kom ut från mitt rum idag efter att ha vilat, hade hon varit hemma en bra stund och satt framför datorn med hög musik och sa "aha är du hemma?" Jo sis jag har varit hemma i två dar nu, men hej på dig med. Men på ett sätt är det lite gulligt också! Min sis blir toor :)
Nä nu ska jag fortsätta plugga inför imon!

Puss! / Sjuklingen £


RSS 2.0