Trött.

Hej,
Shiding va gött det är att bara gå i skola 3 dagar och sedan ha långhelg, borde det inte alltid vara så?
Jag har varit duktig dessa lediga dagar, förutom att jag har pluggat så har jag varit ute och motionerat:) Tränat Yoga och passat en hund. Inte vilken hund som helst, en såndär cirkushund liten, vit och lurvig, ett halvår var hon och jag som trodde att jag kunde få lite lugn och ro nu när jag ändå var ledig...
Jag ställde upp på att passa en hund, inte ett litet monster... jämförde väl med min gamla hund som bara sov... Så fort jag satte mig i soffan och skulle börja plugga hoppade hon upp i soffan lutade tassarna mot min rygg och började dra och bita i min knut..Gah, lyfte ner henne och 3 sekunder senare var hon tillbaka igen. Hopplöst!

Idag var jag upp klockan 07:00 för att vara på gymnastiktävling med en av mina grupper. De var jätteduktiga. Jag var där klockan halv nio och hemma igen klockan 17. Trött, trött, trött... så några planer med att åka in till stan ikväll blir inte av. Har problem med att hålla upp ögonen.

Nä nu ska jag skriva CV och sedan blir det fläskfilé och krämig potatissallad!

Puss
/E


Trevliga möten igår

Idag pluggade jag tills jag blev yr och trodde jag skulle svimma. Insåg sen att det nog berodde på att jag inte ätit på flera timmar :P Ändå hann jag inte ens börja på matten.. Körde "bara" litteraturhistoria.
Åkte in o tränade vid två tiden. Det känns lite halvbra med jiven inför imon.. Vi är inte riktigt haj på den. Men får göra vårt bästa!

Ska upp 6.30 imon, så borde egentligen sova nu. Men dum som ja e smorde jag in mig med brun utan sol alldeles för sent. Så nu måste jag sitta och vänta på att den ska torka. Annars blir jag inte såå vacker imon xD

Btw, träffade två gamla lärare från högstadiet igår. Först Tuula på bussen in till bion. Hon satte sig bredvid mig o sa: Hur e det att ha Fredrik som mentor då? Jag ba vaah? Lite lustigt att hon känner Fredrik jättebra, eller iaf Gjorde det. Dom hade tydligen vart i Mexico och rest tillsammans och så. Hur blev det så att dom började prata om mig?..
Sen utanför bion när den var slut, knackade någon mig på ryggen. Där stod Samuel min gamla spanska-lärare. Erkänn filmen var kass!? hahaha, var det han fick fram efter att inte ha setts på 1,5 år. Han e kul han xD

Nu får jag ändå sova! Håll tummarna för oss imon (A)
Puss/N

Fruktsallad - gjord av the new mommie

Hej! Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, jag hinner typ inte. Även om vi har varit lediga nu i två dagar så är det typ bara plugg som gäller. Jag undrar vad som hade hänt om vi inte haft de här två dagarna att plugga på....vågar inte ens tänka på det. (!)

Jag hinner inte ens skriva mycket nu heller...en fredag-kväll. Ska följa lillsyrran till handbollen. Jag har blivit som en mamma för henne nu...passat henne väldigt mycket denna veckan. Och alla som tror att jag inte kommer att bli en bra mamma i framtiden...hah...jag har verkligen gått in för detta nu. Igår läste jag för henne innan hon skulle somna, (jag vet...hon är 9 år, men det var hon som ville det) och idag gjorde jag fruktsallad med choklad till, och hon fick slicka grädden. Är inte det en bra mamma så säg?! ;P Och jag ska inte låtsas som något annat, jag tycker faktiskt det är rätt kul. :)

Puss på er / The new mommie, S (hahaha)

Stoorpremiär!

Filmen vi såg med spanskan var eh.. Speciell! Kan nästan förknippa den med en porrfilm, men okej. Dessutom var regissören till filmen där. Man fick gå fram till henne efteråt och ställa frågor om filmen. Vi var inte så pepp på att fråga: Vad tänkte du där? xD

Nu har jag varit o tränat. Gillar inte så mycket den nya chachan.. Och rumban gick allmänt dåligt idag. Inte i toppform :/
Så vi kör våra gamla program på tävlingen i helgen. Men det är premiär för vår nya Jive :D I våra två år som tävlingsdansare har vi kört samma basic-program. Men nu blir det äntligen något annat! Glädje! Hoppas bara det går bra oxå.

Ledig imon med som sagt. Blir plugg då med, men sen åker jag in o tränar me Simon på dan oxå :)
Borde kleta in mig själv i lite brun utan sol oxå.. Skulle jag gjort för en vecka sen, men lyckas alltid komma på det för sent. Japp, sånt måste man gö om man vill va fin på dansgolvet!

Gonatt/ N


Inte bra för hälsan!

Fy vad underbart! Lediga både idag och imorgon :D
Nu är det ju så att man är tvungen att sitta o plugga nästan hela dagarna ändå, men det är skönt att få göra det hemifrån iaf. Men jag är avundsjuk. Avundsjuk på de flesta andra som inte verkar ha nått plugg alls nu. Jag pratade med några kompisar från natur, och dom sa att dom inte haft några läxor eller prov de senaste två veckorna! Okej.. Vi har matteprov tisdag + redovisning av skräckfilmen, litteraturhistoria-prov på onsdag och samma på torsdag men i engelskan. Dessutom fick vi igår ett häfte med texter o massa glosor o grammatik i spanskan till på onsdag! Osså ska man läsa Oliwer Twist på ENGELSKA. Jag strejkar! Efter det här kommer jag behövas läggas in på psyket eller nåt.

De flesta säger att tvåan på gymnasiet är det värsta året. I höstas tänkte vi att de måste ha skämtat. Vi degade runt o hade aldrig mycket läxor. NU kommer ALLT. Varför skjuta fram allt? Åhhh aahhh gaahh.

Nä, nu måste ja sätta mig med matten innan det blir bio med spanska klassen. Blir nog kul iaf :)

Puss på er/ N

IQ sökes!

Omoget att slänga miniräknaren i bordet och säga att jag suger på matte? Jo, rätt så. Men efter en timme på samma förbannade tal, kände jag mig inte på topp-humör.
Sedan satte jag och mamma oss och försökte komma fram till vad Renässansen egentligen är. Alltså dess drag i litteraturen. Fattar verkligen inte! Inte hon heller.. Allt går ju ihop med varandra och just R verkar inte ha några specifika drag! Eller? Hjälp sökes!

Puss/N


A pair of jeans

Tjohoo! :)

Det ser ut att vara härligt väder ute idag...men vad vet jag, har inte varit ute än. Men snart ska jag iväg..men först måste jag äta lite. Jag och Agnes ska shoppa. I'm in desperate need of a pair of jeans! :) Eller jae..kanske inte riktigt, men ändå. Vill ha ett par nya.

Helgen har varit riktigt härlig. (Filmen jag o Natta såg igår var mycket rolig. Typisk amerikansk är ju min melodi ;P)
Och imorgon börjar vi ju 11...skönt! ;)

Hoppas ni har det bra allihop!

Puss / S

Någon gång när lågan tänds igen..

Är inne på fotosidan.se, vilket är en helskön sida om man är intresserad av foto. Man får inspiration och får verkligen njuta av och leva sig in i andras bilder. Vissa är så grymt bra! En bra bild kan verkligen väcka känslor. För mig är det så iaf. Jag blir lycklig på nåt sätt.

Har själv tappat det tyvär.. Har varken tid, ork eller idéer för att kunna fota längre. Känns inte som att det finns så mycket att fota när det jämt och ständigt är mörkt och ruggigt ute. Vad ska jag fota här inne? Det är synd. Det är verkligen något jag älskar. Ska ta upp det när jag får tid och kan tänka kreativt igen.
Men besök sidan! Alla bilder är inte något att skryta med, men många är det :)

           
        

Inte de bilder jag är mest nöjd med, men det är några från den tiden då jag knappt släppte kameran. Då det kunde vara vad som helst på bilden, som väckte något.
Puss/N

Det hänger på formen. (Inte den formen..)

Hej hopp.
Här sitter jag en lördagskväll och vräker godis. Så får det va ibland.
Har haft en riktigt bra helg hittills måste jag säga! Igår åkte jag långt bort åt tjutahejti för att komma hem till Jennie. Vi Myste genom att äta tacos med hennes familj :) Sen fastän vi var proppmätta, ställde vi oss och bakade en helgod kaka. Tog lite drygt en timme, fattar inte vrf xD Sega kanske? Jennie envisades om att hon ville ha chokladkakan kladdig, så hon tog en mycket mindre form än vad det skulle vara. -> Hård i kanterna och smet i mitten. Menmen smaken var ljuvlig :D
Myste med kakan framför filmen Casanova. Ett tips att se den! Riktigt bra. Såg den även för att hedra Heath Ledger.
Satt sedan uppe halva natten(?) och pratade om allt möjligt. Jättetrevlig/mysig/rolig kväll tjejen min<3

Och nu har jag och Sandra som sagt haft lite filmkväll hemma hos mig med. Kollade på What happens in Vegas. Den var rolig, men väääldigt som en typisk amerikansk romantisk komedi, you know.

Hoppas ni oxå haft en bra helg! Puss/N

1000 andra saker

Härligt med helg, eller vad säger ni? ;) Jag sitter och väntar på att N ska äta klart, vi ska se en film senare....vi får se vilken det blir. Synd bara att E inte kunde vara med. Krya på dig!

Pluggade lite franska förut..men orkade verkligen inte göra mer. Varför ska vi ha så himla mycket?
Jag har lust med typ 1000 andra saker...bara inte plugga. Det måste vara tråkigt för er att läsa om allt plugg vi har också, men det är det som våra liv består av för tillfället.
Vänta bara tills vi man har gått ut.....new life here I come! America here I come!

Hoppas att alla ni har något roligt för er...jag tänker iaf se en mysig film med N. Det är mitt roliga den här helgen..sedan ska jag bara ta det lugnt. :)

Puss / Sandra


Positiva klubben kom igen nu!

Ibland blir jag förvånad över vilka helgoa männsikor det finns där ute! Människor som bara vill en väl. Det är tur att det finns sådana :)

Dålig timing att Simon har blivit sjuk.. Gör att vi inte kan träna något innan tävlingen, vilket är väldigt dumt. Får skippa de nya programmen helt enkelt och köra på de gamla istället. Tråkit, men det funkar!
Fick dansa med Anton idag istället, eftersom hans partner (helgoa Diana) inte var där heller.. Det var riktigt kul, han är duktig. Och rolig :D Så det var nice.
Har inte ens pluggat idag. Eller okej, lite spanska, men inget mer. Känns bra! Positiva dagen* Kvällen iaf :P

Puss på eeer /N

Carpe Diem - Seize the day - Fånga dagen

Hejsan! ;)
Jag sitter här i skolan, och har precis skrivit klart min engelska-uppsats. Hoppas att den blev  bra! :)
Vi har så himlans mycket nu..alltså inte precis den här veckan eller nästa, men allt ska vara klart v. 6...innan lovet som vanligt. Jag har banne mig 4 prov den veckan och en redovisning. Varför kunde de inte ha lagt någonting nu? Spridit ut det liksom...vet dom ens vad det betyder. Jaja, jag kanske inte ska oroa mig för mycket ännu...det är bara att plugga på. Förresten är det ju faktiskt det som jag precis har skrivit en uppsats om...man ska inte oroa sig i för väg. Man ska ta dagen som den kommer - Carpe Diem, ni vet! Fånga dagen! Seize the day!

Yepp, det är det jag ska göra nu...mahh, i alla fall när jag får tid till det. Snart ska ju vår rektor ha genomgång med oss om alla kurser som man ska välja till hösten. Jättebra faktiskt! ;D

Puss och kram till er alla // S (Obs! Nathalie hälsar också...med ett litet lustigt skratt ;P)

En maktlös åskådare

Har sällan känt mig så fruktansvärt liten, som jag känt mig idag.
Att känna hur all makt rinner ur händerna på mig, att jag bara kan stå och titta på och ingenting göra fastän jag så gärna vill, är inte alls någon kul känsla. Att veta att jag bara har mig själv att skylla och att tiden inte går att vrida tillbaks, är det som är värst.
Det känns som att titta på en film där huvudpersonen begår misstag om och om igen. Som om hon är ute efter att förstöra för sig själv. Man sitter i soffan och blir frustrerad och försöker skrika till henne att hon gör fel, så fel. Men man kan inte påverka, man är bara åskådare. Så känns det som om jag levt den senaste tiden. Jag har suttit i soffan och sett mig själv begå misstag, men inte haft någon makt att påverka. Först nu vaknar jag upp och kan kommunicera med henne. Först nu, när det kanske redan är försent. Hoppet finns, men är det förgäves? 
Därför känner jag mig liten.

 /N

Vill du följa med upp på vinden?..

Ett hett tips: Stäng aldrig in dig på skolans kolsvarta vind tillsammans med en snubbe med kniv.
Men om du vill göra en bra skräckfilm, så är det en ganska bra idé.

Jösses vad läskigt det är att göra en skräckis! Jag som offer dessutom.. Blev rädd för mig själv. Vi hade väldigt kul iaf!
Lite jobbigt bara när vi hela gänget stod där uppe i mörkret och någon plötsligt öppnade dörren bakom oss och knackade. Då skrek inte bara jag kan jag lova. Min kommentar (efter skriket) : Men vafaaan Fredrik!!! Dumt att säga till ens lärare kanske, men han skrämde ju vettet av oss. xD Brr får gåshud när jag tänker på det.

Kom hem från skolan vid 17.45 och efter det har det blivit lite plugg och segande framför tvn.
Skräckiskram /N

En bra dag

Hejsan! ;)
Jag åkte bussen en halvtimme tidigare idag...för att hinna hämta upp mitt usb som jag smart nog hade lämnat i datorsalen igår. Men idag känns verkligen som en bra dag...fastän det är så regnigt och tråkigt ute. Jag tror att jag precis har bekräftat min teori, efter en dålig som bara känns skit och allt går fel (igår!) så kommer en bra dag då man har chans att rätta till allting (idag!). Jippie! :) Älskar bra dagar! :) hehe...

Fick just ett svar på mitt mejl till läraren som har den där engelska-kursen. Nu blir jag ännu mer sugen på att ha den...den verkar ju jätterolig...fast svår. Men jag behöver lite utmaningar! :)
Imorse (fast det är ju i för sig fortfarande morgon) så fick jag äntligen tag på en som har hand om sommarjobb (städarbete)...hoppas att man får det!

Nu ska jag gå ut och sätta mig och vänta på de andra, kanske tar jag och läser lite i min nya amerikanska bok (jaa, den är på engelska) - Airhead, som är skriven av Meg Cabot. Riktigt rolig bok för tonårstjejer faktiskt, samtidigt som man övar upp ett bra ordförråd.

Ha det toppen idag! :)

Puss / S

Måndagen som den är

Jaha. Det var måndag det. Så här ska det alltså vara framöver. Lever iaf fortfarande, så det funkar nog!

Har extremt fullspäckat schema denna våren. Skola, plugg, dans, tävlingar om vartannat. Känner mig hemsk som inte har så mycket tid till folk som jag hade velat :/ Men det är sådant man får ta om man vill satsa!
Tävling i Norrköping redan nästa helg. Mest för att våra motståndare ska vara med och Simon uttrycker det som: krig! xD
Får väl se hur det går!

Precis som Edit sa, så står vi inför olika vägskäl just nu. Vilket förbannat ind-val ska man välja? Vad ska man göra med framtiden? Borde man lämna eller fortsätta? Jösses vad det snurrar i huvudet. Dit eller dit? Vill, men ändå inte. Kan inte någon hjälpa en på traven? maaah.

Just det. Shakespeare. Jag fattar inte. Hjälp?
Puss/N

Helgen

Godmorgon!

Mycket filosofiska tankar här på bloggen nu det senaste... undra varför?
Vi kanske står vid ett vägskäl nu och ska välja vår framtid. Ja kanske det ja!

Jag tänkte i alla fall berätta om min helg.
I fredags hängde jag med Sandra hem efter skolan det vart mys :)
I lördags åkte mina föräldrar til Helsingborg och lämnade mig och min syster ensamna.
Vi gjorde hemgjorda pizzor och tittade på systrar i jeans 2. Myskväll med Sis!
I söndags vaknade vi inte förrän kl 12, vi gjorde oss en mega frukost och tittade på repris av körslaget,
fan vilket lojt tv-program det är...
Mamma och Pappa kom hem vid 3 tiden, då åkte Ester och Pappa och köpte ett playstation som fungerade i sisådär 10 minuter... gah! Jag träffade Belinda! 
 
Min helg i korta drag! 
Nu ska jag plugga lite körkortsteori och sedan blir det två lektioner i skolan :) Börjar 12:40 idag! 

Puss!  /E

För att fortsätta..

Tänkte fortsätta på mitt inlägg om att man ska leva i nuet.
Jag har fått en del kommentarer och reaktioner på det jag skrev. De flesta påstår att det är bra skrivet och att det stämmer. Men det finns en del att tänka på!

Jag måste reagera på en kommentar om att man borde leva varje dag som om den vore den sista. Det skulle inte jag vilja påstå vara en så bra idé egentligen. Hur skulle det se ut? Om morgondagen hade varit min sista så hade jag lätt skolkat, åkt till Afrika och tagit med alla mina kära vänner och min familj. Eller om denna dagen varit min sista, så hade jag absolut inte spenderat den med att damma en massa skrivbord på en bank!
Man måste ändå tänka framåt lite grann med.. Varje dag är inte som en dans (^^). Jag menade mer att man ska uppskatta det fina under dagen, även om det är lite. Jag menade även att man inte bara ska tänka på framtiden, utan få roa sig ibland även i nuet.

En annan kommentar var: Men om nuet inte är något bra alls då?.. Det är det som gör det så svårt att uppskatta dagen som den är. Är det mesta svart och totalkasst eller snurrigt, så blir det svårt att hitta något vackert. I sådana stunder är det bra att leva i framtiden. Ha något att se fram emot! Det behöver t.ex. jag just nu.. Hittar inte riktigt det vackra i nuet. Speciellt inte när så många av mina vänner också känner så just nu. Vi får hitta och längta tsm! Vad har man inte vänner till?


Puss/N


Du tror en sak...men sedan är det egentligen en annan

Hej!
Här är jag igen! Har haft sjukt mycket att göra den senaste tiden i skolan, så jag har inte hunnit blogga. Just nu är min hjärna ett ända virrvarr (kan man säga så?!) av tankar. Allt är bara så jobbigt...står också inför ett svårt val. Hur ska jag någonsin kunna välja? Men jag vill ju jobba hårt med min engelska...men hur ska jag kunna klara av att släppa franskan? Åååhh.... 

Någon annan som känner likadant som jag just nu? Att hela livet bara svischar förbi innanför ögonen. Som att det finns något annat där ute. Något bättre. Något annat som bara är en armlängd ifrån, men som man inte kan greppa...för att det fortfarande är denna skitperiod kvar. You think one thing and then, as it turns out, it's another. 

Nu ska jag gå och dra ett täcke över huvudet och för en liten stund glömma denna jobbiga tid. Nää, det ska jag inte egentligen, jag ska plugga. :S Det ända positiva är att vi börjar tjugo i ett imorgon, och tills dess måste jag hitta tillbaka till mitt positiva jag...annars tror jag inte att man kommer att känna igen mig...

// S

Sån lust att stämma idioterna

Det är så in i helvete, fruktansvärt orättvist! Så så så Inte roligt! :(
Vi hade 8 poäng jag och Simon i dansen. ETT litet poäng ifrån att komma upp i B-klass. Vi var sjukt glada och såg liksom denna terminen framför oss som ett B-par = mkt bättre.

Men dom jävlarna som hade den senaste tävlingen Christmas Cup bara lurade oss dansare! Dom ville bara tjäna pengar på att visa det i TV. Så nu berättade dom att vi som fick placering inte alls fick några poäng, för dom "ångrade sig"!!!! Så nu har vi inte längre 8 poäng, utan 6! Och det kan ta en hel jävla termin att samla ihop dom poängen igen :'(
Jag vet inte hur länge jag tänker fortsätta med dansen, eftersom "snart" slutar man gymnasiet. Jag vill inte stanna i samma klass resten av livet! Det här suger!
Satte mig helt seriöst och grinade när jag fick höra det. Lura oss då! Låt oss åka ända till Örebro och kämpa i onödan! Gör oss glada i onödan! Förstör vår "karriär" då!

Går och gömmer mig från denna grymma värld. Hejdå /N


Värt att fundera på..

Borde man leva mer i nuet, istället för i väntan på det som komma ska och det som hände då?
Hela tiden tänker jag: Åh, jag längtar tills då och då! Jag vill att dagen ska vara över, den är så seg..
Jag tänker: Tänk om jag inte varit på det viset och inte gjort så. Tänk om jag inte valt just den vägen.. Tänk om.
Är det i såna tider som livet bara passerar utan att man tar vara på de små stunderna som betyder mest?
Missar jag något härligt och roligt genom att stressa runt, längta och ångra?

En vecka går så fort. Det är måndag och jag tänker: Kan det inte va fredag snart?.. Jag tänker inte på det faktum att jag få tillbringa de vardagarna med människor jag älskar. Jag träffar dom varje dag i skolan.
Jag tänkte på det idag. Jag älskar våra små egna sjuka diskussioner, skämt, upprörda argument osv. Jag känner ibland att jag kanske gjorde fel som valde It/Media. (Ganska ofta). Men tänk om.. Annars hade jag aldrig varit den jag är idag. Då hade jag inte känt dom som betyder så extremt mycket för mig nu. Som jag inte skulle klara mig utan. Så på ett sätt är jag glad och tacksam över mitt val.

Jag har även funderat på idag om jag vågar släppa det som varit och gå vidare. Kan jag bara glömma? Kan människor som betytt allt förvandlas till inget? Vågar jag utsätta mig för det igen? Att bli sårad.
Men sen tänkte jag.. Ska jag leva i "dået" för alltid? Ska jag isolera mig och hoppas på det bästa? Nej. Man borde leva mer i nuet.

 /N

Flummskola

Hej,
är så otroligt skoltrött nu så att det finns inte! Och det blir ju inte heller bättre av att det hänger lappar i hela skolan om studentflak, studentskiva osv.. vill också ta studenten i år...
Skolan känns inte bra längre vi har inga vettiga lektioner ons, tors, fre då har vi "gröna dagar" där har vi två lärare på 65 elever i ett klassrum= (tummen upp) trångt. De tre dagarna är självstudier, vi sitter och läser böcker kollar på film ah you name it. Ett jä.. lekis är vad jag har hamnat på, men med väldigt mycket plugg. Ja Nathalie skrev ju i inlägget under vad vi håller på med just nu.



Nu har jag precis duschat efter en joggingtur med Bolly, och jag ska plugga i ca en timme till nu sen ska jag på ledarmöte, ska ju tävla med min gympagrupp snart.
Och nu har maten anlänt! 

Puss/ E

Jag dör av glädje denna underbara dag!

Hej!
Vet ni hur extremt uttråkad jag är just nu!? Det är INTE kul med litteraturhistoria mina vänner. Speciellt inte på engelska! Speciellt inte 3000 år på 4 veckor. Sjuukt mina vänner.
Har egentligen lektion nu, jobbar självständigt hela dagen med detta. Orkar inte mer, men slutar lektionen om 2 timmar
:(

Jag längtar till helgen. Så de så. Tidsmaskin? Har ingen fin snubbe under nån av dessa epoker uppfunnit en sådan? (A)
Snark/ N

Om ni undrar...

Hej!
Om ni undrar varför vi inte bloggar så mycket just nu, så är det för att vi har plugg, plugg och plugg!
Spanskan nästan avklarad. Nu engelska och sedan Renässansen. Jippi!

Har inte så mycket mer att säga just nu. Jo, att jag tycker du är fin. Maha (A) Lala.
Puss/N

Wow! Gensvar! Tack!

Dörötööttööttöö klingar i min hjärna efter all dans! Detta är ett försök att citera Paso Doble musiken. Lyckat?
Har räknat och kommit fram till att jag dansat 9,5 timmar denna helgen! Sen kan man ju lägga på 6 timmar från tors o fre också.. Mycket teknik, nya steg och nya danser. Så nu är det snurrigt i huvudet! Glömt minst hälften xS

Är lite fundersam på hur det kommer sig egentligen att så många tror att det är något mellan mig och min partner. Förstår inte det. Tre personer har frågat mig om vi är tillsammans (varav en av dom har gjort det flera gånger). Och idag skulle vi "krama" varandra när vi dansade Paso, för att lära oss snurrarna bättre. Då tittade tränaren på oss två menande och sa: "Det här tycker Ni om va? ;)"  What!? Vad gör vi?

Aja, har varit duktig och pluggat lite nu. Ska väl dra mig hemåt mamma nu :)
Puss/N


Vad fin du är!

Hur länge ska man stå vid en väns sida, då den inte längre beter sig som en vän? Hur länge ska man tvinga på sig ett leende, ge henne en kram, fjäska för henne och försöka få henne på bättre humör utan något gensvar? När det för bara ett litet tag sedan var så bra, så tajt. Kan man bara gå därifrån då? Det gör ont. Men vad får man ut av en ensidig relation? Det är inte roligt och det blir inte roligare. Jovisst om hon mår dåligt, men ska man inte kunna prata om det då?
Jösses vad hon lärt mig dumheter. Men även fått mig att skratta. Kan vi bara glömma det?

Jag är lite för personlig och vissa gånger oförståelig med det jag skriver har jag fått höra av mina kollegor(?xD)
Men ibland är det skönt att skriva av sig och dessutom är de flesta som läser mina inlägg sådana som känner mig. 
Elin Ruth - Papercup Words har spelats i mina öron alldeles för länge nu. Men lyssna vetja! :) Den är grymt fin!

Puss/N


New Years

Hej!

Här sitter vi och kollar igenom alla bilder från nyår! Så här såg vårt nyår ut!  ;)
Vi delar inte med oss av alla...


Middagen som Belinda och Jag (edit) ordnade!
Stämningen höjdes av belindas miljoner poser under kvällen !
Stämningen höjdes av Belindas alla miljoner poser!

Who were the queens all night long...the winner takes it all ;)
(kolla bara hur seriösa vi var...)


"Jag känner dig..."



Gott Nytt fucking År!








Söta drömmar?

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag...dock har jag inte drömt några söta drömmar, inte vad jag kommer ihåg i alla fall. Det sägs ju att man drömmer minst en dröm varje natt...men varför är det så svårt att komma ihåg vad man drömmer? Jag skulle i alla fall vilja veta vad mitt undermedvetna har att säga varje natt. ^^

Nu har typ all is smält ute, vilket i och för sig är rätt så bra. Dumma jag tror ju att när nysnön precis har lagt sig över isen, så är det inte halt längre. Det tog ett tag att lära sig detta...ramlade tre gånger häromdagen. XD

Nu ska jag ta och duscha....och efter 11 kan jag slå en signal till Edit och höra vad hon vill hitta på idag.

Puss på er / Sandra

Lalalala lalalaaaalala

Tjenare! Jag tar mig lite tid för att blogga, jösses!
Det är mycket på G just nu. Redan första dagen i skolan fick vi en hel del plugg, och jag blir tvungen att göra en del nu i helgen för att slippa gå in i väggen nästa vecka. Märker redan att det är jobbigt att ta både skolan och dansen på allvar..! Framöver blir det dans tre ggr/veckan så jag får verkligen ligga i.

Denna helgen + idag och igår är det dagläger med dansen som sagt. Det var inte så roligt som jag trodde, utan mest jobbigt! Känns i fötterna efter 4 timmars träning. Imon blir det runt 6 timmar. Känn på den ;)
Fick iaf träffat Marielle nu igen (var ju ett tag sen), och då flummade vi runt med en blandning av bugg och jive istället för o träna med killarna. Det är la bra? (Y)

Jag är väldigt Lalala just nu ^^ Bara Malin som förstår tror jag.. För hon är också Lalala.
Puss/N


Skolan, that's life...

...1,5 år kvar sen tar vi studenten!


Fy för i helvete, och där va skolan igång igen ja! Nu ska vi gå igenom sju epoker på 4 veckor, fråga mig inte vad det innebär.. .
Igår var jag och Sandra och åkte skridskor men isen var inte speciellt hållbar... När Nathalie hörde detta sa hon, (typ) "era ägg ni kan ju inte åka skridskor när det regnat och det inte längre är minus grader ute!"
Tänkte juu inte på det.
 Vi hann också med att kolla på film, "Guess Who" och ringa till västtrafik och klaga på att inte bussen hade kommit efter en timma.

Idag började dagen med snöstorm jag började klockan 10 idag så alla hade redan gått när jag steg upp, och upptäcker att jag inte har något busskort! Dagen börjar ju bra... så det var bara att ta en rask promenad 3,5 km! Man får se det som en gåva.

Jaja back to plugg!
Kyss! E


Vitaminer? Fetter? Hjälp..

Hej alla fina människor!
Vad var det jag skulle skriva nu igen då?.. Detta minne! Blir så trött på det. Det är seriöst något fel på det eftersom nästan alla reagerar på det. Kan det bero på att jag blivit vegetarian och inte får i mig något som hjärnan behöver? Letar grejer nu.. Läskigt alltså. Speciellt det som hände på julafton, och efter det har minnet bara försämrats. I'm growing old!

Det har varit en braa dag om jag får säga det själv ^^ Nathalie är glad. To be honest.
Suttit på Condeco i runt tre timmar. Väldigt trevligt :)

Ska ta och sova ordentligt nu sista dagen på lovet! Börjar på torsdag igen.. Inget att se fram emot precis! Jaja vad gör man? Tar dagen som den kommer.. Dessutom är Kick offen (dansläger) frånochmed torsdag. Träna 4-7 timmar om dagen!? Hjälp.

Gonatt och ta vara på sista tiden av lovet! Puss/N

Nyårslöftet!

Hej!
Ett av mina nyårslöften var i år att börja skriva i bloggen igen, sedan var det ju också att kyssa en grek,vi behöver ju inte gå in på detaljer men vi får la se vad som händer på Kreta i sommar Nathalie, (hon skulle ju till och med gifta sig med en a Grek...) är dom snygga? Igenaning det återstår att se.

Iallafall, det nya året har iallafall börjat bra :) Skolan har ju inte börjart än så än är det lugnt på pluggfronten :)
Jag har inte hunnit göra så mycket efter nyår jag har sovit in det nya året, för det känns som om man kan slapna av på riktigt nu efter dessa stressiga veckor som varit nu innan jul och nyår.

Jag har hunnit in några vändor till stan men inte hittat särskillt mycket. Rean förstör så... Inte mycket snyggt man hittar på rean...

Idag har jag ialla fall träffat gamla högstadiekompisar och tagit på mig skridskorna för första gången sedan jag gick i 8:an!
Jag ramlade inte ialla fall, men det var ju inte någon vidare fart på de där skrillorna heller för den delen. Men kul hade vi i alla fall:)

Ja, nu tar jag dagarna som de kommer och bokar inte upp mig på något utan jag tänker vila ut tills det att skolan börjar igen!

Ha det så bra och god fortsättning!!
Edit


I'm not an angel. To be honest

Hej!
Vet ni vad jag har gjort idag? Nehe, synd för er för det säger jag inte. Maha. Jag är elak nuförtiden, riktigt himla elak. Och vet ni? Det känns bra! Vissa förtjänar att få lite "stryk". Så de så.

Men jag har träffat min älskade Jennie idag. Bowlade i Partille. Länge sedan man bowlade.. Men det gick faktiskt rätt så bra^^ Det är kul, men överdrivet dyrt. Sen blev det mat (9 timmar efter frukosten för min del), promenad med hunden, mycket snack om allt och mys framför Tvn. Bra dag!

Imon blir de jobb, så får väl lägga mig i tid.. Puss/N

Realisation...shopping eller lathet...vad väljer du?

Shopping är den bästa metoden för att dra sig upp ur denna lathet så här under lovet! Eller vad säger ni? Det blir ju lätt så att man bara ligger och slappar framför tv:n när man har jullov...men då måste man faktiskt inse att lovet inte är så långt, och verkligen ta vara på den lediga tid man har. Och då åker man och shoppar! Det var i alla fall vad jag och Anna gjorde idag. Och jag hittade faktiskt en hel del...det är ju inte alltid man gör det. Men nu så var det dags att dra fram presentkortet jag fick i julklapp till shopping! Jag återvände hem ett par tröjor rikare...och testade lite olika outfits. :)
Skynda er ut i affärerna...innan rean tar slut! (Eller kanske ska jag säga realisationen..eller vad tycker du, gurkan?)

Hoppas ni har fått en riktigt bra start på det nya året - 2009! Och att er nyårsafton var toppen! (Det var i alla fall min!) :)
Puss / S

A good year?

Vi tränade idag, äntligen! I början snubblade vi på våra egna fötter, var stela och kunde verkligen inte dansa. Sedan släppte det lite och det kom tillbaks:) Det märks verkligen när man inte tränat på två veckor..

Nu ska jag snart dra mig hem till Malin o kolla film med henne och Klara. Blir nog trevligt:) Lite segt att Malin bor på Öckerö nästan hela veckorna. Tycker om den tjejen mycket<3 Så får passa på att ses nu på lovet!

Meddelande till mig själv: Sluta missuppfatta saker! :(
Puss/N

RSS 2.0