Välkommen tillbaks

Jösses, har inte bloggat sen i lördags :S Det händer bara inte!
Har inte haft så mycket att skriva helt enkelt. Det har varit fint väder? Fast det vet ju alla redan.
Tränade för första gången med B och A klassarna igår. Kände mig ganska liten och dålig då jag dansade bakom de bästa i Sverige. Hmm..

Imon är vi lediga för att vi får kompledigt från engelskan. Underbart! Ska passa på att arbeta med mitt samhällsarbete på 15 sidor ungefär.. Sen blir det cortégen med vänner. Kanske nåt mer, men vad vet jag. Förslag?

Usch, har mått illa hela veckan. Kanske fått svin influensan??! Nej, det får vi inte hoppas.

Puss /N

Relax!

Hello! :)

Försöker läsa igenom engelska-nationella häftet inför imorgon. Oh my god! Vill inte ha nationella...blir alltid så nervös då. Eller ja, kanske inte så nervös, men det är ändå inte en rolig sak att tillbringa en tisdagsmorgon med. I alla fall så distraheras jag av allt annat för ögonblicket. Men det kommer säkert att gå bra. Bra peep-talk inför morgondagen...väääldigt övertygande. Någon annan som har något annat bra att säga som kan övertyga mig om att det kommer att gå bra imorgon? 

Hade dansavslutning igår. Kladdade på med mycket kajal...jag passar verkligen inte i det, oavsett vad alla andra säger. Vi hade åtminstone enormt snygga kläder på oss. Svart sport-bh och turkosa tights. Synd att jag inte har ett kort på det...men det var nog lite för utmanande att lägga upp här. hehe....fast inte för utmanande för att uppträda i inför hundratals människor. 

By the way, repade idag inför franska aftonen som kommer att hållas nästa måndag. Det gick väldigt bra, blev glad över att min franskalärare är så stolt över mig. ;P hehe. Dessutom har jag mitt egna lilla band. En kille som spelar på en sån där speciell trumma som man sitter på, en annan kille som spelar vanliga trummor och musikläraren som spelar bas. Och min franskalärare sjöng en överstämma tillsammans med en annan tjej idag..det lät jättefint! :)   

Näpp, nu ska jag nog fortsätta att skumma igenom nationella-häftet. Relax är det enda ordet som jag kan komma på att säga till mig själv inför morgondagen. Jag har faktiskt råpluggat engelska hela året....

Puss på er...och lycka till för alla er som också ska ha nationella imorgon (Relax!!)

// S

P.S. Gurkan, är fortfarande mätt efter alla kakor i lördags! xd - Dessutom har jag kommit på varför jag kallar dig för gurkan...du har lika fin och fuktig hy som en gurka. hihi.

Lyckad helg heelt klart

Nu är jag glad :) Eller jag menar, jag hade varit glad om jag inte varit så fruktansvärt trött! Men ska försöka skriva ett grymt inlägg ändå..

Jag och Edit kände för att liva upp stämningen lite igår, dra ut och verkligen ha kul. Keybar blev det. Först var det nästan helt tomt, satt lite folk här och där. Passade på att bara sitta ner på uteserveringen och prata och mysa :)
Nån timme senare kom massa fler och partyt var igång. Det var verkligen en lyckad kväll, länge sen jag haft så roligt. Satt och snackade med några killar från Dalarna (eller dom snackade med oss). Efter att en kille suttit i tio minuter och skrikit saker i mitt öra, en himla lång historia, vände jag mig om till Edit och sa: Jag förstod inte ett skit av vad han sa! xD Yes, that's me.

Allmänt snyggt ställe, blandat folk, men ganska dålig musik. Det som var mest nice var ju ändå goa snubbarna Markus och Jocke som gjorde kvällen! Helsjyssta och allmänt galna. Ofta man åker sparkcyckel på avenyn en fredagkväll? Yes.

Idag har jag, Edit, Erika och Belinda tagit Slottsskogen med storm. Eller a, satt och myste på en filt helt oskyldigt :) Väldigt trevligt. Speciellt eftersom det var så länge sen jag var med Erika.. Kul :)
Sen träffade vi snubbarna igen, efter en dags tjöt från deras sida. Fast en sak är säker: Människor är olika som nyktra och onyktra.

     
Puss /N

Såå glad!

Hej! Sorry att jag inte har bloggat på ett tag, men nu kände jag att det faktiskt var dags igen. För jag är så glad. Såååå glad!!! :) Många goda nyheter för min del idag. För det första fick jag reda på hur bra det hade gått i samhällskunskapen, ett ämne som intresserar mig något enormt med tanke på att jag vill bli journalist. Och för det andra så drogs min blick, när jag kommit hem och kollade ner i brevlådan, till ett vitt kuvert med vår kommuns logga på och mitt namn. Ooo, tänkte jag, men jag vågade inte hoppas...det har visat sig vara en dålig idé tidigare. Men i alla fall så rusade jag direkt in och slet upp kuvertet och det var sant. Det var SANT! Jag fick sommarjobb!! :) Tre veckors städning, men vadå. Är så himla glad...ett steg närmare den stora resan jag vill göra nästa sommar. :) Plus att alla vi bloggerskor ju faktiskt ska vara med och sälja på Göteborgsvarvet under tre dagar och det drar ju också in lite cash. :) Så glad! :)

Nu ska happy-jag ut och sätta mig på altanen och sola, + räkna lite matte.
Ha en underbar eftermiddag!

Pusselipuss / S

En helt vanlig fredag. ?

Börja dagen med spanska uppsats = Jey. Kom inte ihåg ett skit av vad ord heter eller hur dom stavas, så satt och slog upp i lexikonet hela tiden. (Vi fick använda det). Men därför blev det inte så långt.. Ser Inte fram emot nationella, då får man inte använda ordbok!

Gu vad skönt det var att dansa igår. Vi gjorde samma sak hela tiden: gick runt runt i en ring själva, för att öva in grundstegen i den "nya" dansen Samba. De flesta dog av uttråkighet (nytt ord?) eftersom teknik en hel lektion kan vara ganska segt. Men jag däremot njöt och trivdes som bara den. Älskar att få röra min kropp till musiken, fyllas av rytmer. Framför allt fick jag koncentrera mig helt och hållet på något annat = skönt.

Sitter och tjötar me Wictor och väntar på att lektionen ska börja. Samhällskunskap. Suuuuuccccckkkkkkkkk.

Puss /N

Isolerar mig snart

Okej, vad gör man? Går och dränker sig i en brunn? Hoppar av skolan och sitter hemma i ett isolerat rum resten av livet?
Elände. Elände. Isolering är nog bra, så slipper omvärlden ta konsekvenserna av mina idiothandlingar. Hur mycket idiot är man inte om man ideligen förstör för både sig själv och andra? Jävla glädjedödare, hjärtekrossare. Vill slippa mig själv, går det?

Förlåt har blivit mitt favoritord. Får be om ursäkt för mig hurrni, och för att jag skriver så här här. Förlåt för det. Förlåt för att jag egentligen kan tänka, men inte använder mitt förnuft. Jag drivs enbart av känslor. Finns det läkemedel mot sånt?

/N

VILL VILL VILL

Jag vill jag vill jag vill. Afrika med Edit. Jag vill jag vill jag vill.
Hon har kommit på en jättebra idé (eller hennes pappa) gällande vårt projektarbete i 3an. Vi vill till Afrika och nu har hon kommit på vårt syfte. Vi måste sparka oss själva i baken och se till att den här resan blir av. Tänk vilka upplevelser!

Hade utvecklingssamtal idag. Läraren: "Nathalie är så bråkig, har dålig närvaro och IG-varningar i flera kärnämnen.."
Ha ha! Gick du på den lätta? Okej, jag har dålig humor. Nej, jag är helt enkelt sjukt bra. Är fortfarande inte så seriös..
Det tog väl fem minuter, fanns helt enkelt inte mycket att säga. Helt onödigt.

Förresten är det någon som har Photo Shop??? Hade det innan vi lämnade in datorn för o rensa alla virus, men när vi fick tillbaks den hade dom tagit PS!!! Är beroende av det programmet, går inte utan. Snälla har någon det på skiva? (A)

Puss /N


Inte konstigt att folk behöver terapi

Praktiskt sett borde jag inte sitta här just nu. Men psykiskt sett borde jag verkligen göra det.
Dom sliter och drar i oss stackars ungdomar. Nu blev det för mycket. Jag behöver fem minuters vila innan jag sätter igång med allt, efter en lång skoldag med 10 minuters lunchrast.

Vad ska man prioritera när man har Apmycket i alla ämnen? Matte, engelska, spanska, samhäll eller medieproduktion? Det går inte att välja bland ämnen som alla är lika viktiga och där man ligger på samma betyg. Så då blir det att man lägger ner 100% på alla. Det hör ni ju själva att det inte funkar.

Får verkligen tänka på att andas. Känner redan nu att jag börjar få magkatarr, vill inte. Kul att man som 18 åring redan haft det 50 fler gånger än 80åringar typ. Och huvudvärk. Ja, jag klagar. För det här suger rejält!!!

 Mitt liv, taget med min nya mobil!

Puss /N

Världen ÄR liten

Och så kom Polly.. Hur många gånger har dom inte visat den på tv egentligen? Men den är ju rätt bra ^^
Har känts som att jag varit bakis hela dan, men det är totalt omöjligt. Har bara sovit extremt lite. Jag är sånt pucko som går och lägger mig halv två när jag ska upp tidigt för o jobba. cn:s fel.. Alltid. Vi lyckas alltid sitta uppe halva nätterna och snacka. Inte bra :/ Varit yr nu hela dan.

Hade två nya tjejer på jobbet idag. Jag och Emmy väntade med spänning, fördomar och irritation på dom. Nej, usch vad hemskt det lät. Men vi ville inte ha fler arbetskamrater! När det bara var vi två så lyckades vi ändå städa allt så att det inte fanns något att göra. Hur ska det bli nu med fyra tjejer? Vi kommer bara sitta och glo i onödan.

Fast dom verkade ganska trevliga iaf. Gjorde allt alldeles för noggrant, men vi ska lära dom att bli slarviga kom vi överäns om! Haha. Emmy e så sjukt go :) Vi har känt varandra lite smått sen babyåldern, men inte träffats på några år. Lustigt att just vi skulle bli partners^^ Lustigt också att den ena nya tjejen bor i Partille och den andra går på Hulebäck :S
Världen ÄR liten.

Puss o sov sött där ute, eller a, förhoppningsvis e ni inne. /N


Underbar flicka

Jag mår väldigt bra just nu :) Tack vare min underbara vän Jennie. Vi drog till slottskogen med picknick i högsta högg. Var dock inte så varmt som man kunnat tro. Gick en sväng bland djuren, var länge sen! Att gå där fick oss bara att tänka på i somras.. En varm sommarkväll med massa härliga människor och lite för mycket av det goda. Snurr och stockholmare. Jösses, den kvällen var jag pinsam. Men alla har väl sina dagar!

Kvällen spenderade vi hemma hos Jennie. God mat, Sing Star och Nintendo. Haha, precis som det ska va! Vi tog det grymt seriöst dessutom, lite kul e vi allt..

Gonatt! Puss /N

I think a lot

I do know one thing, that's where you are is where I belong. I do know where you go, is where I want to be.
Things they will change, sometimes it will hurt, but I'm sure. It doesn't really matter. All I care about is here and now.
I saw your eyes. They can't lie.




/N

Lite hälsosammare

Har precis kommit hem från skolan. Ännu en vecka till ända. Har på någon fransk serie i bakgrunden...tänkte att jag skulle öva lite inför imorgon. Ska hem till Amina då, blir trevligt. :) Nu ska jag snart iväg och hämta lillsyrran. Ser faktiskt fram emot en lugn fredagseftermiddag i solskenet på altanen, med en bra bok att läsa...och antagligen en nioåring som vill göra någonting annat också. Igår när jag var ute och sprang på kvällen så slog det mig vilken träningsyra som har drabbat oss. Överallt såg jag människor som gick stavgång, det nya promenadsättet - powerwalk, rastade hunden, joggade precis som jag eller var på väg till fotbollsträningen/gymmet/friskis m.m m.m
Tänk vad underbart att människor äntligen har kommit på hur mycket glädje man har av att röra på sig! Jag mår jättebra efter en joggingrunda. Det är så härligt att ställa sig i duschen och sedan proppa i sig en massa nyttiga saker - som tillexempel frukt. Då känner man sig verkligen fräsch och hälsosam! Jag blir så glad att se att även en massa andra människor har börjat tänka på att leva lite hälsosammare. Såg på nyheterna för någon vecka sedan att medellivslängden har ökat i Sverige och det beror främst på att vi rör oss mer - även äldre människor går och tränar på friskis. Det är ju underbart! Go sporty Sweden!

Näpp, nu måste jag gå och hämta syrran. Ha en underbar helg!

Puss / S

 

Emotion-Girl

Yep, that's me.
Vilken rubbad vecka. Sista dagen på det här kärleks-projektet. Skönt! Vi visade vår film för 10 klasser sammanlagt, vilket oftast gick väldigt bra. Vi kan alla repliker från filmen utantill nu, och dom snackar i ett sträck i 10 minuter.. Kul att se allas reaktioner. Till slut lärde man sig att här kommer deras ögon förstoras och munnar öppnas chockat, eller här kommer dom fnittra, eller här kommer dom gäspa osv. Alltid samma visa! :D

Dagen efter skolan skulle jag spendera framför matteboken och spanskan. Så blev det, men inte så mycket som jag tänkt mig. Istället slukade mobilen upp mig. Har smstumme och ont i örat. Emotion-Girl är jag. Kan inte koncentrera mig på plugg när det bara finns en sak jag tänker på. Vad jag snurrat till det för mig. Att jag aldrig kan lyssna på min egen hjärna, utan hela tiden måste följa mina förvirrade känslor! Suck på mig. Kan någon stoppa mig? Vet inte längre vad jag gör.

Gonatt! Puss/N


Finns inget som muntrar upp bättre!

Jag är glad att jag åkte till dansen. Blev riktigt uppmuntrad fastän danspartnern stannade hemma.
Det finns inget bättre än att mötas av vänner som är uppriktigt lyckliga över att se en. Det finns inget bättre. Man kan inte låta bli att få ett glädjerus när Henriette "hoppar" upp och ner och kastar sig på en. Älskar nästan allt med dansen. Det är underbart att dansa (såklart) och det finns så underbara människor!

Dagens roligaste kommentar kom från Niklas. Eftersom jag inte hade någon partner "tjuvade" jag en dans med honom. När jag frågade om vi kunde dansa, såg han mig i ögonon och sa: "Men nej, jag är för bra!" När han insett vad han sagt blev han så generad så jag vet inte vad.. Kramade mig och bad om ursäkt massa gånger, eftersom han såklart menat tvärtom. "Nej, DU är för bra! Jösses.." Haha.

Gonatt gott folk!
Puss /N

Love is in the air? Yeah right.

Löv löv löv. Yeah right. Inte min dag. Sitter bara och väntar på nästa katastrof. Vissa dagar har någon nåt emot mig.

Ska jag ta bussen om 15 minuter till dansen? Vem vet, jag kanske bli påkörd av bussen eller nåt. Eller bryter benet på träningen. Skulle inte förvåna mig.. Simon kommer ju ändå inte så.

Dagens samhälle säger jag bara! Då man kan smsa med folk hela dagar men inte ens hälsa i det verkliga livet. Ja, jag blev pissed of resten av dagen. Blir det bättre av att se sin film om trafficking fem gånger i rad? Och att komma hem och mötas av en rejäl jävla utskällning? Nej.

Går nog till bussen ändå, fastän jag har massa plugg. Eller?..

/N

Annandag

Glad annandag påsk! Eller nåt..
Jösses vad trött man blir av att ha släktkalas! Mamma fyllde år idag och vet ni vad jag gav henne? Samma sak som jag fick av S och E: ett extra hål i örat. Haha. Jag vet inte om jag vill att min mamma ska ha det, men hon vill ju det så.. Himla chockad men glad blev hon och det är väl huvudsaken?

Just det! Jag har glömt att säga det. Jag tog ju hål i örat i tisdags :D Det gjorde rätt så ont.. Men vill man va fin får man lida pin. Asnöjd! Vill mer mer.

Var i stan med Cicci idag oxå. Väldigt trevligt :) Letade skor, men hittade inga. Det är något fel på mina fötter seriöst!

Nu blir det kärleksdagar i skolan. Ska dock ha vanlig mattelektion imon bitti vilken jag lätt kommer somna på! Usch.
Löv löv löv.

Puss /N

Vårens första glass

Livet leker. Ibland ganska trögt, men sen kommer det igång med racerfart igen.
Jag älskar det här vädret! Nån som inte gör det? Precis..
Åkte in till staden och träffade Diana. Hon är så himla go den tjejen, så jag nästan undrar hur tusan det kommer sig att just jag får umgås med henne. Haha, jag e knäpp ja :) Men hur som helst satt vi nere vid kanalen och köpte vårens första riktiga glass! Ni vet, kulglass = MUMS. Satt och snackade om allt möjligt och försökte hålla alla jobbiga "ankor" borta. Nä, vi känner inte till några fågelsorter. Varför vill dom så gärna flyga just över en och så gärna sitta bredvid en bara för att man har en glass i handen!?

Nu har jag precis hjälpt pappa med maten. Han har nog insett hur illa det verkligen är, och jag kan erkänna: jag suger.
Så det är bara bra att han lär mig en del grejs!

Dinner time! Bye.
Puss /N

För ung för att dö

Fy fään för o köra manuell bil :( Inte gjort det på aslänge eftersom pappa slarvade bort alla papper..
Det gick bra tills alla rondeller kom. Både jag och pappa trodde vi skulle dö! Typ. Usch usch usch vad svårt.

Träffade Cicci en stund förut med. Riktigt mysigt att kunna sitta ute på gräset och spela kort ^^ Kändes lite som när vi var små, eller hur? :)

Nu ska jag äta lite, och försöka övertala en främling (hanna?) till att jag inte ska följa med henne och Zebbe till Rockbaren ikväll. Hm, varför vill en främling så gärna ha med mig? Skumt.

Puss /N

Glöd pösk

Happy easter!
Hur jag ska använda dagen? Inte på något speciellt sätt. Jag ska för en gångs skull bara vara och njuta av livet. Det är underbart väder, så det får man väl utnyttja. Inte helt fel att sitta ute och sola liksom. Sen blir det till att laga lite påskmat tillsammans med pappi. Planer för kvällen? Na.. Öppen för förslag helt enkelt :)

Kollade gamla bilder från vår trip till Stockholm för snart exakt ett år sen! Fatta hur fort det gått!!! Vi som längtade så, och nu har det helt plötsligt gått ett helt år sen vi var iväg. Kommer ihåg alla våra fina planer vi skrev om här på bloggen då. Allt vi skulle shoppa, allt vi skulle göra. Och hur gick det med vår lista? Den ni vet, att vi t.ex. skulle stå på scen tsm och sjunga, bada i en fontän och rida elefanter. Länge sen. Läskigt.

         
           

Puss /N

Vi möts alltid åter.

Vad jag gör uppe så här sent när jag egentligen bara vill sova? Vet inte.. Lyssnar på en hemskt sorglig låt och bara tänker.

Tiden går. Vi förändras. Men vi möts alltid åter. Om bara drygt ett år slutar vi trean. Jag är rädd. Så in i helvetes jävla rädd. Vad händer då? Mina vänner, mitt allt, kommer spridas ut över hela världen. Antar att jag är rädd för att bli ensam, att den trygghet jag lever i nu ska försvinna. Jag vågar knappt lära känna nytt folk nu som kan komma att betyda mycket. För jag hatar att behöva ta farväl. Löjligt va? Extremt. Men en person fick mig att ändra inställning. Jag ska ta vara på nuet, älska fastän det gör ont. Jag ångrar det inte. Jag hittade en vän som inte går att jämföra med någon annan. Som får mig att känna mig speciell. Fastän det inte kommer vara länge. Men som sagt, vi möts alltid åter. Förhoppningsvis, i framtiden.

/Nathalie

Finally!

Stay the night, wont you stay the night? lalala. Den sitter som fastklistrad på hjärnan. Tragiskt va ;) Framför allt låter det ganska desperat punkt punkt. 

 JAG HAR OCKSÅ LOOOOOV NU! jeeey.

Puss /N

Underbara lov

God morgon! :)

Vilket underbart väder det ser ut att bli idag. Kunde det inta ha varit så igår också, då jag gav mig ut för att springa. Det var så härligt att äntligen komma igång igen. Börjar lite försiktigt, med 5 km. ;P hehe. Idag ska jag till Ollie och sova över. Mysigt med film och förhoppningsvis annat skoj. :)
Vad har ni haft för er under lovet då? Jag har haft det underbart...för en gångs skull så har jag inte bokat upp varenda dag som jag annars brukar göra varenda lov. Näe, jag har faktiskt bestämt mig för att ta nästan varenda dag som den kommer. Jag o Jess hade det jättemysigt under de två första dagarna denna vecka. Vi myste framför tv:n, satt o pratade en massa, cyklade (längesen jag gjorde det) och solade/läste på altanen. :) Dessutom blandade vi ihop min och Ollies egna peeling-mix. Härligt när huden blir så len! 
I tisdags på eftermiddagen/kvällen var jag i stan med N. Hon tog ju ett till hål i örat...modig som hon var skrek hon ingenting. ;P hehe. Jag passade oxå på att köpa turkosa, väldigt speciella trikoer från Gina. Ska ha dessa på dansuppträdandet som är snart. Och N passade på att nappa på ett mobil-erbjudande..vilket jag i för sig inte tyckte var så himla smart gjort. Undrar förresten om killen som hoppade fram mitt i stan har aktiverat her new cell yet. Får hoppas på det.

Åh, vill inte att lovet ska ta slut. Det är så härligt att kunna gå omkring i nattlinne hur länge som helst. :) Dessutom tycker jag ju om att kunna läsa en massa också, och det hinner jag ju göra nu. Läste ut The Shining igår...huh, den var läskig. Och just nu läser jag Queen of Babble, en bok av Meg Cabot..men snart ska jag börja på en annan bok av Marian Keyes. Finnally! Den heter Anybody out there.

Ha ett fortsatt trevligt lov! :)

Pussar o Kramar / S

Änglar, slit och sprit.

Jag vet, vi är sjukt dåliga på att uppdatera just nu!
Men jag har faktiskt mina skäl. Jobbar heltid denna veckan på KY skolan på lindholmen. Sitter och registrerar en massa ansökningar på datorn och skickar ut brev med info om kurserna.. Jobbet är: 1. Stressigt. 2. Tråkigt. 3. Inte bra för kroppen. 4. Ger bra lön ändå!

Förstår inte varför dagarna ska vara så extremt lååånga, medan jag knappt hinner blinka innan kvällarna är slut.
Idag satte jag och Jennie oss på stans mysigaste café och.. ja, myste! Aldrig varit där tidigare, är ganska nyöppnat. Nästan inget folk där, så hade övervåningen med låga bord, soffor, kuddar, ljus och go musik för oss själva! 5 av 5 poäng. Ängla heter det och ligger ungefär vid kungsportsplatsen nära Soho.

Dessa dagar har av någon anledning också präglats av många argumenterande och upprörda diskussioner.
Igår haffade pappa mig för att "snacka sprit". Idag gjorde mamma samma sak. Men seriöst. Mamma har väl insett att "lilla jag" kanske dricker ibland och är orolig. Men snälla nån. Tänk alla små dumma 14 åringar som dricker. Jag e fan 18 år och kan ta egna beslut. Dags att acceptera det kanske?

Stolt över att jag och Chrissan inte hörts av på hela dan.. Inte hänt en enda dag på över två månader tror jag. Jösses.

Nu måste jag sova! Gonatt Puss /N


Mina godingar!

Hej,
sitter nu här och tänker tillbaka på gårdagen. Nathalie och Sandra (läs; mina godingar) bjöd mig på restaurang, vin o pasta, ett jätte trevligt ställe, med god god mat!
Jag ville bara berätta (skriva) om hur glad jag var att ni två hade fixat det åt mig:) En toppenkväll helt enkelt!!!

Tack, tack tack!
Pussar /E

 


Strange relationship

Strange relationship. Yeah.

Vilket underbart väder det varit idag! Typ sommar. Man kunde ju till och med gå utan jacka. Yeah.
Har spenderat dagen med att fixa lite inför morgondagen då vi ska fira Edit. Sedan har jag hängt med min kära kille, helt underbart!

Dagen har som sagt varit underbar. Synd att den skulle sluta med att jag mår illa som fasen och tröstäter. Typiskt mig.
Det är jobbigt att tycka om en person väldigt mycket och sen inse att allt varit en lögn. Att det hela tiden funnits något annat under ytan. Strange relationship. Don't do this to me.

Puss /N

  Jag och Jennie.

Talking about a lot of stuff

Nathalie sitter och babblar en himla massa fakta om Georgien...eller är det Georgien? Jag vet inte...lyssnar inte så mycket just nu. Tror att jag äntligen är klar med mitt samhällsarbete nu, är faktiskt riktigt nöjd. Det är dock en jävla massa sidor, men det är faktiskt inte bara kvantiteten som räknas...utan också kvaliteten. Hoppas att den är bra! hehe.

Oojdå, vi har faktiskt egentligen påsklov nu. Men vi två sitter här och pluggar klart, så att vi sedan kan gå hem och njuta av över en veckas lov! :) Jag ska sjunga och spela för en lärare efter lunch. Exciting! Kom på igår kväll att jag skulle göra det idag, och då var det ju försent att börja öva. Men jag sjöng igenom min låt imorse på franska och jag tror att jag kan den bra. Tur att jag inte är förkyld i alla fall, men min räls skaver som bara den sedan dom spände både där uppe och nere i måndags.

Franska-redovisningen om Christian Dior gick också bra imorse. Il devenait un couturier très connu! hehe. Hjälpte Edit med hennes presentation igår, den fuskisen får ha sin redovisning efter lovet. Hon sa iaf att det var den bästa födelsedagspresenten. hehe. :)

Näe, nu ska vi snart dra iväg och äta. Vad blir det för mat idag? Åh, grillad kyckling! Men jag vet inte om jag vågar äta den nu förresten, efter allt det där snacket om glasbitarna som dom har hittat där i. Idag stod det ju i tidningen att dom även har hittat glasbitar i korven nu. Hur hamnar de där egentligen? Hoppas att det inte är någon som håller på och lägger i glasbitar i maten för att det är kul...det är ju farligt för guds skull!

Ha nu ett underbart lov...och kolla kycklingen innan ni äter den!

Pusspuss / S

Ingen vanlig dag!

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Edits 18-årsdag!  HURRA :D (L)

  

Grattis pussar från Nathalie


RSS 2.0