Happy New Year

Jag o Clara went hurtiga idag! Åkte till Valhalla och simmade 1000 meter. Känns bra! :D
Efterår känndes det dock som att vi vägde 10 kg mer. Man blir så tung efter att ha simmat.. Lustigt! Yr dessutom.
Trötta och sega åkte vi hem till henne och kollade på en typisk romantisk komedi. Men den var bra! Gillar såna.. Iof lite förutsägbara. Inte så att man inte visste att de skulle bli kära i varandra tillslut.. ;D

Imorgon är det nyårsafton, men det har väl ingen missat? Ska hem till Edit med ett litet tjejgäng :) Det ska bli kul!
Känns lite konstigt att det här året snart är slut.. Men jag säger bara: ÄNTLIGEN. Trött på 2008. Hoppas på ett bättre nästa år :)

Gott Nytt År mina vänner! /Nathalie

Vi är en konstig art



Konstig Art från Sandra och Nathalie

Det är DU som är rolig!

God morgon, people! :)

Här sitter jag och funderar på en massa saker. Tillexempel på vilka som betyder något...och vilka som inte gör det. Inte särskilt djupsinniga tankar, men whatever. Thoughts are thoughts. 
Tänk att det bara är drygt två dagar kvar på detta året. Därför, nu när jag erkänt detta för mig själv, så tänkte jag kora lite Bästa saker under år 2008! - Enligt mig själv då alltså.

2008:

Bästa...
bok jag läst: Twilight
film jag sett: Hmm, svårt...det får nog bli...Twilight igen..och Australia
minne: Mallorca och Falkenberg med Anna
shoppingrunda: Stockholm
låt jag hört: Såå otroligt många...men en av dem får bli Top of the World..behöver jag ens nämna vilken artist?

Knäppaste...
sak jag sagt: Att talibanerna kommer från Thailand
foto jag varit med på: Måste vara det från Falkenberg när jag står på stranden med bh:n över badhanduken
skrattattacken: När jag skrattade och hickade om vartannat, samt låg och vred mig av hysteri i min systers rum
smeknamn jag blivit kallad: Cookie...det namnet lär definitivt hänga med länge
sak jag varit med om: Oooj, det går inte att välja bara en...jag är med om knäppa saker hela tiden. Och jaa, jag vet...hälften av gångerna så är det jag som är med och skapar dessa knäppa saker! Men en knäpp sak som jag nyligen varit med om var när jag och syrran (den minsta av dem) hade thai-boxning i hallen...haa-jaa!

Har du varit med om något riktigt roligt eller knäppt i år? Berätta i så fall..och du blir garanterat festens höjdare med dina fantastiska historier. So what om det är dig alla skrattar åt...det är ju dig alla skrattar åt! Det är du som är rolig!
Detta är min taktik i alla fall! Ett gott skratt förlänger livet! :)

Hoppas att ni har haft ett lika bra år som jag!
Happy New Year!

Puss / S

Smink på killar?

Tjenare!
Här sitter jag och har precis ätit lite youghurt med flingor o russin <3 mitt i natten. Om det är intressant :D
Har tillbringat dagen i staden med Edit. Vi kollade rean, vilket halva resten av Göteborg också gjorde. Det fanns dock inte mycket o ha.. Fula kläder nuförtiden! Men det är väl därför dom e på rea..
Skulle iaf köpa lite nytt smink och frågade om hjälp på make up store. Kanske var dumt.. Jag ska inte va sån, men det var en kille och han hade ett 5 cm tjockt lager foundation och gult runt ögonen. Jag och Edit såg nog rätt så dumrädda ut för honom.. Frågade en tjej sen. Hehe (A)

Nu borde jag väl sova. Har blivit alldeles för sent de senaste dagarna.
 
Puss o kram /N      Jag borde börja skriva Kram istället.. Kan ju misstolkas.


Första raden...nackspärr? Nej...vi sögs in i filmen...typ

Australia var verkligen en jättebra film. Jag visste inte riktigt vad den handlade om innan, och hade därför inga som helst förväntningar. Förutom att jag visste att Nicole Kidman skulle vara med, och hon är ju en superbra skådespelerska. Men iaf så var filmen toppen, och ett måste att se på bio! ;) Jag och O var tvungna att sitta på första raden, för det fanns inga andra platser när vi reserverade. Om vi inte hade velat sitta långt ifrån varandra alltså! ;P Jag har typ aldrig suttit på första raden innan, och trodde därför att man typ skulle få nackspärr. Men det visade sig faktiskt vara väldigt bra att sitta där framme. Shit vad nära man kom duken...det kändes nästan som man sögs in i filmen ju. Vilket var positivt...åtminstone när den snygge Hugh Jackman entrade bioduken!



Nicole Kidman & Hugh Jackman i Australia!

Idag var jag tvungen att gå ut och sälja tidningar istället för min syrra. Hon behövde vila sig lite efter all sjukdom. But that was fine with me...all cash is more than welcome!
Ni ser...jag kan typ inte sluta prata och skriva på engelska....funderar seriöst på att starta en engelsk blogg...eller ska jag kanske säga amerikansk? ;P hehe. Men det beror på att jag har lyssnat på en ljudbok på engelska (amerikanska) i några dagar nu...och så har jag läst en till bok också. Innan skolan börjar igen tänkte jag beta av Jane Austens 'Pride and Prejudice'...och den är i och för sig brittisk.

Ikväll blir det bara slappande framför en film med mamma och syrran. 27 dresses...som jag ännu inte har sett. Men den lär ju visst vara bra.

Jag fick dessutom äntligen se trailern som jag så länge hade väntat på; Marley & Me...jaa, och ni kan ju kanske gissa vem som spelar en av huvudrollerna i den?! Yees, Jennifer Aniston! Så för mig blir det: Februari - Marley & Me - Premiären!! :) Can't wait!

Här är trailern:

http://www.youtube.com/watch?v=AoIJ6-5uYW4



<3

Pussar & kramar tiller alla...och ett Gott Nytt År...om än i förskott! :)

/ S

P.S. Hur blir det med nyår, tjejer?

Merry Christmas

Tjohoo och God Jul på er!! ;D

Det var ett tag sedan jag skrev nu, men som sagt det har ju varit jul. Och är faktiskt det fortfarande. Ååhh, måste det gå såå snabbt. Jag älskar ju julen, och vill att den ska stanna kvar!!
Vad har ni fått i julklapp då? Något skoj? Jag fick en massa smått och gott, ;P Tillexempel så fick jag ett biokort...det kommer att användas flitigt, det lovar jag. Idag ska jag faktiskt på bio, med Olivia. Vi ska se den nya filmen...Australia. :) Den verkar bra!

Jaa, min jul har varit underbar! <3 Men lite synd var det...för det var ganska många i min familj som var sjuka under dessa dagar. Fast alla kunde åtminstone vara uppe och fira och såå...så det var ju i alla fall tur. Man vill ju att alla ska må och ha det bra under julen, inte sant? :)

Fick ett sms på julafton från gurkan i Thailand....gud vad jag saknar henne. Jag hoppas att hon sitter och äter julskinka och tänker på mig där nere när hon sitter vid poolen! 

Anyway, nu ska jag fortsätta att fira resten av julen! ;P

Happy Christmas, Merry Christmas! - And A Happy New Year!
Wish you joy and happiness...to you all on this earth!

Pussar & Kramar // Sandra 

Minnesförlust?

God Jul!
Haft en bra jul allihopa? Det har jag :)
Mådde dock lite konstigt på självaste julafton.. Var som om jag hade minnesförlust. Kunde absolut inte minnas att min syster för bara nån vecka sedan varit i Kiruna, visste inte ens längre att det låg i Sverige. Mindes ej att jag var i stan dagen innan, när jag träffade folk senast, vilka vissa var, vad jag brukar göra osv. Såna vardagsgrejer. Skitläskigt! Syrran ville skicka mig till sjukan.. Tror det är för mycket tankar i mitt huvud just nu så hela skiten blev pannkaka eller nåt..
Men annars va det bra x) Idag firade vi jul med mamma och den sidan av släkten :) Mys!

Har insett att jag inte gillar julen så mycket längre. Träffas för att ge varandra dyra prylar en gång om året. Varför? Egentligen. Jag vill isf hellre ge något till de som faktiskt behöver det. Vaddå, låter jag som en heroe wannabe? Men det är ju sant..

Nu ska jag sova! Pussokram/ N

Dan före dopparedan

Nu är det dan före dopparedan :D Känns bra!
Har varit i stan en sväng med pappa, för o kolla lite sista grejs. Var säkert minst tre år sedan jag var i stan med honom.. Nu vet jag varför! Han har så fruktansvärt lite tålamod. "Kan vi gå till bilen nu?" Typ bara man kommit in till stan. Jaja.

GOD JUL kära vänner (L)
Pussar från Natta

Svt, tack ska ni ha

Äsch.. Svt gillar inte oss. Förra året kom vi inte med eftersom vi inte var tillräckligt bra. I år var vi det, men dom helt enkelt valde att inte ha med oss. Skit i oss då! Skittävling.. Haha, nej inte sura. Men det är en rätt så kass tävling. Fast vi fick poäng :D

Har tillbringat dagen med min favvogranne Erika. Var sjuukt länge sen vi sågs! Inte bra. Har haft så mycket båda två.. Får ses mer nu innan skolan börjar igen :)
Vi har iaf varit nyttiga o gått en långpromenad o dessutom fotat lite. Sen blev det mys med Grinchen. Har aldrig sett den filmen innan. Katastrof, jag vet! Den var ju riktigt bra och skänkte lite julkänsla. Det behövs.. Är det någon som tycker att det känns som jul snart? Snö tack!

Puss/ N

21.00

Kolla in 1an klockan 21.00 ikväl vettja! Ett hett tips bara... ;D

Puss/N

Love will remain

Things they will change, but I know that my love for you will remain. Sometimes it hurts, but I'm sure. My love will remain.
Ur en låt av Renegade Five.

Tror ni att det kan vara så? Kan kärleken vara för evigt? Kanske var det så förr, men alltmer sällan nuförtiden. Varför?
Jag, precis som många andra, hoppas på att det finns någon mr Right där ute. Kanske har vi unga tjejer för bråttom.. Tänk hur många år vi har framför oss egentligen. Varför sådan brådska att hitta den att dela resten av livet med?

Jag sa till mina vänner igår att jag inte ska ha något mer förhållande förän jag hittat den "rätta". Dom bara skrattade åt mig, som "visst! du" Det ligger väl nåt i det.. Men jag har fått nog av lögner o att må dåligt av sådant som inte håller. Kanske därför jag längtar efter mr..  

Jaja.. Godnatt! /N

"Tafsade du på mig?" Nej.. "Du får gärna gö det asså;)"

Hej o gonatt!
Nej, så kort kan inlägget inte bli...

Har nyss varit i stan o fikat med Jennie och Edit (två av världens finaste människor om jag får säga det själv). Satte oss på Franks och myste i.. Jag vet inte hur länge, men ett bra tag. Bytte julklappar ^^ Jennie du e söt <3 Fin bild som ska få hedersplats här hemma! Och julklappen till Jennie får ni ett litet smakprov av i rubriken! Om ni undrar..

Igår var vi på Liseberg som sagt. Väldigt mysigt det med. Sen bytte ju även vi julklappar^^ Nice.
Blev lite tagen när Sandra sa att vi inte skulle ses igen förän efter jul, fick lite tårar i ögonen och ville inte släppa henne när hon skulle gå. Haha insåg ju sen att det bara var nägra få dagar kvar till självaste julafton. Så hoppas jag överlever ;)

Nu borde jag sova.. Ska ju jobba som vanligt imon. På fjärde advent! E la inte såå kul.
Puss alla / N

Vart är snön?

Last christmas I gave you my heart... Uttjötad? Nej!

JULLOV! GLÄDJE! FRIHET!
Fast vad händer då?.. Hmm..

Inga killar strippade i år på julavslutningen i skolan :O Shit! Trodde det var tradition ;)
Nej men det var väl tur det. Dom skämde ju ut sig lite grann förra året.
Och vet ni? Jag har köpt alla julklappar nu! Ska bara slå in allt.. Kan ju vara smart o slå in Sandras o Edits eftersom dom ska få sina ikväll. Liseberg kvällen till ära :) Jag är egentligen emot Liseberg nu på vintern pga all energi dom drar, men vafan.. Det är mysigt.

Puss o kram/ N

Fru von Ulfsdotter var tydligen generös...

Goddag alla människor så här vid lunchdags. Jag undrar varför det inte var julbord i matsalen idag igen....huset bufée?? Måste de kalla det när vi i själva verket vet att det är rester..

Snart ska vi spela upp vår julpjäs...usch..jag suger på att spela teater...men jaja. Bara en dag kvar, och sedan är det jullov! :D :D :)

Just det ja, glömde ju att säga att radiosändningen gick hur bra som helst i tisdags. Det var svinskoj att vara programledare, och vi gjorde ingen tabbe! We rule!
Dessutom gick engelska -diskussionen också bra, börjar verkligen få in det amerikanska flytet! :) Men nu ska jag inte älta mer skolgrejer..vad tänker ni hitta på i helgen? Har ni handlat alla julklappar? Det hoppas jag verkligen, för annars lär ni få trängas med alla andra. Men jag antar att det hör julen till...stress, stress och ännu mer stress. Men vet ni vad? Julen är så mycket mer än bara det där. Det gäller att inte glömma bort det!

Åh, nu får ni äta mycket. Fru von Ulfsdotter var generös och kom med en korg med godsaker igår kväll. Och i flera dagar har jag bakat olika sorters bröd för att ni så här till jul ska kunna unna er ett överflöd. Vem vet? Det kanske gör att vi även får ett överflöd det kommande året...

Vaa? Erkänn det låter som om självaste Shakespeares har författat den här pjäsen? Eller njaee...inte riktigt va...vi får nog ta och öva på det där.

Jaja, nu ska jag inte tråka ut er mer...ät nu upp de sista resterna innan jul så att ni står er fram tills dess. Sedan väntar julens alla delikatesser. Mmmm....

Pussar på er

// S

Fru? Varför inte Man?

Plötsligt känns allt annat puckat!

Eh ja.. Hej! Här sitter jag o har precis kollat på sista avsnittet av Bonde söker fru. Vaddå? Är det fånigt? Men jag är fånig då xD Har ni tänkt på vad det programmet heter egentligen? söker fru. Det var en tjej som sökte man, och en kille som sökte man. Borde kanske byta titel?

Aja. Har visst glömt o berätta att vi fick vår revansch i lördags på Christmas cup. We made it! Kom 2a tom :D Får se om vi kommer med på TV sen.. Kolla in det vettja!

Den här veckan har varit rätt så jobbig, med en massa skolgrejs. Radiosändningen gick asbra :D Inte den minsta tabben från vår sida, vi äger tjejer! Webbdesign-provet gick oxå ganska bra :) Matten gick åt helvete.. Som läraren så fint uttryckte det: Tror att det fattas någon grej i huvudet när det kommer till sannolikhet. Allt annat flyter på hur lätt som helst.
Usch vill gråta. Nu suger man på sitt bästa ämne.... Ajaj.

Imon blir det shopping av de sista julklapparna. Julen närmar sig med stoora kliv. Så kämpa på med det sista som ska göras mina vänner!
Puss/N

Debut som radiopratare

It hurts sometimes, but I think you don't know that...

Hej!

Har precis övat lite inför webbdesignprovet imorgon. Jag har börjat ändra mig angående detta ämne. Jag tycker faktiskt att det är riktigt roligt! Haha...nu skrattar ni alla säkert. Jag vet, hur mycket har jag inte klagat på dessa lektioner, men de senaste har faktiskt varit riktigt bra. Man har fattat någonting i alla fall! Och nu när jag satt och knappade lite i anteckningar så insåg jag att jag har lärt mig en hel del, trots allt...

Igår hade vi jättemysigt hemma hos mig. Mat och fika...och glass, och film! :) Fattades bara snö! Och nu är det äntligen bara en vecka kvar tills jullovet är här. I'm not gonna lie to you...I can't wait! Jag har dessutom hunnit handla alla julklappar nu...var ju i stan i lördags. Det var också riktigt mysigt! Jag får julstämning vart jag än går, och vi har ju typ hyllorna fulla med en massa julmusik så det är bara att ta för sig!

Imorgon är det dags...min debut som radiopratare börjar äntligen då! Slå på Sound på Huleganradion runt klockan ett så får ni höra mig! :)

Pussar till er alla!

// S

(Och speciellt en stor kyss till dig, Anna. Jag kommer att sakna dig nu när du åker. Imorgon! Buuuhuu....jag gråter/bölar! Men jag hoppas såklart att din resa blir jättebra och fin..och att du får uppleva tusentals nya och roliga saker, som du kan berätta för mig om sedan. Jag hoppas också att din jul i Thailand blir toppen! Men inte för toppen...så att du vill tillbaka snart igen. Jag vill ju ha dig kvar här hemma! Ring mig imorgon så att jag kan ta farväl ordentligt. Hoppas att du blev nöjd för julklappen också...jag blev i alla fall nöjd med min. Jag önskar dig all lycka i världen, och ett riktigt Gott Nytt år! Jag älskar dig! <3  Jag hoppas att du vet hur mycket du betyder för mig...om inte så ska jag ta och berätta det för dig imorgon...innan du åker. det står i för sig här med i min långa hälsning, men det är mycket bättre att få höra det personligen. Eller vad säger du? Pussar och kramar  // Din Sandra, för alltid.)


Lucia....och jag är uppe med tuppen

Här sitter jag framför datorn...uppe med tuppen som vanligt. Hehe..eller jaa, inte riktigt. Men jag har faktiskt redan hunnit med en del. Jag har pluggat matte, plattat håret och målat naglarna. Och om några timmar är det dags för julklappsshopping. Är det någon som har en idé om vad man kan köpa till sin nioåriga syster?? Alla förslag godtages med stor glädje!

Igår hyrde vi i familjen hem Mamma Mia -filmen. Jag VET, alla har ju typ redan sett den. Men jag brukar inte vara såå sen med att se filmer, in fact, I use to be the first! Men i alla fall så var den jättebra! ;) Fast det vet ni väl redan?

Vad ska ni göra i helgen då? Njuta av snön hoppas jag! Och idag är det ju Lucia! Ni har väl varit uppe och lussat för hela familjen?

Natten går tunga fjät
Runt gård och stugor
Kring....

Det var väl ungefär vad jag kommer ihåg av den sången...haha..

Pussar på er små änglar

// S

Imorgon gäller det!

Tjaa!
Asså det här är helt sjukt egentligen. Jag har blivit bjuden på först fika och sedan lunch av läraren, och dessutom fick jag en biobiljett. Jag och Raphael gjorde sjuukt dåligt ifrån oss med Samban pga ett missförstånd med estetarna som spelade trummor. Gaaaaah va ja Inte gillar dom. Dom fick se en sur Natta efteråt minsann! Det pinsamaste ja någonsin gjort blev det... usch usch usch nu glömmer vi det. Men det sjuka e ju att läraren uppskattar det så mycket ändå xD
Alla andra som deltog (7 pers) fick också de här sakerna, men dom förtjänade det faktiskt!

Imon är det Christmas Cup i Örebro!! NU SKA VI FANEMIG VISA DOM OCH TA REVANSCH. Är fortfarande arg på mig själv för hur det gick förra året, så nu jävlar...

O Föressten.. Vem vinner Idol? Det ser vi snart :) Jag vet inte vem jag tycker är bäst.. Båda är riktigt bra faktiskt! Och BRA vinnarlåt :)

Nu måste jag packa. Upp och hoppa halv 6 imon. Jippi!
Puss och kram / N


Jag vill vara med i Edwards vampyrgäng

Tjoosan! ;)

Här sitter jag på lunchen och tänkte att jag skulle hinna blogga lite. (Eftersom N och E blev bjudna på lunch av lärarna idag, pågrund av deras finfina prestationer i onsdags på Världskulturmuséet.) Det var gröt i bamba, mums. Inte bara för att det är gott, utan också för att jag faktiskt KAN äta det! Hjäälp, håller på att få ett sår nu av tandställningen. Dessutom har jag lagt till med en knäpp ovana...jag typ drar in underläppen på ett konstigt sätt ofta när jag stänger munnen. Viktig information...jag vet, men jag känner mig typ som en vampyr som suktar efter sitt byte. Edward, darling, får jag plats i ditt gäng?

Har ni sett hur vinterfin bloggen har blivit? Den är under renovering, och jag kanske ska ta och se om jag kan fixa till den lite mer nu när jag ändå har tid. Hittills så är det N som har mixtrat med den. Hurra, hon tog med den tjusiga bilden på oss! :)

Hoppas att ni får en underbar helg!

Puss / S


P.S. Det snöar ute! ;)

Tha lösa tandklubben

Hejsan! ;)

Sitter i skolan och har precis hämtat en massa fakta om julen. Ännu ett verk av lärarna så att vi ska ha något att göra de sista dagarna. Jaja, snart är det i alla fall helg. Då väntar en shoppingrunda med Ollie på lördag. Måste verkligen hinna köpa alla julklappar innan den stora stressen sätts igång. Va?! Har den redan börjat? Oops...

På söndag blir det adventsfika hemma hos mig. E och N ska förhoppningsvis få träffa A (Anna) då! ;) Måste hitta någon bra film att se oxå! ;D

Glömde att säga det, men igår fick jag räls i underkäken. :O I februari är det hela munnen som gäller, alltså då får jag där uppe också. Tandställningsterror! You are now welcome to join tha lösa tandklubben. Mejla mig på www.losatandklubben.se ;-O Om det är jobbigt? Mjaee...lite kanske. Men jag kan åtminstone skämta om det, och då är det ju inte så farligt. Men vad skulle ni säga om att ha ett stycke metall i munnen? Jaja, det gör i varje fall inte ont, men det känns ju att tänderna håller på att flytta på sig. Jag kunde knappt bita i en banan idag, och imorse fick mamma skära mackan i småbitar för att jag skulle kunna äta den. Men inte gnäller jag, nepp, tänker bara på hur fina tänder jag kommer att få sen. Hoppas jag!)

Har ni sett att bloggen är lite förändrad? Det blir kanske för somrigt, det är ju i alla fall jul snart! Men någon dag får vi ta oss en stund och fixa till sidan, med våra nyvunna erfarenheter i webbdesign! ;) Haha...

Puss och kram...julegran (hihi..sorry att jag tog ditt uttryck, A. You are so smart!)

// S

Börjar fastna för det här igen..

Ibland vet man varken ut eller in. Man gör saker som man aldrig trodde man skulle göra, och som man antagligen sedan kommer ångra. För att må bättre för stunden liksom. Man inser såklart att det är helkorkat, men gör det ändå. Bara för att strida mot reglerna. För att det inte längre spelar någon större roll. Så man tar klivet ut mot gatan, mot den lysande röda gubben. För att det känns bäst så. Men i längden är det annorlunda..

Ibland känns alla så långt borta. Som om de inte längre riktigt har tid för en. Som om de inte längre tycker att en komplimang eller en kram är särskilt nödvändigt. Men de förstår inte hur viktigt det är för en. Att en uppmuntrande kram kan betyda Allt, när resten är svart.

Jag har sett mörkret, andras mörker. Jag känner till vikten av att finnas där, när någon har det tufft. Inte bara tufft, utan outhärdligt. Jag vet hur ensamt och frustrerande det kan kännas när ingen ser. Ingen ser hur det verkligen är. Man låtsas, för att inte ta deras tid. Men samtidigt.. Så frustrerande att de går på det.

Därför. Därför tar man klivet ut mot gatan. Därför får man sedan ännu mer att ångra.

/ Mina tankar på en skärm.

Samba på ett museum?!

Sjukt hörrni. Sjukt.
Satt och redigerade mitt radioprogram i skolan, då läraren Malin ringde Edit på hennes mobil. Edit ska hjälpa till på kulturmuséet imon eftersom det är mänskliga rättigheternas dag. Då ska hon prata lite :)
Men det sjuka var att Malin då även ville prata med mig. Nej, jag vill inte hjälpa till o snacka. Jag kan inget sånt! tänkte jag. Men nene. Istället sa hon: Har du lust att ställa upp och dansa Samba imon? Jag: Hahahaha Vaah? ska jag dansa!? Där?? haha.
Det var visst inget skämt. :S ........

Så jag o Raphael har på bara en timme satt ihop ett Samba program (i bildsalen). Folk tittade lite konstigt på oss när dom gick förbi utanför.. Undrar varför..
Jösses. Malin säger att det är la inget svårt, gör bara lite såhär! Och så dansar hon salsa grundsteg xD Hon fattar inte vilken tuffff uppgift hon gett oss! Estetarna ska spela trummor som vi ska dansa till. Är antagligen Fel Takt och För litet golv. Jag skakar typ ju. Vet inte om jag vill det här.. My god. Vad ska jag ha på mig?

Nä, nu får matteboken tas fram.
Puss/ N

Snacksam chaffis

Hej alla underbara läsare! Undrar vilka ni är nuförtiden.. Är inte så insatt längre:P

Tyckte att jag gick i tid till bussen efter träningen. Såg efter halva vägen att bussen kom åkandes. Fan oxå, tänkte jag och började springa allt vad jag hade. Kom fram, flåsade. Kondition? Busschauffören skrattade åt mig, sa: Heej! :D Sprang du? Jag: Hej..Ja. Han: Jag såg dig springa va, jag ba nej vafan ba. Jag hade ju väntat på dig. Du hade inte behövt springa va. De e jag som e tidig va. jag ba vafan va. osv... SNÄLLA NÅN. I get it! Gör det bara mer pinsamt..

Jennies julföreställning vi var och såg igår var riktigt bra! Kul att äntligen få se henne agera :) Lite intressant att se henne som Bob trasa :P .. Hot. (Får jag säga Not?)

Jag och Edit skulle ju julshoppa efter det, men alla affärer stänger ju så tidigt.. Kändes mer som att det var dax att åka hem o sova efter teatern, eftersom det var mörkt vid halv 4. Va e de här? Sånt orkar vi inte. Men jag hittade iaf en liten julklapp till pappa. Edit hittade inget alls stackarn. Kämpa på!

Idag var en såkallad "vanlig söndag" för mig. 1. Jobb. 2. Dans. 1=tråkigt,seeegt,ensamt, tyck synd om mig(A).
2=Ganska tråkigt idag. Tränaren la till fuula steg i chachan och jag var inte på humör alls. pga en viss person.

Gonatt puss/N


b e a utiful

Vad jag gör här mitt i natten? Ja det var en bra fråga! Ska snart sova.

Haft en helmysig kväll i stan me tjejerna. Firade Sandra lite :)
Har ni sett vilken vacker stad Göteborg är på kvällarna nu under julen? Vi bara stannade upp mitt i allt och kände av den härliga stämningen. Mys<3

Veckan har varit smått kaotisk med allt plugg. Ser inte fram emot nästa som lär bli ännu värre.. Men ska iaf bli kul att göra en egen radiosändning :) Den ska handla om jul och käärlek. Ja, det hör väl ihop? Eller det borde iaf göra det.

Har äntligen (!) fått skolkatalogen. Najs. (Eller inte). Alla bilder har svarta streck över sig och jag undrar vad den fotografen gick på för något.. Helkonstigt!

Ne, nu får ja sova så ja orkar morgondagen. Julföreställning med bl. a Jennie som skådelspelare. Ska bli mycket intressant ;) Sen efter det ska jag och Edit storma staden och köpa upp allt. Skoj.

Ha de bra/ Nathalie                      (Ja, du såg rätt. N. Sandra var less på att skriva själv...) <3

Hello mitt sjuttonåriga liv...

Maybe the best birthday ever...:)

Hello! ;)

Tänkte berätta lite mer om min födelsedag igår. Skolan började klockan tio, men jag fick inte så mycket sovmorgon ändå. Jag blev väckt vid kvart över sju, då kära familjen sjöng för mig. ;) Jag fick en del cd -skivor, träningskläder, en bok m.m. Och så hade Jessica gjort ett scrapbook -inspirerande häfte med bilder från det gågna året. Bye bye mitt sexonåriga liv, hello mitt sjuttonåriga liv! :D

Sedan kom farmor på kvällen, och då blev det fika med tårta. Gottigt! ;P

Idag slutar vi rätt tidigt, vid två-tiden. Efter det ska jag bara hem och äta lite, och sedan ska jag till stan och träffa Edit och Nathalie där. Av dem fick jag nämligen en cafévistelse i födelsedagspresent. :-)  

Just nu sitter jag och funderar på hur mitt franskaprov gick. J'espère c'allait bien! ;) Och så kom jag nu på att jag ska ha dansuppträdande på söndag. Whoops, måste öva mer!

Pussar på er /  Sandra<33

Today..

Hej det här är Nathalie och Edit, om ni minns oss?
Först och främst vill vi säga GRATTIS till Sandra. Lillisen är äntligen 17 år! ;)

Vet ni att en omelett drar lika mycket vatten som att duscha under ett helt år?
Ah.. Nu då?

Hejdå / Pussa.

17 år idag!!!

Idag fyller jag 17 år!!!! ;D

Hinner inte blogga mer nu, får berätta om min dag senare eller kanske imon. ;)

Pussar o kramar / The seventeen old girl Sandra <33

RSS 2.0