I'm proud

Jag har BAAAAADAT! Vad stolt jag är över mig själv. Maha.

Jag, Cicci och Erika drog ner till vår kära sjö och tog oss ett dopp, och tro det eller ej men det var faktiskt rätt varmt. Otroligt! 24,5 grader. Först runt den temperaturen är det okej att bada.
Har insett hur bortskämda vi är egentligen. Bor granne med en helt underbart vacker sjö. Vi tar det för givet och uppskattar den för lite, medan människor åker rätt långt vissa gånger för att komma hit. Borde uppskatta mer!

Nu är det sängdags, eller vad säger ni?
Godnatt sov sött, Puss /N

Följetong: Vad amerikanarna har för sig - Del 1

Igår kväll var alla New York -killarna (om det nu är där de kommer ifrån) ute och spelade badminton. Jag och syrran hade den smarta planen att ställa oss lite längre bort och kasta frees-bee. Något som jag inte har gjort på så länge att jag inte ens kommer ihåg hur det stavas. Några andra ungar i vårt område var också ute och kastade boll. Det kändes nästan som om jag hade blivit liten igen. Haha. Men i alla fall så var det en liten kille, av de som var ute och kastade boll, som började retas lite med de amerikanska killarna. Han typ: Hahah, nu ska jag kasta det här glaset på er! Ja, för han hade nämligen ett glas i handen. Men såklart fattade inte the guys vad han sa: What is he saying? Det hela slutade med att den lilla killen plötsligt kastade glaset mitt framför amerikanerna. What was that? Ropade deras föräldrar...och då svarade de: Some swedish kid threw a glass here!
Hahahahaha. Det roligaste som jag var med om igår (förutom att träffa Nathalie då såklart), men dock så misslyckades min o Jess plan att kunna ta kontakt med killarna genom vårt frees-bee kastande. Bättre lycka idag, kanske?

// S, som bloggar om sina tillfälliga grannar

Gör vad du vill, det är sommar!

 
Sandra.
Gjorde en impulshandling: tog älvsnabben ut till Lindholmen, satte oss på en brygga och solade, hade riktigt go utsikt, snackade och vinkade till båtarna. Kanske inte, men ändå. Älska impuls trips!

Puss /N

Jag ska, okej?

Haha, du är rolig du Sandra. Dessa amerikanare..

Här sitter jag i mitt tillfälliga andra hem och pluggar teori. Jösses vad lärarna tjatar på mig hela tiden om att jag måste göra alla delproven. Jag ska, jag ska! Vill helst läsa på först så att jag kan klara dem. Det känns faktiskt bättre att få 65 av 70 rätt, än 10 av 70. Right?

Ska snart dra mig härifrån och träffa Sandra :) Ta en glass och mysa i solen eller något sådant.
Har fortfarande inte badat.. Kanske idag. Vem vet, vem vet. Måste ju faktiskt först och främst hinna köra. Fått låna mammas killes bil några dagar så nu gäller det!

Puss /N

Oh My God

Oh My God! Amerikanare i huset mitt emot. What am I going to do? Spionage på högsta nivå idag. Våra grannar hyr nämligen ut sitt hus nu i några veckor, och igår kom the american family. Väldigt många människor faktiskt. Vad jag blev lycklig då...sitter och försöker komma på något som man kan göra för att by accident börja starta en konversation med någon av dem. Hehe.

Härlig dag vid havet igår med trevligt sällskap. Var vid havet med familjen i fredags också, då blev det Öckerö. Njuter av värmen! :) Har faktiskt orkat masa mig ut och springa två gånger i veckan nu också. Goodie! (Ni hör, blir redan påverkad av våra tillfälliga grannar...men säg någon gång som jag inte blir det av dessa fantastiska människor.)

Puss på er i värmen / S


Ehm.. what

Världen snurrar. Jösses vad yr jag blev. Förvirrad. Trodde du hatade mig.. Eller gör du det? Miss you, idiot.

Jag har en tendens nu för tiden att lyssna på en och samma låt om och om igen. Varje dag är det en ny låt jag bara inte kan släppa. Papercup words idag.

Jag eh.. Åker till jobbet nu. Ha det bra. Ingen båt idag, skippar den. Hoppas något mer tillfälle kommer.

Puss /N


Ibland så har du det

Nepp det blev inget bad. Vi är för mesiga helt enkelt! Eller okej, badkrukor. Vi ser inte poängen med att utsätta sig själv för den smärta att bli så kall bara för att. Satt med fötterna i och myste i solen istället =)

Vad gör man inte en lördag kväll då man inte har något att göra, om inte sitter själv framför datorn och skrattar i över en timme? Bokstavligt talat skrattar. Har ont i magen nu. Christian kan vara så sjukt rolig ibland så det e inte klokt. Haha.
Han är sjuk, sitter och snackar i micken hela tiden fastän jag inte svarar. Gjort det i en timme och berättat historier och jag tror jag dör snart.. Japp så e de! Som om ni bryr er om min onödiga fakta men ändå :D Jag dör.
hahaha

Puss /N

Hej, vet du att jag är badkruka?

Trevligt i stan med Petter, men vet inte om han håller med.. Haha. Aja får väl se.
Men ey, det är varmt ute! Självklart har ni inte missat det, tänkte bara påminna er och ge lite onödig fakta liksom.
Kanske ska ner till sjön och bada med Cicci snart. Vi vinner nog priset båda två som Sveriges största badkrukor. Jag hade ju tänkt vänta till Kreta men nu vet jag inte längre..

Har dessutom gått runt flera dagar och undrat varför Malin inte svarat på mitt mail. Nu insåg jag att hon svarat för fem dagar sen! Alla dessa facebook mail dolde det. Illa av mig. Hon är ju ute och seglar med skolan i två månader runt världen, men kommer hem snart. Saknar henne! Men vilket äventyr.

Nu drar jag till mamma och hämtar bikini! 
Puss /N 

Godmorgon, tjena, hallå.

Ojoj, två veckor utan att ha träffat Edit. Det är rätt illa alltså. Tur att vi sågs igår enna =) Planerade vår kära Kreta resa, inspekterade vägar för att kolla vilka som hade företräde (nejdå vi är inte skadade av körkortsteorin), kollade The Cardigans tjejen vad hon nu hette på Liseberg. Mycket nice!

Varför jag planerar in tusen saker på samma gång jämt? Kanske för att jag inte vill sitta hemma och glo in i väggen. Vissa tycker att det är rogivande eller nåt sånt, men inte jag. Det är boring! Men nu ska jag iväg och jobba nån timme, och sen träffa Petter i stan. Det blir nog trevligt hoppas jag.

Hade nice mina vänner!
/N

Gick solen upp eller log du precis mot mig?..

Nu njuter ni väl mina vänner? Kanske sitter ni på en klippa, kisar mot solen, smaskar på en jordgubbsglass, lyssnar på go musik från 90-talet och funderar på att ta ett dopp i det som ser så skönt ut, men egentligen är så kallt?
Nä vadå, jag är inte avundsjuk!
Det är jättemysigt här nere i källaren. Jättekallt, vitt och ensamt. Eller nej, inte ensamt. Jag har ju min teoribok. Så underbart!

Nu blir det till och plugga på om halkkörning. Lärt mig mörkerkörning nu..
Fortsätt njut ni för tusan! ;)
Puss /N

Typiskt svennar!

Första kommentaren bland gruppen på Risk 1an idag: "Fan vad typiskt svenskar! Alla bara sitter tysta..." 
Haha. Ja, det var verkligen sant. Jag hatar sånt! En grupp på kanske 12 pers och ingen säger ett ord. Hela kursen går ut på att man ska delta aktivt i diskussionerna. Läraren fick "hota" ett visst antal gånger med att man inte blir godkänd om man inte gör det. Jag och några till deltog och framförde våra åsikter och tankar till slut iaf. Inga större diskussioner dock.

Nu är jag glad iaf :)  Det är lustigt hur man kan träffa nya vänner på konstiga sätt.
Nu ska jag in och fika med Diana.

Puss /N

Liseberg i värmen

Hej!
Var och solade med Jess vid sjön igår. Har tillbringat mycket tid där det senaste, men det är ju inte så konstigt.
Liseberg idag i värmen! :) Balder here I come!
Ha en bra dag!
Puss / S

Helmysig dag på Marstrand

Ojsan, här var det lite bloggande det senaste. Det räcker väl att jag säger: Vädret ?

Själv har jag tillbringat dagen på Marstrand. Det stället borde man besöka oftare! Solsolsol (lite bränna) har det blivit.
Imorgon ska jag tyvärr vara inomhus hela dagen för att ha den nya obligatoriska kursen Risk 1an. Diskutera alkohol, droger och trötthet i trafiken, vilket alltså inte går ihop gott folk!!
Sen ska jag äntligen få träffa goa Diana igen! Alldeles för länge sen.

Blir väl till att sova tidigt ikväll med. Blir så när man ska upp i tid för att plugga. Ni har det bra mina vänner, tro mig.

Gonatt! Puss /N

Riktigt bra start på sommaren; solsting och för mycket glass :)

Underbara sommar! Det finns nästan ingenting som jag inte gillar med sommaren. Jag gillar smaken av den smältande glassen, det flummiga solsting som jag ofta utsätts för i brist på vatten och att det bara är att slänga på sig några kläder och snabbt sätta upp håret för att få komma ut. Jag gillar den intensiva doften av solkräm som varar länge (så länge den luktar gott) och de små sträck som blir kvar efter flip-flopsen. Ja, jag gillar till och med det faktum att jag bränt mig lite på benen. För det är så sommaren är! :)

Det blev solande big time i alla fall dessa dagar. I måndags och igår förmiddag med Anna. Vi gjorde kycklingsallad och satte oss nere vid sjön. Dessutom köpte vi den godaste glassen ever; Ben & Jerry's. Var inte lite mätt efter det. Vi blev även utsatta för närmanden av en övervakningskamera. Den bara dök upp från ingenstans och förorsakade en massa skratt. Liksom glassen. Tror att jag blir lite knäpp av att äta för mycket glass...men det betyder inte att jag kommer att sluta med det. 
Det blev solande med Olivia vid sjön igår också. Måste komma ihåg att man verkligen måste smörja varenda cm av kroppen i dessa tider. Jag "råkade" lura med mig O upp för en lång backe när hon skulle till bussen (tror att jag var utsatt för en allvarlig form av solsting). Det slutade med att vi båda hamnade på min cykel, som blev väldigt vinglig av så mycket väskor som vi hade släpat med för picknick-mat. Sån tur var kom vi i alla fall fram i tid, typ en sekund innan bussen svängde fram runt hörnet. Ja, så kan det gå om man umgås för mycket med mig. :)

Hoppas ni alla har fått en riktigt bra start på sommaren, för det har i alla fall jag! :D

Puss & Kram / S


Peter Jöback

Ibland kan man tro att jag är gravid. Inte för att jag har stor mage eller så, utan på grund av mina enorma humörsvägningar. Det är mysko hur arg jag kan bli av att mamma köpt dressing med vitlök i istället för utan. Småsaker ibland alltså. (Självklart är jag inte gravid)

Lyssnar på Peter Jöback som faktiskt, tro det eller ej, har några riktiga höjdarlåtar! Aldrig gett honom chansen, men efter idag ska han absolut få sjunga genom mina högtalare igen.

Här kommer lite bilder från midsommar!

 


       
  

Puss /N

Mitt framtida yrke

Godmorgon!
Har precis avverkat ännu ett kapitel i min currently reading -book. Trodde att den skulle handla om serien Sex and the city, eftersom boken heter så, men istället så är det en form av krönikesamling där seriens karaktärer bara dyker upp ibland. De flesta av krönikorna handlar om relationer i New York och hur olika typer av människor känner sig. De är riktigt bra faktiskt, har många gånger känt igen mig i dess innehåll. Ytterligare en bok som får mig att vilja jobba som en speciell typ av journalist. På senaste tiden så har jag faktiskt insett att krönikör nog skulle vara något för mig. Tänk att få upptäcka nya saker, ta del av olika människor och intryck och skriva om detta, och allt det här som ett betalt arbete. Mm, det är något att fundera på när det gäller min framtida karriär.

Är helt sjukt i stan just nu. Rean är i full fart...och ni vet ju hur galna människor blir när det är rea. River och sliter i samma plagg, liknar nästan cat fights då man som female shopaholics klöser varandra i håret för att få det allra bästa. Sån tur är har jag själv inte blivit indragen i en sådan hysterisk kamp ännu. Jag och syrran passade oss noga när vi var i stan igår. 

Vänta bara lite...måste slå numret till Anna. Sådär, är tillbaka efter en kort liten pratstund med henne. Picknick imorgon vid sjön...låter mysigt. Det ska ju bli bra väder hela veckan. Wiihii! Stackars O som måste jobba, men jag ska pigga upp henne någon dag när hon har slutat. Hihi.

Have a sunny day! Nu ska jag gå ut och lägga mig på altanen med min bok!

Puss / S

Midsommar, landet och män

God kväll!
Bilder kommer som får beskriva midsommarhelgen. Tack Jennie för en mysig, rolig och trevlig midsommarafton! Hoppas ni andra också har haft det bra.

Igår var jag uppe på landet för första gången på säkert ett år. Jättehärligt! Kände att jag hade saknat det. Hade till och med svårt att hitta dit då jag körde.. Släkten var där, eftersom det är mormor och morfar som äger placet. Skönt att bara få vila och andas in ren luft. Tomten ligger inte helt öde, så som man säkert tänker sig ett land. Det har inte heller en bondgård med hästar och stuff. Nono. Hus finns runt omkring, men även skog och en liten sjö. Men nu ska landet säljas snart! Uhu.

Det är lite kul (okej själva grejen är ju såklart inte kul), men den senaste tiden har killar tagit kontakt med mig när de har kärleksproblem, komplex eller liknande. Jag vet inte om jag är så jättebra på att ge bra råd och så men det verkar ju vara uppskattat. Och ärligt talat, det uppskattar jag! :)

Ha de bra! Puss /N

Flabbande matgrossister

Hej i det regniga vädret!

Hade en underbar dag tillsammans med Ollie igår. Var hur trevligt som helst, typ sju timmars snack om allt och inget...finns inget bättre än att återuppleva gamla minnen. :) Dessutom så måste jag få skryta med vår matlagning...oojo, ooj, ooj, några har blivit riktigt duktiga på det där (vi! - hihi). Kyckling i jättegod sås och pasta...samt den godaste kladdkakan ever: med grädde, jordgubbar och smält blockchoklad i. Det roligaste var ju att det var rätt hårt att skära i den, det måste ha varit det som vi flabbade åt hela kvällen, eller? Gud, efter all mat kunde vi knappt röra på oss och inte heller mellan alla skrattattacker. Life is good in company of friends! :) <3 Var jättetrevligt att träffa Line också. Hon deltog snabbt i våra fnissiga samtalsämnen. :-)

Idag blir det slappdag...kolla bara ut genom fönstret. Inte helt deprimerande dock, skönt att bara ta det lugnt på sommarlovet. Har faktiskt redan varit ute och sålt tidningarna. Hoppas på en solig vecka nästa vecka. O vet fortfarande inte vad jag planerar för en överraskning för henne. Tihhi. :)

Take care! :)

Puss / Sandra

Trevlig midsommar

Godmorgon! :)

Och glad midsommar för den delen! :) Älskar sådana här dagar när man får klä upp sig lite extra och det blir ju inte sämre då man har mest kläder i garderoben som är just sommarkläder. Om några timmar drar jag till O i stan och då är det dags att ta fram kockmössan. Vi ska laga middag, vet dock inte vad ännu. Sedan får vi se vad som händer senare framåt kvällen, vet bara att O:s kompis också kommer. Men först blir det midsommarlunch med familjen; grillat!! :) Längtar efter alla jordgubbar! :)

Har haft en underbar vecka tillsammans med Jess. Legat och stekt på altanen (fast inte såå mycket, är verkligen rädd för att bränna mig när solen är så farlig nu), svalkat oss med egengjord milkshake, käkat en massa glass, kollat en massa filmer och annat (då det regnade) och bara haft det mysigt. :)<3
Dessutom kom tidningen där man kan beställa en massa smått och gott till resan. Wiiihii!! :)  Det är riktigt farligt för mig att öppna den med tanke på alla parfymer som finns att köpa! Love that! Har min egen lilla samling, som definitivt kommer att bli större...säkert efter denna sommar också!

Ha nu en riktigt underbar midsommar!

Puss / S

I like your style

Snart läggdags. Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska ta mig så långt bort som till Jennie och vara där vid 10. Varför? För att vara med på midsommarfirande där då :D haha. Midsommar med flickan min, det blir mys!
Ska till landet för en gångs skull sen i helgen också. Har nog inte varit där på ett år iaf.. Och nu ska det säljas snart. Uhu.

Blev en promenad med Cicci ikväll. Underbart att släppas ut i friheten lite, och få trevligt sällskap!
Nu är det något helmysko på tv som jag inte ens vet om man borde titta på om man vill kunna sova i natt. Saker som kommer ut från datorn och dödar en? EH hjälp, jag stänger av här nu! :S

Puss /N

Det är faktiskt rätt kul

Sista dagen på denna intensiv-veckan. Skönt! Tröttheten smyger närmare inpå mig dag för dag.
Men jag måste ändå säga att det är väldigt roligt. Lär mig nya grejer med körningen varje dag och min lärare är helcool. Dock snackar han kanske lite för mycket om andra saker än själva körningen ibland. Jag är tydligen rätt lätt att tolka dessutom. Efter tre lektioner förstod han själv att jag har väldigt höga krav på mig själv och lyckas bra med det mesta i skolan. Höhö. Slutkommentar: "Så, nu får du hem och öva på det. Och jag tycker du ska bli advokat! Hejdå!". What liksom? :D

Teorin är faktiskt inte heller så dum. Det är intressant så länge det inte handlar om vikter och massa sån skit.
Nu har jag haft min rast. Teorin väntar.
Puss o kram /N

Allt verkar hända mig

Alltså seriöst, allt kan tydligen hända mig:


1. Blev nästan upphämtad av en snubbe som verkade tro att jag var prostituerad, och vad gör jag då? "Är du Claes?" Väntade på mammas nya kille och mamma som skulle hämta mig.. Där kunde jag dött typ, lyckat.
2. Ville veta om Gamlestan och Gamlestadstorget är samma sak. Av alla vid Drottningtorget väljer jag att fråga två killar i 30 års åldern. Visade sig att de var rätt påverkade och efter det inte släppte mig ur syne. Vid gamlestan: "Haha, vi följde efter dig! Vart ska du?;)".
3. Träffar en av killarna igen i stan dagen efter. Nooo.
4. Råkar hamna i samma soffa vid bilskolan som en tjej jag aldrig träffat innan, men vars kille jag känner, och vet att hennes kille är otrogen mot henne. Ska man säga nåt? Är det ett tecken, budskap?
5. Har kört bil väldigt länge, men får ändå icke godkänt på grunderna.

Och allt inom några dagar.. Vill någon mig nåt eller vad är grejen? Ingenting förvånar mig längre.

 Puss /N


Icke godkänd

Äh.. Jag skyller på att jag var nervös + att jag tvingats övningsköra mest med automat. Icke godkänt till mig! Okej, det var ingen uppkörning eller så, men det är en massa delmoment man måste få godkänt på för att få gå vidare.
Aja, bara att åka hem och träna träna träna. Hade underlättat om man haft en bil. Morr.

Stort minus till hon i receptionen på bilskolan. Hon bara snackade i telefon med vänner, tog dit vänner och lekte med sin kanin (!) istället för att t.ex. hjälpa mig när jag bad om det. Suck. Dessutom minus till lokalen som var rätt sliskig. Fick sitta i en kall källare med en stor nedsutten soffa och plugga teorin.
Det var bara jag och en till elev, Petter, där på hela dagen. Väldigt trevlig som tur var! Är väl vi två som kommer hänga där dom närmaste dagarna..
Nu MÅSTE jag få tag på en bil!
Puss /N

Jordgubb lime

Mmm värsta härligt! Godmorgon alla pigga människor! Solen skiner och tro det eller ej men det hettar faktiskt. Sitter med min jordgubb lime ramlösa o njuter. Var väldigt tidig till körskolan eftersom mamma sa att jag skulle komma för sent om jag tog nästa buss.. Slutade med att jag blev en halvtimme tidig! Väntar med att gå in, vill hellre njuta det lilla jag kan av värmen. Fan jag e lite nervös nu! Håll tummarna på att jag inte gör bort mig totalt eller nåt. Puss/N

Never realized

God morgon! :)

Guud vad härligt med sommarlov! :D Har redan tillbringat några riktigt underbara dagar. Har träffat Ollie en massa gånger den senaste veckan. :) Nu när man verkligen har tid så är allt toppen! Drog med mig henne till stan innan skolavslutningen för att hitta en vit kofta, lättare sagt än gjort i dessa tider. Men underbar som hon är följde hon med mig till alla affärer i hela stan typ. Vi fick också en mysig kväll tillsammans på skolavslutningsdagen på ett café med kärleksmums i högsta hugg. Sedan gav vi oss ut i regnet för att försöka på tag på ett par gratis biobiljetter till en förhandsvisning av en film, men det misslyckades typiskt nog. Men för att pigga upp oss med någon annan film hyrde vi i lördags Benjamin Button. Gud vad vi var mätta efter den kvällen. Grönsaksfyllda tortilla-bröd, rabarberpaj, popcorn! :) Vill bara säga hur mycket du betyder för mig, O. <3

Never realized you're a good listener
Never realized you're always there
Never realized how much I need you in my life
Never realized that, until now

I fredags, när det regnade hela dagen, hade jag o Jess filmdag och hemma-mys. Det blev ett antal filmer, innan det var dags att hämta syrra nr. 2 från Fritis.
Igår firade vi mammas födelsedag med att gå runt på Potatisfestivalen i Alingsås. Ett tag sedan jag var där. Vi gick ut och åt på en fransk pizzeria. Très succulent! (Höll på att säga det till servitören, men i sista sekunden hindrade jag mig själv.) Jag fick köpt mig en ny väska också på marknaden. Skitsnygg! Jag och väskor liksom, dangerous! ;P

Ha en underbar dag och hoppas att solen fortsätter skina! :)

Puss / S

Test test

Hej svej. Här sitter jag i pappas bil på väg hem från en seg dag på jobbet. Helt slut fastän det bara blev 3 timmar idag.. Fastnade liksom på vägen dit. Hittade världens snyggaste tröja!! Så kan det gå. Lyckades sno åt mig en bit bulle oxå på jobbet. Den var ju till don som jobba där och det gör ju jag med fast på ett annat sätt, eller hur? Aja, testar mest hur det går att blogga från mobilen. 3 var snälla för en gångs skull o bjöd på gratis surfing en månad. Hoppas det stämmer!.. Puss/N

It's not easy

Jag saknar dig, saknar det. Jag hatar dig för att du inte hör av dig. Wish that you could cry. I'm not crazy or anything. It's just not easy to be me.

Har varit helt slut ikväll efter en heldag i staden med Josefina och Jonas. Väldigt trevligt och roligt, men det tog på krafterna! Åkte runt runt runt för att hitta en affär Jonas hade sett nån gång.. Yes. Vi hamnade i Mölndal när det visade sig att vi skulle till Linné ungefär x) Hittade den tillslut och han fick köpt sin fina tröja!

Borde lägga mig snart. Måste plugga teorin imon igen..
Puss /N

SOMMARLOOOV!

Regnet öser ner, men det är ju sådan den svenska sommaren är. LOV! Det är det viktigaste. Sol hade dock inte skadat.

Det blir inte alltid som man tänkt sig.. Saltholmen var planen. Jovisst, vi åkte dit ut, men det regnade + att polisen var där och tog folks dricka. Vi var alltså där en minut högst och tog spårvagnen in till stan igen. Jag och Josefina satte oss på café och myste med kladdkaka. Sen kom även hennes kompisar Adde och Martin och höll oss sällskap.
Dumt så det blev med Sandra och Olivia.. Dom ville en sak och vi ville en annan, gick inte riktigt ihop där :/ Förlåt S <3

Fyfan för killar måste jag bara få säga igen. Inte för att det är min sak direkt, men hur kan en superkär kille som har en gullig flickvän gå ut på krogen, säga att han är singel och stöta/ hålla på med massa tjejer och sen gå hem igen till tjejen som om inget hänt? Jösses. Tycker bara synd om tjejer som inte har en aning om vad deras pojkar håller på med utan dem. Män alltså. Suck.

Puss och glad sommar! /N

Tårtor i stora lass

Massa massa tårta..

   
   

I'm starting to like it

Nu är man ett psyko? Aja, säger du det. Skrattretande ju. 

Jag är förvånad över mig själv. Det värsta jag vetat hela mitt liv (när det gäller mat) är OST. Usch fy blä. Men nu har jag till och med börjat tycka att det är lite gott.. Tänkte att det kan vara bra nu när jag är vegetarian. Jag menar, det är jobbigt att hitta pålägg, och om man äter hos någon annan så finns det ju liksom ett pålägg: ost.
Onödig-info.com ;)

Körkortsteori är det som gäller nu. Sen ska vi tre bloggare baka tårta till hela klassen. "Vi kan göra det!" Hehe bra där.. Men det blir nog kul! Vi tre i köket liksom. Det brukar ju funka hyfsat (= Edit sköter det mesta och vi är fån).

Ha en bra dag! Puss /N

Det är dans på slottsskogen

Milow - Ayo Technology in my heart.

Slottsskogen var planen och slottsskogen blev det. Mötte Marre i staden innan och drog runt lite. Sedan mötte vi Diana och Henriette och tog oss till Villa Belparc. Yes, vi lyckades hitta! Otroligt.
Det var väl inte fullt drag där precis. Massa okänt folk + dansmänniskor. Några spelade brännboll medan några körde min stil: satt och kollade på och snackade istället. Trevligt att träffa lite folk, men vädret kunder varit bättre och egentligen kunde vi skippat brännbollen.

Det slutade med att jag, Diana, Henriette, Fabian och Niclas stack därifrån på vår egen vandring. Sjysst folk. Synd att Niclas ska sluta och inte hänger med på lägret :/ Lumpen o allt vafän. Han gick runt och lekte att hans gitarrställ var ett "bratgevär" och siktade på alla bratar vi mötte. Nä fy va elak jag e som driver med honom ännu en gång här ;) Kanske roar dig Jennie iaf om du läser? haha.

NU SKA JAG INTE BRY MIG MER. JAG SKA SOVA, SEN ÄR ALLT SÅ JÄVLA BRA. SÅ ÄR DET EFTERSOM JAG BESTÄMMER DET. JIPPI!
 
 Fina dansare<3 Diana och Julia.


Puss /N

Imorgon, jag lovar

Sovmorgon och musik på hög volym = underbart!
Mamma kommer döda mig.. Jag måste seriöst sätta igång med körkortsteorin. Det lovade jag att göra idag, men jag är helt enkelt för snäll. Lovade Marre att åka in tidigare till stan med henne innan Slottsskogen. Men imon! Hehe.. Lovar :)
Slå mig annars.

Puss /N

Gaaah?

Ska man behöva sitta i skolan flera timmar för att få reda på sitt betyg i webbdesign? Vet inte om jag har G eller MVG. Skulle gissa på G med tanke på att min egna hemsida inte blev någe vidare alls.. Kanske inte det ämne jag prioriterat högst!

Den här dagen ska bli intressant.. Får se hur det blir. Men det ballaste av allt är ju att Edit är och tatuerar sig nu! Modigt tjejen :) Håller tummarna, blir säkert megasnyggt.

Sandra säger att jag ska skriva att hon säger Gaaaaaaaaaah, fråga mig inte varför. Yes? ;)
Längtar till imon! Hoppas på bra väder, för då blir det dansavslutning i Slottsskogen med brännboll o sånt. Vet dock inte ens vart vi ska mötas, så antar att det slutar med att jag och Marre går runt som två vilsna själar och letar danspolare.. :D

Snart min tur betygsnack! Puss /N

Tråk

Hej!

Sitter här och tråkar på Webbdesignen. Vi ska bara ha betygsnack och sen slutar vi nog. Härligt! Bara några dagar kvar! :)

Helgen har varit rätt trött. Jobb i 11 timmar i lördags. Men fick i alla fall höra prins Karl Philip prata. ;P
Nu är jag åtminstone pigg igen! Kanske tar en springtur ikväll, får se.

Puss / S

I really do like my signal..

I woke up, put a smile on my face, went to the city,  felt the raindrops falling on my face, kept smiling.
I try to find a way to lie. But one thing is sure, I can't lie to myself.

Det blev en fem-minutare på picknickfestivalen igår för de andra ville dra. Det hade säkert kunnat va kul, men aja.
Jag och Edit drog in till staden och satte oss på en mysig restaurang/pub med ett glas gott vin och snackade några timmar. Jättemysigt. Tjejsnack. Vi har så mycket att planera nu.. Mycket att se fram emot :)

Tänk att få lämna allt. Typ åka till Spanien där ingen känner en, börja om. Men jag kom på att man själv känner ju sig själv fortfarande. Den personen går aldrig att fly från. Inte en sekund. Inte konstigt att man blir lite trött ibland ;)

Puss /N

Änglar finns inte på jorden

Jag är ingen ängel, jag vet. Men det finns inga änglar på jorden.

Letade klänning med Cicci i stan, men det verkar helt slut överallt! Trevligt att umgås med henne igen iaf :)
Sen hängde jag hos Josefina, satte cola i halsen av skrattattacker. Vi är bra på att misstolka saker.. ;) Tack för allt Tina, du anar inte vad det betyder det du gjort för mig.
Nu sitter jag och funderar på att dra in till festivalen i stan med Edit och Belinda. Jag vet, dagarna är fullspikade. Men det känns bäst så, speciellt nu.

Shit måste rösta imon med ju! Frågan är på vad?..

Puss /N

Bussväntande

Sitter och väntar på bussen. Har äntligen hunnit med allt som jag hade att göra idag. Var till och med tvungen att skriva en kom-ihåg lista för att inte glömma något!
Wii, min samhällskunskapslärare sa till mig att jag kommer att bli en jättebra journalist. Det där behövde jag få höra! :)
Har fått min franskabok också nu. Då blir det till att plugga detta underbara språk på egen hand i ett år, innan det är dags för universitetet.

Vad jobbiga vissa människor är. Velar hela tiden. Jag skulle egentligen jobbat idag, med att sälja popcorn. Men nu behövde de visst inte så mycket folk idag. Imorgon blir det i alla fall 12 timmars hårt arbete...men lönen är go! :)
Dock blir det till att lägga sig tidigt ikväll!

Mina nya löparskor är jättesköna. Var såå glad att jag äntligen fick komma ut och springa långt igen igår. Har saknat det!

Nu går bussen snart. Ser för en gångs skulle fram emot att sitta för mig själv där och läsa ett stycke i min bok (Höga Klackar). Vet ni egentligen hur många timmar man ägnar sitt liv åt att åka buss, att vänta på bussen och att gå till bussen? Det är helt sjukt...(måste sluta att lägga till det hela tiden efter allt jag säger, börjar bli en dålig vana.)

Puss på er / Sandra

Bonjour

Hej alla!

Då var franska steg 4 avslutad, tråkigt att lämna den klassen efter två år, men så är det.
Vi är glada för vårt betyg i franskan i alla fall :) Om si sådär 20 minuter börjar vår sista samhällskunskap lektion för denna terminen, jag och Sandra har ju valt samhällskunskap C också! hehe.
Jaha nu kom Nathalie också, en sömnlös Nathalie... Stackare :(

Men va fanken snart är det ju sommarlov och allt som det innebär!

Ha det bra!

Puss
Edit, Sandra & Nathalie

Friluftsdag

 

   Vissa roar sig med grässtrån.
  Vissa kan inte vara utan sin drog: kaffe

/N

Dansfeber

Jag vet inte vet inte vet inte. Vet du? Nej, inte du heller.
Jag är lite nervös faktiskt. Lite glad, lite arg, lite orolig. Vet inte-humör.

Har i alla fall lyckats skriva en analys som jag skulle och tittat lite på körkortsteorin. Dock för lite.
Ska få en lånebil idag och få behålla den över helgen ^^ En bekant ska låna ut sin, så får han våran. Han tyckte det var sååå dumt att jag inte har någon manuell att öva med, utan bara automat. Och det är ju klart. Ska bli kul att öva mycket!

Och som rubriken säger: Jag har dansfeber! VILL! Funderade seriöst på att åka och träna ikväll ändå, men kanske är dumt att pajja foten nu igen när den är på väg att bli bra. Jag testade och kom fram till att jag minns cha-cha programmet i alla fall. Yey. Tur det..

Puss /N

Eres muy guapo

Så har man varit på teater. Eller monologer rättare sagt. Jennie var anledningen till att jag gick dit och hon var underbar! Så duktig. Satt med ett leende på läpparna. Sen var de andra också väldigt bra. Riktigt underhållande ju!

Vet ni vad det bästa knepet för att slappna av för mig är? Att skriva. Det är väl därför jag bloggar så mycket. Men något som ibland är ännu bättre är att ta ett block och en penna och krypa upp i sängen med lite go musik i bakgrunden. Att låta pennan leka på pappret och blicken bara följa det som skrivs är fascinerande. Jag har en känsla när jag sätter mig. Sen gäller det bara att förmedla den på något sätt. Jag vet inte hur, och det är det som gör det så spännande. Jag har ingen aning om hur det ska sluta. Det kan vara allt från en mobil till en hemlös som får förmedla något. Jepp, I like.

Imorgon är vi lediga. Det blir till att skriva webdesign analys, läsa Jonas rapport, plugga körkortsteori och fika med Marre :) Sen får vi se om nåt mer händer.

Puss o gonatt mina vänner! /N


Flowerpower!

Vilken lyckad dag, faktiskt! Trodde inte att jag skulle tycka om att ha friluftsdag runt skolan, men det var riktigt roligt. Skrattade typ hela tiden med mina två godingar. Dock var det väldigt kallt, är inte van vid det nu förtiden. Fick tigga kramar hela tiden av N och E. :)

Jag o Anna vet verkligen hur bra motion det ger att inte bara springa 400 m (som jag fick göra idag på stafetten, min klasskompis sa att jag inte ens såg andfådd ut efteråt...det får man vara glad för, att konditionen fortfarande är i topp!) utan också att springa omkring och ta kort i en och en halvtimme på en massa platser. Några kommentarer från A (den här gången var det inte bara jag som sa en massa dumt, fast idag insåg jag och Nathalie att hon också säger en massa dumt, så jag är i alla fall inte ensam om det ;P): Du är väl ingen jävla älg?! (När jag drog två blomkvistar över huvudet...varför blir jag bara bra på kort med blommor?!) Omen, var är busken? (Again, flower power!) Paris, kända städer...wohoo! (Tydligen en låt som jag och A:s syster skrev för typ 6 år sedan. Det där kommatecknet lade jag till, för jag hoppas verkligen inte att vi då var så dumma att vi skrev i ägandeform, alltså att Paris har en massa kända städer! Lyckligtvis skriver jag lite bättre låtar numera...har faktiskt gitarr -och sånguppträdande idag.)

Några av de många fina bilderna på oss från igår (Allt blir bra om man har en systemkamera och blommor har jag konstaterat.):










Snälla söta rara sommar, stanna?

Home again. Men Sandra du har fått mig att börja blanda svenska och engelska alldeles för mycket!
Hur tråkig lektion som helst! Förlåt Fra, men det där gick i snigelfart. Jag må vara långsam jag med, men det där var extremt.

                                      
Edit är lite arg på mig för att jag              Sommarflickor/kvinnor/kärringar?
jämt ska fota henne när hon äter :D

Puss /N

I like.

Herregud ja, vilken gammal bild. Eller okej 1.5 år. Det känns längesen eftersom det var i början av vår vänskap, och nu känns det ju som att vi alltid känt varandra. Tihi.

Ska väl snart ta bussen till skolan. Ännu en onödig dag. Ska bara kolla på våra filmer (vilket vi gjorde förra veckan med) och diskutera dem lite. Måste snacka med läraren för han var ju faktiskt med i postkodmiljonären i lördags! Satt i heta stolen och allt. Haha, jösses vad vi tre skrek när han kom där. Liite chockade! AAAAAAAAAH FRA! Yes. Fast vi visste faktiskt att han skulle vara där och försöka, om ni undrar varför vi satt inne och glodde på det en lördagkväll ;)

Puss /N


För att...



För att det var så längesen och för att detta är det 536:e inlägget på vår blogg! :)

/ S

Vatten och glass

Morning! :)

Härligt väder idag med, hoppas att det håller i sig! Det är verkligen vatten och glass som står på listan över saker att smälla i sig i sådana här tider. Igår blev det glass efter skolan i stan med N och E. Som sagt har vi ju typ inget kvar i skolan att göra nu, så det är typ "hej" och "nu får ni gå".

Passade på att läsa ut lite franska noveller igår. Kan inte fatta att det är sista franskalektionen på fredag! Tar ett år innan jag kan börja läsa det igen...men jag ska hålla språket uppe. Prata mycket med Amina och läsa böcker.
Längtar också tills jag kan låna hem en massa böcker på engelska. Tänkte bränna dem nu på sommarlovet. Åhhh, låter såå härligt; Sommarlov! :)

Have a nice day!

Puss / S


Just give me a call, because I like my signal

What a lovely day!
Solen skiner, solen skiner och solen skiner. Eh ja.. Sen kom jag inte på nåt mer.
Kan man dänga i huvudet med något så man slutar tänka? :D Hade varit perfekt.

Ska hälsa på dansen idag tänkte jag. Typ säga att jag lever och inte har övergett dem. Funderar även på att köpa nya träningsskor som jag kan ha på sommarens marstrands-läger. Inte smart att träna fem heldagar i högklackat, så får bli mer gymnastikliknande dojjor.

Nu går bussen till skolan om en timme. Vad ska man hitte på? Kanske plugga lite idrottsteori (ifall att jag har prov idag) ute i solen.

Puss /N

Bjuder på mig själv

Godmorgon i det härliga vädret!
Fått någon solbränna under helgen då? Lite kanske. Men min helg har bestått av att flänga runt och träffa en massa människor...så underbart när man hinner med allt man vill göra nu när det inte är något i skolan kvar!
Så jävla roligt var det i fredags när jag och Anna bestämde oss för att vara lite barnsligt busiga and mess with the little girls. (Alltså våra systrar och deras tjejkompisar, när de skulle ha tältparty i vår trädgård.) De tyckte att vi var så oerhört töntiga så det inte var klokt. Det är ju den åldern, men sån tur är så kom vi fram till att vi är förbi den nu och anser att ingenting är töntigt längre. Wihhi för att leva livet efter sina egna mått och värderingar...blir ju tröttsamt att bara agera vuxen hela tiden.

Var i stan med Amina i lördags. Det är inte klokt vad mycket jag har lärt mig genom att prata franska med henne. Vi varvade lite mellan svenska och franska, så att hon också skulle lära sig någonting. Nu börjar det likna lite mer hur man diskuterar och pratar med sina vänner på svenska. Très bien! :)
Sedan på kvällen blev det grillning av marshmallows och bananer med choklad i vid en sjö med  E och N. Så mysigt! Kvällen bestod i att komma på alla dumma saker som jag har sagt och gjort. Typ "kom ni ihåg den gången då Sandra trodde att man skulle stoppa i sladden till filmkameran i linsen?". Jaa, allt jag kan säga är att det är tur att man kan bjuda på sig själv, annars hade man haft det tufft. Hahah. :)

Bio med pappa igår. Angels and Demons var riktigt bra, bättre gjord än Da Vinci-koden faktiskt. Har börjat testa alla smaker av Ramlösa och Bon Aqua silver nu. Päronsmak är riktigt yammie! :)

SF Bio: Änglar och demoner

Angels and Demons med Tom Hanks i huvudrollen (Förresten kommer Dan Brown ut med sin nya bok snart, can't wait! Det är den tredje boken om Robert Langdon.)

Snart sommarlov...kunde vi inte slutat denna veckan?!

Pussie / S

RSS 2.0