I know you want me..

I know you want me, but I don't want ya. I know you want meee but I don't want yaa.

Sometimes love comes around...

Alltså de två låtarna har fastnat rejält i min hjärna. Fast gjort om den första lite :) Maha.


Buss 8 timmar.


Snygging som har kollen.


Verkligen inte likt oss. Vad hände där?..


Partymood.


Jacob också ju :)


Stockholm baby.

Puss /Nathalie


Utpekad.

Okej, det var inte smart att vara uppe så sent igår kväll. Har ägnat hela dagen åt att gäspa..

Har precis haft matte lektion, matte C är vi ju på nu. Kände mig lite utpekad när läraren sa inför alla: tal 1147 (eller vad det nu var) behöver ni inte göra, hoppa över den! Men Nathalie, du ska klara den. Vafän? Okej, tack för förtroendet eller nåt men jag förstod inte ett skit av den. Hatar när folk säger: "Det här måste du kunna vid det här laget om du ska ha MVG", när man absolut inte kan det. Vadå sätta press på en liksom? Så det blev privatlektion av de svåra uppgifterna nu så att jag missade bussen. Hurrey! Men det är ju bra om man får hjälp till bättre betyg :) Om man ska vara positiv.

Konditionstest och allt idag dessutom! Tänker inte ens berätta resultatet.. Host host. Inte dåligt direkt, men dåligt för att vara från en som dansar flera dagar i veckan.

Springer till bussen!
Puss /N

Stockholm vs Göteborg baby

Back in Götet baby.
Nyss suttit på en buss i 6 timmar. Blev lite rastlösa där i slutet så satt och sjöng och målade på min banan i brist på annat att underhålla oss med..

Riktigt go helg i huvudstaden! Hunnit med en hel del, men ändå för lite. Firade Jennie genom att gå ut och äta på Italiensk restaurang på fredag kväll. Myspys såklart. Satt dock och slog oss själva i huvudet när vi insåg att vi spenderat drygt en timme åt att diskutera det motsatta könet. Ja, ni vet nog vilket det e då. Både bra och dåliga saker där alltså, men så äre ibland. Stockholmska vafän! eller aa..:D

Sen blev det shopping, vandring med mera med mera.
Drog ut på kvällen. Funderade på Sture P men naae, så lågt skulle vi inte sjunka. Snälla goa fina Jacob stockholmaren joinade oss och tog oss till stället han jobbat på hela sommaren = Rabatt till oss. Måste säga att han är kung på dansgolvet, och jag lärde ju honom salsa och allt så det var kul! Sen mötte vi ju den andra snälla goa fina stockholmaren. (Fina beskrivningar jag har om folk va?). Lustigt att stöta på just honom på samma bar.. Men helt klart riktigt kul. :)

VARFÖR sitter jag här när jag ska upp tidigt imon??? Jo, för att jag sov på bussen och är därmed pigg nu.. Smart.

Pics kommer såklart!

Puss /N


Underbart ofattbart

Det är väldigt konstigt egentligen. Om jag blev överraskad igår så är det ingenting mot vad jag känner mig idag. Hoppas bara att jag får tag på henne. Jag tänker inte berätta vad det gäller här. Ingen visste ju nästan om det innan heller, men det var bara för att det var en kul grej. Och det slår jag fortfarande fast vid. Det ska bli jätteroligt! But it's not a big deal, really. Tack i alla fall, E för att du vill följa med. Jag har verkligen världens bästa vänner! :) 

Höstterminen börjar arta sig riktigt bra. Och jag som trodde att jag skulle vara deppig en lång tid framöver. Hah, visste väl att inte det var något för mig. Jag är inte den typen, det vet jag. Men ibland måste man få det bekräftat för sig och inget går upp mot trevliga samtalsstunder med kompisarna. 
Det var underbart kul igår, E! :)

Idag ska jag träffa en annan underbar friend of mine, O! Det blir mys då med, antar jag. Det är ju faktiskt så att mystidens månader är här nu!

Ha en underbar helg! 

Puss / Glada, överraskade S 

Kräftskiva

Hej!
Nu har jag (Edit) och Sandra avnjutit en god middag bestående av kräftor, räkor och en massa bröd :) Gott vare.
Vi har just nu tårkat tårarna från att ha sett en amerikansk film (såklart  :P) "Love in Manhattan" åh va fin den var!
Pratat om allt mellan himmel och jord!
Utanför hörs just nu snappsvisorna och högljudda skratt!

Hoppas att ni haft en bra kväll!
Skål!
Edit & Sandra

Prassel och Penni säger hejdå

Checklista:

Packat? JA
Dansat? NEJ
Handlat? JA
Pluggat på ICA genom att handla mjölk som blind och skriva ner mina tankar? JA
Pratat med syven? JA
  ->Fått ut något av det? NEJ..
Mejlat en dam i Kenya angående besök på barnhem? JA

Fju. And so on... Har verkligen inte hunnit sitta ner något de senaste dagarna. Gårdagen var ju löjlig till och med!
Var hemma sammanlagt 10 minuter under dagen och sen var det bara till att sova. Provtränade på Sats med Marielle, aerobics/dans. Det måste ju passa oss två dansare perfekt, tänkte vi. Jo visst tjenare! Höger? Vänster? Snurrsnurr o snurr igen o hopp samtidigt men åt det hållet nu? Upp ner bak och fram samtidigt? SHIIIIT vad svårt! Man behöver ju inte som ledare ha en onödigt svår koreografi som han dessutom visar EN gång jättesnabbt och sedan förväntar sig att vi ska kunna.. Jösses säger jag bara.

Imorgon bär det av till huvudstaden, så ingen skola för vår del. Åker buss som tar 7 timmar. Känn på den. Men det blir nog riktigt bra! Fick även tag på vår stockholms kompis Jacob som hjälper oss med lite grejs och hänger på oss på lördag kväll antagligen! Skojskoj, honom träffar man inte ofta.

Ha det bra så ses vi!
 Jag tycker jag är helcool i Jennies konstiga brills.. Kan diskuteras.

Puss /N

:)

GRATTIS GRATTIS till kära lilla Marielle som fyller 18 idag! Megakram.



Alla fyller år denna veckan.. :)

Nu sticker jag till bussen o drar till allum för o plugga. Lät bra va? Och handla lite grejs också faktiskt.

Puss /N

Ahhh....snälla näsa sluta rinna...host, host

Det var längesen vi hade en så lång rast. Sitter här i skolan och väntar ut tiden framför datorn. Är genomförkyld...måste bli bättre, NU! Missade spinningpasset igår p.g.a denna jävlans täpphet i näsan, eller vad jag ska kalla det. Kollade i alla fall på True Blood, den nya serien som kommit till oss från landet bortom - nämligen USA. Ingen har väl missat att vi svenskar ska få se något där som gör oss väldigt stolta, Alexander Skarsgård. Dessutom är jag ju ett fan av vampires så den serien lär vara något som jag inte kommer att vilja missa.

Idag ska jag passa lillsyrran. Får se vad vi hittar på för något mys i eftermiddag. Det är ju väldigt trist väder och när man är förkyld vill man ju helst bara ta det lugnt och mysa med en bra bok i soffan eller kolla på något kul på TV. Men däremot så är det inte så kul när man verkligen har kommit igång med träningen. So typical!

Några planer inför helgen? För min del blir det att hitta på något skoj med Edit imorgon och sen Olivia på lördag. På söndag ska vi banne mig träna igen också..då ska jag vara frisk!

Host & Snörvel på er / S - som åter igen säger till alla freaky people att hon förhoppningsvis INTE har svininfluensan

Ibland känner jag mig rätt.. Bra

Jag är helt enkelt en sjukt bra vän som ställer upp för mina vänner i nöd. Jag menar, behöver Marielle en hårmodell till skolan så är det väl klart att jag ställer upp! Sen behöver vi ju inte nämna att jag fick gratis klippning och att det påverkade mig lite också ;)... Ehe. Men fint blev det!

Ajajajajaj säger jag nu för att klaga lite. Stackars små fötter.. Det är rätt jobbigt att dansa i nästan tre timmar i sträck. Dessutom när den sista 1.5 timmen är med A-klassarna (bästa i Sverige, alltså inte jag). Men lite bra kände jag mig ibland ändå ^^ När A-klassarna började kolla på hur jag gjorde Samba stegen och följa mig och se förvirrade ut när de försökte själva... DÅ fick jag en rejäl kick och tänkte att: Nä, jag ska fan visa att jag också kan bli stor inom dansen! :D Gooo for it Nathalie och Simon. :) Man behöver peppa sig själv ibland.


För att vi ser hellöjliga ut här!

Puss /N


Tjejen med noll koll

Godmorgon alla morgonpigga människor!
Här har ni tjejen som än en gång har noll koll. Igår var knappen "stäng av" på alarmet på mobilen väldigt lockande, vilket ledde till att jag försov mig en hel timme. Jihoo. Idag var jag istället ute i väldigt god tid. Gick upp en timme för tidigt! Och varför då? För att jag inte kan räkna ut vad klockan är drygt 1 timme innan halv 10! Ah, det är ju nu det.. Men nänä, gå upp halv 8 för tusan Nathalie fastän du inte behöver :)...

Grattis säger vi till min vän Sofia som fyller 18 år idag!

Hett morgongtips: Kolla Vakna med the voice på kanal 5. :D


Nu sticker jag till skolan och ska försöka att inte stressa så mycket som igår, för i så fall slutar mitt liv med hjärtattack som 20 åring. Ha en bra dag så hörs vi!

Puss /N

Hipp hipp hurra hurra hurra



Grattis Enniepennie älsklingen på din 18 årsdag!
Du klär som gamling helt klart ;)

Puss från din Prassel. (N)

Är det verkligen jag?

Och jag som trodde att skolarbetet skulle sätta igång redan första veckan. Nädå, information hela dagarna långa. But I'm not the one who complains. Är faktiskt ganska skönt med en mjukstart, fast det blir ju desto mer sedan. Jag ser i alla fall verkligen fram emot samhällslektionerna nu. Desstutom blir det ju en massa extraarbete dessa första veckorna för då kan jag ju passa på att kolla upp praktik inför vårterminen och så allt som jag vill göra efter detta året. Men ibland blir allt bara så jobbigt. Visst, man behöver ju fundera ut allt och sådär, men jag ska nog börja med att ta dagarna som de kommer. After all, that's all you can do. Om jag inte gör det så kommer jag nog in i en slags depression snart. Huh, har inte kännt igen mig själv ibland nu när skolan har satt igång igen. Jag brukar inte vara så deppig av mig, verkligen inte. Vilken tur att jag då blir jätteglad efter att jag har tränat, det känns som om allt är möjligt efter ett träningspass på Friskis. Okey, det där kändes som en reklamslogan, men jag menar det faktiskt. Det fick Olivia bevittna igår. Fast såklart var det ju också hon som bidrog till mitt vanliga kvittrande humör. Innan jag mötte henne igår var jag ju inte precis mig själv heller. Vad skulle jag göra utan mina kompisar och min träning? Inte sitta här och le i alla fall. :) Just nu är åtminstone mitt vanliga jag här! I höst lär det dock bli en hel del feel good-movies och komiska böcker för att få mig på bra humör och roliga saker tillsammans med vännerna också såklart.

Puss / S 

Some thoughts..

Så mycket snurrsnurrsnurr hela tiden. Måste fixa projektarbetet NU... Måste kolla upp vad jag ska göra efter gymnasiet NU...

Jag har i alla fall en tanke på vad jag vill göra, vilket känns bra. Det svåra blir att komma in på den utbildningen jag vill.. Så löjligt egentligen. Med mina betyg kan jag komma in på nästan vilken utbildning som helst (om det går bra även i 3an), men på just den jag vill komma in på måste man ha bra resultat på högskoleprovet vilket jag inte ens kommer klara! Jag och ordförståelse liksom.. Och dessutom ska man vara allmänbildad :O haha, lycka till Nathalie!

Syrran var så smart som kom på att vi känner paret som äger Englands och Irlands största tidning, och att jag säkert skulle kunna få praktik hos dem. Det skulle öppna många dörrar :D wiihhoo.

Puss /N



Det är inte lätt när det är svårt!

Det är väl för typiskt. Varför är det så ofta så att jag tänker sätta mig och blogga om något roligt som hänt, men precis innan jag ska skriva händer något som får mig på andra, mer dystra tankar? Nu ska jag försöka ignorera skiten och fokusera på det positiva!

Spenderade en hel del timmar åt staden med Marielle idag. Vi gick in med det svåraste uppdraget av dem alla: Att hitta jeans! Att det ska vara så sjukt svårt.. Man blir ju så fruktansvärt kräsen när det gäller jeans, vilket gör att varenda liten småsak gör att man inte kan köpa just det paret. Efter att ha provat ett tjugotal jeans per person hittade vi båda ett par jättesnygga till ett bra pris. Väldigt kul att det råkade vara exakt samma par dessutom.. Haha, men så är det ibland.

Pratade i telefon med min kära farmor förut med. Min släkt, säger jag bara.. Jösses.
Varje gång jag ska åka iväg någonstans är det samma visa. När jag skulle till Kreta varnade både farmor och mormor mig för grekerna.. "Nathalie, dom killarna e inte o lita på.." Nu ska jag till Stockholm vafan. Farmor: "Akta dig nu för stockholmarna Nathalie, dom killarna e inte o lita på.." Haha ursäkta mig, men vem e o lita på enligt dem? För söta.

Puss /N

Nrj, erkännanden och mjölk

Hemma igen efter en riktigt bra kväll i stan. Var som sagt på Nrj in the park på liseberg, precis som resten av Göteborgs ungdomar.. Kan citera en kille där inne: "Wow, liseberg har förvandlats till Gothia discot!". Japp, det var rätt mycket fjortisar där. Men mycket bättre än Rix fm festivalen!

Myste sedan på ett café och använde tiden till att komma med personliga bekännelser.. Haha, bra att vi känt varandra så länge och nu kommer med erkännanden med mera. Kanske inte alltid jätte allvarliga eller seriösa, men ändå!
Jag blev så deprimerad när jag kom och tänka på att vi antagligen kommer splittras efter gymnasiet eftersom alla har olika planer och viljor. Vi kommer fan vara utspridda över hela världen! Det går egentligen inte ens att tänka tanken hur livet skulle se ut utan dem, för de är en sån självklarhet i mitt liv nu. Så underbara vänner har jag aldrig tidigare stött på. Dumma framtid. haha.

Och fään, har insett att jag antagligen blivit laktosintolerant också. Har nog varit det ett tag men inte förstått problemet. Jag som är lattenörd.. Finns det laktosfri latte någon?

Gonatt sov sött /N

Sovmorgooon

Never felt this way in my whole life, never had this feeling before tonight. Can't get you off my mind.
You're so much more than they can be, so wont you please just be with me?


Älska den låten. The morning of - Shine.

Börjar 13.00 idag. Hur skönt är inte det liksom? Ska bara visa ettorna de grymma filmerna vi gjorde igår. Det var faktiskt riktigt roligt måste jag säga! Meningen var ju att vi skulle visa ettorna hur bra man blir på tre år... Men det är nog rätt kassa filmer! Skulle göra något i stil med programmet Rea som ni säkert sett för några år sedan. Därför har vi överdrivit och försökt vara roliga. Det är säkert bara vi själva som kommer sitta och flabba och ettorna titta på oss som om vi är dumma i huvudet, och vilja byta linje direkt..

Puss /N

Sovmorgon och NRJ ikväll

Good morning! :)

Idag börjar inte vi förrän vid ett-tiden. Härligt med sovmorgon nu när skolan har kört igång på riktigt! Idag blir det bara filmtittande då vi ska kolla på alla våra filmer som vi har gjort under denna veckan. Ska bli jätteroligt att se allas test-filmer! I början tyckte min grupp att vår film verkligen sög, men efter redigeringen blev vi faktiskt rätt så nöjda. Men vi hade ju inte alls lång tid på oss, så det tar ju lärarna hänsyn till hoppas jag. Förresten var detta ju mest en rolig grej för de nya ettorna och en kom igång -uppgift för oss treor. Treor, kan inte fatta att vi faktiskt är det nu. Stort!

Ikväll blir det NRJ in the Park med Olivia, Nathalie och Edit! Vad kan bli bättre än en tjejkväll ute med bra musik? Hoppas bara att vädret tillåter.

Puss / S

Life goes on, day by day

Har ägnat en hel del tid åt att leta efter gamla mobiler och dess uppladdare. Smart att spara bara mobilerna...
Vi ska nämligen använda dem i en superduper nice film imorgon. Hittade en halvgammal som får duga. En två, tre år gammal mobil låter väl inte så värst gammalt, men när det gäller teknik så är det det!

Det roliga var ju att jag sparat massa bilder på den. Två år gamla bilder. Mitt liv för två år sen. Det känns mer som om det var sju år sen, eller en oöndlighet. Lite lustigt är det vilka vändningar ens liv kan ta. Det som var vardag då, är bara ett minne nu. Det som togs förgivet då, skulle ses som ett skämt nu. Var jag sådan? Umgicks jag med henne? Var jag brunett? xD (Okej, kanske inte den viktigaste frågan..)

Gonatt på er, jag behöver i alla fall gå och lägga mig i tid ikväll eftersom jag var väldigt nära på att somna flera gånger i skolan.. 
Sov sött /N

Inte för höga mål

Så mycket som händer på en gång nu känns det som, men ändå är det inte så himlans mycket. Eller jag vet inte. Igår fick jag syn på mitt livs största dröm precis framför ögonen. Hur ofta egentligen händer det att en sådan chans dyker upp? Jag hoppas att det går bra för honom, men jag måste ju säga att man inte blir så lite avundsjuk. Jag vill också dit och jag ska åka dit! Men det är en helt annan värld än den vi fick se igår, så tro inte att jag har FÖR höga mål. I just want to move there, sooooon!

Nu är jag fullkomligt starving och jag måste ju äta ordentligt innan träningen. Idag blir det jympa-pass med Ollie. :) Hoppas att man blir lika svettig på det. Nu börjar min hälso/tränings-tid på allvar! Fast jag har ju faktiskt hållit igång under sommaren också, men ni vet ju hur onyttig man är ändå under dessa tre månader.

Puss & Kram / S

Jag skoltrött?

Vad är det som händer?! Har inte känt den här stressen/paniken på nio veckor och nu kommer den tillbaka... Det blev så mycket information på en och samma gång i skolan idag att jag inte vet var jag ska börja.

Vi ska planera vårt projektarbete, och eftersom jag och Nathalie så hemskt gärna vill resa till Kenya så har vi en massa arbete farmför oss nu. Jag håller förtillfället på att leta stipendier som vi ska söka.
Vi tänker i alla fall ge allt, för detta är en resa som vi båda vill ska bli av.
Vi ska också fixa en slags inspark för de nya ettorna, som vi fått ca en timme att fixa och så har vi en timme imon också innan Hulesärken som den kallas sätter igång.
Vi ska också ha hunnit med att göra en upplysningsfilm som skall redovisas på fredag klockan 13.

Kan man säga att man är skoltrött nu eller är det konstigt?
Nä jag ska slänga i mig lite mat sen cyklar jag ner till gymmet, där jag kan tänka på annat ett tag :)

Peace!
Edit

Jag är INTE någon mamma!

Vadå, gammal ser jag väl inte ut att vara? Nänä, mammorna är ju så unga nu för tiden. Visst, visst, det är ju sant. Det har jag ju själv fått bekräftat nu, men om jag skulle vara mamma till min syster så skulle jag ha behövt bli gravid när jag var 8 år! Dessutom går jag ju för fan fortfarande i skolan. Så lägg av och fråga om jag är hennes mamma, jag är hennes syster! Åh, blir så trött på min lillasysters nya fritispersonal. Fast det är ju inte första gången någon har sagt så. Gaaaah!

Skolan idag var okey, lite segt bara att sitta och lyssna på all information, men så är det ju i början. Vill träna idag igen, men jag kan ju inte göra det varje dag. Step/aero var svinskoj igår! Det jobbigaste passet jag har varit på, på ett tag i alla fall. Jag svettades som en gris efteråt, vilket faktiskt känns skönt då man vet att man har gett allt. Dock var det ganska svårt att hänga med ibland, men efter ett par gånger kommer man ju in i det. Och jag ska definitivt gå på ett sådant pass igen!

Puss / S

Världen är skrattretande liten

HAHAHAHAHA!
Okej, det trodde jag inte skulle vara min reaktion på detta... Men jösses vad kul.

En gång
i mitt liv har jag varit riktigt elak mot någon annan. Och denna gång var enbart för att lära personen en läxa för hans egen skull (och för att jag kan bli rätt hämndlysten av mig). Denna person borde verkligen hata mig till tusen. Borde. Men vad gör han? Kliver på "min" buss, sätter sig bredvid mig med världens smile och snackar på om livet. Okej?
Det lustiga var att det kändes helt naturligt, Tills han nämnde att han precis varit och sökt jobb. Det roliga var vem han sökt jobb hos. Jo, den andra människa här på jorden jag planerat hemskheter mot, men aldrig tagit mod åt mig att utföra. Nu låter jag hemsk va? Tro mig, skulle aldrig vara elak utan anledning :)
"Är det en trevlig kille som jobbar där?" "Nej för fan, det är han inte." Haha usch förlåt, men nån gång kan väl den killen Inte behöva komma på tal av allt och alla?. Universum verkar jävlas rejält med mig.


Första dagen i skolan.. När är det lov?  Räcker att säga det.
Puss /N

Förälder första dan

Då var det tillbaka till verkligenheten igen och vardagen. Agerade förälder idag till lillsyrran och följde med henne till uppropet. Sa hej då till henne innan jag gick, men jag tror att hon bara ville bli av med mig. Kanske är lite pinsamt att ha med sig sin syster. Hehe.
Vi börjar ju inte än på ett par timmar och vad ska man göra då när man är uppe så tidigt? Vet i alla fall att jag ska testa step/aerobics själv ikväll, O kunde ju inte. Ska bli intressant att se hur likt discodansen det är. Jag är verkligen jättepepp på att börja träna på alla Friskis & Svettis -passen som finns. Yoga, jympan, step/aero, core, gymmet, danspass, spinning och afrodans - here I go! Igår tog jag mig faktiskt en löprunda också på förmiddagen, så det blir träning två dar på raken men det behövs nu efter sommaren. Fick också äntligen träffat Edit igen! :) Sprang runt alla affärer på drygt en timme. Jag hängde med som smakråd, eftersom det för mig har varit den värsta pengaslösande sommaren någonsin när det gäller shopping. Sedan drog vi hem till mig och kollade lite kort, fikade och pratade en himlans massa. Så blir det när man inte har setts på evigheter, finns hur mycket som helst att säga! Idag blir vi tillsammans alla tre igen - long time ago där också! Finally! :)

Hmm...varför slutar det alltid att regna när man har kommit hem igen? Såklart kom värsta ösregnet när vi stod på skolgården. Då kom också en av städerskorna som jag jobbade med förra veckan förbi. Nämen, vad gör du här? Hon trodde väl att jag redan saknade städningen så mycket att jag kom tillbaka första dan. Not entirely true, right?

Lycka till första dan i skolan för alla er som börjar så här tidigt! Vet en massa som inte börjar förrän nästa vecka.

Puss / S

The very last day

Imorgon. IMORGON??? Eh eh eh ska man sova kanske.. Eh kläder, vad ska man.. Jösses.
Så var det dags igen då att pallra sig iväg till plugget varje dag. Sitta på den övertrånga bussen varje morgon, slumra igenom första lektionen, plugga som fän när man kommit hem osv.. Ett år till. Det ska nog gå bra!

Är det nu man borde tänka tillbaks på sommaren som gått och dela med sig av det som skett? Så gör vi!

# Satt instängd i en källare i ett visst antal veckor där jag dagligen fick lyssna på Fairytale som spelades på radion, samtidigt som receptionskillen sa efter varje telefonsamtal : "Faaaaaaan jävla skit telefon, ta mig härifrån." Rätt kul alltså. Det ledde ju till ett grymt körkort! Dessutom hade vi rätt kul på riktigt där i källaren, jag, Petter och Kim :) Eller så kul man kan ha i en källare.. Hm.

# Spenderade en vecka på underbara Kreta med underbara Edit. Fick erfarenhet av att greker kan vara riktiga stalkers och även riktigt sårbara. Blev blondiner både i hårfärgen och i personligheten på dagarna. Skyller på värmeslag. Jag vågade äntligen snorkla (djupt vatten är ju ingen höjdare annars). Lärde känna väldigt sjyssta stockholmare som jag hoppas lära känna bättre..

# Dansat 6 timmar om dagen i 5 dagar. Gått runt hela Marstrand och då nästan gått vilse i skogen då det mörknat. Började fantisera om morgondagens löpsedlar med rubriker som: Fem tjejer lämnade lägret igår kväll och har ännu inte återvänt... Mötte då en stapplande gubbe, och Nathalie skriker pinsamt nog. Är lite mörkrädd ja.

# Sett ett antal konserter (Madonna är ju ett exempel), buggat till Sven Gunnars på liseberg, shoppat alldeles för mycket men ändå för lite, varit i skagen med familjen, sett Ice age 3 och The proposal på bio och så vidareeeeeee.

Bra sommar slut. Tack vänner för att ni gjort den speciell!

    
   
  

Puss /N

Utgång, snobbar och kärlek.

Sitter och ler eftersom jag är så lyckligt lottad som har så underbara vänner. Kärlek till er. :)

Rix FM festivalen är det som ligger på turlistan idag. Jag och Jennie drar dit och hoppas på att himlen inte öppnar sig över oss. Måste bara påpeka hur lustig en sak är egentligen. Vi är väldigt lika jag och Jennie i sättet, och har varit med om liknande saker i våra liv. Nu har vi hamnat i samma sjuka sits båda två igen, vilket gör allt mycket lättare eftersom man då kan snacka med någon som faktiskt vet hur det är. Ska bli sjukt nice i huvudstaden med dig tjejen!

Igår blev det utgång här i Götet. Tänkte testa ett (för oss) nytt ställe, och ja... Det var väldigt snobbigt. Backslick och så = inte vår typ av folk. Men träffade Isabelle från min dans som var där med pojkvännen och hans kompisar. Dom var väldigt trevliga i alla fall, så vissa människor där var ju ändå okej. :) Ändå trevlig/rolig kväll såhär innan skolan drar igång. SISTA DAGEN IDAG. Inte okej.

Puss /

Vilken jävla chock...I'm sick and tired of it

Vilken jävla chock...trodde först inte att det var sant. Tycker det är så synd, så himla synd. Hur människor förändras...det känns som vi aldrig har känt varandra. Som om vår tid tillsammans aldrig ens har existerat. För mig känns det så. Som om du är 10 år äldre än mig. Jag känner mig som ett litet barn som ännu har många år att leva upp till det där. Om jag nu någonsin kommer att bli så vuxen. Men när jag tänker efter lite så kanske det inte precis var världens mest vuxna sak. För sjutton, du är ju nästan själv ett barn. Jag vet, egentligen spelar inte åldern någon roll utan det är livserfarenheter som har störst betydelse. Men om jag ska vara helt ärlig så tror jag inte att du har så många. Det krävs ännu några år minst för en själv att förstå allt och klara sig på egen hand. Herregud, hur ska det här gå? Inte för att jag nu någonsin kommer att träffa dig igen, om inte ödet har något att säga till om. Kanske möjligtvis att vi ses i en annan värld där alla fördomar inte har bildats än, men jag tvivlar på det. I alla fall just nu. Vilken jävla chock...trodde inte att det var du. Trodde inte att det skulle hända dig just nu..tänk på att du fortfarande har så mycket mer att uppleva. Men det är väl lite sent att säga nu. Hur kan jag sitta här och fortsätta med vårt samtal, så lugnt som om inget har hänt. När det största någonsin precis har inträffat. Någon jag känner..eller har känt. Fast nu känns det ju som om vi aldrig var. Som om det var en helt annan tid och du var bara en liten flicka. När jag tänker efter så saknar jag faktiskt henne. Men det som var kommer aldrig mer tillbaka. För en gångs skull önskar jag att jag hade en tidsmaskin. Och att jag inte hade fått reda på det här. Det man inte vet har man inte ont av. What the eye doesn't see, the heart doesn't grieve. Visst önskar jag dig all lycka till, för jag hoppas att du klarar det. Det gör jag verkligen. Men vilken jävla chock... 

Var är förresten alla människor? Ingen jävel hemma ju. Och jag som ville göra något kul nu i helgen. Och dessutom undrar jag ju bara, hur svårt kan det vara att ta tag i saker och ting? Det är väl inte så himla svårt att ta telefonen i handen och slå en snabb signal? Tydligen så är det precis det det är. But Im sick and tired of it...rent ut sagt. Förlåt, men är deppig och på lite dåligt humör idag. Sån brukar jag inte vara ofta. Det ända som piggade upp mig något var när jag och Jess satt och spelade gitarr och sjung för fulla muggar. Tur att man har en syster som henne.

Hoppas ni har det något bättre denna gråa dag och att ni har några roliga helgplaner!

Puss / S

Wish that you could cry

Den perfekta kvällen att vara för sig själv. Perfekt så att man får plats att andas och tänka. Plats för huvudvärk och magont utan att någon stör och gör det värre. Perfekt för att smida planer om att sätta sig på ett plan och flyga långt härifrån. Tänk vad härligt ändå.. Att få hamna på en helt ny plats och skapa ett helt nytt liv. Menmen jag stannar nog här i min stol.
Ett tag.

En tanke slog mig idag på bussen. Vad härligt det vore att slippa några år och direkt hamna i framtiden. Jag kände hur jag längtade efter stabilitet, efter något vettigt. Men vad vet jag om framtiden.. Den kanske är ännu mer snurrig.

Jag tänker för mycket, jag vet.



/N


Did it!

I made it! Tänk att jag klarade mina tre veckors städning, och det måste jag säga att jag gjorde med glädje! Vad jag trivdes bra där. Jag fick till och med två jättesöta små blommor nu på avslutningsdagen (slutet på den här jobbsommaren i alla fall) och en massa lyckoönskningar inför det kommande skolåret. Måste bara ge ett stort tack till mina jobbarkompisar som jag lärt känna så bra under dessa veckor. Tack till Lotta i Skottland med sina kiltar, Britta med den vikta tvätten och Inger som himlar menande med ögonen mot mig. Ni gjorde verkligen mina tre veckor underbara!

Jag la mig på verandan nu i två och en halvtimme och bara njöt av den härliga augustisolen. Jag var ju tvungen att stressa som en galning tidigare idag för att hinna med mitt tandläkarbesök. Ja, då behöver man inte gå dit på två månader i alla fall. De gjorde mig deprimerande genom att säga till den andra patienten att hon skulle komma tillbaka om tre månader, vilket är väldigt nära jul. Ha, än är det faktiskt sommar!

Just nu är jag väldigt sugen på att höra av från Olivia, den antagligen brune blondinen med vilken jag har spenderat mycket av mitt sommarlov med. Alla verkar ju vara upptagna ikväll vilket betyder att jag får en mysig hemmakväll framför tv:n. Men resten av helgen får det bli fullt ös om jag ska hinna träffa alla! Måste bara se till att boka in rätt!

Puss på er / S

P.S. Who whould have thought that Beyoncé's Halo only contains 4 chords? A, bm, f#m och D för er som vill spela! Spelade nyss igenom denna underbara låt, som bye the way betyder gloria på svenska. Vacker är den tycker jag. Dessutom var den rätt lätt att ta ut på gitarren min. :) 

Still waiting?

Jag förstår faktiskt inte grejen med att strunta i något man verkligen vill. Om man går runt i flera månader och bara längtar efter att få göra en sak, vad är det då som håller en tillbaka? Då alla dörrar står öppna borde det ju inte vara så förbaskat svårt. Kanske är man rädd för vad som kan finnas där bakom dörren när man väl klivit in. Men då är det ju inte så himla svårt att bara gå ut igen? Om man verkligen vill något så är det värt ett försök! 

Puss /N
 

Finally

I feel sick seeing your face, but still there is no other face I would ever like to see.

Hoppar runt och sjunger med i Veronica Maggios Måndagsbarn.
Yes, musik får en på bra humör helt klart. Ska träffa Marielle snart och sen drar dansen äntligen igång igen!!! Finally.

Puss /N

Here we come!

Vi lyckades.
Det räcker nästan med att skriva det egentligen, för bara det gör oss så jävla bra. Både jag och Jennie har rätt så mycket beslutsångest, och när vi ska ta beslut tillsammans kan det ta en himla tid.. Idag lyckades vi tillslut komma fram till att vi borde höra med hennes morbror om vi kan bo hos honom i Stockholm över en helg. Lyckades även komma överens om att ta bussen dit, vilket var billigare. Stackars Jennie ville egentligen bo på en båt i centrum..

Lyckades även bestämma vart vi skulle äta när vi var i stan. Det brukar vara ett standard problem för oss. Brukar sluta med: "Men vafan, nu går vi in här. Skit samma om dom har nåt eller inte!" Inte idag inte. Tog bara en halvtimme.....

Såg helsöta, roliga och duktiga Charlie Caper på kalaset. Han som vann Talang 2009 och är trollkarl. Tänkte se bara för skojs skull, men det visade ju sig att han verkligen var värd att kolla på! He made our day.

       
Jennie Dear för nästan exakt ett år sen.   En absolut inte okej Nathalie för exakt ett år sen.

Puss /N

Fjäskis/Ljudboksnörd

Bara två dagar kvar på jobbet nu. Visst känns det skönt, men samtidigt är det ju faktiskt så att skolan då sätter igång efter det. Men det har varit roligt att få sommarjobba på städ. Många roliga och trevliga människor som delgett mig sina intressanta livshistorier och erfarenheter. Fem bra punkter med mitt jobb är dessa:
* Trevliga arbetskamrater
* Nära till arbetsplatsen - ca 5 min med cykeln
* Bra att sluta så tidigt
* Mycket motion - vilket jag gillar
* Tid att checka min gamla skola och träffa alla gamla lärare

Dåliga saker med mitt jobb:
* Lite segt att gå upp så tidigt på morgonen

Ni ser, det positiva väger över och det är därför jag så gärna vill komma tillbaka nästa sommar och jobba fler veckor då. Ja, det och att lönen då kommer att vara super!

Idag måste jag sätta fart och baka min fjäskkaka. Tydligen har alla som har sommarjobbat hos städ varit duktiga och bakat något inför sista dan. Och jag vill ju inte vara sämre. Kladdkaka...funkar väl alltid? Efter denna måttligt ansträngande handling ska jag sätta mig ute på altanen och lyssna på min nya ljudbok.

Puss / S


Gick solen precis upp, eller log du just mot mig?..

Underbara Sandra fick jag träffat idag. Var så länge sen nu när vi varit ute och rest båda två. Det fanns en heeel del att snacka om minsann. Det händer ju mycket på några veckor på sommaren. Tog även en trip in till stan för att checka Kulturkalaset som satt igång idag. Något att ha? På dagen, Nej. Det sög ganska rejält. Kändes mer som en massa reklam för allt möjligt och omöjligt överallt. Dock på kvällen drog lite musik igång. Kollade Veronica Maggio som var riktigt bra!

Sen träffade jag Edit så drog vi och åt sushi =) Har blivit en favorit! Mmmm. Testa om du inte gjort det!

Imorgon blir det Jennie time vilket blir himla nice. Får se vad vi hittar på. Typ äntligen få se till att boka biljetterna till Stockholm så det faktiskt blir av.. Ska ju fira henne där när hon fyller :) Och om hennes snälla morbror låter oss bo där.

Gonatt o sov sött /N


Tyvärr asså..

"Det regnar ju ute.."
"Men jag är ju förkyld."
"Tyvärr, jag har precis ätit."
"Det blåser motvind för tusan!"
"Äh, jag har lite träningsvärk."
"Tänk om jag stöter på en mördare."
"Nä, jag sprang ju faktiskt förra veckan.."

Jag är faktiskt förkyld. Hade väldigt gärna gått ut och joggat annars, jag lovar.


/N


Ännu en gång är Nathalie djup..

I'm so sick of all this drama. I just want a normal life and a place there I can relax without all these crazy things happening all the time.

När man gått tillräckligt långt, inte reagerat på någon annan människas blickar, inte känt regnet ösa ner på en och ältat samma saker i huvudet om och om igen, inser man till slut att det gått för långt. Man är trött på att varken veta ut eller in. Trött på att inte veta vad man vill. Trött på att längta efter något, efter någon, så det gör ont. Någon, vem som helst. Någon som får en att lämna all dramatik och hitta rätt. Okej, jag är ingen dramaqueen direkt som jag får det att låta här. Men den här sommaren har jag betett mig som en.. annan. Därför ska det bli skönt att få börja skolan igen och komma igång med dansen så att rutiner kommer tillbaks.

Måste säga hejdå till Chri som flyttar till USA imorgon. Ledsen över att du åker, men hoppas du får det jättebra där borta och att du hittar många nya vänner. Kommer sakna våra fina samtal.. Har nog aldrig skrattat så mycket som jag skrattat med dig. Kommer sakna dig vännen.

Puss /N


Madonnaa!

Vilken show. Vilken musik. Vilken kondition.

Hon är ju helt klart en av världens största stjärnor, och i helgen fick hon hela Göteborg att hoppa och jubla. Yes, jag var där tillsammans med storasyster min. Det hela var en överraskning, då vi fick biljetterna som var riktigt grymma. VIP platser skulle jag vilja kalla det. Mingelmat innan och tak över huvudet under själva konserten. Haha, kände mig lite väl bortskämd där.. Men det var en upplevelse!

Och vad hon hoppade! Jösses vilken studsboll. Hon dansade verkligen i två hela timmar, och till råga på allt skulle hon helt plötsligt börja hoppa hopprep på scenen. Galning!





Puss /N

Sleepy weekend

Godmorgon!

Vart tog det fina vädret vägen? Kan det aldrig vara solsken i mer än en vecka? Jag tog mig knappt upp från solbädden igår, tror jag somnade ett tag också ute i trädgården. But you can't blame me, sure I'm tired to death after this intense week. Men det har varit jätteskönt att bara kunna slänga sig ner i en solstol efter jobbet och lyssna på min english audiobook. Behövde bli klar med den. Dessutom, hur ska jag hinna med att läsa ut tre superlånga böcker innan skolan börjar? Ja, och alla människor är ju typ borta eller upptagna hela tiden. Jag saknar alla kompisar. Visst, jag har ju också att göra nu när jag jobbar, men eftermiddagarna är nästan helt öppna för mig. Jag måste göra saker då, annars slocknar jag direkt. Man märker inte att jag är trött när jag rör på mig för då får jag mer energi, men så fort jag sätter mig ner i några minuter så är det kört. Så wake me up every day next week, please! Det gjorde i alla fall Agnes en del förra veckan. Hon hade ju visserligen precis vaknat varje dag när jag slutat jobbat så det passade ju bra. Fler stan-turer har det då alltså blivit. :)

Idag ska vi hela familjen till Marstrand och titta lite i affärer där. Egentligen var det ju havet som stod på schemat, men det ser ju ut som solen har gått i moln.

Puss / S

Jaha, skulle man badat idag?

Var är sladden till kameran när jag behöver den? Har ju tagit väldigt fina bilder på mitt mästerverk. Aja, ni får väl se imorgon istället då :)

Hur jag har spenderat denna underbart soliga och varma dag? Jo, på jobbet halva dan. Sen efter det har vi firat lillasyster som fyllde 14 förra helgen. Tyvärr var de flesta bortresta eller liknande då (jag på Marstrand till exempel), så det fick bli partaj idag istället. Hela släkten skulle så klart se bilder från Kreta och väntade spänt på massa bilder på heta greker.. Lite besvikna blev dom när jag bara visade på en fin grekisk gubbe ;)



En sak som är bra med jobbet (eftersom det är så tyst och ensamt oftast) är att man verkligen hinner tänka. De två senaste veckorna har jag bara levt i nuet och inte funderat så mycket på annat. Funderade till exempel på hur löjligt det är att man inte ens kan hälsa på sitt ex så man möts på bussen. Om man varit ihop länge och aldrig egentligen bråkat, borde man väl kunna öppna munnen och säga hej? Nene, funkar väl inte så.. Megalöjligt!

Nu är det läggdags. Grattis i efterskott på namnsdagen Dennis... haha.

Puss /N

Solen kom tillbaka!

Hejsvej
Härligt med lite sommar igen, eller va säger ni?
Jag har haft en toppendag med Stina som körde ner alldeles själv från Vara till Götet, duktig flicka måste jag säga!
Men nu har hon åkt hem igen och jag är ensam igen... Men fan va det är skönt!
Längtar tills jag får/ har råd med att flytta till eget :) Men först ett år kvar på gymnasiet.

Klart att man längtar tillbaka till Kreta, men agj är i alla fall glad för att solen har tittat fram igen. Har legat och pressat idag på gräsmattan för att få behålla den bruna fina hyn man fick i Paradiset!

Nä nu ska jag slå mig ner med min bästa vän colan och se om det är något bra på Tv. Eller borde jag kanske plugga körkortsteori?  Hmm...

(Nathalie ser du vem som har namnsdag idag? Lördag) Kan ge dig en ledtråd om du inte kollar på bloggen idag. (en snygg grek) Mer säger jag inte ;)

Nä nu blir det slappa som gäller, och imon är det jobb...


Puss och njut av denna vackra fredagskväll!!!!
/E

Så mycket träning, så mycket skratt

Blandade känslor. Jag får sova i min egen säng för andra gången på två veckor. Härligt! Jag får dessutom sova hur länge jag vill utan att någon bankar på dörren och skriker "frukost". Ännu härligare!

Samtidigt vaknar jag upp utan fem härliga tjejer i rummet. Vaknar upp utan att få röra min kropp till musiken hela dagen lång. Synd..

Var skeptisk mot lägret, men har faktiskt lärt mig en hel del och haft riktigt kul. Ja, ni läste rätt: Kul.
Har lärt känna många nya människor och solen dök ju till och med upp nu det sista. Delar med mig av lite pics från lägret som varade i fem dagar:





Puss /N


Städdagboken - Dag 7 & 8 - Spökhistorier och otäcka fläktar

Sådär ja, då var halva jobbperioden avklarad! Jag känner mig riktigt hemmastadd nu och trivs verkligen med dem jag arbetar med. Igår när jag stod och väntade på att vattnet skulle bli klart då jag skulle moppa golvet dök ett blont huvud upp i entrén och med glädje insåg jag att det var min förra lärare. Det var verkligen kul att träffa henne igen! Nästa vecka kommer ju alla andra lärare också tillbaka till skolan. Liite pinsamt kanske att jag går där och städar framför deras fötter då. Fast det är ju samtidigt roligt att träffa på en massa gamla bekanta ansikten. Men det är ju inte säkert att jag kommer att vara på min gamla skola hela nästa vecka, jag blir ju tilldelad olika uppgifter även på förskolorna i närheten. Idag har jag varit på två olika ställen utöver skolan. Och ja, det flyter på. Sakta, men säkert blir det rent och fint lagom till höstterminen sätter fart.

Igår satt vi tre stycken på frukostrasten och skrämde upp varandra med kusliga historier som vi själva, eller andra som vi känner, har varit med om. Det var rätt skoj, men jag förväntade mig halvt att det skulle rulla in ett otäckt åskväder så som vi höll på. Eller att jag faktiskt också skulle höra någon på skolans vind. Jag trodde att det var någon som kom in genom dörren när fläkten satte igång. Till mitt försvar låter den väldigt högt och läskigt så jag hoppade till ordentligt. Lotta som jag jobbar med fick sig ett gott skratt! 

Idag ska jag iväg med mamma in till stan. Äntligen ska jag få köpa det som jag längtat efter, resten av pengarna går ju som sagt till Frankrike nästa år. Yiii. Men först ska jag nog ta och ringa N och höra hur hon har det.

Puss / S

Städdagboken - Dag 6 - Städlåt i hjärnkontoret

Does he wash up? Never washed up. Does he clean up? No, he never cleans up...

Den låten har liksom satt sig på hjärnan idag. Känns som det är olika låtar varje timme som jag går och nynnar på. Den här passar väldigt bra in just nu också med tanke på att jag städar på jobbet. Sex timmar tog det att skura den nedersta korridoren på min gamla skola och ändå användes maskiner en del till detta. Pust, ja. Men mina arbetskamrater, som jag konstigt nog inte har skrivit någonting om här inser jag nu, är väldigt trevliga. Två av dem kommer från Tyskland, synd att man inte kan det språket då för då skulle man ju ha kunnat öva sig. Och två andra tyckte att det var jätteroligt och jättesmart att jag gick omkring i gummistövlar när det var dags att plaska med vattnet i korridoren. Jepp, time to be a child again..though I never really stopped.

Orkar inte göra speciellt mycket idag...sparar roliga aktiviteter till senare i veckan då jag kommer att vara lite piggare. Väntar också på att E ska ringa. :)

Puss / S


Orkar jag det?

Hej!
Härligt väder det blev ändå i helgen. Passade mig utmärkt. Jag behövde lite mer sol nu annars hade nog all färg försvunnit. Men jag har inte orkat göra så mycket mer än att ligga ute på altanen. Är det möjligt att bli så trött efter en veckas städning? Jag drog mig i alla fall upp från min sköna solstol för att hinna med ett besök hos Agnes igår. Det var ett tag sedan vi sågs sist. Upp för hennes långa backe flåsade jag med min cykel. Vi gick sedan ner och satte oss vid sjön i eftermiddagssolen och pratade, vi försökte också utan framgång låta bli att bli blöta när någon liten unge hoppade ner i vattnet precis bredvid oss. Idag orkade jag också med en snabb joggingrunda. Gud, deprimerande...ska ju upp om elva timmar nu. Nä, nu får jag ge mig. Kan ju inte hålla på så hela nästa vecka också, eller hur?
Men nu är ju äntligen E och N tillbaka. Har saknat dom. E har jag ju inte sett på hela sommaren. (!) Hoppas att dom kan pigga upp mig nu i veckan efter mina städpass!

Puss / S

Underbar Ö!

Hej nu är vi hemma igen!
Ja vad ska man säga... det är kallt i Sverige och jag längtar tillbaka till Kreta nått enormt!
Nathalie har ju beskrivit vår vecka väldigt bra på Kreta redan så det finns inte så mycket att fylla i.
Det är visst lite deppigt att komma hem och inte riktigt veta vart man ska ta vägen, är ju så mycket jag vill hinna med innan skolan börjar igen, men blir till att plugga mycket körteori, för idag beställde jag uppkörning! Wihu!

Igår var far min på U2 konserten och Lillasyster åkte upp till Smögen med goda vänner. Kvar blev jag och mammi, så vi bestämde oss för att åka in till stan och ta oss en Sushi och lyssna lite på U2. Men mammi fick den lysande idén att vi skulle gå på bio istället :) Så vi åt först Sushi på nya stället på Kungsportsplatsen. (inget jag kan rekomendera) och sedan kollade vi på "Sommaren med Göran" en mysig och rolig komedi. Passade oss båda bra :D

oh nu ringer Belinda! :D
måste dra!
Edit

Kreta 2009, Förälskade i en ö.

Japp, så var vi tillbaka i kalla Sverige. Har precis sovit 13 timmar inatt och vaknat upp med halsont. Helt enkelt kroppens sätt att säga ifrån. Att man ska vara utvilad efter semestern var väl inget vi förstod direkt..

Hur ska man förklara en vecka som varit en av de bästa i mitt liv? Hmm.. Underbar helt enkelt!
Drömmar har gått i uppfyllelse (bokstavligt talat) för oss båda. Visade sig nämligen att vi bar på samma drömmar. Och under veckan har vi av någon anledning verkat vara tvillingar: Hela tiden på samma humör, med samma tankar, samma viljor och samma konstiga sjukdomar. (Eh, ja, vi drabbades av lite feber där en kväll.)

Lyckades ha röd flagg 6 av 7 dagar = rekord! Inte jättekul, men vi hade ett himla flyt. Frågade runt så att vi tog oss till andra stränder med grön eller gul flagg, gjorde utflykter med mera. Vi är helt enkelt grymma på att lösa problem! :D

Veckan har i (kort beskrivet) bestått av:
1. Sol, Värmerekord i Grekland.
2. Bad i hav och pool, dag och natt.
3. Båtutflykt där vi snorklat och sett både fiskar och ett tyskt stridsplan från 2a världskriget.
4. Åkt till Europas finaste strand Elafonisi, som har rosa sand precis vid vattnet.
5. Mysiga restauranger med underbara utsikter över hela staden eller havet vid solnedgången.
6. Nattliv = Inte mycket sömn för oss två.
7. Helgoa Stockholmare.

Vill tillbaks. NU. Vi funderar på att åka dit ner och jobba hela nästa sommar. Förälskade i en ö.

 










Puss /N

RSS 2.0