NYYYY BLOGG

www.accordingtoprassel.blogg.se 

Prassel är jag det. Hasselprassel.

Följ den gärna från grannlandet :)


Puss/N

Nörge

Norge är fint. Lägenheten är underbar. Jag är sjuk, vilket innebär att jag inte kan komma första dagen på jobbet.

Kort uppdatering där! Söker nu någons mailadress jag kan använda för att skapa en ny blogg.. Vill liksom gärna ändå behålla denna.

Puss /N

I'm your biggest fan

Nu har man alltså tagit studenten. Tack alla som kom och firade dagen med mig! Den var underbar :)
Nu har jag varit på minisemester med söt på Öland. Väldigt mysigt. Nu är det bara en dag tills jag flyttar till Oslo.. Är megamegaförkyld så det kan bli så att jag måste sjukskriva mig första dagen på jobbet. Fatta hur PINSAMT! Tusan också.

Har haft lite flyttångest denna veckan.. Kommer sakna så många! Träffade Erika och Marielle idag för sista gången på ett tag. Sorgligt. Imorgon blir det myskväll med Jennie. Hon ska iaf komma och hälsa på ganska snart :)
Snart kommer en ny blogg!

Puss /N

Bal med mera

Varför jag bloggar så lite nu? För att jag inte ens har tid att testa mina nya linser! SÅ mycket är på G hela tiden nu. Dessutom tänker jag snart starta en ny (egen) blogg. Det är ändå bara jag som bloggar här.. Så håll utkik!

Vad som har hänt det senaste? Sjukt mycket. I fredags var det som sagt bal. Den efterlängtade balen. Jag vet inte riktigt vad man kan förvänta sig innan förutom att alla kommer vara sjukt finklädda och att man kommer få middag. Maten var jättegod och alla var taggade som tusan. Lite för taggade! Efter en halvtimme av högljuda ramsor och skrik om vilken klass som var bäst så var man lite trött på det..

Sedan blev det vals vilket jag och Edit försökte oss på, men det som gått så bra på idrotten var då helt hopplöst. Kunde inte hitta någon takt alls så gav upp. Efter det var det rena rama partyt. Vi alla partade som aldrig förr och hela kvällen var helt underbart rolig och bra! Vacker röd/rosa himmel hela kvällen vid Marstrand dessutom. Precis som det ska va! Jag insåg nog att jag var rätt påverkad först när jag stod och snackade känslor med en kille i klassen jag nästan aldrig pratat med på tre år och han började ge komplimanger han aldrig skulle ge annars. Lite galet blev det med när Julia sprang runt och sa att hon och jag känt varandra på BB. Vet inte ens vilket BB hon föddes på?...
Lite skumt men kul.

Nu är det bara studenten kvar. SYND att det ska bli dåligt väder.. Hoppas folk dyker upp ändå och inte lider för att de behöver gå ut i regnet för att gå på min student...

Köpte dator idag med! Wiho äntligen! Eller okej, Jonas köpte dator åt mig som jag ska köpa av honom eftersom den endast fanns i Stockholm, men ändå. Man måste ju utnyttja sina kontakter.. Nä förlåt, tack söt.




Läggdags. Puss /N

Dagens citat

Dagens deppigaste citat av mig: "Jag ska begrava mig själv levande om det regnar på studenten, vilket det kommer göra."

Dagens klokaste citat av mig: "Hjälp, är det TVÅ solar!?" säger jag helt seriöst och pekar på den riktiga solen och ett fönster på ett höghus där solen reflekteras. "Om det finns TVÅ solar så kan väl iaf EN av dom lysa på studenten på onsdag?...."

Jag vet inte varför Thai tycker jag är en dum blondin ibland. Jag förstår det faktiskt inte..

Gonatt imorgon är det BAL och grejer. WOHOOOO snart aldrig mera skola.

Puss /N

Fy fan vad hon e bra!

För Jennie har tagit studenten, Fy fan vad hon e bra!

Så fin, glad och ledsen hon var på samma gång tjejen.. Det är klart att man är glad över att sluta skolan, men hon var ju lite ledsen över att behöva lämna vännerna sådär. Kan jag förstå. Vet inte hur jag själv kommer reagera.. Just nu oroar jag mig mest för vädret! Höhö. Resten kommer nog sen.

Imorgon ska jag och Edit hålla en lektion för två klasser som går i årskurs 6. Vi är ditbjudna för att visa vår Kenyafilm och prata om resan och upplevelserna. Det ska bli intressant med tanke på att vi inte hunnit gå igenom vad vi ska säga över huvud taget. Men ska bli spännande! Leka lärare för en dag. :)

Puss /N




RSS 2.0