Fight for what?

Kanske får man skylla sig själv. Vad man än gör. Är du i en stor folkmassa, förstår du la att mobilen kan bli stulen? Dricker du dig full, förstår du la att du kan strula me folk du inte borde? Klär du dig utmanande, förstår du väl att du kan bli våldtagen?

Det verkar som att det är så nuförtiden. Visst väljer man sin egen väg att gå. Man tar sina egna personliga val i livet, stora som små. Men ska man alltid få skylla sig själv? Jag tycker det är sjukt.

Varför ska man då kämpa och bry sig, när saker ändå blir fel tillslut?
Man gör så mycket dumt i livet, inte minst jag. Man borde lära sig, varför är man så trög?
Livet går hela tiden ut på att prioritera. Jag hatar det. Som om jag skulle tvingas att välja vem eller vad som är viktigast. Den eller det jag inte väljer uttrycker det som "Skyll dig själv". Jag undrar Hur många ggr jag ska behöva höra det.. Människor är själviska varelser.

Idag insåg jag att jag antagligen prioriterat fel igen. Jag pluggar, jag gör det som fan. Har såna krav. Men resultatet av det har blivit bra:) Varför är jag då inte glad över det? Insåg det idag. Det gjorde ont att se. Jag får väl skylla mig själv.
Poängtera att det första jag skrev bara är allmäna exempel!

Låttips: The Cardigans - Don't blame your daughter. Kan inte sluta lyssna på den just nu..

Några djupa ord, menmen. Sov sött! /N

Var finns glass?

Kom nyss hem från kära Liseberg. Drog dit vid halv sju o gick runt för att ta in den goa stämningen. Vår favvo kommentar (trots två tidigare glassar idag :O) "Vart är glassen?". Haha, så onyttig dag blev det. Menmen det är inte sommar året om!

Klockan 8 drog det igång. Martin med bandet sprang in på scenen o tog den me storm. Jag hade inte så höga förväntningar, eftersom jag kanske inte e deras största fan precis.. DEN personen var någon annan som vi såg: Hatt med BWO märke, kläder me märket + säkert ALLA deras skivor.. jaja. Jag blev iaf överraskad:) Det var bra drag o ville helst av allt bara släppa loss totalt o dansa. ^^


image61
Jag (Natta) o Sandra va där :D
image62
Kolla vem jag tog kort på ;) Martin själv väldigt nära.

Summer! ;D

Hej där ute i sommarvädret!

Sitter nu här i skolan, och skall snart ha betygsnack. Börjar ärligt talat bli ganska trött på det nu. Det finns ju inget annat att göra på lektionerna. :S Men tur ändå att vi slutar om en vecka! ;)

Ikväll ska jag och Nathalie på Liseberg. BWO kommer nämligen, och sedan ska vi bara gå omkring där och mysa! <3

Igår var jag med Malin. Vi cyklade ganska långt och köpte kulglass. Yamm! ;) Sedan badade min crazy friend. Hehe, fast det var ju rätt så varmt även i vattnet, men jag vågade bara känna på det. Haha. Jaa, och så låg vi och slappade på min altan och lyssnade på härlig sommarmusic. Jag älskar verkligen sommaren!! ;D

Pusspuss // S

Foton

Tog mig tid o gick ut o fotade lite idag. Var så hilmans länge sen så de e inte klokt! Blev några hyfsade, tycker jag då. :)

                                                        

                                          

image58
Latte<3
image59
Ha de bra! Puss/N

Tips? (A)

Vad skönt att man kan bada o så nu:) Syrran t.ex. lämnar inte sjön många minuter.. Avundar er lite :P
De e seegt o va sjuk. Snart har en vecka gått o de blir ba värre o värre. Var tvungen att springa ut från klassrummet pga jätte hostattack då en kille i klassen hade redovisning.. Usch, hatar sånt. E ju pinsamt.
Nån som har ett tips på hur man blir av med förkylning? Skulle bli evigt tacksam :)
Fick tipset av fille att dricka kaffe. Vet dock inte om jag ska tro på det till 100%, eftersom han antagligen tycker att kaffe är bra för allt. haha. <3

Puss/N


Årets första dopp!

Idag skall det ske! Jag ska ta ett dopp i sjön efter en joggingtur med Belinda och Josefine :)

Resten av dagen har gått väldigt fort, bara två lektioner, skönt som...
Efter skolan var jag med Sandra uppe på estetavdelningen där en musiklärare skulle lyssna på henne om hon platsade till skolavslutningen, och det är klart att hon gjorde! Det lät superfint när hon sjöng Bryan Adams- Everything I do I do it for you... (är de så den heter?) i vilket fall var hon jätteduktig, Jag satt brevid och lyssnade och kände mig som  den "stolta mamman"...

Nu har jag bytt om till bikini och över det träningskläder och väntar bara på att Belinda ska komma :)

Just det ja, jag klippte mig idag också, klockan kvart över 7.... För tidigt.. Men jag blev nöjd, håret blev kort, tror kortare ön vad jag hade innan men det är skönt med kort hår nu på sommaren :)

Nu kommer hon! Måste dra Puss på er!
image47

Wow asså

Ett under har skett!! Edit har bloggat :O Nej, nu ska jag inte va elak, men de e ju lite ovanligt :)

Snart e de sommarlov. Det har väl ingen missat antar jag?
Sommarplanerna för mig känns inte alls så många i år.. Får ta dagen som den kommer. Men jag ska iaf:
# Till Bornholm me familjen en vecka
# Jobba en vecka på KY Akademin
# Båtsemester
# ????

Nån som vill hitta på nåt? 
Nemen ska antagligen dega o ha kul me kompisar o söten :)  Kanska lyckas åka te Borås oxå:P

Ska Du göra?                                                     
 Puss/N             

Bara 4 dagar kvar!

Hej ett tag sedan nu... pinsamt.
Nathalie har tjatat på mig varje dag nu, men ändå har jag inte hunnit, dum jag känner mig!
Men nu tänker jag blogga igen för nu är det inget kvar i skolan! Inga läxor, inga inlämningar och inga prov! Hur gött är inte det eller :D

Idag slutade vi halv 12 så jag passade på att sola hela dagen, lite färg har jag allt fått :) Jag och min syster har varit hemma hela dagen och inte en förälder i närheten... börjar undra vart de har tagit vägen...Men jag och min syster beställde i alla fall en pizza, smarigt vare :)
Nu ska jag ta en dusch och sedan ska jag och min syster kolla på Girlicious...

Imorgon ska jag först klippa mig, innan skolan, tror Sandra var och klippte sig idag, ska se hur det blir :) Jag ska nämligen till frisören kl 07:30! Hur ska jag orka?! Men det blir nog bra :)

Ha det skönt/ Edit (kanske jag måste skriva nu eftersom det var så längesen jag skrev ett inlägg)

Smile :D

Man har vissa dagar som helt enkelt inte är ens egna. då allt går utför. Vi alla hatar våra såna dagar.
Men idag verkar det faktiskt som att det e min dag! Allt verkar ju gå bra :D
Började dagen med spanska nationellt muntligt, som jag haft sån ÅNGEST inför. Det gick riktigt bra och därför e ja glad o lättad! Sen hade jag mitt sluttal, som jag berättat om och det gick också bra :) Så nu e allt jobbigt över. Jippi!

Sen var det ju så att det var min stora dag idag oxå. Hehe, ni kanske märker det om ni ser mig, men berättar det ändå. Har tagit bort tandställningen idag! Har kanske inget Hollywood smile, men det ser ärligt talat bra ut. Jag är såklart jätteglad o vill gå runt o le hela tiden. Det jobbiga e bara att dom limmade fast en ståltråd bakom tänderna som ska sitta i ca. 10 år.. My god.. På ungefär en månad nu kommer jag inte kunna bita ihop fler tänder än framtänderna. Det är nästan ännu mer irriterande än själva tandställningen :O Kan knappt äta..
Men nu ska vi inte va såna :D Nu ska jag sätta mig ute i solen o dega o försöka bli frisk till skolavslutningen o så.
4 skoldagar till. Känn på den du!
 
Puss/N


Everything I do, I do it for you

Hej!

Nu gör jag min plikt och bloggar igen denna dag. ;P Tänkte berätta vad jag har haft för mig i helgen. Jag har...hm....jaa, vad har jag gjort? ;D Hehe. Mest slappat, och tagit det lugnt. Fast jag har faktiskt tränat lite också, sprang 8 km i lördags. Det kallar jag träning, eller var tycker ni? ;P Sedan så har jag och syrran jobbat. Mitt sommarjobb i år består av att sälja GT. Jaja, jag vet vad ni tänker. Inte mycket till sommarjobb! Men ibland får man offra sig, och pengar är ju faktiskt pengar. Jag har också varit ledare för min andra systers barnkalas. ;P Det var lite småskoj, och det verkade som om barnen hade kul. Jag missade inte heller Eurovision Song Contest, men visst var det en katastrof i år? Jag som trodde att Charlotte skulle vinna med sin Hero. Åh, dumma Ryssland med sin låt-som-jag-inte-ens-minns-namnet-på! :S

Nu längtar jag verkligen till sommarlovet, och nästa torsdag slutar vi. Yees! ;) Vi förtjänar verkligen ett LÅNGT sommarlov i år, eller vad säger ni, girls?! Visst har vi kämpat mycket väl?! ;P

Nu ska jag ut till solen igen, och sedan ska jag på min systers teaterföreställning. Vi hörs snart igen, förhoppningsvis på skolavslutningen där jag kanske ska vara med och sjunga/spela! ;) Och då med låten Everything I do, I do it for you som Bryan Adams gjort. Älskar den. <3

Pusspuss // Sandra

VI <3

Tjohoo!

Nu sitter vi här i skolan och gör typ ingenting, flummar (som vanligt?!) Allting är nästan färdigt i skolan nu, så lektionerna blir jävligt sega. Bara Nathalie som får kämpa (enligt henna själv ;P). Today is not today (säger Edit) och Sandra sitter och sjunger barallala la bamba (fast egentligen var det Nathalie som började). Okey, nu får vi skärpa oss...

Här kommer lite bilder från vår långtråkiga rast, som vi gör till något bra. :D


image44image45image46
Puss! / N, S & E <3

Ajajaj

Sitter i soffan med filt och tofflor i högsta högg. Ja, det var ju en bra start på denna veckan.. Var i skolan en timme för att göra klart bildarbetet och drog sedan hem efter det. Har svinont i halsen! Orka sånt här Nu, det e ju snart sommar o allt. Halsont e bland de värsta jag vet, får alltid det när jag börjar bli förkyld. Men nu va de överdrivet:/ Har lyckats få i mig lite o äta nu iaf, efter att ha tagit en ibumetin.. Hoppas ni mår bättre iaf.
Så måste jag sätta mig o skriva ett jävla tal nu oxå -.- gah. Har lust att bara säga: "Växthuseffekten. Stoppa utsläppen. Orsakar bla. död. Hej då." Men nene, jag ska tala i 10 minuter om det!! Suck* Heaven I need a hug.

/N

we can do it

Kämpa på kämpa på. TRE dagar till för tusan, det klarar vi! Sen e nog allt över.. Jag tror seriöst att jag kommer fortsätta plugga i sommar, för att jag e så van vid det nu. Vad gör man annars? Jag minns knappt. Får sån ångest känsla nuförtiden när jag inte gör något vettigt. Går väl in i stenmuren snart :P

Det har vart en helmys helg, spenderat mkt mkt tid me söten min. Det e alltid trevligt så^^ Har ni hittat på?
Och så var det ju Mors dag idag! Det kan la ingen ha missat? Det e så svårt att hitta presenter o så, man vill ju helst att det ska vara personligt. Så här personlig blev jag: En blomma :P Det blev så.. Men hon blev glad iaf:)

Skriver la mer imon, nu får ja ta o duscha istället.
Kram N

Grattis!

Ja må hon leva ja må hon leva...
GRATTIS Tina älsko! <3 
  Pussar från Natta                             


Musico

Om ni hör musik som bara strömmar ut någonstans ifrån, så e det från oss. Min pappa e lite speciell.. Haha.
Suttit ute i solen o käkat grillat o diggat go musik. Smuttar nu på en latte, min "nya" passion. Men erkänn det e ju gott? ;)

Var på triumf glass me honey Fille förut. Han lyckades beställa glass, utan o nämna nåt instrument :O Grattis! <3
Ska dra ut me honom nu igen osså väntar ju som sagt Eurovision song contest. Jag vet att många av mina kompisar hatar det o jag förstår lite vrf.. Inget riktigt band, tp likadana låtar o ganska kassa. Men ja tycker ändå att de e en kul grej:)

Puss/N

Gomorron, eller vad man nu säger klockan 12

God morgon!
Det är lördag o solen skiner, kan det bli bättre? Jo, kanske, men ändå :)
Känner mig på ganska bra humör idag. Det börjar närma sig slutet på helvetet o sommaren närmar sig så..
Ska va me min älskling idag<3 osså blir det ju Eurovision ikväll. Var det bara jag som tyckte att Perelli gjorde kasst ifrån sig där nere? Det e alltid så att dom e sämre när det väl gäller. E la dumt :P

Köpte faktiskt en ny plattång igår. Ojoj, impad över mig själv. Har inte testat den än, men den lär vara bättre än min gamla. Jag menar: ta en halvtimme på sig att bli varm + att sedan inte göra det platt.
Ett riktigt fynd, 199 kr. Den brukar kosta 399 kr. Tack för tipset Edit<3 o tack för en trevlig gårdag :)
           Puss/N

Tal!

Hej!

Nu är jag tillbaka igen! Ja, Sandra is back. :D Idag har jag haft tal i skolan, på retorikkursen. Det gick jättebra, fick MVG! ;) Är verkligen superglad för det. ;P Jaa, för denna dag är faktiskt väldigt bra. Jag menar, det händer massor av roliga och bra saker. Förutom att mitt tal gick toppen, så fick jag tillexempel en tid för att spela och sjunga inför en lärare på skolan. Jag ska kanske vara med och uppträda på skolavslutningen. :) Förhoppningsvis får jag, efter mötet, ställa upp och vara med då!

Igår var också en helt ok dag. Med tanke på att nationella i franska gick hur bra som helst. Och jag som var så orolig för det, där ser man att allt går om man bara vill och tror på sig själv. ;) Men nu ska jag fortsätta med mina studier i skolan. Resten av betygen ska inte sabbas heller, förstår ni.

Hoppas att alla ni där ute också har en jättebra dag, fylld av möjligheter. Och kom ihåg; Om ni inte har ett projekt, skaffa er ett! ;P

Pusspuss // Sandra

Tomhet, förvirring

Omskakad. Kall. Tom.
Några timmar har gått, men jag kan fortfarande inte släppa det. Det kom så plötsligt, så oväntat. Under kanske en halvtimme, som kändes som en evighet, kunde kroppen inte röra sig. Blicken var fastklistrad på fönstret. Ut. Vad finns där? Jag förstår inte längre. Rysningar genom kroppen. Det lämnar en aldrig, det sitter inpräntat i hjärnan. Likt ett barn som vägrar släppa sin klubba, vägrar det förflutna försvinna. Varför nu? Varför över huvud taget? Filten värmer inte längre. Kylan kommer inifrån. Varför?

/N

Save the world. Or just make it a little bit better.

Det var frost på taken i morse och minus grader! Hallå, det är faktiskt sommarlov snart och så kommer vintern igen!? Hörde att det tillome var snö uppåt i landet.. Jag säger då det: växthuseffekten kommer o förstör vår planet ;(
Tänk egentligen.. Ska människor behöva dö i översvämmningar/torka/stormar m.m. bara för att vi inte orkar ta cykeln den lilla biten, köra miljövänliga bilar, släppa ut mindre från fabrikerna osv? Det e liite själviskt av oss egentligen. Ville bara nämna det :)

En till sak värd o nämna o skryta om, e mitt livs första gymnasie slutbetyg. MVG :D yeey. Kämpade som fan i flera veckor, så annars hade ja blivit besviken.. Men fick asbra på nationella. Stolt över mig själv* Mattebetyget var det asså.

Låttips : Leona Lewis - Better in time

Ha de bra människor.
PS. Det e flera som läser bloggen, vill bara påminna om att det inte är förbjudet att fler kommenterar:) Vi blir bara glada av o höra era åsikter!
Puss/ Natta


Änglagård

Kom nyss hem från jobbet. Jag lyckades missa bussen i morse Igen! :O Helt otrolig..

Igår va jag me Fille på dagen iaf. Skulle pluggat, men valde att träffa honom istället (A) <3
Efter en dag med honom, som kändes väldigt kort, drog jag hem till Erika på kvällen. :) Hade ju bestämt o ha myskväll. Äta tacos o kolla film. Änglagård blev det, nån som sett den? Stör mig på att man inte fick veta vem tjejens pappa var :S Aja, vi får se tvåan oxå Erika ;)
Du är en underbar vän, det vet du va? En sån som man verkligen kan snacka med om typ allt :) Du lyckades ge mig en hel del hjärtattacker igårkväll.. Shit, vad jag har missat saker. *Fortfarande i chock.* Tack för igår<3

Nu ska ja äta lite o sen plugga inför aa allt som väntas denna mardrömsvecka.
Puss/N (behöver jag skriva ett N? Det e ju bara jag som bloggar.. hum.)




Allt från nationellt till musikal

Tjenare tjenare!

En ganska Bra dag för en gångs skull! :O Gjorde bra ifrån mig på läsförståelsen i spanska nationella = YES!
Bara muntliga och skriftliga kvar då. Hoppas på ett MVG, Spanske e ju ett av mina bästa ämnen.. får se:)

Efter en låång dag i skolan (slutade halv 4 direkt efter provet) tog jag bussen hem. Satt me flumm/snälla Bella som har gått runt o sjungt "badrum" i örona på mig halva dan känns de som.. Bara för att få ut La camisa negra från min hjärna:P Det funkade, tro mig. Bara det att "badrum" satt fastklistrat istället.
Åkte ner o kollade på en musikal i Porthälla nu på kvällen. Fille var ju med o spelade så :)
Efter många om och men nöjde vi oss med att sitta bredvid tanterna som tagit våra platser (Min, Malins o Alex).
Det var kul o träffa dom igen, alltid lika trevligt^^ Synd bara att jag tydligen framstår som blondin (enligt Malin). Hon tjatar på att jag borde äta mina IQ tabletter.. hum, vaddå? xO

Måste bara lägga till att dagen har varit riktigt lyckad o människor har fått se mig lite glad igen.
Förutom den "lilla" grejen att jag känner mig riktigt sårad. Fy fan, finner inga ord. jag ställer upp, men får ingenting tillbaka. Jag tar mig tid, men får ett slag i magen. Du gjorde så att det värkte i hjärtat idag. Jag tror nog att det syntes, att alla såg det. Bara för att jag har svårt att hålla känslorna inne.. (A)
Annars; Dagen +++
Puss/N                              

Fredag

Hej alla ni där ute!

Nu tar jag mig äntligen tid att blogga igen. Fan vad mycket det har varit i skolan denna veckan, och nästa är ännu värre. Kändes typ som jag höll på att gå in i väggen ett tag. :( Usch, det är verkligen hemskt. Jag menar, ska det inte lugna ner sig nu sådär mot slutet? Jag tycker i alla fall det, men det är väl bara att kämpa på in i det sista. Det är ju faktiskt mindre än tre veckor kvar nu till sommarlovet. :)

Idag hade vi franska nationella. Det gick rätt så bra tror jag. Det var läsförståelsen som stod på dagens schema, och det var i alla fall lättare än hörförståelsen. (Vet inte vad det är för fel med det, men jag hatar verkligen hörförståelse.) Jag hoppas åtminstone att franska proven har gått bra nu. Det är ju mitt favvoämne, så jag dör om jag inte får MVG!! ;P Haha. (Men jag är seriös.)

Nu är det lika fint och varmt väder som i helgen. ;) Gud, vad härligt! Dessutom fyller min ena syrra nio år idag. Grattis, gumman! <3 Så idag blir det tårta och räksmörgåsar ute i solen. Yummy! ;D Och sedan är det äntligen helg, vilket underbart ord. Helg. När man har så mycket i skolan som vi har nu så är helgen himmelriket. Det vitaste molnet på himlen. Jaa, då hinner man med de flesta läxor och annat som hör till skolan. Men jag ska också försöka göra annat skoj som jag inte har tid för på vardagarna. Imorgon ska jag tillexempel träffa Olivia.

Jag hoppas att alla ni där ute har det toppen. Och kom ihåg; Även om det är mycket just nu, med skolan, kompisarna, familjen o.s.v. ,så väntar sommaren snart. Kämpa därmed väl, och gå ut i solen med ett gott samvete!

My best wishes / Sandra

Drömmer om sommar

Tänkte bara skriva lite innan jag går o lägger mig..
Det har varit en ganska vanlig torsdag. Startade dagen med idrott, tyvärr hade vi prov. Jag skäms lite över mig själv. Läraren sa innan provet att den sista uppgiften e iaf väldigt lätt o typ Ingen har gjort fel på den. Jaja, Nån måste väl va den första? :S My god.. Piinsamt värre.

Slutade 12 som vanligt så va hemma ganska tidigt. Det var härligt, så jag kunde sätta mig o förbereda lite inför spanska nationella imon m.m. Shit, har press på mig där. Önska mig lycka till :P

Dansade latin idag för första gången på 3-4 veckor.. Insåg att jag e extremt otränad just nu. Höll seriöst på o svimma, har aldrig gjort det förut. (peppar peppar ta i trä). Konstig känsla. Dessutom krampade benet i slutet. Jeey vad det blir mkt träning i sommar! ...

Go natt gott folk! Ahora me voy a dormir. /N

Mitt liv. = Plugg.

Hejsan alla kära läsare :)
Lite smått arg på mig själv o mina bloggkompisar eftersom vi aldrig tar oss tid o blogga. Fast det kan ju bero på att vi har prov varje dag de närmsta veckorna + inlämningar m.m. i Allt. Känns inte så värst bra.. :/
O för att klaga ännu mer så har jag så ont i hela ryggen av allt plugg, så att jag inte längre kan plugga:S Massör sökes! (A)  Försökte "muta" syrran, men inte ens det funkade.. Hon skulle ner o bada. OFTA man gör det när det e kallt!?

Hade spanska nationellt idag. Gick la sådär.. Så sjukt o ha det i spanska tycker jag.. Det räcker väl o plåga oss i de andra ämnena? :)

Har dessutom gått runt idag och varit lite småsur på Sandra. Hon höll på o dö av skratt när jag berättade det..o.O
Var ju nämnligen så att jag drömt att vi bråkat (+ hoppat i havet pga de, fråga inte vrf). Visste inte riktigt vad som var dröm o vad som var verklighet x) Så dumt o konstigt det kan bli.

image40
Jag och Edit i Stockholm på lördagen, när de andra åkt hem. Mysdag :)






Vår käära huvudstad ;)

Heej allihop, igen ;)

Det var ett tag sedan nu, har ju varit bortrest i två dagar. Jag kom i för sig hem i fredags natt, men har varit tvungen att ta igen mig nu i helgen. ;P Det blev ju rätt sent! :) Haha.

Jaa, men gud vad roligt vi har haft, se bara på bilderna från det förra inlägget (Nathalies)! Och en hel del shopping ägnade vi oss åt. Jag köpte en ljusblå tunika från Gina Tricot, vita tygskor från Wedins, en bok till min lillasyster som fyller år på fredag ;), foundation (L'oreal - Paris) och svarta stooora solbrillor (Myrbrillor, enligt Natta och mig ;P)

Sedan var vi ju då på riksdagen och Sida/ Zenit, och det var väldigt intressant. Haha, även om de flesta typ sov under föreläsningarna. :S Vår klassföreståndare var inte glad åt det. ;P

På bussresan hem satt jag och degade, eftersom Nathalie och Edit stannade kvar i Stockholm en dag extra. Vi kollade på en thriller, typ. Ganska läskigt, eftersom det var mörkt då och jag satt längts bak själv. :O Hehe.

Jaa, och nu var man då hemma igen. Saknar faktiskt Stockholm lite, men det är också skönt att sova i sin egen säng. ;P Sover verkligen bäst hemma. Mm, och igår var jag och min familj på middag hos min farmor som precis har fyllt år. ;) Och imorgon är det skola igen, men snart är det sommarlov!! ;) Jippie! Längtar!! ;)

Nu ska jag nog dra mig, ska kolla på TV. Vi hörs i veckan. Då mer bilder från Stockholm väntas.

Pusspuss // Sandra <33

The trip to Stockholm

Nu e vi hemma i Götet igen, men gu så kul vi har haft det i huvudstaden:)

I torsdags startade resan med buss (6 timmar). Det gick ganska fort ändå, eftersom vi fick kolla på film. Hur orginellt är det att kolla på sällskapsresan på en buss egentligen? haha.
När vi kom upp åt vi först vid Hötorget, där det finns massa smårestauranger o välja bland. Nån som fattar vart jag menar? x) Sedan fick vi tre timmar fritid.. Fick iof en uppgift att ta kort på kändisar och kända byggnader. Gissa hur många kändisar vi såg! ehe.. Inga. Menmen vi var lite lustiga tyckte vi och tog kort på Margareta Krook (döm mig inte för stavningen). Det är en staty av henne eftersom hon inte lever idag (tror jag). Lägger in kortet längre ner!

Vi tyckte hursomhellst att det var roligare att shoppa än o leta kändisar. Det finns ju enormt många fler köpcentrum o shoppingställen än i Gbg. Det bara måste utnyttjas. hahaha jag kan inte sluta skratta åt oss själva. Vi måste ha sett ganska så dumma ut, där vi försökte springa runt hela Stockholm på tre timmar. Helt slut efteråt. Vet inte vad vi höll på med...

Vi bodde på ett ganska så mysigt vandrarhem i Zinkensdamm. Nån som varit där? :)
Vi tre hade turen att få dela rum. Jippey! Flumm och trevligt blev det.

Det värsta av allt var att vi fick ställa väckarklockan på 5.55 ! vet du vad det innebär? :O Tidigare än när man ska till skolan.. Bara för att vi skulle till Zenit (jobbar mot fattigdom) och sedan till riksdagen. Vi såg Fredrik Reinfeldt där o han vinkade till oss. Till vår lärares stora glädje xD

Sen fick vi ledigt igen, så vi drog runt själva i staden. Vi hittade förvånansvärt bra! Stolta* /N

                          

                    

Stockholm imon!

Imon bär det av.. Mot det nästan föör omtalade Stockholm! :D
Har packat en hel del nu, men har lite kvar. Tänkte lägga in ny musik på mp3:n, men nu går det inte o ladda ner av nån irriterande orsak :S Hjälp nån!? (A)

Min klass har en lärare som alla "älskar". Hon är så "snäll", "duktig på o lära ut" och "har ett jättefint skratt". Idag fick jag stanna kvar en timme extra i skolan för att göra klart min ABC bok, så jag kunde lämna in den till denna läraren. Då stod hon bredvid mig typ hela tiden och klagade m.m. När jag äntligen fick dra därifrån sprang jag till bussen. Den var hyfsat full, så jag satte mig längst fram. Då kommer läraren på. "Nejmen hej! Kan jag få slå mig ner bredvid dig? haiuoha.:)" eh.. aa, vad har man för val? Så börjar hon fråga ut mig om mitt liv! Herregud vilken mardröm. (Hoppas inte hon läser detta nån gång). "Jag har oxå dansat en gång i tiden, så här för ett år sedan slutade jag. Jag dansade balett :) hiohua." Kom o ta mig långt härifrån...

Igår var sista gången på dansen (MVD:n) denna terminen. Uppvisning på måndag. gud, har ganska stort ansvar-.-
Lisebergshallen. Nån som vill komma o kolla? (A)
SES när vi kommer hem till Götet igen! Puss/N

Grafisk Kommunikation

Heej allihopa! ;) Idag är det en lika solig dag som vanligt, ;P Okey, man kanske inte ska vara så säker på att varje dag ska vara underbar, men jag har blivit bortskämd. ;P Nu ska vi snart ha Grafisk Kommunikation, det är ett av de tråkigaste ämnena i världen, men vad gör man inte för betygen? Sedan ska jag hem och börja packa inför torsdagen, ;) Måste köpa en ny tidning med, såklart!! ;D Jaa, plugga förväntas man ju också göra.

Jag har faktiskt börjat komma igång rejält nu inför sommaren. I helgen så sprang jag fem kilometer, och cyklade en mil. Stolt! ;P Beachen 2008, here I come! (Förlåt, men jag lägger verkligen till "here I come" efter varje mening. Störd ovana ;P)

Imorgon så är det dags för ännu ett nationellt prov, i matte. Ser verkligen inte fram emot det, men jag hoppas att det går bra. Efter helgen så har vi i alla fall en hel del att skriv om på bloggen. Vi ska ju, som vi nämnt ett antal gånger, till Stockholm på klassresa. ;)

Vi hörs snart igen!! ;D

Pusspuss // Sandra <3

Aggressiva utbrott snart..

Tjenare!
Sitter o trökar i skolan. Precis haft matte, imon e ju nationella :S Gud, jag har ångest inför det där.
Vad är det för mening att utsätta ungdomar för sånt här egentligen? De lär oss inte ett skit o sen ska de ha tusen prov för att testa de kunskaper vi inte fått. Lärare verkar älska att få oss att plugga tills vi mår psykiskt dåligt.
Gaah.

Stoorpackning imon för stockhom! shit, vad ska man ha med sig? Kommer sakna folk, men förhoppningsvis ha skitskoj:)
Puss o ha de bättre än vissa andra! /N

Tjohoo!

Hej allihopa! ;) Ledsen att jag inte skrivit på ett tag nu, men det är så sjukt mycket att göra. Speciellt i skolan, fast nu har vi ju varit lediga, så då har man ju kunnat ta igen sig. ;P Det har varit jättehärligt verkligen!! ;) I onsdags, på Valborgs alltså, så var jag ju som sagt med Olivia. Vi hade det supermysigt med en film, ;P Vi såg Ciao Bella! Inte så jättebra skådespelare kanske, men ändå helt okey. Sedan, när jag skulle föja henne till bussen, så var det ett par fulla ungdomar som höll på. Guud, jag blir såå trött, det var verkligen pinsamt. Jag ska inte nämna några speciella, men varför?? Har man kanske inget annat vettigt att göra än att supa sig full varje helg? Jaa, jag vet, det var ju Valborg, men ändå!

Jaja, nu ska jag inte älta som en gammal kärring, utan iställer berätta något annat roligt om mitt liv. Hmm..ska bara komma på vad. :D Joo, på torsdag är det Stockholm som gäller för mig och my angels (Nathalie & Edit), har verkligen läängtat ihjäl mig i en evighet nu!! Shoppingen kallar!

Nu måste jag dra, ska se på tv! Men jag lovar att blogga mer imorgon!

Pusspuss // Sandra

Aj aj...

Hej, ett tag sedan jag skrev, men det gick ju inte bara att vara inne dessa soliga dagar som vi varit lediga!
Så jag skriver nu istället, och tar en paus ifrån läxorna...
Dagen efter valborg, torsdag alltså, gick jag upp tidigt för att åka till farmor. Där var det strålande sol, så vi grillade och för första gången i år satt jag ute och åt! Det var riktigt mys! Vi stannade hos henne tills fredag. På lördagen åkte jag och provjobbade till sommarlovets jobb. Jag fick svara i telefon och skriva telegram till tex: brudpar m.m. Det var riktigt skoj!
I söndags var jag ute och joggade :) Jag vet, jag är sjukt stolt. Jag har bestämt mig för att ge mig ut och jogga typ två ggr i veckan, till en början :) Men det börjar jag med nästa vecka för denna vecka dra vi iväg till Stockholm!

Idag var ingen rolig dag :( Jag var nämligen tvungen att ta spruta inför min resa till Vietnam... men det var det värt för jag vill ju så himla gärna till Vietnam nu, och det är bara en månad till sen åker vi! Fa vad skönt! image29

 


Men det jag ser fram emot mest nu är Stockholmsresan!
( Tack föresten till Nathalies kompis som hjälpte till att fixa bloggen! Stort Tack! )
 
japp vi hörs! Puss / E

ledig fyra dagar ! :D

Så himla skönt med fyra dagar ledigt! Jag tror faktiskt inte att det finns nån som klagar.. :)
Vädret har ju vart på glatt humör oxå. Det märks verkligen ute på gatorna. Alla barnfamiljer, ungdomar, äldre, ja alla börjar leta sig ut i verkligheten igen. Jag har även jag tillbringat mkt tid utomhus det senaste (förutom idag, då jag jobbat).

I fredags blev det som sagt grillkväll med gänget, mkt trevligt :) o jättegod mat.
Sen på lördan kom Jennie hem till mig, vilket gjorde dagen perfa^^ Många promenader blev de.. Varav en då vi skulle ut me Kasper (min hund) och det gick mindre bra... Alla som har träffat honom vet att han är den seeegaste hunden i världen!!! Som Jennies kommentar: "Söt, men jobbig". + la till: "som du:)" (ehe, diss?)
Vi va även riktigt hemskt onyttiga! Vi köpte glass.. Nej förlåt, skojja bara. De va inte så farligt:) Ibland måste man få unna sig själv nå gott.
Senare på kvällen drog ja ut me fille (ännu en promenad). Degade hos honom sen o vet inte vad det var med oss.. "Lite smått" flummiga. Inte skrattat så mkt på läänge..

Idag har jag blivit blond igen kanske jag ska nämna oxå! Så att det inte kommer som en chock.. Iof e de inte så stor skillnad, men ändå.
See ya people! Puss/N

Borde sova men orkar inte. -.-

Förlåt mig så hemskt mkt för att jag inte bloggat typ alls denna veckan, men har verkligen inte haft lust,ork eller tid. Skitvecka helt enkelt.. Jävla engelska nationella gick skit o ja hoppas nu innerligt på att jag iaf fick G :S my god..

Har vart me Sandra idag hemma hos henne. Kollade film som sagt och flummade. (inte så ovanligt)
Resten av familjen hade varit hos mormor o morfar tydligen. Mamma berättade efteråt att mormor varit helorolig! Hon satt o va så nervös.. Hon sa: Men lilla Nathalie kan väl inte va ensam i stora stockholm me en kompis bara?
Tänk vad som kan hända! Tänk om dom inte hittar till tåget! Tänk om hon inte kan sova.. Sen började hon o morfar skrika på varandra. Han tyckte liksom att vi var stora nog o att de skulle bli kul för oss.
Haha, förlåt men hon e söt. Jämt så orolig..

Imon blire nog kul iaf, grillkväll hos alex mfl. :)
O synd att de inte blev nån joshan i helga, hade sett fram emot de. typiskt, som vanligt.

Näh nu borde jag sova. vet knappt vad jag skriver längre:P
Puss/ N

Kärlek på menyn

Vi kände oss lite romantiska idag. Eller nej, det lät konstigt..
Vi tittade iaf på en riktigt bra film o hade kul o mysigt:) Blev lite inspirerade av temat i filmen: kärlek.
Därför kommer vi här med lite listor och tips. Ta åt dig om du vill, annars ah..

10 kärleksfilmer du bör se:

1. En officer och en gentleman. - Har några år på nacken, men är hur bra som hellst! Ladda med popcornen.
2. PS. I love you. - Går fortfarande på bio.
3. 27 dresses. - Helmys och söt film. Kanske lite tjejig.
4. Pretty woman. - En klassiker. Har du inte sett den? Gör det genast!
5. Kärlek på menyn. - Så himla bra! Småler genom hela filmen...
6. Drömbilden. - Jennifer Aniston film.
7. Prinsen och jag. - Låter fånig, men absolut sevärd såhär 5-6 ggr.. :)
8. Stardust. - Fantasy med gull.
9. The holiday. - Ganska ny film, med Cameron Diaz mfl.
10. Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Hetaste kändisarna  just nu:

1. Zac Effron                                                                                              
2. David Schwimmer                                                     
3. Jesse Mccartney                                         
4. Jeremy Sumpter                                                       
5. Chad Michael Murray
6. Pierre Bouvier
7. Richard Gere
8. Orlando Bloom       
9. Gerard Butler
10. Jesse Metcalfe                                                                          
 
 Ha de bäst! /N & S          

                                                                                         


ValborgsFirande

Hej ;)

Nyss hemkommen ifrån en mysig kväll med góa vänner :) Om ni bor i Götet kanske ni har sett Cortegen? det har ialla fall jag. Mycket roliga och kreativa idéer fick jag se :) Efter Cortegen åkte jag till en kompis för att äta middag där, grillat! Mums! Senare på kvällen drog vi ihop ett gäng och satte oss med filtar framför en eld och grillade mashmellows, jätte trevligt! Tack för en mysig kväll! 

Imorgon måste jag gå upp tidigt för vi ska åka till Jönköping. Kanske blir det lite demonstration också :) 

Ha en trevlig helg! Puss/E  

RSS 2.0