A new day will come

Det är så man måste tänka när allt är skit. Att en ny dag kommer, och den kan innehålla så mycket bra saker.
We have to carry on. A new day will come. 
Fastän allt känns dåligt just nu, så kan det bli bra igen. Det kan bara bli bättre. Tänk vad man kan gå miste om om man ger upp. Dras ner av mörkret. Då kan man missa höjdpunkten i sitt liv. Så om du känner att allt går emot dig: En ny dag väntar imorgon bitti. Det finns alltid någon som väntar på dig.

Jag tog ett stort steg idag. Jag har äntligen insett allvaret och dragit mig i kragen (eller vad man nu brukar säga.)
Jag har insett att ibland klarar man inte allt själv. Ibland behöver man hjälp. Jag förstod det denna veckan. Det tog två år att förstå.. Jag vill bli stark igen.

puss/N

Get rich or die trying

Hej :)

Helgen är snart över :( Men som tur är, så har vi studiedag imorgon, en extra dag ledig är ju inte helt fel!
I fredags efter skolan åkte jag med Nathalie in till stan för att köpa träningsdanskläder och åh vad jag hade velat gå i par- dans! Det är ju inte direkt några grå fula mjukisbyxor hon köpte utan en söt klänning, som hon ska ha på sig när hon tränar!
Hon köpte den på Gina Tricot, skit söt va den! Efteråt åkte vi till Haga och tog en latte och bara tittade på allt folk som gick förbi, vi pratade också lite om sommarens resa till Grekland, som vi snart måste beställa :)

I går (lördag) jobbade jag, och såklart var det också fint väder! Efterår tog jag bussen till mölnlycke där jag mötte en förkyld Belinda och Ellen för att lyssna på Ellens pojkväns band som gjorde sin näst sista spelning, riktigt bra var det iallafall! Sen köpte jag Thaimat och Belinda sushi och så åkte vi hem till mig och åt och kollade på film, det blev Get rich or die trying helt okej, film som handlar om 50 cents liv... om man nu tycker att det är intressant.
I dag åkte jag in till stan och strosade runt mellan affärerna det blev bland annat, en halsduk från indiska 149 kr, en t-shirt från monkey 100 kr och fondation och fondatonborste från make up store. Sen kom mamma, pappa och Ester (lilla syster) hem ifrån Köpenhamn med ett fint blommigt paraply, som jag antagligen kommer att ha stor nytta utav i höst.

Puss!

Edit





Ta det lugnt ibland

Hej! ;)

I helgen har jag pluggat klart allt som vi har i läxa, och jag har fixat min intervjuperson! Erkänn duktigt?! :D hehe. Det känns faktiskt bra att skolan har kommit igång nu, men vi lär ju få ännu mer att göra när själva allvaret börjar. Hoppas i alla fall att man fortfarande har någon fritid!

Idag ska jag nog bara ta det lugnt! Har gjort så himlans mycket det senaste. Hoppas ni alla där ute också tar ett break från allt då och då. Det förtjänar ni! ;)

Pusspuss/ Er trogne vän Sandra

Gaah...webbdesign

Hej älsklingar! <3

Här sitter jag vid datorn och försöker göra Webbdesign -läxan. Går sådär eftersom min dator inte kan läsa Doc -filer ifall man inte gjort om dem innan, vilket jag inte har gjort. :S Jaja, ska nog lösa det på något sätt.

Ikväll blir det mys och film med syrran, Bruce den allsmäktige min favvofilm. :D Men innan dess måste jag hinna plugga, försöka fixa min intervjuperson (vi ska intervjua en eldsjäl ;P) och vara ute i det vackra, men ännu kalla, vädret.

Hoppas ni har det bra där ute!

Puss/ Sandra

kräftor e gott

Hej alla kvällspigga ungdomar!

Här sitter jag o har fixat lite smått o gott. Ska sova om några minuter. Vissa ska ju liksom upp o jobba imon..
Idag har det varit en riktigt bra dag tycker jag. Livskunskap typ hela dagen i skolan. Hade en massa stationer där vi i mindre grupper fick göra allt från att dansa salsa, hela havet stormar till yoga. Min favorit var ändå kram-leken/tävlingen. I två lag skulle man var o en springa fram o ta en lapp där det stod en kramsort. T.ex. Hård-kram, Vänskaps-kram, Romantisk-kram eller fyllo-kram. Askul o myysit x)
Så blev det staden med Edit direkt efter skolan :) Fick köpt nya dans-träningskläder och fikat i Haga. Mys o kul!

Nu kom vi nyss från mormor o morfar. Har ätit kräftor o räkor :) Mumsigt! Eller vad säger ni?
 Godnatt o sov riktigt sött! /N

competition?

Stavas det så? Minns knappt något i varken engelska eller spanska..

Så sant som det är skrivet iaf! Nu kommer snart höstens första tävling och den äger rum i Göteborg. Yeah.
Vill egentligen inte alls delta eftersom vi inte kan programmen och så är vi dessutom 20 ggr sämre än de vi kommer tävla mot. Det vet jag eftersom våra motståndare går i min grupp -.-
Men vi får se det som en bra träning helt enkelt, som tränaren så vackert uttryckte det. Någon som vill komma o kolla? Fast utan några större förväntningar på mig o Simon då så att säga.

Nu ska jag dra mig bortåt några kvarter till Erika.

Ha det bra i solskenet! (blåsten) /Nathalie

Middag, film eller tio kyssar?

Middag, film eller tio kyssar?
Eller en blandning?


Vi sitter på skolan och har tre minuter kvar av vår lunchrast.
Finns inte så mycket att säga om denna dag ännu.
Hoppas att det händer lite mera...
Helgen närmar sig och imorgon efter skolan drar vi inte till Köpenhamn utan till Göteborg.
Och nu är klockan 13:00 och vi måste springa till lektionen!

Puss! Edit, Nathalie och Sandra


Har du någonsin längtat till motorvägen?

Utan bil?

Tja!
Jag är lite trött på att skriva efter allt skrivande halva dagen. Men det här är ju lite skillnad!
The worst day ever. ? Almost.
Jag vet inte vad ni tycker om saken, men jag tycker att det är extremt jobbigt att det bor ca 9 miljoner människor i Sverige, men att när man letar efter någon så finns inte en enda. Öde är det rätta ordet.
Det här med att ställa upp har jag funderat på. Vad innebär det egentligen? Räknas man som en god vän om man bara finns där när vännen mår bra? Tänk på't.

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screaming

GODnatt /N


Livskunskap?

Hej!
Allt bra med er?
Idag började vi med tredagars lång livskunskap (jo vi får gå hem och spva mellan passen) rätt värdelös kurs...
De borde ju i alla fall skaffat någon som vet något... kanske, men det är bra att lärarna försöker...
Nog om det.
Ösregn hela dan, låter som hösten börjar närma sig och mörkret faller också tidigare om kvällarna... fan!
Snart kommer Belinda hit och då ska vi ta våran dagliga långpromeix men vårt mål är mindre bra, men vi kunde bara inte motstå att få köpa lite naturgodis innan sista avsnittet av Project runway börjar.
Och jag vet vem som vinner :) Lite tråkigt men det var inte meningen att jag skulle få reda på det. Men i USA är de ju redan slut för längesen och det har börjat en ny säsong.

Min hund Tudor "Tubbe" avlivades i måndags 12 år gammal, han hade fått ytterligare en propp i hjärnan och denna gång orkade han inte stå emot... Fan va tomt det är utan någon som välkommnar en när man kommit hem från en lång dag i skolan.
R.I.P

Åhh..sommaren

Jag fick bara en sån lust att drömma mig bort till sommaren igen. Särskilt som vädret ser ut som det gör, ösregn hela dan. Jaja, därför så laddade jag i alla fall upp lite bilder från sommaren. Tagna av mig och Annisen. :)





Yoga och aerobics på beachen! ;)

// S

Morning! ;D

Godmorgon kära läsare! (hehe, det låter som värsta tidningen ;P)

Nu har jag precis kommit fram till skolan. Idag ska vi ha Livskunskap, spännande! ;P Och sen ska vi ha franska igen, yeah! ;)

Hinner tyvärr inte skriva mer, måste dra mig bort mot klassrummet och möta mina kära vänner.;D

Ha det bäst! Puss/ Sandra
 

Foton från i helgen

 Varför kan inte livet vara som en dans?



Foto: Cecilia Heldmann

Kan ingen stoppa mig?

Bra dag. Verkligen.
Ni såg ju själva början på den : Missade bussen o kom en halvtimme för sent. Var på allmänt dåligt humör på förmiddan. Sen var lektionerna helt okej. Förutom 2,5 timmar medieproduktion då vi inte gjorde nåt vettigt och sen missade jag bussen igen..
 
Det är sjukt! Nästan det enda som gör mig riktigt glad nuförtiden är dansen. Jag älskar mitt nya liv där^^ Och dessutom börjar jag släppa hatet mot Simon nu.. Börjar tillome tycka om honom :S Jep, that's weird. But good!
Sen har jag ju några underbara vänner som gör mitt liv värt att leva :) Såklart.

Vet inte om jag bara är på dåligt humör idag eller om det är äkta. Är jag på väg att göra något dumt? Kan ingen ge mig livets lexikon? Finns det någon som ens skulle förstå? Vågar jag ens fråga?

Puss/N

grattis till mig

Bra början Nathalie! Missa bussen! F*n.
Den kom ju för tidigt :(
Så söker man på vasttrafik.se för o se när nästa buss går = Tekniskt fel.
Dagen börjar ju iaf bra..
Puss

Jag pratar iaf inte med träd

Nu är det söndag och jag lever. Vilket jag knappt gjorde igår.. Usch att man ska må så dåligt då. Illamående och trötthet. Jaja, sånt får man ta ibland.

I fredags hade vi en riktigt trevlig och framförallt rolig kväll/natt :) Grillfest hos mig minsann. När det är nåra riktigt goa tjejor, go musik o go mat så kan det inte bli fel! Vi grillade, fast min mat blev sådär.. Aldrig grillat lax förut, så den blev torr.. Edit o Belinda hade bakat kladdkaka (en av de godaste jag ätit). Smarrigt!
Dans till hög musik o sen leken: "jag har aldrig..." Det var kul, men skulle nog kört den lite tidigare..
Det var lyckat tills det spårade ur lite grann.. Det var även himla synd att Malin inte kunde komma, hade vart ännu roligare då.
"Det här är ingen bugg-låt, men skit samma! Nej, det är en jive-låt! Nej det är en golv-låt!" = onödiga diskussioner mellan mig o min Jennie. "Jag har aldrig cyklat med en björn!" = Fint Edit.
Lyckad start på hösten :)

Nu ska jag iväg in i skogen me Cicci. Japp, fotonördar vara vi :D
Puss/N

Pride

Pride is a difficult word to understand. But I just now that I'm proud of myself. I'm proud of myself, 'cause I can take the pressure...

Gud, vilket håll igång det blev igår kväll/ natt, tjejer! ;P (Obs! Inga fula bilder på bloggen nu! hehe)

Anna - Särskild hälsning till dig: Världens bästa vän, som alltid lyssnar! <3

// Sandra

Tro mig, det är svårt!

Okej.. Första dagen på dansen. Tävlingsgruppen på Lazar. Hur det gick?
Ja.. Cecilia läraren välkomnade oss varmt iaf, hon verkar va en riktigt bra tränare! Körde igång regält direkt och jag insåg snabbt att det här skulle bli mitt livs utmaning :P Det är ett 10 ggr så långt program än vad jag är van vid och typ 100 ggr svårare. Men vi kämpar på :) Är så glad över att simon min partner verkar ta det på allvar den här gången och faktiskt vill lära sig. Vi dödade inte varandra heller föressten ;) Vi pratade tillome lite om sommaren och skrattade ihop. Det är stort! haha. Framsteg framsteg.

Dock kändes det som att komma in i en ny klass där alla är bästisar. Det lär inte bli så lätt o komma in i det gänget.. Hallå, alla e ju superkompisar o dom e många. Hum. Men jag blev överlycklig över att en visst go person gick i gruppen: Marielle! :D Som gick i min gamla grupp. Hon hade oxå bytt dit och då blev vi båda superglada och lättade. För ingen av oss kände någon som sagt..
Fick sen privatlektion av ett par i gruppen, eftersom vi ligger några veckor efter. Rayma verkar sjysst, men hela situationen blev rätt pinsam. Jaja, det blir privatlektion med dom en timme på söndag oxå :) snällt värre.

Puss/N

Och då var skolan igång igen...

visserligen tredje dagen, men det känns fortfarande lika svårt att förstå att sommarlovet är över. Nu är det tidig uppstigning och sena dagar, tidiga kvällar. Lite annat än på sommarlovet.
Skolan var som vanligt, kul att se alla, men allt börjar likna vanlga skolan igen.
Konstig känsla att vara näst äldst och näst yngst. Men ändå lite skönt :)

Idag var det hulesärk på skolan, vilket innebär att alla ett:or och två:or på skolan får göra olika stationer som treorna  håller i.
Pinsamt första året, riktigt kul andra året :)
Till helgen väntas Nathalies efterlängtade middag/fest :D Ser fram emot det!
Imorgon ska jag åka ettans spårvagn, för att göra något kul :) (eller inte) Vi har som uppgift att ta reda på Göteborgs spårvagns linjer, och vilka hållplatser som finns där emellan. Jättekul verkligen! Där fick allt lärarna till det!
Kan verkligen se dom planera detta;
" Ja, vi delar upp alla två:or och sätter dem på olika spårvagnslinjer runt om i Göteborg så att dom får se lite av världen..."
TYP BRA!

Okej här kommer lite bilder från i dag; Vårt tema var INGENTING, detta läsår börjar ju verkligen lysande!





jiha! Puss / E

To be or not to be...

Vilken unik rubrik jag kom på va? ;D hehe. Men faktiskt så tycker jag att detta är ett väldigt intressant ämne. Och då pratar jag inte om Shakespeare, utan om hur man ska vara.  Det är väldigt svårt, det här med olika personligheter. Jag vet att alla hela tiden säger att man ska vara sig själv, men tänk om man inte vet hur 'sig själv' är. Kanske tar det en hel livstid, eller i alla fall en del av hela livet, för att fundera ut hur man är. Kanske utvecklas man hela tiden, och upptäcker nya sidor hos sig själv. Egentligen finns det inga 'kanske' här, det är precis så det är. Lev livet och upptäck hemligheten hos er själva. Ni kommer garanterat att bli överraskade!

// S

Kom igen, var dig själv!

Ska snart sova, lovar..
Imon är det Hulesärk till 100% som gäller. En tävling med massa stationer där man tävlar klassvis. Varje klass har ett tema. Vårt tema är: Ingenting. Alla ska gå helt svartklädda med papptallrikar på ansiktet och bakhuvudet o en tofs på huvudet (om man har långt hår) så att man inte vet vad som är bak eller fram.. Fast man lär ju se det på andra sätt xD

Idag var en ganska bra dag, fastän den var lite seg. På den långa lunchrasten stack vi till kulturhuset o fick gratis kaffe av edits snälla mamma som jobbar där^^ Kaffe e gott. Nej, jag är inte beroende Sandra!
Lurade i Sandra att jag börjat röka.. Haha, hon såg lite orolig ut. Ofta jag skulle det.

Blev en lite promenad me erika innan jobbet oxå. :) Den flickan har ju fortfarande sommarlov.. hum..

Gonatt! Puss/N
PS. Imon gäller det!! Dansen drar igång :D:S

Skulle jag till skolan idag? Ojdå..

Första dagen i skolan efter lovet. Allt gick bra i början. Tog bussen kl 12 in till stan för o sedan ta Grön express. Fast problemet var att det skulle ju alla andra ungdomar med! Så när bussen kom, var den redan fullsmockad. Den körde bara förbi oss! Så där stod en massa vilsna o förvirrade 2:or o 3:or.. Då tog jag bussen till Delsjön, men det var ju inte så smart eftersom den kommer dit sist typ.. Träffade som tur var Isabella. Hon föreslog att vi skulle ta bussen till landvetter o sen till Mölnlycke därifrån. Den "brukar" ju gå därifrån. Men OJDÅ. Inte just då såklart.. Klockan var då 13.00. Vet ni när vi började? 13.00!
Då tog vi bussen in till delsjön igen. Sprang till andra sidan o DÅ kom en extra buss. Tjenare...
Jag var i skolan en halvtimme idag xD Slutade ju 14.25. Lyckad första dag Nathalie. (Y)

Resten av veckan ska vi tydligen ha Hulesärk, leka guide för 1:orna o få nån inlämningsuppgift. Lite soft :)
Var dock inte så kul o komma tillbaks till klassen. Den är så tråkig och död! Hoppas verkligen att vi bryter isen i år mellan alla uppdelade smågrupper. Varför hamnar jag jämt i sånna här klasser?
Tack o lov för er tjejor<3

Puss/N


så jävla trött..

På hösten. O den har inte ens börjat! 
Får se hur det blir.. För mycket just nu. För lite tid. Snurrigt i skallen. Besviken. Kanske inte blir nån dans nu ändå. OFTA segling kommer före dansen?
Kände mig lite ensam när ett träd fick bli min tröst.. Hade velat gå till Erika <3 Men ja hade ba klagat o vart dödstrött x( Får bli en annan dag snart!

Imon börjar skooolan!! Jeey vad jag ser fram emot det :D (NOT)

Puss/N


Nya skolåret

Tjohoo! ;)

Vet ni vad?! Min solbränna har inte försvunnit än! Hihi. ;P Och imorgon börjar skolan igen, får se vad man tycker om det nya skolåret. Kanske slår det förra året med tjejerna. Natta o Edit, ni gjorde ettan till en klackspark! ;) Eller ja, nästan i alla fall. Ibland var det hårda tider.

Idag ska jag in till stan och shoppa. Behöver lite nytt stuff inför skolan. ;P

Ha det bäst! ;) Puss/ S

Hemmaspa

Heldag ute i förorten idag ;D
Spa-dag me Jennie. Rosa ansiktsmask, hemmagjord hårinpackning, ångbad för ansikte o nagelfix. Mysigt o kul :)
Fick dock kväljningar när jag luktade på Jennies fina hår innan det tvättades.. Sur gammal youghurt typ :S
Men gosh så snygga vi blev ;P

Modigt Nathalie. Ringde Cecilia Lazar idag. Börjar redan på onsdag! Två ggr i veckan.. Hårdträning lär de bli Minst sagt!
Nya regler tydligen i tävlingsvärlden.. : Nu får man som C-klassare dansa samma steg som B-klassarna. C har ju typ bara varit grundsteg innan xD Nu blir det miljarders ggr svårare. Oh my god. I need your help (A) Nervööööös. Nehdå!?

La problema: Onsdagar slutar vi 16.30 i skolan. Dansen börjar 17.45. Hur Fan Ska Jag Hinna Dit??? Kommer va dödstrött o hungrig ju.. Hoppas det är värt det! Jag älskar ju trots allt att dansa, gott folk.
 
/N

Rutiner...

Hej, ett tag sedan ja vet...
men Nathalie har verkligen varit toppen på att uppdatera bloggen.
Ja, skolan börjar snart igen... Behöver inte säga mycket mer.
Sommaren har i alla fall varit toppen! Fastän att jag har jobbat enormt mycket så har jag ändå hunnit med mycket,
och belöningen kommer ju nästa sommar, då det blir semester med tjejerna :)

Göteborgs kalaset (vill inte säga Kultur kalset för det beskriver verkligen inte oss Göteborgare!) är i full gång och
jag har varit inne och lyssnat på money Brother, kan se dem hur många gånger som helst tröttnar aldrig, och igår var jag inne och kollade på Takida tillsammans med Nathalie, otroligt bra och roligt båda gångerna.

jao och idag har jag jobbat hela dagen... Nu är jag hemma och behöver mat i magen!
Alla på gatan sitter ute och har kräftskiva och jag kan inte motstå att sätta mig ner bland alla pensionärer
och äta lite kräftor... Så om jag ska få något i mig är det nog bäst att jag roffar åt mig lite nu för annars kan det vara försent... Not Good..
Vid nio tiden ska jag träffa lite tjejkompisar. fun fun!

Hungrig! Puss / Edit
 
(bilder från konserten kommer senare )

"Det är bra att motionera, farligt o dricka tjejer!"

Nattamacka. haha, roligt va? Inte? :O
förlåt, jag har torr humor just nu. Är kanske lite trött.. Och hungrig!
 Men ojoj vilken dag. Att gå från gårdagen (vilken iof var den tråkigaste dagen detta sommarlov, utan händelser) till idag var stor skillnad.
Fick springa ut me kasper, för o sen springa in o koka ihop nån konstig mat, som jag sen slängde i mig. Vet inte ens om det var gott.. Sprang till bussen + trampa snett och fick ont i foten. AO.
Kom iaf in till stan tillslut. Fju. Träffade Zebbe o gick o fika. Lustigt egentligen hur lätt det gick.. Typ :Hej! Det var tre år sen, men vafan vi går o fikar o snackar som om inget hänt.. Jaja, det var väl trevligt:)
Så ringde Edit som vi mötte vid indianerna. Visste inte att hon var ett stort fan till dom ;P Ni vet, dom som jämt står vid fontänen o spelar o säljer sina skivor?
 Lite senare tog vi bussen hem till mig igen o fick en ny kompis: Peter :D Han e mongolid. Hehe.. Pratade så glatt med oss hela vägen. Jag mest nickade glatt och edit fick stå lite mer för snacket. Kommer aldrig glömma det mötet och det han sa xD Såå klockrent. Fy va jag skämdes då jag inte kunde hålla tillbaka skrattet.. För visst blir det väl så ibland? Man känner skrattet bubbla upp i magen och kan verkligen inte låta bli. Eller hur? Sommarens höjdpunkt typ, eller va säger du tjejen? ;)

Osså har vi ju kollat på TAKIDA! Götaplatsen höll dom till på och det var inte lite folk kan jag lova. Riktigt bra band. Riktigt bra sångare! Förstår inte hur han kan sjunga så bra live. Grymt!
    
Ursäkta bildkvalitén , men dom är tagna med mobilen.

Stack till Operan typ (vet inte vad stället heter :S) o hälsade på Belinda som stod o sålde godis i kylan.
Såg ett stort tält där intill och satte oss därinne för att det tydligen skulle komma ett "hiphop band" klockan 21.00
Vi var nästan ensamma = Pinsamt. Förstod sen att det började 21.30, då folk börjat komma. Där satt vi sen när gubbar 70+ kom in på scenen. Hahaha va kul. Funk skulle vi nog hellre kalla det. Efter att de sjungit 40 YEARS i tio minuter, smög vi ut bakvägen.. Sjöng vackert 40 YEARS och 17 YEARS i stan sen. Eh aa..
Tack för en go dag o tack för hjälpen vännen! Hade Inte klarat mig annars o de tror ja du oxå vet! <3 haha.

Gonatt o sov sött mina vänner! /N

Nu vet jag!

Glädjeskutt! Helt ärligt ja. Så glad blev jag :D
Ringde nyss lazar (dansskolan) o pratade me Pär. Han visste direkt vem jag var. Det tycker jag e lite konstigt eftersom det går flera hundra (kanske tusen) elever på skolan och jag har väl inte vart nån speciell där eller? Har bara dansat där i massa olika grupper i flera år iof.. Mamma dansar ju oxå där.. O jag glömmer ofta nåt, typ tröja eller skorna, så jag får ringa o be honom lägga undan det.. Okej, kanske inte e så konstigt trots allt.
HUR SOM HELST! Jag o Simon får jättegärna börja i deras tävlingsgrupp! :D Skulle ringa Cecilia Lazar imon. Det är jag iof grymt skraj inför.. Jag har telefon-skräck gott folk. Dessutom e hon lite läskig. (hoppas inte hon läser min blogg). Famförallt så har hon Makt i dansvärlden.
Jag är så glad, fastän jag behöver dansa med en idiotisk tönt som jag inte kan snacka med.
Varför är jag det? Svar: För att jag har drömt om att gå i den gruppen i typ 6-7 år nu!!! Därför mina vänner.
Och så kanske jag får träffa jennie varje vecka då oxå, om hon e i gruppen efter mig :D<3 kram på de.

Puss/N

Bacillmonstret i stan :O

Hej! ;P

Nu har jag kollat vårt schema inför det nya läsåret. Nathalie hade rätt, det suger verkligen. Måste vi ha såå många håltimmar och låååånga lektioner! Ahhh! En positiv sak är dock att jag såg att tjänsten som lärare i Webbdesign, grafisk och bild är ute. Vet ni vad det betyder, tjejer?! Precis!! Vi slipper Annika!! ;) Yees! ;P

Och igår träffade jag Annisen igen, ;) Hade verkligen saknat henne! ;P Idag ska jag nog bara ta det lugnt, är fortfarande förkyld! :( Usch, måste bli frisk innan skolan börjar igen!

Puss på er (Fast akta er för mina baciller) / S

"Jag kommer lite sent.."

Simple plan på hög ljudnivå. Ensam hemma. Frustrerad. Arg som in i h*vete.
Vad gör man? Ta kontroll över känslorna.. Vill inte. Vill vara arg. Vill skrika vilken idiotisk, irriterande tönt han är!
13 Augusti idag. Redan för sent.. Vet du hur frustrerande det är att ha en annan människa som bestämmer hur ens liv ska se ut den närmaste framtiden? En omogen liten skit sådan. När man samtidigt inte ens själv vet vad man vill..
Det enda jag begärde var ett svar! Hur svårt kan det vara? Vill du kämpa tsm med mig eller ge upp? Svar: Okej...
Vill inte lägga mer tid på honom. Hatar honom. "/
/N

I'm going nyttig

Vet ni vad jag har gjort idag?
Bakat bröd! Himmel o pannkaka.. Väldigt ovanligt ska ni veta. Men det var faktiskt roligt och gott blev det oxå!
Nyttigt dinkelbröd.

Sen har jag varit o kollat Stefan Andersson på Göteborgs kulturkalas tsm me Fille. Han var bättre än mina förväntningar. Han var till och med riktigt bra :) Hans texter om fångarna på Marstrand får en verkligen att tänka. Det är hemskt, tragiskt och sorgligt. Men ändå blir det så bra. Gillar hans röst också.
Synd bara att det skulle regna så..
Har jag föressten nämnt att jag har världens finaste pojkvän? Inte? Isf: Det har jag<3 O han e min ;)

Puss/N

Twilight ^^

Tjoosan ;D

Idag regnar det ute! ;S Bläee, typiskt svenskt väder. Längtar tillbaka till Mallorca!!
Men jag har hittat på andra roliga saker att göra, även om jag är jätteförkyld!! Usch!
Jag och Malin har roat oss med att titta på trailers på youtube, bland annat blev vi alldeles till oss över Twilight. Denna underbara amerikanska bok ska nu till vintern upp på bioduken. Vi lääängtar!! ;)

Snart ska vi se Step Up, som jag inte har sett innan. Hoppas den är bra! ;P

Måste bara säga att Jill Johnson verkligen ägde i söndags!!! :D Jag fick ta kort med henne, blev jätteglad! ;-)

Hörs snart igen. Pusspuss / S


Fritid? Va e de?



Hittade den här fina bilden vi tog i skolan nån gång i slutet av 1an.
Tänk att det kan finnas så underbara vänner <3 Bara TVÅ år till tjejer! Det fixar vi, ok?

Men vårat schema e ju helt j*vla stört!! Vi kommer inte ha något liv i ett år framöver. Bara så ni vet det gott folk.
Från kl 8.00 till 16.30 e väl för fan o ta i!!!!!!!!!!!! Så kommer man hem vid halv 6 (om man inte missat sista bussen så att säga...) Då får man väl plugga till 5 prov varje kväll oxå. Dessutom har vi de sämsta lärarna.. Börjar allvarligt talat undra om jag kommer klara 2an? Jag som tyckte 1an var jobbig.. Fritid? Va e de?

/Natta

gårdagens shopping

Min och Edits stora shoppingrunda igår resulterade i t.ex. dessa plagg:

 Tröja - H&M , Jeans - JC, Vit t-shirt - Gina tricot

  Rutig sjal - Bik Bok

Ibland går det! /Nathalie

vilken mysig utflykt till kungsbacka x)

Hej alla glada och ledsna. Vem du än är och vad du än känner, så är jag glad att du hälsade på :)

Idag ville jag och Edit göra något speciellt. Tänkte tågluffa till något fint och mysigt ställe för o "kika o fika". Utnyttja att vi har fritidskort liksom. Med några förslag möttes vi i stan halv 12, för att komma överäns om vart vi skulle ta vägen. Vilket äventyr skulle vi välja?: Lysekil? Köpenhamn? Smögen? NEJ: Kungsmässan :D
Det var för kasst väder för att det skulle vara mysigt att dra runt i t.ex. Lysekil. Tyvärr. Så vi bestämde oss för att göra en shoppingrunda på ett annat ställe än Nordstan:P Bara en halvtimme med tåg och vi var framme. Perfekt ju!
Vi fick lite ombytta roller idag, då jag shoppade mer än någonsin (nästan) och Edit väldigt lite i jämförelse.
Det var kul iaf och något annorlunda. Köpenhamn nästa!
Kanske lägger in lite bilder imon på inköpen. Riktigt nöjd :D

Dagens kap: Jeans för 99 kr.
Dagens miss: Sprang på pappas ex + en ros bröts..

Gonatt gullungar /N

Som en ros bryts

Ena dagen så vacker och levande. Nästa helt förstörd. Som en ros, som bryts och trampas ner.
Varje dag förstörs en människas liv. Mardrömmen blir verklighet. Vi som inte är drabbade kan inte ens tänka oss in i dessa mäniskors situation. För det är så svårt. Inte svårt, utan obegripligt och orättvist. Det är bara att stötta. Be. Hoppas att livet kan gå vidare förr eller senare. Det hemska är att mardrömmen tillslut kommer drabba oss alla.
/N

Viva Sunrise - Stället där ALLT kan hända!

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka igen i regniga Sverige. Blää!! Men guud vilken härlig semester jag har haft i Alcudia på Mallorca!! ;) Jag kom hem i fredags på eftermiddagen, efter en hel lång och underbar vecka i soliga Spanien. :D Här kommer min långa, och förhoppningsvis roliga, berättelse från Mallis;

Vårt hotell hette Viva Sunrise, och låg som sagt i Alcudia på Mallorca. Det var ett ganska pampigt hotell, 4 -stjärnigt, men jag skulle helst vilja dra upp betyget till den högsta graden, för det hade allt. Och då menar jag verkligen ALLLT!!! ;) Maten var jättegod, och väldigt internationell med rätter från flera olika länder på varje dags buffé. Vi fick både frukost och middag varje dag, och alltid var det lika gott! Hotellet hade två stora pooler, samt två mindre. Runt om dessa fanns det massor av solstolar, där jag och hela min familj låg och stekte oss dag ut och dag in! ;P Underbart!! ;) Nära poolerna fanns även en ganska stor scen, där det förekom underhållning varje kväll. Oftast var det från olika musikaler, och vi fick bland annat se; Saturday Night Fever, Moulin Rouge och Chicago, samt en Magic Show (trolleri) som var helt obeskrivlig. Har aldrig sett något liknande förut, fattar verkligen inte hur de lyckades trolla bort saker så där!! På scenen var det även aktiviteter på dagen, och det var de sju underhållarna som höll i dem. Jaa, de sju underhållarna, ja. Utan dem skulle Viva Sunrise inte vara någonting, eller ja, i alla fall inte lika bra. ;P Vissa av dessa var från Sverige, och andra från Holland, och då var man ju tvungen att prata engelska med dem så det var skoj! ;) Här är namnen på dem (hoppas att jag stavar rätt ;p) : Steffe, Klas, Rihanne, Ulrika, Iris, Christoffer och Tommy! Med dem runt omkring kunde allt hända. Man kunde få en vattenballong i huvudet, en puss, eller helt plötsligt vara ingripen i en konversation om hurvida ens bok var bra eller inte! ;) De var helt enkelt underbara, dessa människor! ;D Och då kan jag passa på att skriva ner min inövade replik; Jag kom till Mallorca för att leta efter en spanjor, men fann istället en svensk! Jepp, en av underhållarna faktiskt; Klas! Han var såå yummie, ;D Han var faktiskt anledningen till varför jag var med på vattenaerobicsen, så det så! hehe. :) 

Vädret på Mallorca var fantastiskt, såklart! ;) Mellan 30 och 43 grader, till och med i skuggan (!) I havet var det nästan 30 grader också! Wonderful! ;) Då kan ni ju förstå vilken omställning det var att komma hem igen till Sveriges 18, hmm, grader.


I övrigt har jag också shoppat en del, såklart! Har bland annat köpt smink, parfym, smycken och nya flip -flops. ;) Jag har också träffat en ny kompis, Angelica, som jag nu förhoppningsvis kommer att hålla kontakten med. Hon är också svensk, by the way. ;P Jag har också faktiskt varit uppe på hotellets scen, som jag berättade om förut. Klas, hihi ;), ordnade en sångtävling som jag var med i med sex andra från olika länder. Det var verkligen roligt!! ;D Det var pappa som ropade ut att han skulle ta upp mig på scenen, och det var faktiskt inte så pinsamt. ;D


Jaa, jag antar att ni efter detta inlägg har förstått hur mycket jag älskar Mallorca, och hotellet Viva Sunrise!! <3 Jag längtar verkligen tillbaka dit! Och det är inte bara jag som gör det, utan alla i min familj. Direkt när vi kom ut från flygplatsen här hemma så sa vi allihopa; Näe, ska vi åka tillbaka eller?
 Om det nu skulle vara så att vi åker dit nästa år igen, så har jag ju ändå ett helt år kvar att vänta! :( Men tills dess får jag njuta av min solbränna (och hoppas att den håller tills skolan börjar igen, vilket bara typ är om en vecka, puuh...), korten från resan (som jag tyvärr inte kunnat lägga upp här, men ni får ju förhoppningsvis ut mycket av min berättelse ändå. ;p) och alla barnlåtar jag har i huvudet! hehe (Aktiviteterna på hotellet var nämligen för alla åldrar; Barn, tonåringar och vuxna. För barnen var det en massa roliga låtar som de sjöng och dansade till, och alla fick vara med! ;) Jag, Jessica och Angelica hade jättekul när vi dansade Chicken -dance ;D hehe) Här är en del av texten till Viva -låten, som vi fick höra typ tio gånger per dag ;P;


Viva - Celebrate your holidays

Viva - From so many different ways

Viva - Just enjoy your life and say; Viva!

Exactly! ;D Nu ska jag bara ta det lugnt resten av helgen, och ta igen alla missade sovtimmar efter resan. Men först ska jag till Liseberg och se Jill Johnson i regnet. Det får jag ju bara inte missa! ;)

Ha det bäst, så ses vi när skolan börjar igen. Och om det skulle vara så att brännan redan försvunnit då, så visar jag er på kort. ;P 

Pusspuss på er / Klas´ Sandra ;D hehe


Sorgligt men sant

Hej alla trogna läsare!
Har inte bloggat på ett tag och vet faktiskt inte riktigt varför.. Kanske inte haft tid.

Igår var iaf en riktigt bra dag, för det mesta. Jag o Erika bestämde oss för att göra något annorlunda och speciellt, eftersom det var sista dagen vi kunde ses detta sommarlovet. Vi stack därför in till stan när klockan bara var halv 9 på morgonen. Hade bestämt oss för att testa att äta frukost på ett mysigt ställe. Det blev riktigt lyckat :) God/nyttig frukost, mysigt ställe och underbart sällskap ^^ Satt väl där ett bra tag o pratade om allt mellan himmel o jord.
Drog hem efter en runda på stan, för att sitta halvt avslagna i hennes soffa. Den stora frågan: Sätta på en film och därmed göra oss ännu mer sega? Eller röra på oss för o bli piggare? = Satte på Mamma Mia skivan och flummade lite. Det är lite sorgligt och tråkigt att det var sista dagen detta lovet ..

Sen på kvällen drog jag o fille hem till alex, där även malin var :) Göra tacos är både kul och enkelt och blir gott! Funkar även för vegetarianer som vissa e.. ;P Kollade sen på en helbra film, om jag får säga de själv. Trevlig kväll, absolut :)

Nu ska jag dra ut me älskling<3
Puss o hej salladsbuffé /N

Blondare

Jag är blond. Nu vet ni det!
Klippt mig och gjort slingor idag. Ingen större förändring, bara lite förbättring.
Det var lite lustigt att honey klippte sig just idag oxå.. hum :P

De senaste kvällarna har jag varit smått besatt av Sex and the city. Efter att ha sett filmen på bio, har jag börjat tycka om serien mkt mer. Fastän den e lite ytlig o så. Men man kan ju inte tänka på djupa saker som växthuseffekten hela dagarna.

Puss/N


Lystring kräftor!

Det är äckligt varmt ute idag. Kanske e det åska påväg?
Har varit ute o traskat me min kompis Malin. Verkar som vi vill slå rekord hela tiden, eller va säger du? ;P Förra gången gick vi som sagt till Triumf glass. Det var låångt och smärtsamt. (För mina armbågar iaf). Idag blev det en skogspromenad. Tänkte gå runt sjön (herregud fick black out, stavas sjön så?:S). Men i rädsla för det ena och det andra vi kunde tänkas möta på vägen och det faktum att vi glömt överfallsalarmet hemma, blev det inte riktigt så. En långpromenad utan smärta iaf :)

Fick planerat lite grann iaf. Både inför fredagen då pojkarna får joina oss:) och min fina grillkväll. Lystring ni som vet om den: 22:e eller 23:e kör vi på istället, pga att folk inte kunde nästa helg. Protestera om de e nåt! T.ex. Jennie, skulle kanske ha nåt för din födelsedag då?..
Ett annat förslag e nu oxå kräftskiva.

Puss/N

Stockholm vs Partille

God morgon, God morgon!
Sovit gott? Det har jag ^^

Gårdagen me Jacob blev inte ett litet fik som jag trott. Det blev en heldag, vilket inte var dumt alls :D Han är verkligen jättetrevlig o rolig. Nu fick jag väl visa lite mer av mitt "riktiga jag", om de nu e bättre x)
Efter varsin latte i stan och lite babbel, fanns det inte så mky o göra i ett regnigt Göteborg fullt med trängande människor. Därför drog vi till Partille för o checka in det. Visst kan man väl inte varit på Gbg-trip utan att visita Partille? x) Jacob det smartot hade glömt tröja och paraply.. Himla smart. Var dyngsur efter regnet, så vi fick leta efter en tröja på Allum. HM is the shiet.
Ett kärt besök på paprika (utan paprika) blev det oxå. För den kedjan finns ju inte i Stockholm så. Efter det åkte vi hem till mig o var allmänt flummiga. Inte skrattat så mkt på ett bra tag :P
Avslutade dagen me o kolla på skräckis: Red Dragon. Nån som sett den? Var lite läskig och framförallt äcklig ibland. Jobbigt o gå hem själv från bussen i mörkret sen..

Nu ska jag vara duktig. Fyfyfy mig! Har inte joggat på ca. TRE veckor nu. Jag som hade kommit i form (typ) :( Börja från början igen.. Åh gah bla på mig!

Puss/N

låt bli min fot va!

Det är miljontals getingar ute just nu känns de som. Då blir man minsann inte stucken, men när man står inomhus på Filles matta så sticker dom! Aj som in i ******** Gör det så här ont för alla?..  
Ibland undrar jag vad jag har gjort för att förtjäna en pojkvän som han.. Herrejösses va han ställer upp. Tack Underbaraste<3

Imon ska man träffa Jacob då ja.. Vill ju bevisa att ja kan va normal oxå (A) Dessutom va han trevlig :)
Finns tydligen fler man måste bevisa att man kan va normal för :S Varför e ja så konstig ibland? Syftar på stumhet. Så det blir två *visa-att-ja-e-en-rätt-så-sjysst-och-normal-tjej-egentligen-och-förlåt* fikor kommande vecka.
Gonatt
Puss/N


en fråga om kön...

Nu har (äntligen) gästerna gått. Haft kalas för syrran, men dom va ju här så himla länge o jag e sjukt trött!

Asså jag har en fråga till alla tjejer som läser denna blogg,om ni nu vill va snälla o svara (A) : Går det att ha killkompisar? Helt seriösa sådana alltså. Såna som bara ser dig som en god vän och inte som en tjej, om ni förstår va ja menar. För mig verkar det gå åt skogen varje gång iaf. Så trött på det. Gillar verkligen att umgås me killar, för att ärligt talat så e dom ju inte riktigt som tjejer. Men kanske sänder jag ut några omedvetna vibbar som får alla att misstolka? Varför säger killar, när man frågar om de vill ses : Men du har väl kille? Eh och? Kan man inte ha killkompisar ba för det eller tror/vill dom att de ska hända nåt annat? Blev så besviken idag när just de här hände. Hallå, det är frustrerande! Som om vänskap kan kvitta. Nån som känner igen sig?

Kram/N


Grattis lillsis

GRATTIS BELLA !! 13 år idag syrran :) Väckte henne med vacker sång o paket o allt.

Får man uttrycka läget idag?: Ajj.... Min mage..Trött.. Men de går väl över. Kunde verkligen inte sova inatt. Klockan halv 5 vaknade jag o sen låg ja o räknade till 300 för o sen inte orka mer.. Klockan 7 va man fortfarande vaken minsann! Suck*

Gårdagen haha.. Grilla me kompisar, fast blev ingen grillning för min del. Var nog två eller nåt som gjorde det:P
Trevligt o träffa massa nytt folk, fast ja e väl inte den oblyga typen kanske. hum, får jobba på det.
Men usch va pinsamt! Stackars Jacob!! Måste ju trott att ja va helt väck.. Minns att ja gick runt halva kvällen o "hängde" på honom o sa att han var snäll. Att ja gillade Stockholmare o skrattade åt att hans mormor bodde i en kyrka. (antar att hon inte gjorde det). Sa till folk oxå: det här e Jacob, han e min kompis :D Herregud..
Blev lite ledsen eftersom ja träffade en trevlig tjej som hette Emma, som inte heller kände så många, osså försvann hon. hum.. Frågade Jennie flera ggr: Vart e Emma? Hon va snäll. Jennie: Din kisskompis? Ursäkta, men vi har konstiga smeknamn på folk..
Jag, Jennie, Emma o Carro gick för o möta Filip. Nån på deras skola tydligen.. Då började väl jag: Min pojkvän heter Filip. Kan vi inte möta honom istället? x)
Tack iaf Jennie för en lyckad kväll<3 Och tack Ida som hjälpte mig o hitta till rätt spårvagn o så :) E dålig på spårvagnar..
Puss/N

Grattis imon

Vad ska jag köpa till min lillasyster som fyller år IMON? Hon blir ju tonåring.. Vad gillar såna? Okej, jag är en själv men whatever. Det är svårt.

Puss/N


Gaaaaaaaah , hjälp :S

Ahhhhhhhhh ja döööör. (uttryck snott från Lottie)
Men seriöst ja e helt uppspelt....!!! gaah. Måste ba få skriva av mig lite. whaa.
Shiet va har ja gjort !? XD Asså egentligen e de dumt att ja skriver det här Här, eftersom ni får inget veta! Men jag känner att jag måste. Glädje, rädsla, lättnad, förskräckt, minnen. Hoppas nån go vän ställer upp, de här.. Ja ÄGER:D
Okej överdrivet. Va tusan snackar ja om? Förlåt att jag tog lite av din dyrbara tid med mitt babbel! Du behövde faktiskt inte läsa just det här inlägget ;)
AAAAAAH.
/Natta. MAha

RSS 2.0