I'm very lalala

What a happy day lalala.
Sitter här med en halv flaska gele och spray i håret. Du kanske undrar varför jag är så dum? (det låter ju inte såå snyggt) Då kan jag berätta att så måste man se ut om man ska räknas som fin i dansvärlden. Japp, tävling i Göteborg idag. Hur det gick? Ganska bra faktiskt! Kom 3a och fick därför ett poäng till och en fin pokal. Hade velat komma bättre men motståndet är tufft!

Hade typ halva släkten där som hejade.. Trevligt, men lite nervöst. Och så var Jennie mitt kära ex med mig. Okej, ex-danspartner. :D Det var nice!


Puss/N


Beslutsångest!

Hallå alla goa!
Skön kväll, sitter här med en marabou/mintchoklad och har beslutsångest!
Belinda tipsade om att dom har studentrabatt på SATS nu och då ingår gym, yoga, spinning, ah you name it...
Men det kostar endå 295 kr i månaden och, ja det hade väl inte varit några pengar om jag inte skulle resa fem gånger detta året och att jag bara hinner jobba någon vecka i sommar... (= noll i inkomst under sommaren! )
Men fatta vad skönt att bara kunna gå och gymma efter skolan eller ännu bättre, gå på yoga... Åhhh jag kan inte bestämma mig!!
Näh får ta och sova på saken, imon blir det ingen sovmorgon för mig inte, ne jag ska åka till Kungälv och möta dom vi ska åka skidor med i Hemsedal om två veckor, skiiitkul ska det bli!


Sov så gott alla söta!
// E


Uppdaterad

Salut tout le monde! :)

Vilket härligt väder vi har....äntligen! Och en bra sak till; Det är ju helg nu, och vi har inga läxor (förutom i franska, men det är inte så mycket). Därför kan man då ägna helgen åt lite roliga grejer, istället för att sitta framför läxböckerna hela dagarna. Imorgon ska jag till stan med Amina. Ska bli mycket trevligt. :) Det går värsta bra att prata med henne på franska nu.
Och idag blir det passning av lillsyrran. Tänkte sätta henne framför någon tecknad film, så kan jag å Jess också vila oss lite framför tv:n. Ska strax iväg och hämta henne nu. Härligt att komma ut lite i solskenet också. :)

Annars har det väl inte hänt något speciellt idag. Hade en mycket intressant lektion i samhällskunskap. Den nya läraren är verkligen jättebra. På bara två lektioner tror jag att vi har lärt oss mer än vad vi har gjort i samhäll under två år. Dessutom känner jag mig väldigt uppdaterad nuförtiden, och inte bara när det gäller kändisar. Jag kollar på nyheterna och läser GP. I'm becoming a grown-up...and a journalist. :)

Nu ska jag susa iväg strax!

Kisses to you guys. Enjoy your weekend! (och för er som inte har slutat skolan än...relax, snart är det helg även för er!)

// S

Bröllop 2010

Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har förlovat sig!
Var det väntat eller var det väntat?
Grattis till dem i alla fall, och stort lycka till!
De gifter sig viserligen inte förrän om ett och ett halvt år.

Bild från svenskadamtidning.se

(En liten fråga bara... Vem betalar bröllopet? )

Grattis från oss tre!

Studiedag!

Hej!

Allt bra?
Jag är utvilad, nytränad och nyduschad! Härligt!
Har ledigt ifrån skolan idag, blir ju inte mindre plugg för det, men det borde vara så att man hade en dag ledig i veckan som man pluggar hemma på och tar igen saker som man missat. Eller vad säger ni?
Sitter och kollar på Hemsedals hemsida och vädret ser bra ut, vi åker om 15 dagar! Kul det kommer att bli, massa killar man inte känner :S Men det går nog bra :D
Jag har köpt nytt skidställ! Eller a pappa tyckte att det var dags att byta ut mitt gamla, och om han tycker det ja, då är det nog bäst att köpa nytt... Belinda hjälpte mig att hitta ett snyggt (skidmode experten herself).


Lyssnar på Beyoncés senaste skiva I am sasha fierce nu och får massa minnen av när jag och Josefine, vi va la 10 år, står i hennes vardagsrum iklädda klackskor och kortakjolar och dansar till alla Destiny Child's låtar, haha jävlar va det måste sett roligt ut.
Den här låten är väldigt vacker, hon gråter varje gång hon sjunger den.. Lyssna på Den
Eller denna gillar videon!Diva

Nähä nu ska jag skicka iväg lillsis till träningen sen ska jag ställa mig och laga mat till henne och mig.
Jag är visst hennes morsa idag... Men det är jag gärna;)

Pussar / E

Jen på efterfesten

Hej! Här sitter jag..eller egentligen sitter jag faktiskt framför tv:n, men jag masade mig bort därifrån en stund för att blogga lite. Kollar egentligen inte på något viktigt, Ellen DeGeneres Show. Hon är faktiskt väldigt rolig, fast idag var det ingen speciell kändis med.
Men jag var ju bara tvungen att blogga lite nu, hittade nämligen bilder på min stora idol från Oscarsgalan. Here you go! :)

Jen på efterfesten








Jen med sin pojkvän John Mayer...såå söta! :)

Bilder tagna från:

http://www.posh24.se/madonna/kandistatt_pa_vanity_fairs_efterfest_for_oscarsgalan

Puss på er! - Och om ni har studiedag som vi har så...ha det bra! Ni andra också för den delen! :)

// S

Vilka puckon/goingar sitter här egentligen?

Jag tänkte att jag kunde berätta lite mer om oss tre flickor som bloggar här dagligen. För att många av er känner bara en av oss, eller kanske till och med ingen. Varesig du är en nybliven läsare eller en gammal going så kanske du vill veta lite extra! Tänk på att det är jag (Nathalie) som skriver detta. Hoppas det är lugnt för er tjejor :)

Sandra, den yngsta 91an av oss, skulle jag beskriva som den spralliga, pratglada optimisten. Hon hänger med i kändisvärlden som om hon själv levde i den och drömmer (bokstavligt talat) om att flytta till dem i USA. Spelar gitarr och sjunger gärna inför folk och skriver även egna låtar. På franska ibland!! Hurtigbulle som bryr sig mycket om sina vänner.

Edit, mellantösan av oss. Kanske den mest mogna? Den som tar ner en på jorden och ser verkligheten som den är. Sprider glädje och lycka där hon går. Ett leende och skratt som smittar av sig helt klart! Barnkär, leder två grupper i gymnastik. Intresserad av mode och kollar på ytliga program som Sex and the city och Gossip girls. Men samtidigt inte ytlig som person, utan diskuterar gärna djupare ämnen. ;)

Nathalie (jag), äldsta 91an. Växlar mellan att vara extremt flummig och seriös och styrande. En riktig skämtare med bra humor (oma jag får säga det själv;P). Eller okej, det räcker med att säga: Motsatsen till Sandra! Pesimist, oallmänbildad, sjunger absolut Inte inför folk! Men bryr mig också om vännerna<3 och är hurtig. Älskar att dansa och fotografera. Måste ha människor runt omkring mig. Är kär i kärleken.

 Sandra.                     
 Edit.                           
 Nathalie.

Uppdatering av Oscarsgalan

Bästa kvinnliga huvudroll: Kate Winslet

Bästa manliga huvudroll: Sean Penn

Bästa kvinnliga biroll: Penélope Cruz

Bästa manliga biroll: Heath Ledger

Dessa fick varsin Oscar år 2009 - Det måste ni i alla fall komma ihåg!
Dessutom är det viktigt att minnas att det var Hugh Jackman som höll i galan i år, och att filmen Slumdog Millionaire vann 7, 8 Oscars. Och sist men inte minst så är det värt att komma ihåg att Oscarsgalan 2009 hölls i Kodak Theatre i Hollywood, Los Angeles, Kalifornien.

Det var allt för Nöjespressen idag! Nu ska Nöjespressen , bestående av Sandra, iväg och dansa.

Ha det bäst!

Puss / S

Oscarsgalan

Har någon svimmit här uppe förut, för jag tror att jag kan vara den första som kommer att göra det.

- Det sa Penélope Cruz igår när hon vann sitt pris. Jag pratar förstås om Oscarsgalan. Var det någon som var uppe och såg hela den? Näe, tänkte väl inte det. Då skulle ni inte vara vakna nu, eftersom den slutade vid 6-tiden på morgonen. Eller förresten så är ni kanske vakna, ni kanske inte har lagt er än. ;P
I alla fall så spelade jag in större delen av galan...ville ju inte missa alla kändisar med sina vackra kläder på sig.
Jag tittar faktiskt lite på den nu. På röda mattan såg man bland andra: Sarah Jessica Parker, Miley Cyrus, Zac Efron och Vanessa Hudgens, Beyoncé, Brad Pitt och Angelina Jolie och Kate Winslet.

Och gissa vem som hoppade högt i soffan och skrattade hyseriskt glatt när det visade sig att Jennifer Aniston var en av dem som presenterade de nominerade i två olika grupper: Bästa animerade film och Bästa animerade kortfilm. Hon var jätteduktig och såg så lugn ut, det skulle jag aldrig klara av. Dessutom hade hon en väldigt vacker klänning på sig. Tyvärr finns det inga bilder på den som jag kan visa än.

Jag blev också väldigt förvånad när jag såg Kate Winslet på röda mattan. Jag hade läst en hel del att hon har fobi för att gå på röda matten, men hon såg ju också fullkomligt lugn ut. Dessutom fick hon ju prata lite då också...helt lugn!

Edward - vampyren från Twilight var också med och presenterade. I have to become a vampire to find a woman in a red dress. - sa han, med (vad heter tjejen från Mamma Mia nu igen då?) jaa iaf hon, den yngre - inte Meryl Streep, bredvid sig i en röd vacker klänning.

Oojdå, hinner inte blogga mer om Oscarsgalan nu. Kolla på sammanfattningen på tv, så får ni själva uppleva denna magiska gala. Någon gång i framtiden ska jag banne mig bege mig till Hollywood och uppleva den live. Det lovar jag mig själv här och nu...någon som hänger på? :)

Pussar på er / S

P.S. Önska mig lycka till! - Jag ska ha min danslektion på idrotten idag.

 

Fotomässan

Idag blev det fotomässan med Cicci. En del riktigt fina utställningar, men framförallt så gillade jag seminariet vi gick på. En från Nikon gick igenom en del grejer för att kunna ta bättre bilder. Det mesta kände jag redan till, men förstod mer varför och hur. En del var helt nytt också, så det var lärorikt!

Jag har dessutom äntligen klippt och slingat mig! Var verkligen på tiden. Så nu e jag lycklig igen ^^

 Veckans köp. Latinskor 920 kr.

 Veckans sötaste hund.

Puss /N

Ibland går det som man vill

Gonatt folk. Eller Hej kanske man ska börja säga..
Det har varit en väldigt bra dag. Allt har gått bra för en gångs skull! Inte illa.
Stack till jobbet ganska tidigt. Insåg att alla bord var dammade de senaste två veckorna och det är totalt onödigt och trist att städa rena bord, eller hur? Som tur var så var min arbetskamrat Emmy där samtidigt (händer inte alltför ofta). Vi satte oss i ett hörn och såg upptagna ut med att städa, men satt där och snackade om allt möjligt i en evighet istället. Kul :) Hade ju inget att göra så!

Sen åkte jag direkt in till staden och träffade Christian. Gick på bio (jag vet, det blir rätt så ofta nu för tiden..). Såg Valkyria, vilken jag varmt kan rekomendera! Handlade om ett försök av tyskar att mörda Hitler. En sann historia, så man visste ju hur den skulle sluta.. Men riktigt bra! Sen satte vi oss på Fröken Olssons, ett av mina favoritcaféer. Mycket trevligt :)

Och nu var ju Melodifestivalen nyss igen. Den får man inte missa! Inte jag iaf. Även där gick allt bra. Mina favoriter till final ^^ Molly Sandén har en sjukt bra röst. Får nästan gåshud när hon öppnar munnen och tar i. Kanske inte funkar i längden, men hon var så värd det. Grattis till henne!

Nu får jag säga Gonatt. Puss /N

Vakna då! I am on top speed!

Hallå? Hallå? Vadå, har ni inte gått upp än? Vadå, har ni inte ens vaknat än? Upp med er slöfockar!!

Jag har i alla fall varit vaken i en evighet känns det som. Min irriterande klocka väckte mig kl. 07.50, drygt en timme senare var jag färdigklädd och ute i det kalla vädret. Jag tog nämligen min systers Aftonbladets -runda imorse. Jag behöver verkligen mer pengar nu...det är ju en massa som fyller år den kommande månaden, plus att jag vill gå på bio ett antal gånger också. Dessutom börjar ju bokrean på tisdag..och det kan ni ju lista ut själva varför jag vill gå på den.
I alla fall så har jag hunnit med en herrans massa grejer redan, så är det när man vaknar med tuppen (eller när brukar tuppen vakna...klockan 7?). Jag var klar med försäljningen vid halv 11 och då rusade jag ner och köpte en tidning (nya numret av 'hennes' om ni måste veta - ni förstår nog varför jag var i desperat behov av just den tidningen, kolla bara vem som är på framsidan...jag ger er en ledtråd - hon börjar på J) Efter att ha varit ute i två timmar (brrr...kallt) så frågade jag mig själv vad jag just nu saknade - en tidning var det ju inte...men däremot värmen, och därför ställde jag mig vid ugnen och bakade chokladmuffins!
Och nu sitter jag här och väntar på att rusa iväg och göra nästa grej. I am on top speed today my people! (Kan det ha att göra med att jag typ har sovit 11 timmar i natt tro? Mycket möjligt.)
Snart ska jag sätta mig och lyssna på min engelska ljudbok och kanske hinner jag läsa ett par sidor i min bok också...för om någon timme kommer Ollie, och innan dess ska jag ha även ha hunnit äta.
Desperate Housewives -dag idag!! :)

Masa er upp nu ur sängarna! Helgen har redan börjat! :)

Pussar till er älsklingar!

/ Sandra


Jag har väl stängt av mobilen? - 'Pling' - Du har en ny låt på gång!

När jag har en ny låt på gång så brinner det i knutarna. (Okey, det gör det INTE, tyckte bara att det uttrycket lät lite kul....men jag borde faktiskt använda mer sådana uttryck, eller vad säger ni?)
I alla fall, när jag har en ny låt på gång så sätter jag mig ned och tar fram gitarren. Med penna och papper framför mig så hörs det plötsligt 'pling' i mitt huvud. Det är som om en röst från en högtalare ropar ut högt och tydligt i mitt huvud: 'PLING' - Du har en ny låt på gång! (Okey, det där lät mer som en telefonsvarare -'pling' - du har tre nya meddelande, typ)
Jaa, men så är det. Och när jag väl har kommit igång med en ny låt så kan jag inte sluta...och då är det bara att sätta ackord till och 'bam' en ny låt à la Sandra är plötsligt gjord! (Ifall ni undrar vad det där 'bam' var för något så vet jag inte. Varför håller jag på med en massa ljudeffekter? Det är seriöst något fel på mig. Ena dagen så kan jag inte sluta tänka högt, och nästa dag ska jag inte bara tänka högt utan också dra till med lite klatchigare saker - ljudeffekter!)

Såg ni på Debatt igår nu då? Upptäckte just att jag såg väldigt arg ut i slutet av programmet...undrar varför. Kom inte riktigt ihåg vad jag tänkte då, men det jag däremot minns är vilken replik jag satt och malde om och om igen i början av programmet. Jag har väl stängt av mobilen? Jag har väl stängt av mobilen? Tänk om min mobil ringer mitt i sändningen? Jag har väl stängt av mobilen? Lyckligtvis hade jag stängt av mobilen.

Nu ska jag ta och läsa lite i min bok - Watermelon, skriven av Marian Keyes. (Obs! Glöm inte att bokrean börjar på tisdag!) Ni får ha en underbar helg så hörs vi snart igen!

Pussar/Kisses/ Bisous

// S

Debatt kl. 22.00 på SVT1 ikväll!!!

Spana in programmet Debatt ikväll kl.22.00 på SVT1....och ni kanske får se oss tre!! Vi ska nämligen sitta med i publiken! :) Hjäälp, vad ska man ha på sig? Tänkte först köra på något färgglatt, eftersom det gärna var välkommet...men efter närmare eftertanke så insåg jag att jag inte äger något färgglatt att ha på sig en vinterdag som denna. Det får gå bra ändå, jag tänker iaf inte ha en tröja med reklamtryck, det var ju strängt förbjudet.
Såg ni 183 dagar i måndags också? Den serien var vi ju statister i...och jag syntes tydligen lite snabbt på dansgolvet. Jag spelade in det, så jag måste se hur jag såg ut. Snälla, säg inte att jag gjorde en grimas eller liknande. xd
Iaf kanske jag seriöst måste fundera på en karriär inom tv-branschen....haha, men ännu är man inte en tv-star. ;P

Idag när jag satt på bussen hem, så satt busschaffören och pratade med en tant. De skojade med en liten flicka om att hon var så gullig o.s.v. Det fick mig verkligen att inse hur länge sedan det var man egentligen var riktigt liten. Ni vet så där liten så att man bara kan springa omkring och inte alls bry sig om morgondagen. Inga ansvarsproblem alls. Gud, ibland önskar man verkligen att man var liten. men att vara tonåring är inte heller så dumt. ;P

Näe, nu måste jag spela datorspel med min syster. Passar ju henne idag.

Men först en superfin bild från spa-kvällen med Annisen. :) <33



Pussar / S


Love is in the air..



Just det: KÄRLEK.
Det är tydligen det vårat tre veckors projekt ska handla om.. Känns lite mysigt, men väldigt onödigt. Vi ska läsa romantiska böcker: Det är det jag nästan alltid gjort. Se romantiska filmer: Det jag brukar se.. Lyssna på romantisk musik: Alla låtar nu för tiden handlar väl om kärlek? Läsa kärleksdikter: Vad handlar de annars om? Och vad vet inte jag, en snart 18 årig tjej om kärlek? Liten parantes bara.

Jag har fått tillbaks min dator :D:D:D Den var fullproppad (bokstavligen) av virus. Men nu är den frisk. Jippi!

Puss /N

Tänker högt

Nu orkar jag inte leta längre efter det förbannade inlägget...äsch, det kanske har försvunnit av sig själv....men whatever.
Hej förresten, här sitter jag och tänker högt för mig själv...vad själviskt av mig. Hur har ni det? Själv mår jag väl bra.
Men varför hittar jag inte låten heller? Har allt i mitt liv plötsligt bestämt sig för att försvinna? Eller jaa, alla skrivna saker i varje fall....nämen ooj, här var ju låten.
Förlåt, nu gjorde jag det igen, va? Lovar, det var sista gången.
Jag har faktiskt inte så mycket plugg nu. I för sig har vi ju franskaprov på fredag, men jag känner att jag har rätt god koll på allt där. Och sedan har vi ju bok-samtal på engelska imorgon, men det har jag oxå redan övat på. Nämen, gud såå härligt...en ledig eftermiddag då ju. :)
Frågan är om jag ska skriva ut låten eller om jag kommer ihåg den ändå...

// S - som tänker högt för mycket

Glömmer att andas

Hej jag heter Nathalie och jag pallar inte mer.
Den här veckan är ett rent helvete. Det är inte överdrivet mycket plugg, men jag pallar inte göra det så det blir mycket tillslut. Jag pallar ingenting. Jag hatar ordet "palla". Så ska sluta använda det.
Det enda jag gör är att tänka. Varför kan man inte stänga av tankarna emellanåt och bara leva? Tankarna dödar mig. Känns som något äter upp mig inifrån. Läskig känsla. Folk säger till mig att inte oroa mig, men dom känner inte till läget. Jag borde oroa mig, måste. De flesta andra hade väl varit superglada om de vore i mitt läge. Men jag kan inte. För jag tror bara att allt är falskt. Varför skulle det inte? Jag är trött på att styras av känslor. Vill bara skita i det, kanske är bäst. Slippa gå runt och tänka, kvävas av att inte få något svar.

Igår på dansen gick vi runt hela lektionen och spände oss inifrån magen. Jag gjorde det tillslut utan att andas, för jag glömde. Fick såklart någon sorts kramp. Så har det fortsatt. Spänner mig inifrån, glömmer att andas.

Gonatt snart.

183 dagar!


Missa inte oss i den nya tv-serien 183 dagar, startar idag kl:20:00 på SVT 1!


Boktips

Godmorgon! ;)
Idag har vi vår härliga sovmorgon...men vi slutar ju dock klockan 5 så.
Igår träffade jag Ollie igen, var trevligt att äntligen få se henne. På lördag blir det Desperate Housewives -dag hemma hos mig. Ser verkligen fram emot det....men ännu mer gör nog O det, eftersom en av hennes dvd-skivor inte fungerar hemma hos henne, men hos mig.

I helgen läste jag ut Marley and Me. Helt sjukt att man kan älska en cirka 300 sidor lång bok om en jobbig hund. Men gud vad jag tyckte om den boken. Den var såå rolig, och ledsam i slutet. När jag flyttar hemifrån ska jag definitivt skaffa en Labrador...då behöver jag aldrig vara ensam. :)

Det var längesen jag tipsade om några böcker nu...så då tänkte jag att det var dags igen....innan jag drar mig till bussen. Jag har ju börjat läsa typ alla böcker på engelska nu, värsta kul faktiskt. Men iaf, först måste ni läsa Marley and Me...och sedan Twilight-böckerna. Men det vet ni väl redan...för det har ju blivit en sådan hysteri om dem nu. :)

Här är några andra bra böcker jag rekommenderar (både på svenska och engelska):

Tusen strålande solar - Khaled Hosseini (en bok som man har mycket lärdom av, då man får ta del av vad som verkligen hände under Sovjetunionens styre innan 1991)

Helt övergiven - Penny Vincenzi (perfekt att ha med sig om man ska på semester, då man kan ligga och sträck-läsa denna bok vid poolen...en bok som varar länge)

Avalon High - Meg Cabot (lyssna på denna som ljudbok, man kan inte annat än att älska tjejens amerikanska)

Escape - Kate Cann (perfekt att läsa innan man går och lägger sig varje kväll...man får verkligen en inblick hur det är att komma till ett helt annat land och jobba som au-pair där)

Så, hoppas ni fick lite nya boktips! Nu måste jag sticka till bussen!

Puss & Kram / S

Allt är Zlatans fel!

Visste ni att det är Zlatans fel att Sverige satsar så lite på dansen? Det kom Marielle på idag och blev helt förtvivlad.
Ja.. Det är ju också en teori. Vi borde ha bott i Polen eller något sånt istället. Där e fotbollen liten och rörelsen i fokus. Precis som det borde va! Sverige lägger väl ner flera miljarder på fotbollen, men har inte råd med 5000 kr till dansen. Elakt.

Japp, idag har jag varit på dansskolan i ungefär 3 timmar. Blev riktigt glad när Marre frågade om jag ville hänga med in och träna. Jag satt hemma och bara satt. Så dansskolan var räddningen!
Äkta glädje att se Marre. Asa länge sen!

Puss/N

Han slog oss med häpnad..

Grr på det jäkla programmet! Ändå tittar jag på det.. Suck på Melodifestivalen. Jag och Jennie var helt klart överäns om att Jennifer Brown var bäst. Och på vilken plats kom hon? Jo 7a! This sucks. Några lättklädda tanter som inte kunde engelska slog henne. Slår vad om att det var alla 60-talister som röstade på dom.

Men det var ett bidrag som chockade oss så mycket att vi låg på golvet och vred oss av skratt. Fick tårar i ögonen! Markoolio. Kära Markoolio. Alla förväntar sig väl typ samma av honom, ni vet: Mera mål eller Vi drar till fjällen. Men nejnej. Idag skulle han vara iklädd (vilken färg var det egentligen?) rosa/lila/röd heldräkts kostym med en blomma på. Rakt in i allas (ingens) hjärta sjöng han en kärleksballad helt seriöst. Urlöjligt, men sjukt kul! Förlåt Marko, men vi skrattade som aldrig förr xD

Här sitter jag nu, lämnad av min kärlek (Jennie). Sjunger och är allmänt glad. Fastän jag har sjukt ont i magen.. Har haft en jättebra kväll med Jennie. Fick ett gulligt kort och ett kinderägg (^^) för att det är alla hjärtans dag. Gull :) Och dessutom har jag fått flera sms av mina kära. Speciellt en person gjorde mig väldigt glaad. Jösses, va e de med mig?

Gonatt och ta vara på sista lovdagen! /N

Alla <3 dag

Visst är det väl ändå en ganska gullig dag? Man uppskattar de man älskar och firar kärleken. Underbart :)
Men det är även denna dag som man som singel känner sig ännu mer ensam. Jag har jobbat idag. Efter jobbet gick jag genom stan och såg par överallt! Par som höll om varandra, pussades, hade en ros i handen m.m. Folk såg helt plötsligt nykära ut. kände jag mig depp.

Men vad gör man? Jag ska umgås med min stora kärlek ikväll iaf: Jennie :D Vi får känna oss ensamma tillsammans.<3
Ha en bra dag allihopa!
Puss/N

   
Min söta lillasyster för att hon var jättegullig idag. Och jag, because I'm thinking about you..

Underbaraste lovet!

Tjohoo! ;)

Guud vilket härligt lov det har varit. Just wonderful! <33
I torsdags var Amina hemma hos mig...och jag fick verkligen vässa franskan till det yttersta. Men vi hade jättetrevligt. :)

Igår fick jag äntligen min födelsedagsdag med Anna. :) Bästa födelsedagspresenten någonsin, skulle jag tro. Vi hade vår spa-dag! Det var verkligen jättehärligt. :) Vi tvättade håret, gjorde hårinpackning, badade i jaccuzin (stavas det så?!), hel-peeling av kroppen, ansiktsmask, fotvård, manikyr (för första gången har jag svarta naglar), pedikyr och massage, samt åt lite frukter, dipp och drack en jättegod bål. ;)
Idag vaknade jag med en skimrande kropp och ett glatt leende på läpparna, också utvilad efter alla härliga sovmornar. Känner mig verkligen på topp! :)

Det blir ju inte direkt sämre av att jag just upptäckt att det inte bara kommer en utan två filmer med min stora idol om ungefär en månad.

Här kan ni kolla på dessa trailers: (Obs! Läs boken Marley and Me innan ni ser filmen. Den boken är lätt den roligaste jag någonsin läst!)


Marley & Me - Trailer

Kommer på bio den 27 mars som det ser ut just nu!


He's Just Not That Into You trailer

Kommer på bio den 13 mars som det ser ut just nu!

Ha det bra allihop, och njut av den sista helgen innan det är skoldags igen!
Det ska i alla fall jag göra. Ska sätta mig framför tv:n och kolla lite på vänner nu när jag ändå har en ledig dag idag...utan plugg. :)

Puss / S


Otursdag?

Hej!
Nu är det inte fredagen den 13e längre. Klockan har precis passerat 00.00. Har någon varit med om något konstigt/udda denna skrockfyllda dag? Inte jag faktiskt! Det har till och med varit en riktig turdag :)
Vaknade till ett underbart väder. Och vad gör man då, om inte tar kameran och hunden och går ner till sjön för att fota lite?:) Solen värmde ju! Underbart.

Sen var jag ju på bio med en helgullig kille. Inte helt fel om jag får säga det själv ^^ Benjamin Buttons otroliga liv blev det. Den var bra, men lite för lång. Kunde kortat ner den lite. Men grymt bra gjord! Och framför allt sällskapet var som sagt bra. Bra dag.

Gonatt på er! /N

Min vecka hittills

Hello! ;)
Nu är jag tillbaka och tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig i veckan hittills. I måndags var det fullt upp...var först i stan med Anna och på eftermiddagen träffade jag Agnes. Sedan åkte jag iväg och dansade. Vi var bara tre stycken då, eftersom alla andra typ var och åkte skidor. Så det blev nästan som en privatlektion. ;) Skoj var det i alla fall...vi fick öva piruetter också. :D
I tisdags pluggade jag faktiskt, och sedan var jag och bowlade med pappa och syrrorna.
Igår, onsdag, så var jag, Nathalie och Edit och simmade. Hurtiga som bara vi är körde vi 800 meter, innan vi gick upp och kände tyngdkraften dra oss ner mot jorden. (Eller kanske badhusets golv ;P) Sedan gick vi och handlade en massa gott till vår pizza-bakning...det blev jättegott och tog inte alls så lång tid att göra. Det allra sista vi gjorde var att sätta oss framför finalen av Top Model och mumsa i oss en massa delicatbollar...vilket vi hade förtjänat efter simpasset. :)

Idag ska jag försöka hinna plugga lite franska, och sedan ska Amina komma hem till mig. Ska bli spännande! :)

- Tycker du att det här ser ut som en mikrofon? (En gubbe hoppar fram på gatan mot Anna och tar upp knytnäven)
- Nä. (Svarar Anna förskrämt)
- Varför pratar du i den då? Höhöhöhöh. (Skrattar gubben/alkisen)
- Haha .(Skrattar vi nervöst)

(Några steg senare på gatan exploderar jag och Anna av skratt)

Så roligt hade vi i måndags när vi fick höra det sämsta skämtet ever...xd

Och en sak till... grattis till Jennifer Aniston som fyllde 40 år igår!! ;-) Den bästa skådisen någonsin! <3

Puss på er / S

Det känns i fötterna efter ett tag

Hej sötnosar!
Idag har jag och Edit varit väldigt duktiga. Vi har gått runt halva gbg och lämnat ut CVn till en massa caféer. Vi har gått till Haga, sen Linné, Järntorget, Centrala, Skandinavium och tillsist korsvägen. Det vanligaste svaret blev: Vi söker ingen just nu, men tar emot CVt ändå! Okej.. Segt. Tror inte att vi får nåt jobb av dom. Kanske är sent ute?

Det kändes ajajaj i fötterna efteråt kan jag lova! Så skulle jag dansa sen direkt efteråt. Satte mig lite för ofta ner och sa att jag ville sova istället :P jaja..

Ändringar i mina planer :O Pluggdagen blir imorgon istället för onsdag. Dessutom åker jag nog in och jobbar imon kväll.
På onsdag blir det girlpower. Vi tre flickor :)

Puss/N

Kontroll-freak

Min personliga favoritlåt just nu. Den e grymt bra! Lite speciell/halvdålig video, men lyssna på låten.

Det blir till att vara hemma ikväll och kolla på Melodifestivalen med familjen. Det är verkligen en tradition hos oss, jag har nog aldrig missat ett enda avsnitt! Inte för att artisterna är särskilt bra nuförtiden, men ändå.. Det är lite kul :)

Nu har jag planerat in nästan hela lovet. Haha, beroende av att ha allt under kontroll och att bestämma långt i förväg? jah. Igår: Myskväll me Sandra hemma hos mig. Sällskapsspel är roligt!
Idag: Jobb trök som leder till pengar. Oliver Twist, Melodifestivalen.
Imon: Friträna, Jennie kommer dit o följer sen me mig hem.
Måndag: Söka jobb + lokal tillsammans med Edit. Nu börjar det bli brått!
Tisdag: Halv öppet.
Onsdag: Den roliga pluggdagen! Träning på kvällen.
Torsdag: Träffa Malin. Kärt återbesök.
Fredag: Bio me A...
Lördag: Öppen för förslag :)
Söndag: Jobb.

Kontroll freaaak!
Puss o glöm inte lyssna på låten! /N



För jag vette tusan vad vi två gör här.. xD






All I've got

Ibland känns låttexter som om de kommer från en själv.

I found the love, but it didn't last. I don't know where I stand or what to do. Try to forget and find someone new?
I have other options too, but all I want is you.
I'm giving you all I've got, I'm yours, but you're made of stone. Preparing for a heartattack.

/N


Du blir vad du äter, inte bara för överviktiga!

Måste erkänna en sak... Igår fastnade jag vid "du blir vad du äter" med Anna Skipper. Hon skulle hjälpa Sanna Bråding att hitta tillbaka till sig själv efter media-skandalen då hon åkt fast narkotikabrott. Jag har alltid haft lite svårt för henne och undrat varför hon är programledare, och allt hon nu har varit med i. Men igår när hon berättade så öppenhjärtigt om sitt missbruk och hur dåligt hon har mått. En tjej som gick  ut med toppbetyg i skolan och sen har allt bara gått utför, att alltid ha press på sig själv med att man ska hinna med och man ska klara av alla saker här i livet. Och när hon berättat allt om hur svag hon kännt sig osv. sitter jag och storlipar... Min bild ändrades, jag tror att hon kommer bli en förebild för många som också hamnat i "missbrukarträsket". Att hon kämpar sig ur det, och prata om det öppet i media! Starkt Sanna!


Bild lånad av Realtid.se

Yes nu är det lov! Skönt, efterlängtat! Hade bara en lektion idag så passade på att börja lovet med att gå till solariet. Det är så otroligt skönt, att ligga där och slappna av och bara tänka på det man har framför sig på lovet får mig verkligen att må bra! Ja och nu ska jag upp och packa hänger med till Jkpg nu och träffar farmor!

Hoppas ni får ett trevligt lov! Och sov för guds skull ut nu! Det ska jag göra!

Pussar & Kramar
Edit


Finally - freedom!

Guud vad härligt det är att äntligen ha lov!! :D Vi är såå värda det nu efter allt slit i skolan. Direkt när jag kom hem bara slängde jag mig ner i soffan och njöt av den första friheten! :) Finally!

Nu har jag precis ätit lite...gör en aning ont p.g.a rälsen. Ah, har jag glömt att säga det också? Fick räls där uppe igår med. Vilken helvetsnatt det var...hoppas att det inte fortsätter så här länge till.  Men, men...vill man vara fin så får man ju lida pin liksom. XD

Dom första dagarna nu ska jag inte ens gå i närheten av en läxbok...sedan har vi ju i för sig franska-prov efter lovet, men det får vänta i några dagar nu. Jag ska verkligen försöka hinna med och träffa alla kompisar nu under lovet. Då har man ju mest tid för det. Längtar efter att få göra en massa roliga saker med A, O, N och E. :) Sedan vill jag vara med Amina också någon dag....får öva upp min franska lite innan dess.

Hoppas ni alla får ett underbart lov! :-)
Pussar /S

Va e de för en dag

Klockan är 11 och det är LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
Fy vad sköönt! Helvetesveckan är över. Den slutade dock inge bra. Provet gick åt skogen, fastän jag pluggat hela dagarna de senaste dagarna.. Skitsvårt! :S

Trodde innan denna veckan att jag skulle gå in i väggen nu, och det var nära ögat faktiskt. Aldrig pluggat så mycket =innan skolan, efter skola, istället för träning osv. Plus att dansen känns skit. Självförtroendet i botten. När man känner sig kass så vågar man inget och då blir man kass. När alla hackar på en och påstår att ens partner helt plötsligt e så mkt bättre, så blir man inte jättepepp heller. Men när jag var som mest på botten igår hade jag iaf underbara Marielle som fick mig att inse(tvingade mig) att bara jag tror på mig själv så kan jag visa alla att jag e minst lika bra. Och det är precis det jag ska göra! Nu fasen! :@

Men soom saagt, LOOV! :D
Blir Sandra o Nathalie kväll ikväll ^^
Puss/N

Great!

Hallå?! Det snöar ju ute...(!) Jag trodde att det höll på att bli varmare ute, men icke. Varför kommer vintern i februari och inte när man vill att den ska komma..under julen?
Anyway, idag hade jag mitt engelska litteratur-seminarie. Det gick väl sådär, men efter ett tag så glömde jag av att vi pratade engelska. Jag menar, jag börjar verkligen vänja mig vid att prata (och lyssna) på det språket. Great! ;)

Nu ska jag iaf äta..och sedan blir det plugg inför litteratur-provet imorgon! Wish me good luck!

Puss / S

Frivilligt i skolan

Missade bussen eftersom jag skulle lämna in papprena om ind-val till läraren.
Min hjärna känns just nu som tuggummi, efter att ha pluggat ganska intensivt sedan 8 imorse. Började egentligen 10, men tog bussen hemifrån halv 8 för att kunna sitta på biblioteket och plugga. Jag mitt smarthuvud hade missat tre epoker som kommer på provet imon. Trodde vi bara skulle ha fyra, när det i själva verket var sju! Gaaaah panik.

Längtar till lovet.. Fast då blir det nog oxå mycket nyttogöra. Plugg, träning, jobb, söka jobb osv.. Men måste se till o få träffa mina kära vänner också:) Malin t.ex. för jag saknar dig sjukt mycket!

Nathalie måste nu dra till bussa. Ingen träning idag (såklart). Bara plugg. Höres!
Puss/N

Ska ta o flytta Göteborg?

Matteprov idag. Uppe med tuppen för att plugga. (Eller okej, klockan 7.)
Ursäkta men hur fan skulle man kunna flytta hela Göteborg? Den där från miljöpartiet vill ju göra det helt seriöst. "Det här är inget skämt". Man har ju insett nu att vår kära stad kommer läggas under vatten snarare än väntat. Därför vill hon flytta staden. Ska man lyfta alla hus (Operan/Läppstiftet/höghusen/nordstan/hotell osv.) och sätta ner dom i skogen i småland, eller vadå? Bra!

Det är iof så dom håller på o göra med Kiruna just nu, pga en gruva som drar ner hela staden i marken. Men Kiruna är la inte såå stort i gämförelse med Göteborg.

Smått oroväckande.
Puss/N

Himlans komplicerat

Varför måste allt vara så himlans komplicerat jämt? Kan man inte bara få gå runt och vara glad? Kan man inte bara få le och aldrig vara osams med varandra? Näee...jag antar att vi är skapta för att bråka också.

Men du ska bara veta att jag inte vill vara osams med dig...och speciellt inte när det händer så mycket nu. Då behöver jag ditt stöd liksom du behöver mitt. Förlåt för att jag fått dig att tro att jag inte bryr mig, när jag i själva verket bryr mig allra mest om dig. Vi behöver prata...och då kommer jag att höra av mig, om inte du hinner före. Du vet vilken dag du har att vänta på mitt samtal...och tills dess kommer jag att sakna dig. <3

Hoppas ni har haft en bra helg! Min har varit helt okey, kunde helt klart varit bättre...det gäller pluggandet också. Måste vi ha SÅ mycket?!

Puss o kram på er / Sandra

 

Hejdå drömmar

Kärring. Beaatch. Killer. What ever, I hate her.
Vem tror hon att hon är som bara kan klampa på och förstöra mitt liv? Mina drömmar, det jag kämpat för nästan hela mitt liv, mitt jag. Åt helvete med allt.

/N. Nu utan identitet.

RSS 2.0