Valborgsmässoafton! ;)

Jaa, idag är våren här, så att säga! ;P Och det firar vi genom att tända brasor, umgås och ha det allmänt kul på Valborgsmässoafton! ;D

Så, vad ska jag då hitta på denna härliga dag?! (Jaa, för vi är ju faktiskt lediga nu, resten av veckan!) Joo, först ska jag hem (Slutar snart nu, är klar med allt på lektionen), och sedan ska jag och Agnes i väg och spela gitarr och sjunga. <33 :) Vi har en vikarie nu, för vår lärare är sjuk för tillfället, och han är verkligen asgrym. :D Så vi ska få spela in en av mina låtar på CD!! ;) Jag vet, erkänn häftigt!!? ;P Lääängtar! :) Jepp, och sedan ska jag och min kära väninna Olivia smaska i oss godis framför en bra film när det drar mot kväll. :) Ska bli jättekul, och mysigt.

Nu längtar jag verkligen efter sommaren. Imorse så var det faktiskt typ 20 grader i solen. Kan man bli gladare så här års?! ;D Jag har så mycket roligt att se fram emot denna sommar. I augusti ska jag till Mallorca med min familj. Dagen efter skolavslutningen ska jag följa med min kompis Malin, och flera andra av hennes vänner upp till hennes sommarstuga. Det ska bli superskoj, liksom Mallorca! :) Längtar efter att få en härlig bränna!! ;) Sedan hoppas jag såklart fortfarande på att få sommarjobb, får nog reda på det i veckan, eller nästa. Jaa, och så väntar jag på att få följa med dig, Anna, upp till ditt lantställe. ;P Skulle vara jätteroligt, det vet du! ;)

Jag får önska alla en trevlig Valborg! :) Och en särskild hälsning till alla mina älsklingar där ute, både familj och vänner; Älskar er mest i hela världen! <33

Pusspuss// Sandra

Nationelltprov i Eng A

Hejhå,
Sitter på skolan och har precis klarat av de jobbigaste proven ever! Vi har precis gjort läsförståelse- och hörförståelsetesten i engelska A. Gick inte så värst bra, det var två riktigt jobbiga prov, skillnad i från nian kan man lugnt säga. Nu väntas bara nationella prov i matte och i franska. Vilket jag inte ser fram emot heller, men vet ni? Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Stockholm! Det är tur att man har något att se fram emot!
Jag har gjort en inköpningslista (precis som Sandra redan har gjort) på vad jag ska handla i Stockholm, grejor som absolut behövs nu inför våren/ sommaren :) 
Här kommer den!

Skor, ett par tygskor och ett par ballerina
Jeansshorts
Bikini 
Nagellack 
Tunika
Underkläder 
Klänning
Och mer sommarkläder! 

Nä nu börjar min Samhällskunskap... Ha det bra ute i sommarvädret! Puss / Edit
   

Helga:)

Jeej, fick sluta 5 timmar tidigare idag! Känn på den du;)
Hur e läget me folket? Me mig e de iaf helt okej, om man bortser från de 20 miljarder prov man ska ha på tre veckor nu.

Helgen var iaf lyckad:) I lördags åkte jag o Tina in till stan o fikade på Café Kosmos. Tog varsin "liten" kladdkaka som var mättsam som tusan. Så det är något att rekomendera om man vill äta onyttigt till lunch!
Det var jättemysigt. Tina du e helgo, du betyder mycket<3

Efter att ha grillat med familjen på eftermiddagen, stack jag hem till Erika. Jag antar att vi båda var rätt så övertrötta, för de blev ganska flummigt ett tag ;)
Du e oxå en helgo vän, glöm aldrig det<3. 

Igår (söndag) var det lite segare... Upp o hoppa för att åka iväg o jobba! Det var första gången jag jobbade själv, utan mina arbetskamrater. Det gick bra ändå, om man inte nämner den lilla detaljen att jag missade bussen på morgonen. Det gjorde bara så att jag kom dit en timme för sent :S. 
Allt gick åt h-vete hela dan, så de va tur att jag fick träffa Fille en stund på kvällen sen iaf:)<3333

Låttips: Haley James Scott - Halo

Nu ska jag utnyttja tiden till o plugga matte o skriva ett tal om morfar x) 
Ha de bra i värmen! Puss/Nathalie 

image25
Tina, då vi väntar på bussen. Min söting<3

    
Erika spelar o sjunger så fint<3 Jag spelar lite mindre fint.. ehe


Min helg! ;)

Min helg har varit toppen! ;D Jag har hunnit plugga en del (och det behövs, med tanke på hur mycket läxor vi har nu!), och jag har hunnit återhämta mig inför den nya veckan. ;) Fast vi går ju bara i skolan tre dagar denna veckan, är ju lediga på torsdag och fredag! :) Yees! ;P Sedan så var jag med Malin i lördags. ;) Vi cyklade typ en mil, och åt glass, och senare på eftermiddagen slappade vi på min altan! ;P

Igår hade jag dansavslutning, vilket var jätteroligt! Det gick otroligt bra, synd bara att dansen är slut för denna terminen nu. :(

Nu måste jag återgå till pluggandet! (Vi fick nämligen fem timmar till godo, så att vi kunde förbereda lite inlämningar och så hemma.) But before I leave you, people. Here is a picture of me and my bestfriend, Anna. Love you the most, girl <3 :)

image17


Pusspuss / Sandra

Heeeelg!! ;)

Jaa, nu är den äntligen här! Jag pratar förstås om helgen. Den ljuva helgen, som man bara går och väntar på i dessa soliga tider. Den ljuva helgen, som förgyller hela den gröna tillvaron. :D Vad poetisk jag låter, eller hur? Jomen, jag känner mig poetisk också. Det här är nämligen en sådan dag som ingenting kan gå fel. Ingenting kan misslyckas, vad som än händer. Så känns det i alla fall. Åhh, jag älskar sådana dagar. <3 Önskar bara att varje dag vore så, fast det kanske hade blivit rätt så tråkigt i längden. Man behöver kanske motgångar och misslyckanden ibland för att lyckas nästa gång. Man behöver kanske snedsteg och jobbiga dagar för att utvecklas som person och människa. För att utvecklas som individ och medmänniska på denna runda jord. Jag tror det åtminstone, och idag känns just som en sådan där dag som man utvecklas i alla fall. Vad som än händer så lyckas man. (Eller kanske säger jag så bara för att jag fick alla rätt på mitt franskaprov?! Yeah, whatever, jag är i alla fall glad idag!)

Om mindre än två veckor nu ska vi till Stockholm med klassen. Jag längtar så in i bängen, ;D Här följer en lista på vad jag har tänkt köpa:

* Tunika
* Svart, stor väska
* Foundation (och annat smink för den delen)
* Vita tygskor

Sedan får man ju se vad som finns i vår stora och pampiga huvudstad, och hur mycket pengar man har med sig. Men det löser sig alltid. :) 

Vet ni vad jag ska göra nu, allihop? Jag ska ut på altanen och läsa en annan bok av Katarina Von Bredow. Den heter "Som om ingenting". (Orkar inte plugga på en fredagseftermiddag! Dessutom vore det slöseri med det vackra vädret att inte tillbringa så mycket tid som möjligt ute ;D Mina undanflykter är alltid väl genomtänkta, men seriöst; Någon annan som tänker tillbringa denna vackra dag inomhus med plugg?! Nää, tänkte just det ;P) Önska mig en god lässtund nu! Hörs imorgon, boys and girls ;)

With all my love and happiness // Sandra

Läsning

Heej alla morgonpigga människor där ute i vårt avlånga land! ;) Hur mår ni? Själv mår jag toppen, det är ju fredag vet ni! ;P Hann tyvärr inte blogga igår, satt ute och läste hela dagen på altanen. Vi slutade ju tolv, så jag hade det riktigt härligt!! ;) Jag hann faktiskt läsa ut en hel bok av min favoritförfattare just nu, Katarina Von Bredow! ;) Hon är superbra, skriver om olycklig kärlek! Jag läste boken "Räcker det om jag älskar dig?" av henne. Jag måste bara rekommendera den, var hur bra som helst! Den handlade om en 19-årig tjej som hette Fanny. Hon levde ihop med sin alkoholiserade mamma, och hade en supergullig pojkvän. Men en dag hände det något som fick henne, allt eftersom, att inse att Johan (hennes kille) inte var drömkillen! Kanske finns det andra viktigare saker att tänka på, än att flytta ihop med någon som egentligen inte vill. Kanske finns det andra viktigare saker att tänka på, som sin bästa kompis och sin sjuka mamma. Fanny måste helt enkelt värdera, men också tänka på vad hon själv vill. Det är livets svåra del. 
Jaa, ni hör. Ni MÅSTE läsa den!! ;P  

Jaa, hoppas att ni nu tog till er boktipset. Fler väntas snart, för som ni kanske förstår så älskar jag att läsa. Det finns inget bättre en vacker vårdag än att sätta sig ute i solen med en bra bok i handen. Dessutom lär man sig så mycket på det! :)

Nu ska jag ha mediekommunikation, och där har vi iaf en snygg lärare. Jaa, lite åtminstone. Men vadå?! Får man inte lov att kolla på någon längre, det finns ju inga snygga killar här någonstans. Vart är ni? ;P (Okey, jag ska sluta nu med mina desperata påhopp, fölåt) ;P

Ha det så jättebra nu, och festa inte för mycket i helgen! Det är ju faktiskt Valborg på onsdag, så spara er lite till dess! ;)

Pusspuss / Your very best Sandra


Gubbar, väx upp!

Hej på er:)
Kom ganska nyss hem från dansen. Latin stod på schemat idag, vilket jag har dansat de senaste ca. 6 åren:)
Sedan ett år tillbaka har jag o min danspartner Simon tävlat i C-klass och det har väl gått lite upp och ner. Den senaste tiden har det tyvärr gått mest ner... Det kan bero på att motståndet har blivit hårdare och min kära danspartner skiter i att komma till träningen ganska ofta! (utan att höra av sig). Gah, sånt stör jag mig på. Hur svårt kan det vara att skicka iväg ett litet sms eller ringa ett kort samtal!?
Jaja, det blev ju inte såå farligt idag iaf:) Fick bara dansa med en kanske 40-årig gubbe, som trodde att han va asgrym! Faktum var bara att han inte ens kunde hålla takten.. O så klagar han på Mig hela tiden!? :O Dessutom e det inte såå trevligt o dansa med nån som skvätter svett omkring sig hela tiden. Gubbe.

O gången innan var det inte heller såå farligt. Fick dansa med en annan kanske 30-åring den gången, som var nybörjare. Därför fick jag lära honom grundstegen, suck* Så kommer han med kommentarer som: "Vad är det för parfym du använder? Du luktar gott;)" Ursäkta mig, men vill bara Påpeka att jag är 17 år! Gubbar, väx upp.

Matteprovet idag gick hyfsat. Det var ovanligt svårt, menmen.
Hade bra o lev livet ungdomar ;) Puss/ Nathalie

Igår & Idag

Hej på er!

Hann aldrig skriva igår men det var ialla fall en helt nice dag! Var som ni kanske förstått ledig igår och tillbringade dagen med Belinda :) Vi ägnade dagen till att fotografera, eftersom att jag har en fotouppgift i skolan. Vi kom på idén att fota skuggor. Kanske låter helsjukt men det blev faktiskt riktigt grymt. Mitt tema blev dans, så Belinda fick ställa upp som "skuggmodell". Ska lägga upp en bild så att ni kan se den. Efter en härlig förmiddag med henne skulle jag åka iväg till mina gymnastikelever för att träna dem. När halva gymnastiklektionen gått och ungarna håller på att leka en lek, är det en tjej som snubblar i sin höga fart och slår med all kraft i huvundet i väggen. Jag ser allt och skyndar mig dit, hon håller sin hand för ansiktet och jag ser at hon blöder rätt rejält! Jag får lite panik, och bär ut henne i ett av omklädningsrummen, jag säger till alla de andra barnen att stanna kvar i hallen. När jag får se att hennes läpp är spräckt, ringer jag till hennes föräldrar som kommer och som sedan kör in henne till akuten. Jag bara hoppas att allt gick bra, ska ringa hennes mamma idag och kolla så att hon mår bra.

Idag, Torsdag har vi vår góa dag. Vi börjar nämligen kl 9:10 och slutar kl 12 hur gött som helst! Men vi hade också matteprov idag, och jag tycker verkligen inte om matte. Hur mycket jag än försöker kan jag inte förstå mig på det så vill det inte in i huvudet!  Men jag hoppas ialla fall att provet gick hyfsat.
image16
Nu har jag precis varit ute en sväng med hunden och ska snart sätta mig och göra franskaläxan, men självklart också sitta i solen och bara njuta! O jag vill verkligen inte tro att det ska regna i helgen, det är bara bullshit!
Pussarna/ Edit (bilden behöver beskäras m.m. så det är inte den bästa, men ni kanke förstår tanken :) )

Musik <3

Heej älsklingar ;D

Idag är det en underbar dag! ;) Är nämligen ledig från skolan, och DET kan behövas. Har fått hur mycket som helst när det gäller läxor och prov. Det känns som om man inte kommer att klara av allt, och snart är det ju betygsättning och allting. Men jaja, nu ska jag inte låta så tråkig (med hänsyn till Nathalies inlägg, som var superbra ;))!

Så, vad ska jag då hitta på denna soliga dag!? ;) Joo, först och främst ska jag sätta mig framför tv:n och äta frukost i bara nattlinne ;D Soo soft ! ;P  Sen ska jag ut och fotografera till en uppgift för skolan, sedan blir det solande på altanen, samt gitarr och sång i eftermiddag ;)

Jaa, det har jag ju glömt att berätta! Älskar att spela gitarr och sjunga, jaa, älskar musik överhuvudtaget. :) Nu lyssnar jag främst på Celine Dion, tycker att hon har en fantastiskt underbar röst! ;D <3

Vi hörs förhoppningsvis ikväll; Då tänker jag nog skriva mer om livets alla överraskningar! ;P Ha det bäst!

//Sandra

Trött på fulla människor som inte kan lämna andra i fred!

Jag läste nyss ditt blogginlägg Nathalie, och jag förstår, jag tycker också att det är mer en lite för mycket att göra, jag har ingen koll på vad vi har för shit i skolan längre och man blir bara tröttare och tröttare (Nathalie/Sandra kanske hörde hur jag börja shabba imot Annika vår grafisklärare?) men jag orkar snart inte längre, men vilken tur då att sommarlovet snart är här! Jag tror heller inte att jag skulle stått ut mycket längre utan er, mina vänner :) 

Idag åkte jag och Belinda in till Göteborg och köpte oss varsin glass :) Vi ville helst sitta på en uteservering men det var också andra som tänkt den tanken, det fanns nämligen inte en enda uteservering som inte var proppfull. Så jag och Belinda gick till Macdonals och köpte oss varsin Macflury (inte världens roligaste kanske) sedan satte vi oss i parken i Göteborg:) Framför oss sitter två "gubbar" i fin kostym och dricker hejdlöst. Efter en stund reser sig en av dem och börjar med vingliga steg gå mot oss. Han tittar ner på oss och går vidare, när han sedan kommer tillbaka igen snubblar han nästan på en person som ligger i gräset och solar, och sedan när han går förbi två tjejer som sitter och pratar med varandra, drar han den ena tjejen i håret, helt utan anlednig! Det är det jag blir så less på, det är okej att de dricker så länge de behandlar andra med respekt, och det är sällan nu förtiden...
image15

Efter en stund i parken gick vi vidare, vi strosade runt på stan en stund. och sedan träffade jag Belindas nya pojkvän, de är så gulliga ihop! Efter att ha snackat en stund med honom tog vi bussen hem :) 

Nu är det bara en kvart kvar till Desperate Houswives! Efter det ska jag till några kompisar och grilla, men det bästa är att jag är ledig imorgon! jippi!
Puss på er!/ Edit

22 April enligt Nathalie

Klockan är fem och här är ekot.  Känner du igen det? Ursäkta, men det finns nästan inget som gör mig mer deprimerad än den frasen på radio. Lyssna bara på den otroligt sega rösten och pling ljudet! Herrejösses...

Anledningen till att jag börjar bloggen på detta vis idag, är för att det är just en sådan dag. En "här är ekot"-dag. Tråkig, deprimerande och stressig helt enkelt!
Nu tänker väl du : Men gud va tråkig hon e som skriver blajja om att livet är trist ibland.
Men jag menar, livet är inte alltid en dans på chokladmoset. Eller hur?

Nu är det en period då lärarna tror att vi är utomjordingar som kan göra bästa resultat på 1000 grejer samtidigt. På en vecka ska man lära sig alla kinesiska tecken. Så känns det iallafall för mig.
Människor säger att man inte ska ha för höga krav på sig själv. Det är sant iochförsig. Men alla vuxna talar ju emot sig själva när de säger så. För att lyckas i livet ska man ha: Fått höga betyg i skolan, fått ett bra betalt jobb, skaffat familj/villa/hund/partner och samtidigt ha en massa vänner. Det sätter ju "lite" press på en.

Det är svårt att hinna med allt nu. Stressen visar sig genom magvärk och hjärtklappning. Det Är svårt att vara en duktig dotter, elev, flickvän och vän samtidigt ibland. Jag vet att mina vänner förväntar sig mycket mer av mig och att folk som mår dåligt, blir sura när jag inte har tid. Det betyder Inte att jag inte älskar dom/er. Kom ihåg det:)


Slut tjatat från lilla mig. Nu får det bli matteplugg inför provet o sen dans!  (PS. Längtar oxå som tusan till Stockholm me mina änglar<3)

Puss / Nathalie


Tisdag 22 april

Hejsan  =)

Sitter hemma och bloggar i solskenet. :D Ska strax ut på altanen, sola och räkna matte står på dagens schema! Och ikväll blir det såklart Friends på TV för min del. ;) Vad kollar ni där ute på egentligen? Skulle vara jätteroligt att få reda på det, så skriv på allihop! ;D

Snart Stockholm my angels, <3 Längtar som tusan, sidan kommer då att vara smockfull av modetips och shopping!! Lovely, ;)

Nu ska jag ut. Vi ses där allihop, för det är väl ingen som sitter inne i det här vädret?? Möjligtvis för att läsa vår blogg, men ändå. Hörs imorgon!

Pöss / Sandra med stort S ;D


Så får du ett ansikte av guld

6 steg till en bättre hy:

1. Ånga ansiktet (Detta öppnar porerna i hyn)

2. Tvätta ansiktet med vatten

3. Rengör ansiktet med ansiktsvatten

4. Peela huden (Använd tillexempel peelinghandskar, huden blir jättelen efter detta. Plus att döda hudceller skrubbas bort. Huden kan visserligen bli lite röd och irriterad efteråt, men detta går över efter ett par minuter.)

5. Lägg en ansiktsmask (Dessa bör sitta i under ca 10-15 min för bästa resultat. Läs instruktionerna på förpackningen!)

6. Smörj in ansiktet med fuktighetscrème (Jag kan rekommendera Garnier, som finns i olika burkar beroende på hudtyp. Har du tillexempel känslig och torr hy bör du använda den rosa, men om du har normal/blandad hy ska du satsa på den gröna burken.) 

Lycka till!! :)

-------------------
Sandra

Min dag! ;-)

Heej everybody! ;D Är nu hemma efter en strålande dag! Vi fick en massa raster på eftermiddagen så att vi kunde vara ute i solen och äta glass ;)

Efter skolan drog jag och min polare Emelie iväg och köpte pizza. Sedan hade vi picknick i solskenet, jättemysigt! ;D Jaa, jag vet, det ÄR onyttigt! Men vi firade faktiskt att det var sista gången på dansen! ;P Jaa, det har jag ju glömt att berätta; We dance! ;) Jag dansar discodans, och har gjort det i nästan fem år. Det är jättekul! ;D

Dagens outfit bestod av; Ljusgrön luvtröja från H&M, ljusblåa jeans (vette sjutton vart jag köpt dem), svarta skor med remmar (från Din Sko) och en grå tröja med trekvartsärm från BikBok!

Jaa, nu väntar jag bara på att få svar från mina sommarjobbsansökningar ;P Vill verkligen ha jobb! ;D Need the cash!

Gå och lägg er tidigt ikväll, älsklingar! Så att ni är fräscha och snygga till imorgon. Vem vet, några snygga killar kanske poppar upp mitt framför ögonen! ;) 

Jag och Emelisan ;) -  Blondiner håller på att utrotas, men kommer alltid tillbaka i form av en tjej med solbrillor! :)


image10


Emelisan dricker cola light, vilket inte dämpar socker suget enligt henne ;P


image11


Jag, med en cool look inför dansträningen ;P

image12


Pusspuss på er // Sandra


Barnpassning idag igen...

Hejsan!

Ännu en strålande dag! Åh vad glad jag är att det äntligen börjar bli sommar på riktigt :) Hoppas att jag inte behöver vakna upp till någon snö mer, ialla fall inte på ett bra tag.
Som ni nog vet bestod hela min helg av massa barnpassning och mer har det blivit. I fredags var jag och mina smågymnaster och hade genrep, i lördags passade jag en liten flicka, och igår (söndag) var det den stora våruppvisningen med mina smågymnaster, puh jag var helt slut efter den dagen men bra gick det ialla fall :) Och direkt efter skolan idag åkte jag till dagis för att hämta min lille granne där. Nu är jag äntligen ledig :)

Har inte hunnit med så mycket plugg idag får bli mer i morgon, om jag inte ska in till stan med en kompis :) Behöver nya solbrillor (några tips). Göteborg är ju så mysigt nu när våren kommer och man kan gå och sätta sig på en uteservering och ta en caffe latte, eller min nya favorit "Chai Latte" ett måste om ni nu inte redan har hunnit testa :)

Snart ska jag se sista avsnittet av Anna Phil, någon som ser dem? Ledsamt med sista avsnittet, hoppas att det kommer nya :)

Sist men inte minst, Dagens Outfit: Tråkig klädsel idag men drar det ändå... Svart tunika fråm Gina tricot med grått baslinne, H&M (ja, ni hör ju, det här börjar inte bra :P) svarta leggings, H&M (tunna) vita converslikande skor, Wedins och grå huvtröja. Japp hoppas den blir roligare i morgon, ska shoppa massor av vår/ sommarkläder i stockholm :)

Puss/ Edit

Dagens outfit



Sommar & Sol!!
Eller ah.. Vår iallafall:) 

Så härligt när alla börjar dra runt i vårkläder och brillor på huvudet. Jag kände själv för att piffa till det med lite färg och somrigt idag:
-Orange tunika från Gina Tricot
-Svart tröja från Gina Tricot
-Svarta leggings från Gina Tricot

Nu vet jag vad du antagligen tänker o JA, jag gillar Gina ;)

/ Nathalie

Dagens outfit

Dagens outfit

Halloj allihopa! ;) Sitter i skolan och bloggar. Ska snart ha bild/grafisk kommunikation. Seegt! :P Men ändå, mer tid över för bloggandet ;)

Here is då en bild of me and my trenchcoat ;P

Have fun today, så hörs vi senare // Sandra

Helg, underbara helg

Sitter nu o bloggar helt själv framför tvn. Yey för bärbar dator!
Helgen har varit riktigt bra mestadels. Synd att den tog slut så snabbt bara...
Som ni säkert förstått vid det här laget, så var jag med Sandra o Edit i fredags. Det e alltid kul me dom flickorna<3 Även om Edit är bra på o bli trött tidigt ;) (förlåt).

Igår fick jag gå upp tidigt eftersom jag började jobba kl 11. Jobbar på banken där jag städar, alltså dammar skrivborden. Det är extremt sövande och långtråkigt, men ändå absolut värt pengarna!
När jag kom hem (ca. 16.00) åt jag och ringde sedan min honey Filip<3 Var sedan med honom hela kvällen. Gick ner till Kåsjön o satt där i säkert en timme. Varmt o jättemysigt :)                                               



Idag har jag varit i stan me min kompis Lottie. Hade inte träffat henne sedan i julas typ, då hon slutade i min dansgrupp :( Är inte alls lika roligt utan henne! Har varit på alla tävlingar o träningar tillsammans..
Det var alltså kul o träffa henne igen:) Det var ju helt underbart väder oxå!! Så vi drog runt i säkert hela GBG, på platser där jag aldrig varit innan. Min ständiga kommentar under dagen: "Vart är vi nu då?". Hehe, jag har inte så bra koll på ställen nej.. Det finns flera som kan intyga det^^.

Nu får jag väl snart gå o sova, skola imon... Godnatt!
Puss/ Nathalie

Vilka är vi?

Tänkte också bara reda ut vilka som är vilka på bilden på oss! (Och då menar jag bilden från i fredags) Nathalie är längst till vänster i bild, Edit är i mitten, och jag (Sandra) står till höger!

Så, då vet ni det! ;P

//Sandra

Favvoplagg...

Mitt favoritplagg just nu är min vårjacka, helt klart. :) En beige trenchcoat i äkta vårstil. Älskar den! Med bälte i midjan, och lite volangformat nedtill, så är det verkligen vårens bästa inköp.

Ja, alla ni där ute; Tänk också på att börja shoppa loss redan nu inför sommarens aktiviteter! Själv ska jag till Mallorca i augusti, och bara sola, bada och ha det härligt! ;) Har redan införskaffat en del klänningar och tunikor inför detta! ;P

Dessutom vill jag tipsa om lovely tunikor på Gina Tricot just nu! Finns i en mängd ljusa färger och kostar runt 129 kr. Superbilligt, och ett måste för sommarens alla tillfällen! ;D

Ha det bäst i solskenet! ;)

Kramar // Sandra

Sol...strålande sol

Hur gött kan det vara att sitta ute en söndags eftermiddag och sola?! Svaret är; Jävligt gött! ;P Och imorgon är det skola igen :( Jaja, man får göra det bästa av situationen, och dessutom får jag ju träffa mina underbara girlz imorgon med! :)

Tänkte nu lista några härliga knep för att få den perfekta bodyn inför beachen :

* Gå så mycket som möjligt, - till skolan, till bussen, till kompisar! Här finns ingen anledning att vara lat.

* Cykla - Du tränar benen rejält! (Själv cyklade jag typ en mil med min syrra idag, stoltheten själv ;P)

* Situps - Gör under för dina magmuskler! ;)

* Dansa - With your friends eller kanske kan du ta en danskurs någonstans. Det är superkul! Jag och Natta vet! ;P

* Ät sunt och nyttigt - Tänk grönsaker och mycket frukt. Är även bra för din hy!

Så, hoppas att ni fick något att jobba på nu! Det är som jag alltid brukar säga; Har du inget projekt på gång, skaffa dig ett! Jag vet i alla fall att detta ska bli mitt. :) Nä, nu ska jag ut i solen igen.

Pusspuss // Sandra <3

Helgen!

Sitter här i pyjamas och ska nu blogga själv utan Sandra & Nathalie. Som vanligt är jag lite seg och hann inte blogga i går :(
Hela helgen har gått snabbt men det har också varit en jätterolig helg, och den är ju inte riktigt slut än.

I fredags efter skolan var jag på genrep inför en gymnastikuppvisning som ska visas upp idag, så jag ska snart i väg på den. Själv har jag slutat med gymnastik för ett tag sedan så nu tränar jag småbarn och de yngsta är 3 år och de är så söta när det springer runt och ska göra sina kullerbyttor!
Direkt efter genrepet åkte jag hem till Nathalies mamma, där Nathelie och Sandra väntade på mig. Vi gjorde ossiordning och åkte till en konsert. Konserten  var rätt misslyckad men inte våran kväll ;)   

Igår lördag, passade jag först en liten flicka, vi gav oss ut på en liten cykeltur, hon satt bak på en barnsadel och jag skjutsade. Vi tog en glass och det var jättemysigt!
På kvällen var jag bjuden på grillfest hos Josefine, när jag kom dit var det flera ifrån min gamla klass där så det var jättemysigt. Vi satt och kollade på solnedgången på hennes balkong och åt jättegod middag! Lite senare på kvällen drog vi vidare. En bra kväll!

Nä nu måste jag skynda mig och göra mig iordning för nu börjar snart våruppvisningen!
Puss/ Edit

Saker vi måste göra innan vi dör!

Vi är tre tjejer med många drömmar.  Varför inte uppfylla dom tillsammans då? :)
Vi har hela livet på oss att göra dessa saker och listan kommer säkert utökas.

1. Bada i en fontän. (Sandra måste det iaf, eftersom hon ÄLSKAR programmet vänner. Ni som inte vet det, så badar dom i en fontän.)
2. Rida på en elefant. (Verkar ju askul!)
3. Bada med delfiner. (Ej Kolmården)
4. Åka till USA. (Vad är livet utan en tripp dit!?)
5. Åka vespa i Italien.
6. Stå på scen och sjunga tillsammans. (Inför publik)
7. Utnyttja en nallebjörn på en och samma dag. (Internt)
8. Gå klädda likadant i Nordstan. (Why not?)
9. Spela tv-spel som 80 åringar.
10. Hälsa på en kändis.


Lovar att säga till om vi lyckats med något mål.

Lev livet, det e helg vettu!


Fredag kväll

Fredag kväll

Partey ;)

What is the most fun to do on a friday evening?! Vad sägs som party? ;D Självklart!!

Igår var vi tre på en typ av konsert, på en fritidsgård, synd bara att det inte var så mycket folk där ;P Men vi hade sköj ändå. Jag och Edit hittade i alla fall en snygging att spana på, fast jag tror inte att han upptäckte oss under hela kvällen :( Jaja, hursomhelst var det en minnesvärd kväll, eller snarare natt ;) Håll ut, bilder på våra outfits väntas inom kort :)

Have a great weekend everybody, så ses vi i skolan på måndag :D 

// Sandra 

Vår nystartade blogg!

Äntligen har vi startat en blogg tillsammans! Efter många diskussioner kom vi fram till vårt namn ; Saxie :)
Vår blogg kommer att innehålla en massa smått och gott, som tillexempel; Mode, om våra liv och spännande platser vi besöker, samt tips och idéer av olika slag! Vi hoppas att ni kommer att tycka om vår blogg! ;D

Just nu sitter vi i skolan och bloggar och så fort vi får tillgång till bilder kommer vi att ladda upp dessa.

Enjoy! / Nathalie, Edit & Sandra


RSS 2.0