You're messing with wrong girl

I förmiddags var jag grymt förbannad. Bad Jennie träffa mig i stan för att snacka. Satte oss på Condecos uteservering och njöt av solen, drack iste/smoothie och planerade hämnd. Hon skrattar lite åt mig för den jag är. En sak är säker: Gör någon livet surt för mig kan den fanemig vänta sig att jag ska göra det samma..
Jag är inte den typen av tjej som accepterar det och håller tyst. Nejnej. Don't mess with me! Du lär ångra det.. Yes, jag kokar.

Nog snackat om det just nu. Har firat morsdag hos mormor och morfar :) Dom håller så hårt på traditionerna minsann. Grillat är godast! Underbart. Fick även övningskört lite med moster. Bara TVÅ VECKOR tills min intensivkurs börjar!! Wiii.

Puss /N

Just a fairytale, I guess

I'm in love with a fairytale even though it hurts. Kan inte sluta lyssna på den just nu.

Har tillbringat dagen med min Jennie. Väldigt många vuxenpoäng till oss två idag.
1. Satt i bältespännarparken och diskuterade politik helt seriöst.
2. Handlade mat på Willys, för att vara ekonomiska.
3. Köpte cider lagligt.
4. Lagade mat + grillade helt perfekt.
5. Satt ute i solen och njöt av en god middag och härligt sällskap.

Vi börjar bli gamla Jennie! (Om man bortser från att vi stod och hoppade och flummade i vardagsrummet pga dåliga reklamer på tv..)

Puss /N

Hihi

Tjoo!
Ska nu ut i solen...mitt nästa mål; Måla naglarna på altanen! Love the wonderful weather! ;D

Puss / S

Sprudlande gott humör

Good morning! :)
And it is a very good morning. Jag är fortfarande på sprudlande gott humör efter de uppmuntrande orden från min engelskalärare igår. Fick MVG! :) Som jag har kämpat, och det känns så värt! Certificate-engelskan here I come!  :D

Bara en lektion idag också. Vi får antagligen tillbaka samhällskunskapsprovet då. Ännu mer nervsammanbrott.
Helgen är i alla fall snart här. Redan uppbokad. Ikväll blir det filmkväll med Anna och innan dess ska jag passa syrran. Det gjorde jag igår också. Då ställde vi oss och fixade sallad till maten. Börjar ju bli riktigt köksvan nu. ;P
Imorgon ska jag till stan med Amina. Jag får verkligen hålla i pengarna nu så att inte jag börjar shoppa ännu mer denna helgen också. Men jag behöver faktiskt nytt puder. Och på kvällen imorgon blir det något skoj med Edit...vet inte vad vi ska göra än, men det lär vi nog snart komma på. Ska sälja tidningar imorgon också och på söndag är det bio som gäller. Sounds like a nice weekend to me! Hope you guys have fun too! :)

Kisses / S

It feels good

Quite good actually. Quite good.
Eller okej vafan, MVG Engelska B. Very good. I'm proud. And happy!
Fick tillome mvg på nationella vilket jag absolut inte trodde. Mvg på writing och speaking. Dock svagt vg på reading och vg på listening. Haha sjukt o få 3/10 poäng på en del på reading.. Kära nån.

Skulle träffat min Jennie nu, men insåg att jag måste jobba ikväll. Banken har tydligen inte öppet under pingst.. Så det blir att leka med henne imorgon istället =) 

 My new sunglasses.

  My new dress.

Puss /N


oh my god

Åhhhhh vad trött jag e på skolan!
Jag bara sitter här och har inte ett skit att göra, och det är två timmar kvar av lektionen. Här drabbas man för att man arbetar snabbt ;) Nä, okej. Vi skulle skriva ett personligt brev, vilket jag redan gjort eftersom jag sökt sommarjobb.

Gaaaah nu ska vi få tillbaks eng nationella. MY GOD HELP ME.

Puss/ N

I'm naked without it

Lalala jag har så kul. Lalala jag känner mig naken.
Har ingen mobil just nu. Den är inlämnad för att uppgraderas eftersom jag inte längre har någon täckning alls här hemma. Sjukt vad beroende man är av den! Fick smått panik igår kväll när jag inte kunde använda den. Lustigt att dom diskuterar just det här ämnet på rix fm just nu!! "Skulle du kunna klara dig utan din mobil i en vecka?" hahaha.

Ska åka och hämta den snart nu! Dock är alla bilder och sms borta då... MYHY. (Don't ask)

Puss /N

A good thing

Nu är jag tillbaka igen. Med tangentbordet i knät sitter jag och bloggar samtidigt som jag håller ett öga på tv:n. Ellen DeGeneres är som vanligt på i min ruta. Eller ja, jag brukar kolla på henne om vi slutar tidigt någon dag, eftersom hennes show bara går så här tidigt på dagen. Kate Hudson är dagens gäst...härligt skratt den tjejen har.

Vilken onödig dag det var i skolan idag. Vi hade bara en lektion och gjorde typ ingenting. Fast vår lärare ville väl hemskt gärna tro att vi hade jättemycket att göra. Not true! Det är så härligt att slippa plugga järnet när man kommer hem från skolan, men det känns också konstigt. Nu har man plötsligt all tid i världen. Wonderful!

Har precis beställt biljetter till Angels and Demons på söndag, Jag och pappa ska gå på den. Det var längesen jag gick på bio med någon i familjen, förutom syrran då. Härligt att bli bjuden i alla fall, inklusive the free popcorn. Just det, popcorn funkar alltid om man vill få med mig på något eller dylikt. Min syster tror att jag inte unnar mig något onyttigt nuförtiden, men det är inte sant. Mina värsta laster är popcorn och glass. Annars så äter jag faktiskt inte mycket godis eller kakor längre...bara kakorna som mamma bakar då och då. Jepp, har blivit värsta hälsofreaket! Which is a good thing, really. Förlåt, blandar engelska med svenska när jag hör det samtidigt på tv:n. Ska nog gå nu, before it gets worse.

Bye!

Kisses / S

Vad gör man inte...

Morning!
Nu har jag fixat iordning mig. Tar oftast längst tid med håret, eftersom jag är något av en hårperfektionist. Alla stråna måste ligga perfekt på plats. Kör på lite sommarstil även idag, fastän det inte är så varmt ute. Vad gör man inte för att pigga upp sig själv då...och framförallt piffa till sig!
Bara en lektion idag...tänk om vi får tillbaka engelska-nationella. Wihiii! Om ni undrar så var det där ett skrik av rädsla, inte av glädje. Eh, alltså, bara om det har gått bra då. 

Lyssnade precis på NRJ wake up call. Så jävla roligt när dom ringer upp människor och lurar dom. Idag ringde dom en som hade lämnat in sin bil för att det var några ungdomar som hade förstört den, och låtsades vara från Försäkringskassan. Själva lureriet var att dom skulle få den här personen att tro att dom från Försäkringskassan misstänkte honom själv för att ha förstört lite på sin bil, eftersom han ville lämna in den och få den tillbaka som typ splitterny. Men så var det ju inte...och gud vad han blev förbannad. Han ba: Asså, vad är det med dig, är du full? Nu lägger jag på! Sån tur var blev han inte arg när han fick reda på att det var ett skämt. När dom från NRJ avslöjade sig blev han jätteglad och sa: Nämen, tja!
Haha, det var min morgon det.

Informationsmötet gick bra igår. Kul att träffa lite nya ansikten. Ska faktiskt bli riktigt kul att få städa som sommarjobb...trodde jag aldrig att jag skulle säga. 
Det jobbiga var dock att det började regna när jag skulle dit. Klart som sjutton att jag hade mina nya vita tygskor på mig då, tur att de inte blev förstörda. Idag ser det i alla fall ut att bli någorlunda bra väder, fast det sa jag ju igår också. Det är bara för att jag VILL att det ska vara det! Men jag vågar nog ta på mig dom vita skorna i alla fall. Som sagt, vad gör man inte för att pigga upp sig själv, och piffa till sig själv. Vi kan väl åtminstone låtsas att det är sommar nu, eller hur?

Okey, här kommer min wake up call:  UPP OCH HOPPA LATMASKAR! DAGS ATT GÅ TILL SKOLAN!
(Ni har åtminstone inte två familjemedlemmar som springer upp på ert rum på ens sovmorgon och klappar otroligt högt i händerna för att få er att vakna. Och sedan en underbart rolig syster som kastar en ekvation på er när ni precis har öppnat ögonen. Hämnden är ljuv, siz! ;P)

Have a lovely day, darlings!

Puss / S

Ganska lugnt asså

Härlig dag!
Slutade tre timmar tidigare än vanligt, eftersom vi inte hade något att göra på medieproduktionen. Då tog jag och Edit en rejäl shoppingtur på stan! Var där inne i 4 timmar. Men satt och fikade oxå. 

Dagens shopping:
Mascara från Maybelline
Helsnajsiga solbrillor från Gina
Vit sommarklänning från Gina (Kreta here I come)
Svarta armband från HM

Ovanligt mig att shoppa såpass mycket, men det brukar gå bra när Edit är med ^^
Vill dock ha mer sommarkläder, garderoben är tom på sådant.

Fick förresten värsta feta lönen idag från när jag jobbade hela påsklovet. NU känns det att det var värt allt slit!
Gonatt gott folk!
Puss /N

Sunny

Härligt att man börjar sent så ofta tycker jag! Hinner med så mycket på mornarna. Det ser ut att bli underbart soligt och varmt väder idag också. Bra start på dagen. :)
Efter skolan blir det informationsmöte inför sommarjobbet. Spännande. Och sedan får jag äntligen träffa Annisen igen. :)

Hoppas ni får en bra dag!

Kram på er / S

Träningsnarkoman no more

No more dancing för min del ett tag framöver. Ingen träning alls faktiskt. Eller okej, kanske sit ups (men ofta jag faktiskt gör det). Eller cyckling kanske.. Jaja hur som helst. Var hos ortopeden idag. Svaret på den stora frågan ääär: Inflammation i foten! Yeey! Vila minst 4 veckor till, men lär ju dröja längre än så innan det är bra. Ikväll är det värre än på länge, haltar runt. Träningsnarkomanen får inte träna, HJÄLP.

Skola imon, men rätt soft om jag får säga de själv. Vi är nu klara med det mesta. Underbart!
Istället för plugg imon eftermiddag (eller dans) blir det shoppingrunda me Edit =) Sånt e nice.

Puss o gonatt! /N

Töntvarning söker sällskap

Hi there, Hola, Bonjour!

Här sitter två glada 17/18 vintrar/vårar som gillar glass/pastasallad. Vi söker kompisar i åldrarna 3-100. Måste kunna skriva, äta utan att dreggla, icke-röka, dansa i takt, ej sjunga falskt och helt enkelt vara sjukt himla gullig!
Så om du tror att du är rätt person, kontakta oss på [email protected] Ha en bra dag! :D

Så går det om man har webdesign och är klar för nån timme sen... + Megaflummiga!

Puss/ SN - SneNe

Shoppingglada prima ballerinan

God morgon people!
Har ni haft en bra lång helg? Det har jag. Shopping har stått högst på listan över saker att göra. Jag har nästan varit löstsläppt i affärerna varje dag. I fredags var jag på Backaplan med familjen i en massa timmar och det slutade med att jag kom hem med ett par supersöta skor rikare. I lördags insåg jag att jag bara skulle komma att hitta en sak per dag och den dagens fynd var ytterligare en sak till skolavslutnings-outfiten. Med Olivia som utmärkt sällskap hittade jag en underbart gullig kjol. Igår var jag i Allum med Agnes och då hittade jag det sista plagget inför avslutningen, en söt blus/skjorta. Now I'm all set!

Gårdagens eftermiddag spenderade jag också som dansmodell för Sofia. Mina turkosa trikåer som jag hade på dansavslutningen och ett svart linne hade jag på mig, och då var det bara att fixa stilen à la balletdansös. Laddar upp några bilder här direkt när Sofia har skickat dem till mig. Blev riktigt maffiga. ;P

Det har varit en underbart härlig helg, som jag verkligen har njutit av. Har inte satt mitt finger på någonting som har med plugg att göra. Så otroligt skönt!
Förutom att min fot typ har bestämt sig för att göra slut på mig så har jag haft det riktigt bra. Ja, går omkring och småhaltar hela tiden. Men det har ju inte hindrat mig från att gå på långa shoppingturer. Måste dock köpa ett par nya joggingskor för mina springturer, det är de som har förstört min lilla fot. Och vi som kanske ska ha springtest på idrotten idag. Det kan ju jag drömma om. Åh, precis när man har kommit igång ordentligt med konditionen. Aja, går väl över tills jag gifter mig...som man brukar säga. När det nu blir, hehe.

Ha en underbar vecka, allihop!

Puss på er / S

P.S. Har äntligen kunnat sjunka ner i min alldeles nya fåtölj. Me = like sitting there and reading. :)

what a feeling

What a night!
Nä skoja bara. Mamma mia där..

Ska sätta mig och GÖRA KLART samhällsskiten om Kenya. Lycka till till mig, har massor kvar. Ha en bra dag ni andra och hoppas inte vädret sviker :)

Puss /N

I'm in love with a fairytale

Hej, jag är trött. Är du?

Har haft en helmysig/rolig time med Edit :) Var ju ute igår kväll, och nu har vi ätit middag och kollat film. Inte helt fel! Dock vet jag inte vad jag tycker om Valand där vi var igår. Var studentkväll vilket märktes. Kul att man kände typ 30% av de som var där. Typ: Tjenare IT/Media barn! Hej Hulebäckare! Hej dansare! Tjaa konfakompisar! hm.. Det hela blev lite B. Han i baren satte på en skiva och sen var det bra liksom. Jaja, roligt ändå eftersom det blir vad man gör det till ;)

Känner att jag kör på impulshandlingar nu för tiden. Jag och Edit ställde oss och bakade kladdkaka mitt i natten (nästan iaf) på drygt 10 minuter bara sådär. Så det ska va.

Ha de bra! Det ska jag iaf..
Puss /N

Pictures



 
För att det var snart exakt två månader sedan jag över huvud taget använde min systemkamera.

/ N

Ska njuta av livet

Nu är det säkert, helt klart. Killar är svin. Även om dom verkar vara underbara och är hur gulliga som helst, så ändras det. Tro mig. Fy fan vad jag känner mig som en dum blondin. Lyckades gå på att världens goaste kille existerade och att han kunde gilla mig mer än två veckor. Ha ha vilket skämt.

Nä nu ska jag ut ikväll me ett tjejgäng och verkligen njuta av att vara singel! Inte fan ska nån skit få lura mig igen. Inte fan ska jag låta mig falla så lätt. Fan heller.

/ N

var det ett skämt vännen?

Sjukt. Ja, det är faktiskt rätt sjukt vännen min. Träffade en tjej jag inte umgåtts med på snart ett år på bussen idag. Snackade lite allmänt om hur det är med allt nu för tiden. Så kommer hon med frågan: Jag ska till Stockholm en vecka med mamma och mormor i sommar, kan inte du hänga med? Skulle va sjukt kul!
Förlåt att jag skriver det här, men nämner ju inga namn. Jag blev rätt chockad. Hallå liksom, e vi fortfarande vänner alls? Skumt. Very skumt in deed.

Kan man inte sätta in en spärr/regel i sig själv? Titta inte åt en killes håll. Låt honom inte få dig att må bra, längta efter honom, ta över dina tankar. Låt dig inte bli beroende. Tillåt inte dig själv den smärtan. Smärtan som nästan alltid kommer efter. Men kanske är det värt det? En klok person jag kände sa till mig: För att kunna älska, måste man kunna sörja. Men jag vill inte sörja. Inte nu. Orkar inte mer. Helt sjukt att jag inte har denna spärr. Antar att jag hoppas att jag ska slippa sörja. Kanske..

Gonatt puss /N


Where to start

Hey, do you mind me asking for a part of your love, of your world, of your bed, of your heart?

Älska Elin Ruths låtar. Where to start.

Lediga som sagt! Är trött som in i bänken. Försöker arbeta med mitt evighetsarbete om Kenya, men är nära på att somna hela tiden. Kanske ska ta en god kopp svart te för att pigga upp mig.

Ha de bra där ute!
Kärlek /N

Lediga!

Bonjour tout le monde!
Avslutade skoldagen (och den här skolvecken) med det sista nationella provet, förhoppningsvis också det allra sista provet på den här terminen. Franska läsförståelsen var ganska svår. Hoppas, hoppas, att det gick bra. Får kraftiga nervösryck när jag tänker på att vi antagligen får tillbaka engelskan nästa vecka. Det är det ämne som jag bryr mig mest om vad jag får i faktiskt. Sedan kommer franskan och samhällskunskapen. Men nog tjatat om skolan...nu är vi ju lediga i fyra dagar. Yeah! :) Ska åka in i helgen och se om jag hittar något fint att ha på mig på skolavslutningen som nalkas snart. Såg ett par fina skor som jag väldigt gärna vill ha på mina fötter. Plus att jag nog ska få en ny fåtölj till mitt rum, det har jag längtat efter. Vill också gärna hinna träffa alla människor. Det känns som om jag har varit isolerad från alla kompisar nu i några veckor, eftersom det har varit så mycket i skolan. Wanna catch up that!

Näe, nu kurrar min mage. Ska gå ner till köket och se om det finns något ätbart.

Ha det toppen!

Bisous (pussar) / S

Wohooo

Vill inte skryta, men MVG i Matte B :D wohoo. That's niice.
Men fyfän vad arg jag blev på min mattelärare. Jag fick vg + på nationella, vilket jag ändå var ganska nöjd med. Det var ju sjukt svårt! Så snackar hon med mig efteråt och har mage att säga: Jag är besviken på dig Nathalie, jag trodde mer än så om dig. Jag är riktigt besviken. Du får lära dig skriva mer matematiskt om du vill ha mvg i Matte C. EY HALLÅ, det här var inte C, det här var B! Hur mycket kräver hon av mig egentligen? Jag är inte övermänsklig. Inte konstigt att jag har höga krav på mig själv när andra har enorma. Tänkte bara hur fan hon kunde säga så, så som jag har slitit i ett år för detta betyg.

Har träningsabstinens. Insåg igår kväll att jag inte tränat på typ två veckor pga foten och förkylningen. Kommer knappt ihåg danserna, och vi som var så bra där i slutet. B-klass och allt. Snyft :/ Känns som jag gått upp 10 kg dessutom. Vilket jag antagligen inte har..

Träffade Clara på bussen idag också. Var läänge sen! Väldigt roligt :) Ska ses nån dag snart. Ser jag fram emot.

Puss /N

Vill sy ihop det

Okej, inte så illa som jag trodde. Skönt. Vågar inte hoppas något dock.

Men usch min fot!!! Ska ringa läkare imorgon bitti. Kan inte gå, det har blivit värre igen. Är ett "hål" i foten. Tror att ett ledband gått av eller liknande. Vad gör man åt det? Syr ihop det igen? Tänk om jag aldrig mer kan dansa :S Eller ens gå! Det har ju inte läkt av sig självt liksom. Det skulle inte förvåna mig.

Myser framför gammalt avsnitt av Grey's anatomi. Har inte direkt orkat plugga idag.

Puss /N

Ajajaj

Det var länge sen jag var sjuk. Alltså sjuk på riktigt. Känns sådär nu att hosta, snyta sig varannan minut, skaka av frost samtidigt som man är varm.. Orka. Blir till att stanna hemma imorgon. Ska försöka få tag på en ortoped som kan titta på min skadade fot. Kan inte ens gå och det var en vecka sen det startade. Speciellt idag när jag skulle hem från gbg-varvet (jobbade idag med) hände nånting med foten. Aj som in i piiiiip. Skrek rätt ut (ja, folk tittade konstigt). Nu ser jag att den är blå och ledbandet vibrerar när jag rör den. Scary, yeah!

Puss /N

Gäsp...

Tröttis idag. Fick ledigt eftersom det var något tält som de var tvungna att stänga. Fast jag hade velat jobba och få pengarna. Men det var bra förtjänst ändå igår med tio timmars jobb. Jag var ju uppe halv sju ändå idag och precis när jag skulle ta bussen så skickar min arbetsgivare ett sms. Det slutade med att jag gick ut och sålde tidningarna, det var ju ingen mening med att gå och lägga sig igen när man var iordninggjord liksom. 

Det var i alla fall kul igår. Kul att träffa nya människor. Kul att få jobba och trötta ut kroppen lite. Kul att tjäna pengar. Jag fick bära reallly heavy kartonger med drickor i, stå vid grillen, vara vid kassan, springa och hämta allt som kunderna beställde, fylla på från lagret och vira upp råa korvar. Det sistnämnda skickades jag in i kylvagnen för att göra ett antal gånger. Min arbetsgivare sa att ja, det här är ju inget arbete för en vegetarian. Efter typ en halvtimme frågade hon mig om jag var det. Nä, svarade jag...och för mig själv tänkte jag att då hade jag nog sprungit därifrån fortare än kvickt.
 Det som förgyllde min dag igår var nog när det kom en som pratade engelska. Vår konversation var väl inte sådär jätte avancerad men ändå. Såhär löd den:

Hon: Do you speak english?
Jag: Yes.
Hon: Great, I will have a salad.
Jag: With chicken?
Hon: Yes
Jag: (Hämtar salladen) Here you go.
Hon: Thank you.

Misstänker dock att hon inte var amerikan. det hade jag i så fall hört med en gång.

Idag blir det halvsovande framför tv:n....tur att jag redan har pluggat på idrottsprovet som är imorgon. Bara tre veckor kvar till sommarlovet...helt sjukt vad tiden har gått snabbt. Tre veckors städjobb i slutet av sommaren med start vid sex eller sju på morgonen....hmm, better be relaxed by then. Ska i alla fall spara ordentligt nu. Vill. Vill. Vill ju till USA nästa sommar!

Tröttiskram på er

/ S

P.S. Islands bidrag till Eurovision var bäst. Kom i alla fall 2:a. :)

http://www.youtube.com/watch?v=TVqrF-oTUc8

Kämpar på

Brrrrrrrrr vad kallt det blev efter ett tag. 9 timmars hårt jobb på gbg-varvet. Väldigt stressigt må jag säga! Fick ta hand om lite allt möjligt. Stod mycket i kassan, var springflicka, hämtade nytt kaffe, svarade på frågor osv.. Roligt men tog på krafterna.

Känner mig grymt hjälplös. Gjort allt jag kan nu. Ger upp. För ett tag iaf. Vill inte, men vad ska jag göra? Bara att vänta och hoppas, annars acceptera. Acceptera att något var sjukt bra för bara en vecka sen, och nu inte existerar utan anledning. Det värsta som finns är att få ett nej av någon man tycker om. När det hänt flera gånger blir det inte kul. Det gör ont.

Hör Sveriges bidrag i Eurovision i bakgrunden. ääääääääääh.

Puss /N

Sällskapssjuk, helt klart.

Fredagkväll. Vad gör man? Typiskt mig att bli extremt rastlös om jag inte får träffat nån. Snacka om att vara sällskapssjuk.. Jag borde inte träffa nån eftersom jag är väldigt förkyld, ska upp tidigt imon och har ett id-prov att plugga till. Men ändå! Är dessutom helt ensam hemma ikväll, tills lillsyrran kommer hem. Suck. Längtar till nästa helg då man slipper jobb, plugg o förhoppningsvis förkylningar!

Övningskörde precis med moster. Fick väl stopp fem gånger kanske.. hehe. Men det är svårt att starta i uppförsbacke. Kul att få en massa sura människor bakom sig som bara inte kan låta bli tutan. Ta't lugnt hörrni.

Funderar på att ladda upp med massa godis, ett fotbad och en bra film. Kanske inte helt fel ändå?

Puss /N

Modella

Host och snörvel. Ajsing. Inte bra när man ska jobba i ett mattält på gbg-varvet hela helgen.

Satt hårmodell åt Marielle i tre timmar idag. Hon fixade en festfrisyr som blev riktigt fin om jag får säga det själv! Det var alltså en skoluppgift, eftersom hon läser till frisör. Så nu har man fixat hjälp till balen i 3an :)

 
 /N

Starkaste egenskapen

Sitter här och tänker på allt möjligt. Mest tänker jag på den starkaste egenskapen hos mig själv. Nathalie skrev att jag är så positiv jämt och hur det är möjligt nu när det är så mycket jobb i skolan och så. Jag vet inte riktigt egentligen. Hur det är möjligt alltså. Jag antar att det är den stora skillnaden mellan oss. Jag har helt enkelt en förmåga att se den där guldkanten ändå så att säga, oavsett hur svårt och jobbigt någonting är. Jag vet ändå att det kommer att lösa sig tillslut och då gör det inte så mycket att man måste kämpa sig igenom vissa helvetiska stunder. Visst har väl jag också mina dåliga dagar, men dom är uppriktigt sagt inte så många. Det är väldigt skönt, men det kanske blir värst för mig någon gång i livet då jag befinner mig allra längst ner. Jag hoppas att jag då vet hur jag ska kravla mig upp. Tur att jag har så många underbara människor runt omkring mig. Jag tror att det till en mycket stor del är dom som har gjort mig till den person jag är idag, och den person som jag förhoppningsvis kommer att fortsätta vara...
Dessutom har jag mina egna små knep för att göra mig själv på gott humör när allt känns sådär trist. Jag har mina egna små trick att få mig själv att vakna upp en släpig vardagsmorgon och anlända till skolan med ett glatt och piggt leende på läpparna bland alla trötta och surmulna skolelever. Min klasskompis sa till mig igår at jag alltid ser så pigg och fräsch ut, det blev jag väldigt glad för. Vill ni att jag ska avslöja något av mina små hemliga knep? Då måste ni be väldigt snällt först! :)

Skickar er ett glatt leende från mig för att få även er på ett gott humör:



Älskade syrran i bakgrunden<3

Puss / S

P.S. Det var trevligt med folket från Finland igår. Det visade sig att dom kunde lite svenska i alla fall. Typiskt...jag som hade sett framemot att prata engelska. Yeah, what do you know. ;P
 

Förhindrar en hjärtattack

God morgon gott folk!
Kan man sjukanmäla sig för att förhindra hjärtattack?.. Ehm, är ju faktiskt förkyld också. Tappade rösten igår kväll. Läskigt!
Det är lite för mycket just nu, och ja, min kropp säger ifrån. Det känns som om allt har gått lite över styr när man börjar känna sitt eget hjärta slå konstigt. Då var det ju inte för att jag var andfådd liksom. Nu blir det alltså "vila" = sitta och skriva en lång analys till medieproduktionen.

Ska iaf in till skolan vid 1 tiden för att göra nationella i Spanska. OMG. Lyssna + läsa. Lyssna är det värsta ja vet, förstår inte ett p'''' när spanjorerna snackar som om de har raketer i munnen. Och jag har mvg i spanska (än så länge). Tycker synd om de som har g, kan ju inte förstå nåt :S

Ska försöka hindra mina sms-tummar idag också. Kan inte riktigt låta bli, men måste nog. Sms är inget bra sätt alltid att kommunicera. Man misstolkar så lätt. Eller?

Puss /N

Dagsläget

Förlåt Sandra men jag blir nästan äcklad över att du är så sjukt positiv jämt (speciellt nu). Hur är det möjligt? Själv går man och försöker låta bli att spy av allt. Magkatarr i flera dagar, huvudvärk och matteuppgifter man inte fattar ett skit av och nationella är imorgon!!!!

Kom o ta mig långt härifrån.. Då menar jag LÅNGT härifrån. Spanien kanske? :D

Puss /N


Mer än ett år

Hej och hå denna soliga måndagsmorgon! :)

Vad underbart att vi är lediga idag när det är så fint väder...hoppas att det blir varmt ute också så att man kan sitta på altanen och läsa och plugga. :)
Har skickat iväg syrran nu. Hon är också ledig idag eftersom hon ska ha repitition med teatern och föreställning sedan på kvällen. Ska bli spännande att se henne. Jag fick agera sminkös nu på morgonen och fixa hennes hår. Blev jättesöt, men det är hon ju ändå. :)

Visste ni att vi har haft bloggen i lite mer än ett år nu? Helt otroligt. :) Jag saknar dock kommentarer...

Helgen har varit helskön. Har inte gjort så mycket...bara saker jag känt för att göra. Pratade med Angelica i telefon igår, det var längesen. Hoppas att dom kommer ner nästa vecka, hade varit skoj att se henne igen. :) Kollade också klart Da Vinci-koden....har lite svårt för att se människor som piskar sig själva blodiga. Filmen var bra, men boken var bättre. Brukar ju oftast vara så.

Var i stan med syrran och mamma igår också. Köpte present till min yngsta syster och en bok till mig själv. Tyckte att jag kunde behöva något som piggade upp mig nu när det är så mycket i skolan. Det blev Martina Haags I en annan del av Bromma, har velat läsa den ett tag nu.

Till helgen blir det jobb. Har fortfarande inte fått reda på vilka tider jag ska jobba. Hur bra är dom på att planera egentligen?

Ha en underbar dag! Je vous souhaite une bonne journée!

Pussar. Bisous.
/ S

Söndagen den 10 maj. What!?

Stukat stortån tror jag! Kan knappt gå = Inte bra. Kan antagligen inte heller dansa = ILLA.

Det enda nöje jag fick idag var att fika med Jennie. Glädje att se henne igen. Folk säger att alkohol löser alla problem, men jag håller nog inte med. En riktig megakram av världens goaste vän funkar mycket bättre. Var rätt deprimerad innan. Kände bara hur allt rann av mig när vi sågs. Ville bara säga det, för hon betyder megamycket för mig :D

Ledig imon. Att göra: 1. MATTE. 2. Samhällsarbetet + provplugg. 3. Gå till banken. YES

Puss /N

One more drink

Sitter och lyssnar på Dave Matthews - Grace is gone på högsta volym och undrar vad fan det är som händer.
Den låten påminner så om Chri (såklart, eftersom han e besatt av Dave). Undrar vad fan som hände där. Trodde jag hade hittat en helgo vän. Hördes ju av varje dag i flera månader och allt. Nu är det som att han inte existerar.

Kanske är det jag. Som vanligt. Jag får för mig att folk umgås med mig och låtsas tycka om mig, för att sedan med flit göra mig illa. Hur sjukt är inte det? Att man inte kan lita på folk runt om sig. Inte konstigt att vissa sticker när man kommer med falska anklagelser.

One drink to remember, then another to forget. Excuse me please, one more drink. Could you make it strong because I don't want to remember. One  more drink, and I'll move on.
Sad song.

Puss /N

Lite smartare

Godmorgon...eller något i den stilen. ;P Fast jag har såklart varit uppe i en massa timmar redan. Jag vet inte riktigt varför jag får så mycket gjort på förmiddagarna, jag är inte direkt morgonpigg...eller? Min familj är däremot uppe tidigt och då blir det så att jag också dras upp ur sängens sköna hörn. Fast det är inte så dumt att gå upp vid nio-tiden på en söndag, jag har ju redan hunnit springa, duscha och plugga inför två prov. Måste hinna läsa lite också, sedan får jag se om jag ska med mamma och syrran in till stan. 
Ikväll blir det fortsättningen på Da Vinci-koden. Vilket sammanträffande...när jag och pappa har tjatat om att hyra den filmen i flera veckor nu så kommer den på tv. Men jag tror inte att man uppskattar den lika mycket om man inte har läst boken, eller snarare så tror jag att man har lite svårt att förstå den då. Men som sagt Dan Browns böcker är så otroligt uttänkta och smarta så det inte är klokt. Hoppas man blir lite smartare själv av att läsa dom också. ;P 

Nationella i engelska gick riktigt bra i fredag...tror jag i alla fall. Är lite rädd för att medge det ifall det inte gick så bra. Det är ju så ibland. Men jag tyckte faktiskt att läsförståelsen var ganska lätt...antagligen tack vare mitt numera engelska-läsflyt. Haha, där uppfann jag visst ett nytt ord. Ja, men om man har lust att lära sig lite mer om allt ute i världen och förbättra sitt ordförråd så ska man absolut läsa Dan Browns böcker. Kan inte vänta med att läsa den fjärde. Deception Point (I cirkelns mitt) var i alla fall hur bra som helst. Mycket vetenskaplig bok. Näe, nog tjatat om böcker...vad hade jag för mig igår då? Jo, var hos farmor på middag. Visste väl att vi skulle få den enormt goda Daimglassen. Älska. <3 På onsdag kommer pappas släktingar från Finland och farmor till oss. Dom kan ingen svenska, så vi får prata engelska med dom. Skojsigt. :)

Nu ska jag dra mig och plugga lite på idrottsprovet.

Au revoir tous les gens!

/ Sandra


P.S. Fick städningen som sommarjobb. Vilken tur...kunde inte riktigt se mig själv på ett ålderdomshem, i alla fall inte ännu. ;P haha

Det är rätt sjukt.

Vad ska man säga? Jag mår sjukt bra. Det kanske är det som skrämmer mig. Att veta att det så lätt kan vända. Samtidigt är det väldigt dumt att tänka så. Så ska sluta med det och njuta av livet! Berg- och dalbane livet.
Dock har magkatarren tagit över mig igen. Inte ens medicinen hjälpte idag.. Gick i och för sig över på kvällen av att bowla. Eller kanske av sällskapet rättare sagt.. :)

Gonatt vänner! /N

Vilken lustig kväll

Så sjukt jävla kul igår kväll!
Jag och Hanna kom dit och placerades i köket där vi mötte köksmästaren. Han satte oss genast i arbete: Skära upp bröd. Det låg på våran nivå kände vi, så det var okej. Våra huvuduppgifter under kvällen var att vakta buffén. Var det något som höll på att ta slut, sprang vi ut i köket och meddelade detta, tog in det tomma fatet och ut med nytt. Det var bara det att dom inte började äta på ett tag så vi stod lite nervösa i ett hörn och "vaktade buffén". Visste liksom inte vart vi skulle göra av oss själva.

Sen drog det igång!
Sen tog det slut! Haha, jag menar, det tog ju inte såå lång tid. Vi frågade the master vad vi skulle göra. "Nejmen flickor, sätt er ner o relaxa. Ta en kopp kaffe!"  Så sa han varje gång under kvällen. Vi ville ju göra något för lönen. Kändes ju dumt annars! Vi fick i alla fall plocka in en massa disk. Senare under kvällen hittade vi på egna uppgifter för att inte känna oss föör värdelösa: Gick runt och samlade in tomma ölburkar och gjorde konst av dom. (A)

Det var ändå sjukt kul att delta. Lite nytta gjorde vi ju ändå och det uppskattades verkligen. Jag var bara rädd för köksmästaren hela tiden.. Jättekonstig! Ignorerade mig hela tiden, snackade bara med Hanna. Uppmuntrade henne att stjäla tallrikar.. Pratade döda svanar och klassisk musik. Eller jo till mig sa han i slutet av kvällen: Du vill inte ha lite bröd med dig hem då?  Varför skulle jag vilja ha gammalt och stenhårt bröd!?

Tack o hej, nu ska jag råplugga! /N

Jag som korvgumma?

Jag vet faktiskt inte om jag vill stå och sälja grillade korvar i tre dagar på GBG-varvet nästa helg. Känns inte så lockande när man är vegetarian. Trodde jag skulle få sälja popcorn ju...

Ska börja göra mig iordning inför kvällen. Värd på bankens personalfest som sagt. Har ingen aning om hur man gör! Hoppas på att jag inte skämmer ut mig, typ tappar en massa tallrikar i golvet eller spiller ut vin på bankens högsta chef. Jösses.

   My love. Miss you.

Puss /N

Jakata Jakata JaTItakata

Can't help it. Can't stop smiling.

50 pers, en dans och en sal. Jive för hela köret med A, B och C klassare. Tränaren är lite lustig ibland, men antar att hennes små påhitt är bra i längden. Fick lära oss en ramsa vi ska "sjunga" när vi dansar. Jakata Jakata JaTItakata. Haha, helt sjukt egentligen. Roligt att skapa en stor kör av den ramsan, lät mer som kinesiska. Men jag lärde mig mycket på det. Tro det eller ej ;)

Var även roligt att träffa Marielle. Hon blev helt till sig, uppspelt och lycklig av nån anledning.. Haha, hon är sjukt söt. Folk undrade nog vad som hänt så som hon höll på. Toktok. Så nu blev jag lycklig ^^ Det smittar av sig och hon peppar mig verkligen till att bli lycklig. Underbart med vänner som verkligen visar att de bryr sig. Du är för go Marre <3

Imon e det som sagt nationella, så borde gå och lägga mig. Ingen sovmorgon då inte.
Sov nice! /N

Sorry I can't be perfect

Jag vill så gärna, men är samtidigt så rädd. Så fruktansvärt. Får citera mormors favorituttryck: Det är inte lätt här i livet.
Nej, det har du rätt i mormor.

Suttit och gjort en gammal hörövning från nationella provet eng B. Går det likadant imon så får jag iaf inte IG. Inte heller MVG, men ändå. Ska snart dra mig till bussen för o dansa. Hoppas på att mina goingar e där idag :) Hoppas även att danspartnern har tid att dyka upp..

På fredag kväll/natt ska jag och Hanna jobba på bankens personalfest. Vara värd, duka och duka av. Ska bli kul faktiskt! Så får man ju gratis mat och underhållning också. Det lustiga är att deras underhålling är ett danspar från lazars dansskola (min dansskola). Hmm ska bli intressant o se vilka det är xD Jag hade lätt kunnat ställa upp annars och få 2000 kr för 10 minuter! Lätt värt.

Puss på er /N

Enjoy!

Vilse i skogen med Johan vandrade jag omkring. Vandrade omkring men hittade ingenting...
FY FAN säger jag bara. Skulle ut på landet för att göra vårt nyhetsinslag om nya bostäder och sånt där (jättetråkigt, jag vet). Missade bussen, så bestämde oss för att gå dit istället. Skulle ju gå fort med bussen så kunde väl inte va så långt?.. Nänä, gick vilse i ett villaområde istället. Gick tillbaks, väntade på nästa buss.Åkte förbi den minimini lilla hållplatsen. Fick tillbaks från nästa hållplats. Traskade vid vägkanten och försökte undvika bilarna.
Kom fram: Inte en enda granne ville ställa upp på intervju fastän jag gav mitt största leende och var hur trevlig som helst! Uhu.

Fick filmat några hästar, sprungit efter en traktor med ett stort släp med kossor, filmat en söt gubbe som stod och sågade. Sen var det bara att ta sig hem igen. "Bara".
Missade bussen med två minuter, och den gick bara en gång i timmen. Bara att börja traska tillbaks till skolan längs vägkanten. Var för tusan ute i 3,5 timmar! Åkte sen hem, la mig på köksbordet och ville gråta. Det var min gårdag! Hade förträngt det där i går kväll...

Puss /N

Moving on

Jag känner mig stark. Stark för att jag för en gångs skull lärt mig av mina misstag. För en gångs skull lyssnade jag på mig själv, istället för att följa andras viljor om hur de vill att jag ska vara. Att vara någon annan till lags för att vara snäll, funkar inte i längden. Så är det bara.

Ser fram emot ännu en dag i den här helvetes-tiden. Känner att jag fått nytt bränsle så att jag faktiskt kan ta mig igenom den. Hur sjukt är det inte t.ex. att jag för ett halvår sen fick nåt poäng från IG på sannolikhets provet och sedan inte jobbat mer med det efter det, och helt plötsligt idag kunna MVG uppgifterna på samma prov? Jag är mysko. Men det känns bra bra! Känns mindre bra att jag stryper mig själv om jag inte får mvg på matte nationella.. Så det får vi inte hoppas.

Ska sova nu, gött o ha sovmorgon imon me ^^
Hade bra alla goa o glada göteborgare o alla andra me! Gör som jag; sjung och dansa som en tok så löser sig allt! ;)
 Skippade dansen idag, får abstinens direkt.

Puss /N

17 Again

17 Again. Bra film ändå! Trodde jag inte.. Hehe. Men det gick ju inga vidare filmer just nu. Lättsam high school film, men ändå med något extra så att man skrattade en hel del. Kan jag rekommendera!
Helmysig kväll ännu en gång. Men nu måste jag sova! Precis som resten av folket där ute.

Gonatt /N

Hey, it's sunday.

Klockan är femhundraelftitvå och här är ekot.
Ja, så långsamt går klockan idag. Gick upp tidigt för att jobba, eftersom jag trodde jag skulle ha saker på g under dagen sen. Men neh.. Istället har man sovit, kollat klockan. tick tack. Väntat på kvällen. Kunde ha pluggat, men var för trött. Det har ju blivit vissas nattliga nöje att ringa/smsa och väcka mig mitt i natten nu för tiden.. KUL.

Men nu är det snart kväll :D Så nu är jag glad igen. Femhundraelftitvå timmar har gått. Väntar man på nått gott, väntar man aldrig för länge sägs det ju. Ska bara käka, sen spurta (antagligen, brukar ju va så) till bussen. Får se om det blir nåt impuls-besök på bio. Vem vet vem vet.

 Hey, I'm cool. Not.

Puss o hej lasagnej.. /N


Vill ha mer mat!

Jag vet, det går verkligen skitdåligt med uppdateringen här just nu. Men de senaste dagarna har verkligen varit skumma. Så skumma att jag inte ens vill skriva om dem. Kan istället berätta lite om denna softa dag! Varit duktig o pluggat matte, hämtat min nya skinnjacka (den skiten höll två veckor fastän den var dyr som..), och framför allt umgåtts med Erika!  Promenerat, kollat film o vräkt popcorn. Looveely. Skulle behöva fler såna här softa dagar.

Vill ha mat mat mat hela tiden nu! Vet ni hur gött det är att vara hungrig igen när man inte varit det riktigt på flera dagar!? Det senaste har jag inte haft någon aptit, tvingat i mig några smulor. Tills mamma idag kom på orsaken. Jäkla magkatarr. Stark medicin, men den hjälpte. Sånt får man ta i svåra tider. Haha, nej ska inte klaga! Livet leker ju. Hade den bästa kvällen på länge igår. Jep, så e de.

Puss o gonatt, vissa ska upp o jobba imon. /N

RSS 2.0