Hurtiga jag = Springa

Hej allihopa! ;)

Förlåt för att jag inte bloggade igår, men det var ju så fint väder (vilket är ovanligt, fast det ska ju tydligen bli 30 grader varmt på torsdag. Yihoo! :D), så jag var bara tvungen att vara ute. Igår var jag med Olivia. Vi satt ute och fikade, och myste i solskenet. Det blir så tråkigt nu när alla åker iväg. Malin är bortrest, Nathalie har åkt nu, Anna åker imorgon =( och Olivia åker iväg på torsdag. Tur i alla fall att Edit kommer hem nu i helgen. Då slipper jag också blogga själv! ;P Som ni vet så ska jag ju inte resa förrän i augusti; till Mallorca. Jag längtar verkligen! Särskilt som det inte är så bra väder här heller.

Idag har jag varit i Allum. (Rea nu ifall ni vill veta!!) Jag köpte en pocketbok. (Systrar i jeans - Fjärde sommaren. Den sista boken i serien. :P) Jag och min syster gick runt och kollade i alla affärer. Mysigt! =)

Snart ska jag ut och springa, en annan väg idag istället för den gamla vanliga. Jag måste också läsa en bok som jag har påbörjat. Den heter Flickan från ovan och är skriven av Alice Sebold. Jag måste bara tipsa om den, hur bra bok som helst! Handlar om sorg och om saknad, men också om livet från den ljusa sidan. - En fjortonårig flicka blev våldtagen och mördad. Nu sitter hon uppe i sin himmel, och tittar ner på sina nära och kära på jorden. Hon kan önska vad hon vill, och sedan få det. Hon kan önska vad hon vill, utom en enda sak. Att få sitt liv tillbaka...

Vi hörs snart igen!

Pussar och kramar / Sandra
  

See you later

Imon bär det av! Nu har jag packat en hel del, men inte riktigt allt. Det blir mkt kläder för en hel vecka, speciellt eftersom man inte vet vilket väder det ska bli. Antagligen regn, ser det ut som. Ajsing.
Hoppas ni får en bra vecka, fastän jag inte kan vara här o blogga ;P Men mina kära vänner har pressen på sig att blogga minst en gång om dagen! Så besök sidan lika mkt som vanligt vettja :D

Hittade lite gamla saker i min låda. Saker från konfalägret och gamla skolgrejor. Fatsnade för gamla lovsånger som jag fortfarande kunde. Chockerande! Ibland finns minnet där. Jag hittade även gamla dikter från 4-5an. Gu va kul vissa var! Alla i klassen hade skrivit varsin dikt, bättre eller sämre. Den sötaste var nog Filles.. Haha. Gulligt värre.

Jag kommer sakna er människor. Vissa träffar jag inte på flera veckor, men hör av mig när jag e hemma igen!
Ha de gött o lev livet! Acceptera det du inte kan göra något åt, och utveckla det du kan. Inse skillnaden mellan dessa!

Puss/N

Thank god it's friday

 En fundersam Sandra. 
 
 En Nathalie.

Bra vänskap är när man kan umgås utan att känna en pinsam stämning om det blir tystnad.
Bra vänskap är när man bara kan vara. Inte ha några krav på att man "måste" göra saker.
Bra vänskap kan vara sällsynt och är väldigt värdefullt<3

Puss/N


Bus i hallonskogen

Hej i hallonskogen! ;)
Nu sitter vi här (Sandra o Natta) o funderar på livets alla gåtor. Hur vet man att man känner en person egentligen? Hur kommer det sig att man börjar gräla med folk som betytt mycket för en? Kanske vågar man bara bråka med dem man älskar. Vad tror ni?
Vi är iaf ganska så överens om att man känner en person bra om man har gått igenom glädje, sorg och sovit i samma rum.

Hälsningar/ Bus i hallonskogen N & S

Glädje blandat med depp

FY FAN VA GÖTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sommarjobb = SLUT. Sommarlov = Jippie!

På lördag åker jag till Bornholm och är där en vecka, så att ni vet det. Det ska tyvärr regna hela tiden och då är det verkligen ett dötrist ställe. Jaja, hoppas de blir bra ändå.

Men nu e jag depp :( Efter Bornholm kommer våra finska släktingar en vecka, då då kan jag knappast träffa nån. Visst ska det bli kul, det var två år sedan vi träffade dom :)
Problemet e ju att jag inte får träffa älsklingen på tre jävla veckor då. För efter det ska ju han iväg en vecka..
Hur ska man överleva detta? :( <33 Jävla danmark. Nej, förlåt.

Imon blir det Sandra dag iaf :D Vill ju träffa henne innan jag åker oxå! Så då kommer hon te mig. Dom har ju fixat en ny buss mellan oss, så där perfekt! Nu tar det 12 minuter istället för över en timme. Gött värre.

Puss/N

Friends

Idag har jag varit med Annisen again. <3 Vi var hemma hos mig när regnet öste ner som värst. Nu har jag fått en massa böcker att läsa också. Tack så mycket, gumman. ;)

Jag har också varit på Backaplan med pappa. Där köpte jag min allra sista Vänner -säsong, 9:an. Så nu har jag alla!! ;) Vad glad jag är! :D



Världens bästa Tv -program, inkluderar även världens bästa skådespelerska; Jennifer Aniston! <3 ;)


Pusspuss på er alla // Sandra

Kärlek


I söndags. Tina och jag i stan. Var tvungen att lägga upp den, eftersom den e så go tycker jag :) Gillar henne starkt!
 Min sötnos<3

Tips till er :)

Har ni hört den här låten? Gör det! Blev förälskad i den direkt.
Martina McBride -  Concrete angel.
Lyssna även på
Anders Johansson - Ready to fly
Den har ni säkert hört på radio eller så, men den är bra :) Jag är ett ständigt fan till honom. Har sett honom live 6 ggr nu tror jag och fler blir det säkert i sommar. Fast jag var iof ett större fan för några år sedan. Har sällan varit så lycklig som jag var första gången jag såg honom live på potatisfestivalen i Alingsås :P Haha, det var tider det!

Puss/N

Boktips för tråkiga dagar!

Hej igen!

Kunde inte sluta blogga utan kom på det perfekta inlägget att skriva så här i regniga tider. Ni kanske redan har märkt att jag älskar att läsa och kolla på filmer. Så därför tänkte jag dela med mig av några av mina senaste favoriter. I detta inlägg tänker jag dock bara skriva om böcker, filmer tar jag en annan dag. Jag hoppas att det finns något för alla smaker! 


Boktips: 

Washington D.C., skriven av Meg Cabot - En humoristiskt skriven bok, om en tjej i sexton årsåldern som räddar livet på USA :s president. Handlar om kärlek och om hur det känns att plötsligt bli känd!

Nu eller aldrig, skriven av Meg Cabot - Fortsättningen på Washington D.C. Håller själv på att läsa den.

Georgia Nicolsons dagbok - Akut uppdatering av hångelskalan, skriven av Louise Rennison - En ännu roligare bok som har fått mig att gråta av skratt. Det finns sju böcker i denna serie, som handlar om en sextonårig dagboksskrivande tjej i England.

Systrar i jeans - Första sommaren, Andra sommaren, Tredje sommaren och Fjärde sommaren, skrivna av Ann Brashares - Denna underbara bokserie handlar om fyra tonårstjejer i USA. För att inte tappa kontakten med varandra under somrarna, då de ofta är bortresta, så skickar de ett par jeans emellan sig. Jeansen symboliserar deras vänskap!

Syskonkärlek, skriven av Katarina von Bredow - En bok om väldigt intensiv längtan, och kärlek. Men inte vilken kärlek som helst, utan kärleken till ett syskon. Katarina von Bredow skriver om olycklig och omöjlig kärlek. I detta fall är kärleken förbjuden, men ändå större än någonsin. Jag rekommenderar starkt denna bok, men jag varnar er också; Det kan kännas ganska äckligt ibland!

Ljus över snö, skriven av Anita Shreve - En mycket sorglig bok att krypa upp med i soffan och mysa när regnet faller utanför. Boken handlar om hur en tolvårig flicka kämpar mot sorgen efter förlusten av sin mamma och lillasyster. Jag citerar nu de sista raderna från bokens baksida, för att beskriva vad boken också handlar om: "En vinterdag är Nicky och Robert ute och går i skogen. Snön ligger djup och det har precis börjat skymma. Då hör de ett gnyende. Först tror de att det är ett djur, men ljudet återkommer och de börjar leta. Till slut hittar de en blå sovsäck och i den ett övergivet spädbarn. En baby som lämnats att dö i snön..." - Det finns inga ord att beskriva den här boken med. Jag grät en hel del när jag läste den kan jag ju säga, och det är en av mina absoluta favoriter.

Blodssystrar, skriven av Celia Rees - Jag avslöjar inte handlingen ur denna bok, för man måste läsa den för att förstå. Allt jag kan göra är att citera från baksidan av den: "Huset var precis som Ellen mindes det - stort, knarrigt och lite spöklikt. Som barn hade hon älskat att hälsa på sin mormor. Men den här gången skulle allt bli annorlunda...  I halvdunklet på vinden hittar hon en vacker gammal dagbok från 1800 -talet. Den är skriven av en flicka i hennes egen ålder. Flickans namn var Ellen. När Ellen börjar läsa dagboken rullas en kuslig historia upp för henne. En historia som avslöjar en nattsvart hemlighet. En historia som Ellen på något märkligt vis känner igen - och som sakta flätas samman med hennes eget liv..." - En mycket spännande och fantasifull bok, som ändå känns verklig. Ger en kalla kårar, och är verkligen värd att läsas när åskan mullrar och regnet piskar mot rutan. Huuh..

Flickan i kistan, skriven av Carol Hedges - Denna bok ger mig också rysningar, och efter att jag hade läst den trodde jag att det mesta var möjligt. Mer än så säger jag inte....

 

Flickan i kistan, skriven av Carol Hedges

Så, nu har jag gett er tips på spännande böcker, roliga böcker, böcker om vänskap, böcker om kärlek och böcker om sorg. Hoppas att ni alla fann något kul att läsa, själv har jag redan läst mer än tio böcker denna månad! Vadå?! Det blir ju mer nu när det är sommarlov. ;P Hehe.

Om ni vill veta något om någon speciell bok, eller helt enkelt bara är ute efter fler boktips - Kommentera då, och fråga på! Det är så roligt att rekommendera böcker! ;)

Kramar till er alla / S 

Bion

Hello alla läsare!

Hur har ni det därute? Själv har jag det väl ganska bra, men känner mig lite deppig. Beror kanske på vädret. Suck... Men, men, tänkte berätta lite om filmen igår. ;P Den fick mig i alla fall på bättre humör, och att se den med Anna gjorde det ju inte precis sämre. :D Jag tänker inte avslöja något ur handlingen, med hänsyn till alla som tänker se denna enormt roliga film. Däremot tänker jag sätta lite betyg på den:

Genrer:

Humor: 5 - Många träffande kommentarer och händelser.

Kärlek: 4 - Visst fanns det kärlek. <3

Spänning: 1 - Jaa, spännande för de som vill veta hur det går om man blir kär. ;)

Rekvisita:

Kläder:
5 - Oooj, ooj, ooj. Vilka kläder, underbart! ;)

Skådespeleri:

Repliker:
5 - De flesta hur roliga som helst!

Tid: 4 - Jag älskar långa filmer som man aldrig tröttnar på. Detta var precis en sådan film, och höll på i ungefär 2, 5 h.

Övrigt: Sex and the city -filmen passar alla modemedvetna tonårstjejer med framtidsdrömmar. Slå er ner i den bekväma stolen i biosalongen, och låt drömmarna ta er till staden som aldrig sover; New York! (Själv älskar jag USA.)

// Sandra

Hjälp (A)

Herrejösses vilken dag..
Är så himlans trött på sommarjobbet nu, det är verkligen tråkigt. Högst två dagar till säger jag bara..
Stressar ihjäl mig helt i onödan egentligen. Men det är ganska lätt att göra det när man får fem stora högar med papper som ska skickas hem till folk och sen mer och mer. Finns det tråkigare jobb? Ja, säkert. Men ändå!

Ni kanske undrar hur det går med mitt nya liv som vegetarian? Det är lite jobbigt om jag ska va ärlig.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för mat. Testade cous cous med wokade grönsaker, bönor och lite kryddor och matlagnings youghurt. Det hade varit gott om det smakat nåt! :S Syrran tyckte om det, men det var ju jag skom skulle äta det.. Blir så trött på det här, orkar inte. Speciellt inte efter en heldag på jobbet. Vad är gott egentligen? Någon som har ett bra och enkelt recept? Skulle bli tacksam (A)

Gonatt/ Natta

Sex and the city

Tjohoo! ;)

Idag är det en lika mulen och tråkig dag som vanligt. Fast ooj, nu sken solen en liten stund. Hehe. ;P Men ändå, vad är roligare att göra en tråkig dag än att gå på bio? The answer is; Nothing. Därför ska jag och Anna göra precis det idag. Vi ska se den nya filmen Sex and the city, verkar ju hur bra som helst. :D Så imorgon kommer en utförlig recension av den.



Carrie (Sarah Jessica Parker) och de andra i filmen Sex and the city, som är en fortsättning på tv -serien med samma namn! 

Pusspuss // Sandra

Svensk publik skrik Ahhh

Åhhh gu va härligt de verkar i Vietnam! :) Hoppas resten av tiden blir lika bra för dig Edit!

Här är det kanske inte lika härligt, regn o rusk. Men sådan är Svensk sommar nu för tiden. Det är bara att acceptera.

Hörde en ny låt med han killen ni vet, som gjorde Zlatan låten. Den lille skåningen.
Den var inte alls lika bra, men hade kanske lite gung i sig iaf.
Ref: "Vi är bäst - Nu är det fotbolls fest!" "Svensk publik, kom igång och skrik: Ahhh!"
Ett litet låttips bara ;)

Puss/N

Fran Vietnam!

Hej!

Sitter nu i Vietnam i staden Hoi An och klockan ar 21:30! Jag har det helt underbart har och otroligt trevligt folk! Om ett ar kommer jag ta med mig alla mina vanner hit, for har finns att uppleva!
Idag har jag kort moppe hela dagen i denna trafik, ni skulle bara se! Pa en moppe kan det sitta en hel familj, mamma pappa och tva sma barn. Jag skjutsade mamma och pappa skjutasade Ester. Jag har ocksa varit ute och akt speedboat och sedan dykt ifran baten, jag sag massor av fina fiskar, det kanndes som att simma ner i ett akvarium!

Havet ar turkost och det kanns som om man har hoppat in i en bild nar man dyker ner i havet! Men iborjan tog varmen nastan knacken av oss, i solen vill jag inte veta var det ar men hittar man en skuggig plats kan det vara mellan 28- 35 grader. Jag har vant mig nu och jag alskar verkligen varmen!

Imorgon ar det sista dagen i Hoi An far oss, vi aker nattbuss imon och stannar i Natrang (tror jag att det hette) i tva natter, sedan aker vi tillbaka till Saigon dar vi sedan shoppar upp oss infor hemresan pa sondag.

Har inte fatt hemlangtan an men det kommer nog! Men jag saknar mina vanner enormt! men ser ocksa fram emot att fa ta med er till Vietnam snart!

Vi hors, nasta gang jag far tag pa en dator! Puss Edit och Vietnameserna
(jag ar mycket langre an vad dom ar!)


Typiskt mig

Pinsamt!!

Moster lämnar mig här på jobbet och vad är det första jag gör? - Förstör skrivaren! :S
Natta knallar runt o letar efter folk eftersom alla är på möte. Hittar en - hej, eh vet du hur man gör då skrivaren lagt av o papper har fastnat i den nånstans? xD
Nu är en tekniker på väg iaf. Får nog vänta med o gå på lunch ett tag för det..

Kram/N

Falkenberg - Bilderna

Here it comes: Några av bilderna från Falkenbergsdagarna med mig och Anna. Enjoy! ;) :





Love you the most, girl! <333



Pusspuss// Sandra

Söndag :D Ta till er av bussgrejen!

Tjenamors!
Jag ska alldeles strax gå o lägga mig. Är helt slut!

Dagen började med en trip in till stan, där jag träffade Tina den fina ;)<3 Vi gick runt o kollade massa affärer. Jag skulle ha ett par jeans, men det finns inga.. Antingen är dom för breda, höga i midjan eller dyra. Jag borde kanske äta upp mig lite, men det vill jag ju inte heller.. Tina däremot skulle ha en present till Jessica som fyller år idag. Grattis!
Tillslut hittade hon en söt tröja och ett halsband, så de blev bra. Då kunde vi äntligen slappna av lite o gå o fika på condeco. Dom e ändå ganska bra! Efter mys där, med många ego bilder, stack vi hemmåt. Haha, hon tog kort på varenda liten sak typ, med sin nya kamera hon var så stolt över x)

Tro det eller ej, men jag jobbade idag med -.-
Är det meningen med mitt liv? Det känns så just nu :D (inte så glad).
O vet ni vad? Blå express är ändrad helt o hållet ju.. Det har jag lärt mig den här veckan! En dag när jag skulle hem från jobbet insåg jag att hållplatsen var flyttad till Drottningtorget, vilket gjorde att jag missade en buss som inte fanns, som jag sprungit till. Idag när jag skulle hoppa av utanför Nordstan för att ta 16 bussen till mitt andra jobb, stannade inte bussen där längre!!! Den körde ut på motorvägen mot kungsbacka :S Usch, det är ju mardrömmen. Det blir ju ännu värre när man sitter där helt själv dessutom. Då har man ingen att diskutera med! Som tur var stannade den iaf vid Järntorget, så jag fick springa till en spårvagn som gick tillbaks till centralstationen och fick sen gå för att vänta på nästa 16 buss.. Åhhh! Träffade Christoffer, arbetskamraten på vägen o snackade lite iaf :) Som synd var så hade han redan jobbat, så jag fick gö de själv. Sånt e livet!

Gonatt /N

Värsta sjukdomen

Visst har ni väl hört någon gång att den värsta sjukdomen man kan lida av är avundsjuka? Avundsjuka...grabbar tag i en person och håller fast hårt. Avundsjuka...gör en besatt av hemska och framförallt själviska tankar. Avundsjuka...svärtar ner och får en att hata. Men hur kommer det sig egentligen att man blir avundsjuk? Är man inte nöjd med sig själv som man är? Alla människor saknar någonting i sina liv, och nästan alla har någon form av komplex. Det kan handla om att man inte tycker att man är lika snygg som någon annan, eller att man inte har tillräckligt med pengar. Då, när man ser att en annan människa har allt detta, bryter avundsjukan ut. Man tänker hemska tankar om denna person, och kanske börjar man prata skit bakom ryggen. Det finns förstås lindrigare typer av avundsjuka som kan förekomma ganska ofta. Allt ifrån någon gång i månaden, till flera gånger per vecka. Men om man upplever detta allt för ofta så måste man börja ifrågasätta sin tankegång...

Sitter och läser i Cosmopolitan. En artikel handlar precis om detta ämne, men rubriken är ; Är du kompis med en Serena? Artikeln syftar på Serena van der Woodsen i tv -serien Gossip Girl. En tjej som har allt; Skönhet, pengar, populäritet och den största garderoben av alla. Hennes bästa vän Blair Waldorf hatar att vara i skuggan av någon annan, men det är väldigt svårt att glänsa bredvid Serena. Därför kan man lätt upptäcka flera "symtom" som visar att Blair är avundsjuk på sin bästa kompis. Frågan är bara varför? Blair är precis lika söt som Serena och hon har också mycket pengar. Hon älskar kläder och har många vänner. Varför är hon då avundsjuk egentligen? Jag tror att avundsjuka bottnar i dåligt självförtroende. Man tänker negativa tankar om sig själv, vilket får en att må ännu sämre. Det är klart att det är otroligt jobbigt att vara avundsjuk på sin bästa vän, det förstår ju vem som helst. Men om dessa två kompisar i serien verkligen är bästa kompisar, borde de inte då kunna prata ut om detta med varandra? Vad har man inte sin bästa vän till, om inte för att kunna prata om allt? Min bästa vän är jätteduktig på friidrott, men jag är urdålig på att hoppa längd. Det är klart som bara den att jag inte är avundsjuk på henne för det. Jag blir däremot superstolt varje gång hon vinner en tävling. Jag skulle aldrig missunna henne den lyckan.

Artikeln i Cosmo beskriver skönhet som den värsta "boven" när det gäller avundsjuka. Det är ganska sjukt egentligen att man kan vara avundsjuk på någon annan för att han/hon ser bättre ut än en själv. När det då är ens bästa vän man pratar om så har verkligen kannan tippat över. Visst, det är klart att man kan bli lite avundsjuk på andra människor ibland, men det är absolut inte bra om det är ens nära och kära. Missunnar man dem lycka och glädje? Missunnar man dem pågrund av hur de ser ut? Vi kan faktiskt inte hjälpa hur vi ser ut i de flesta fall, vi är ju födda sådana. Men jag vet ju också att många kändisar sprutar in botox i ansiktet som värsta galningarna. Plastikkirurgi har heller aldrig varit så populärt som nu. Så om jag ska citera från min kära tidning, så säger artikeln att vi måste tänka efter vad det är vi ser. Är verkligen den här människans vackra ansikte äkta, eller är det rentav bara fejk? 

Jag tycker personligen, för att avrunda mitt inlägg en aning, att det är dumt att gå omkring och vara avundsjuk. Berätta för personen istället vad det är du stör dig på, och kanske upptäcker du att han/hon tänkt samma sak om dig. Du kanske tycker att personen är så mycket snyggare än dig, men hur vet du att han/hon inte tycker precis tvärtom. Du kanske är den snyggaste av er två, enligt den andre. Hur du ser på dig själv och andra behöver inte alltid stämma överens med andras uppfattningar. Det är en mycket viktig sak att tänka på. Jag tycker inte heller att man ska blanda in skönhet i varje problem. Allt blir bara så komplicerat då. Tänk istället på att alla ser olika ut, och var nöjd med dig själv! Det finns alltid någon där ute som tycker om dig för den du är, även om det ibland känns lite tungt. Ta ett djupt andetag, sträck på ryggen och visa ditt bredaste leende. Du är vacker!

/ Sandra - kommer som en frisk sommarvind och piggar upp din söndag. (Hehe, skoja bara. Men jag hoppas i alla fall att ni läsare har det bra där ute i regnet. Själv tänkte jag ägna mig åt lite filmtittande i kväll igen. Har dock inte bestämt mig riktigt för vad jag ska se än. Förmodligen blir det en Jennifer Aniston -film som alltid!) 


Iaf lite intresserad ? ;)

Detta har jag hunnit med under mitt första år på gymnasiet!
(Ett test som jag inte skapat själv, men har tagit bort alla påstående som ej e ifyllda)

[x] Haft kul på en lektion
[x] Haft tråkigt på en lektion
[x] Blivit utskälld av läraren
[x] Fått MVG
[x] Aldrig fått IG
[x] Kommit försent
[x] Varit ovän med någon i din skola
[x] Skrikit åt en lärare
[x] Gråtit i skolan


[x] Hatat en lärare
[x] Tyckt om en lärare
[x] Fått en lärare att gråta
[xx] Gjort bort dig i skolan
[x] Druckit alkohol
[x] Rökt en cigarett
[x] Klottrat på allmän plats (Skolbänkarna)
[x] Gjort något olagligt

 
[x] Förlorat en nära vän (inte dött)
[x] Ljugit för en vän
[x] Gråtit på grund av en vän
[x] Gråtit på grund av olycklig kärlek
[x] Ifrågasatt ditt hjärta
[x] Tvivlat på dig själv
[x] Hatat dig själv
[x] Velat dö 

[x] Fått höra att du är snygg
[x] Fått höra att du är ful
[x] Fått höra att du sjunger bra
[x] Fått höra att någon älskar dig

[x] Varit på konsert
[x] Varit med på TV (snart iaf^^)
[x] Vunnit en tävling
[x] Uppträtt inför publik
 

[x] Kramat en snygg tjej
[x] Varit förälskad i någon äldre än du själv
[x] Varit förälskad i någon yngre än du själv
[x] Känt dig känslomässigt förvirrad

 
[x] Lärt känna en ny person (inte bara en)
[x] Sagt upp kontakten med någon
[x] Tappat kontakten med någon
[x] Saknat en gammal vän
[x] Träffat någon på Internet och sedan på riktigt
[x] Varit på en fest där det förekom alkohol
[x] Gjort något du ångrar av hela ditt hjärta

[x] Gjort en längre resa med vänner
[x] Varit utomlands
[x] Varit nöjd med dig själv
[x] Varit i ett seriöst förhållande
[x] Dumpat din partner för någon annan
[x] Ändrat musikstil sen i sjuan
[x] Ändrat klädstil sen i sjuan
[x] Känt dig lycklig
[x] Skrattat med dina vänner
[x] Älskat att leva
[x] Fått nya erfarenheter
[x] Tycker i stort sett 1an varit bra

Puss/N

Söndag. Nej, lördag var det ju..

Vad är det här för trök-dag egentligen? Hela Sverige har gått i ide.. Som jag och Erika kom på, så är det säkert en röd dag pga att alla är bakis x)

Vi åkte på utflykt till Alingsås för att se vad som hände där. Vi letade efter ett café så att vi iaf kunde fika, men Inget var öppet! Det enda som hade öppna dörrar i hela byn var en pub. Vi kände inte att det riktigt var något för oss.. hi hi.
Satte oss på en bänk och gjorde inte mycket där heller. Köpte lite godis på gammaldags sätt i en lite kiosk som var en annan sak som råkade va öppen. Sen drog vi hem o satt på gatan o sjöng disneylåter :)
Ja, man får väl roa sig själv ;)


På gatan. Blunda för mig, jag är konstig.

Nu har jag nyss varit ute en lång promenad me Cicci o Fille :) Det var kul. Kommer sakna dig Cicci om du ska va borta hela resten av sommarn :(
Nu är det en flygkapar film på 5an. Nån mer som ser den? Finns så många såna.. Det är därför det blir läskigt att flyga sen.

Puss/N

Varför?

Varför är jorden rund? Varför är himmelen blå? Varför skiner solen?
Varför är alla människor olika? Varför finns vi?
Varför varför?

Kände mig lite frågvis idag, men som vanligt kan man inte hitta svar på alla dessa filosofiska frågor. Försök, och ni kommer att bli helt vansinniga efter ett tag.

Boktips: Hemma hos Martina, av Martina Haag. (I denna fantastiskt bra skrivna bok finns underbart många frågor att fundera kring!)

Nu ska jag och min syster kolla på Heartbreak kid. Ben Stiller är med i den, så den lär ju vara rätt så rolig. :D

Puss/ S



Igår


Det här får bli årets midsommarbild från mig. Beskriver dagen bra!

Puss/N


Midsommar!

Glad midsommar gott folk!

Inte helt oväntat att vädret blev som det blev. Men det är ju tradition nu! Regn på midsommar, annars är det helt enkelt inte midsommar ;) Fast visst hade det varit gött o kunna va ute?

Jag skulle ha firat denna dag med pappa och syrrorna, men jag dissade dom kan man säga. Dom skulle ju för tusan ut med båten hela helgen! Fint väder? Nej. Istället har jag varit med mamma hos mormor o morfar o me moster. Det var trevligt :) Åt lite sill o sånt och drog sen till Gunnebo slott. Det var grymt mkt folk och lite jobbigt när alla sen skulle dra hem samtidigt, eftersom det började regna nåt enormt.. Fick några kul bilder där iaf^

Nu sitter jag hemma och funderar på.. Vet inte. Men jag kommer nog på nåt!
Ska förhoppningsvis träffa min fille sen. Annars blir de väldigt trök o ensamt här.. :/

Hoppas ni får en trevlig dag!
Puss/N

Kvällen

Tjoho :D:D
Erika övertar bloggskrivandet för en stund eftersom att Natta har gått i koma, NÄÄ skoja bara, hon sitter här bredvid å käkar äpple.
För att få reda på vad vi har gjort ikväll så kan ni kolla här (min blogg^^)
Sådär för att utnyttja tillfället för att få fler läsare, nä då :P Orkar bara inte skriva samma sak en gång till xD

Sommar är att...

Hej! ;)

Nu är jag hemma från Falkenberg igen. Här följer är liten dikt på allt jag varit med om och känt under dessa två underbara dagar med Anna:

Sommar är att höra fiskmåsarnas skrik ovanför huvudet
Sommar är att känna havslukten direkt när man stiger upp ur sängen
Sommar är att spela kubb ute i solskenet
Sommar är att äta glassen även fast den droppar och blir till milkshake
Sommar är att hoppa ner från branta sanddynor och skrika att man kommer att dö, men att man fortfarande är lycklig
Sitta vid havet på kvällen med bästa kompisen bredvid sig, då är det sommar...

// S

P.S. Snart väntas bilder

Någon som förstår?

Är så trött på att människor så ofta går runt och är sura på andra, utan att berätta varför för personen.
Är så trött på att människor släpper starka kontakter, utan någon egentlig anledning.
Är inte du trött på att folk säger att de älskar dig och sedan nästan dag har "glömt" dig?

Som nu förstår jag inte vad f*n jag har gjort. Finns det någon anledning att vara arg, så säg till. Är det inte dumt att släppa taget? Varför förstöra och "glömma" något fint?

Är det någon här som förstår varför man lämnar något bra? För det händer ju så ofta för alla. Jag tycker det är så onödigt.
Right?

/N

Sniglar

Lyssnar på rix fm och bloggar lite.
Det är ganska lite att göra idag faktiskt. Min moster är iväg på möte nästan hela dagen, så jag får låna hennes rum att jobba i. Det är bara det att hon gav mig för lite att göra.. Ska vara här till typ halv 4 idag och jag har snart redan gjort klart alla uppgifter xD Lalala vad ska jag gö? Vill inte gå ut härifrån, för då börjar väl den mystiska tanten prata med mig igen. Ibland är det verkligen svårt att veta hur människor fungerar och vad de menar. Hon här Lena förstår jag mig inte på. Skämt eller seriös? Hum, det är inte lätt att veta. Häromdan frågade hon ut mig totalt om min framtid, vad jag ville med den. Jag vet ju inte, så hon ställde säkert 50 olika frågor om yrken. Typ: Gillar du barn? Nej. Hästar? Nej. Måla? Nej. Teknik? Nej. Osv. Tjöt. Jag vet ju inte, stressa mig inte :S
En annan sak som går mig på nerverna är deras samtal på lunchen. Förra året då jag oxå jobbade här, snackade dom om mördarsniglar varje dag i två veckor! Igår vid lunchen sa en tant (dam?) - Nu kommer dom där äcklena igen!
Jag förstod direkt vad som väntade och skrattade inombords. Nu sätts det igång igen. Det de diskuterar är hur man dödar dom. Snälla, jag vill inte veta.

Puss/N

Tack

Hej vänner :)
Hur är första tiden på sommarlovet för er? Hoppas den är bra, trots det lite ostadiga vädret.
Idag blev det jobb igen för mig. 9 timmar jobbade jag. Man får egentligen bara jobba 8 timmar.. Det var segt må jag säga. Väntade på att min mosters möte skulle ta slut, så att jag kunde åka hem med henne. Det var bara det att det tog en timme mer än väntat. Så där satt jag helt ensam.. Förlåt mig för det, men hade ipod med till jobbet idag. Det bör man inte ha. Det ses som att det är osocialt eller nåt sånt. Men annars blir jag ju galen,galen,galen! Ingen radio o ingen arbetskamrat under 40 år. Hum.

Imorgon sätter jag igång på allvar! Vegetarian e det som gäller. Nu ska inget/ingen få stoppa mig! Så det så.
Tack Cicci för att du hjälper mig så mycket. Nu vet jag mycket mer om vad jag ska ersätta köttet med och vad kroppen behöver. Suger åt mig som en svamp av de recept du lägger upp på din blogg oxå :)
Du är en ängel<3

Puss/N

Bilder


För er som inte vet vilka vi är.. haha.
Saknar dig redan Edit<3 Hoppas allt är superduper i vietnam o att du hittar en fin vietnames till dig ;)
(Så här underhåller vi oss själva i skolan när det är håltimma)

 För att Tinas naglar var helcoola i lördags. Heja Sverige!


Nån som inte sett min supersöta hund? Kasper.
Ser nästan farlig ut här, men det är han inte. Tro mig!

Puss/N

Första dagen...

Idag började sommarjobbet.
Jobbar på KY Akademin i receptionen. För er som inte vet det, så är det en vuxenskola, ungefär som en högskola men man får mer praktik och nästan säkert jobb efter utbildningen. Där sitter jag alltså och skickar ut alla brev om de som sökt till olika kurser kommit in eller ej. Det jobbiga är att det är typ flera hundra på varje kurs och jag ska på varje brev först dra några streck med bläck. Sen ta det och ett annat brev och vika. Sen stoppa i ett kuvert och klistra ihop.
Låter det kul? Det är vad jag gör i 8 timmar......... Får ont i hela kroppen och ser tillslut i kors. Det är tråkigt, så det är tur att jag får lön :D

Vet ni vad jag har gjort ikväll? (A) Joggat! Just det. Väldigt långt för att vara mig dessutom. Ser redan framsteg, yeey^^

Just det, grillfesten som du (Sandra) nämnde.. Ja, hur går det med den? Får vänta lite tills inte alla e på semester längre :P Men jag har lovat dig, så det blir av :)

Vad gör man nu? Degar tv.
Puss/N


Västbacken - I'm back

Hej allihopa!

Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag nu, men jag lovar att skärpa mig!

Förra helgen var jag bortrest tillsammans med min kompis Malin, samt 6 andra av hennes kompisar. Vi var uppe vid Malins sommarstuga, som ligger ganska nära Strömstad. Gud, vad roligt vi hade! Till och med tågresan var kul! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, och då var det en annan tjej som inte var med oss som var där. Hon satt typ snett framför oss, och lyssnade på allt vi sa. Denna tjej skrattade också åt våra skämt, och hon betedde sig som om hon kollade på tv eller något sådant. Patetiskt, enligt mig. Fast det var årets roligaste händelse! (Förutom utlänningen som blev skitförbannad när en dörr till tåget inte öppnades när han skulle av. Gud, han till och med skällde ut personen som han pratade i telefon med!)


Jaa, vi hade i alla fall jättekul på Västbacken, som stället heter. Vi badade i havet (mitt första dopp i år, men förhoppningsvis inte mitt sista. Fast nu är det ju rätt så kallt och grått ute.), åkte båt, åkte 4 stycken på en surfingbräda bakom båten (vilket var jättekul!!), åt god mat (hamburgare, tacos och kycklingsallad), lekte lekar (Norsk kareoke, som inte är vad jag först trodde. Min kommentar; Va?! Vi ska väl inte sjunga på norska? (Det skulle Nathalie bra allt vilja :D), och så lekte vi en lek med ett äpple, där man inte fick använda händerna. ;P) 

Några av oss vågade sig också upp på vattenskidorna. Men jag hade hemska föraningar från förra året, så jag skippade det. Vi gjorde även mycket annat; Klättrade i berg (Malins idé, såklart. Höll på att få klaustrofobi i de trånga bergsvrårna.), spelade beachvolleyboll m.m

Några av tjejerna var ju med förra året, inklusive jag, men ett par tre stycken hade jag aldrig träffat innan. Så det var jättekul, och alla var mycket trevliga. Jag är nämligen en sådan person som älskar att träffa nya människor. Det finns så många erfarenheter att utbyta o.s.v


Jaa, jag tror att ni hajar! Jag hade en jättejättejättekul helg uppe hos Malin, och jag ser verkligen framemot nästa sommar där! ;) Tack Malin för att du är en underbar värd, men också för att du är en underbar vän, förstås! <3




Jaa, vad har hänt mer sen vi slutade skolan då?! Förra veckan tog jag det mest lugnt efter den långa helgen. (Vi lade ju oss typ mellan 4 och 6 på morgonen, så jag var ganska trött dagen efter.) På tisdagen träffade jag Anna, och på onsdagen var jag på min gamla skolas avslutning. I torsdags var jag med Nathalie. Vi åt glass ;P (som vanligt), och pratade en massa om allt möjligt. Några nya idéer inför grillfesten?! I fredags fixade jag pass inför Mallorca -resan i augusti, och i lördags fyllde mamma år så då var farmor hos oss.

Snart ska jag äta, för sedan ska jag och A (Anna) åka in till stan och gå runt där och mysa. ;) Längtar verkligen till imorgon, för då ska jag följa med henne och hennes familj till deras sommarställe i Falkenberg. Så då måste jag tyvärr lämna er för två dagar framöver. Men sedan är jag tillbaka igen för att blogga. Då måste jag ju också ladda upp lite bilder från förra helgen, eller vad säger ni?! ;)

Jag hoppas att ni alla kommer att få en lika underbar sommar som jag tycker att min är, i alla fall än så länge! ;P

Ha det bäst!

Pusspuss / Sandra


Maha

Tjenare!
Bloggade inte igår, men hade verkligen inte tid.. Förlåt mig för det*

Det var fotboll igår som gällde. Sverige mot Spanien. 1-1 hela matchen igenom till sista minut, då spanien lägger ett mål till. :( Så typiskt! Hela Sverige skriker förtvivlat. Okej, kanske inte hela.

Jag och Tina stack in till Avenyn för att heja på vårt lag, tsm med resten av Göteborg. Det var knökat må jag säga!
Usch, ett tag fastnade vi i värsta massan av folk och kunde inte röra oss åt något håll. Vi två är ju väldigt korta dessutom, så vi typ trycktes ner och såg ingenting.. Var ju nästan som kön till Gothia disko och den är inget att rekomendera!
Tillslut tog vi oss ur det värsta och hittade hyfsade platser. Fick stå på tå genom hela matchen, så fick skitont i vaderna.
Tinas nya pojkvän Danne kom dit oxå och stog med oss. Så söta ihop :)
Det var bara en sak som störde mig så mycket så jag fick lust o slå ner en.. En utländsk kille som såg ut att vara i 30 års åldern följde efter oss vart vi än gick. Han släppte mig inte med blicken mer än två sekunder säkert under hela matchen!
Jag lovar, han rååglodde och log hela tiden. Usch usch usch, jag får rysningar. Det jävla flinet sitter fastklistrat. Varför är det alltid så här? Det börjar bli oroväckande.. Ser jag ut som en 30årig slampa? eh..
Tina och Danne stog o flabbade åt det och instämde att han såg mysko ut. När matchen var slut och vi begav oss därifrån, kände jag någon knacka mig på ryggen. Vände mig om och såg killens kompis. "Hej, min kompis vill gärna ha ditt nummer".  Han såg ut o va typ 35-40 år!! Hjälp enna. Glodde tillbaks o sa, nej glöm det! Fy vad Tina o Danne flabbade resten av kvällen.. haha, löjligt dessutom o skicka fram sin kompis. Maha.

Nej, nu ska jag ringa älskling o va me honom idag<3

Puss/N


Vietnam!

Hejhopp :)

Imorgon bär det av tii Vietnam! Jag mår mycket bättre bara halsen som krånglar lite idag.
Håller nu på att packa det sista, men jag ska inte ha med mig så mycket, skall ju handla allt där :D Det som oroar mig lite är flygresan 2,5 timmar + 13 timmar i flyg, inget man ropar jippi åt precis :S

Nä, nu måste jag packa det sista och sedan sova! Har inte sovit ut på hela denna veckan :( Jobb säger jag bara...

Kommer sakna er, vi ses och hörs den 1 juli om inte tidigare :) Puss /E

(sitter nu och lyssnar på Ushers senaste släpp och det låter förvårnadsvärt väldigt bra, ett litet tips till sommar musik)

Mönster i sommar

Hej hopp :) 

Två Jag vill ha:
 Jättesöt sommarklänning från delias.com                                               
       Mönster är det i sommar. Coola skor från delias.com             

Puss/N

Grattis!

Idag var skolavslutning för er som slutade på storegård. Grattis till er som slutade 9an! :)
Det var kul att se och er låt var ju oxå sjukt bra ;) En stor applod till Erika och Clara som sjöng underbart! Och Fille såklart som spelade fint som vanligt^^.
Var glada, lev livet!

För att helt byta ämne, så blev det spruta för min del idag istället. Den gjorde ont som in i helvete....... My gosh.
1000 ggr värre än TBE vaccinet! Satt och tvingade mig själv att inte börja grina och mamma trodde jag skulle svimma. Haha, jag brukar inte va sån. Men det gjorde ont :'(

Sen stack jag hem till min kära Sandra (som inte bloggat nu på ett tag). Vi hade en hel del o snacka om, eftersom vi inte setts på en vecka. haha, snacka om att vara smått beroende av varandra o vana att ses ofta :) Men det var kul.
Hon har äntligen börjat lära mig spela gitarr på allvar. Det var mkt svårare än jag trodde! Slutade med huvudvärk.. Aja.
Hennes snälla mamma bjöd oss sen på glass, så vi stack ner till centrum o degade. :)

Nu ska jag ner o bada! Eller inte.. Önsketänkande.
Appropå vegsnacket, så har jag nu tre pers som stöttar mig :) Haha, tack tjejor<3 Skulle bli jättetacksam för lite tips o så oxå (A)
Puss/N

Packa+ Sjuk

Hej alla!
Fan vad sur jag är, fortfarande sjuk och det blir ju inte bättre... Nu är jag så hes att ja inte kan prata, jag har feber och sprängande huvudvärk! Och dessutom åker jag i övermorgon! Hoppas att jag blir lite kryare i alla fall.


Jag tryckte i alla fall i mig lite medicin igår och gick på min lilla systers skolavslutnning, hon slutade 5:an, ja hon växer...
Senare på dagen skulle hon på "avskednings" disco ( lite roligt eftersom alla i deras klass kommer att flytta till samma högstadie) när hon kom hem ifrån discot runt halv 12 var hon kär... så sött så! Hon och hennes kompisar hade lekt ryska- posten och hon hade blivit pussad av en kille 4 gånger och nu var hon dödskär i denna killen.

Idag, en dag som alla andra, varit inne och nerbäddad i sängen. Jag var med pappa och handlade lite inför resan, typ mediciner, plåster ah sånna braochha grejor! Och nu har jag precis tittat på två avsnitt av Girlicious. Och om jag orkar ska jag åka in till Liseberg och lyssna på Salem Al Fakir :) Men bara om jag orkar, men jag vill ju inte missa honom! 

Btw imorgon är det fredag den 13, jädrans tur att jag inte skall upp i luften då! 

Nä nu ska jag pallra mig upp ifrån sängen och ta något att dricka. Ha det bra! Puss/ E       

Vad är det för dag?..

Det har redan varit sommarlov för länge för att minnas vilken dag det är.. Det är iallafall mitt i veckan och imon är det torsdag. (Ha ha, ett försök att va rolig). Nej, seriöst. Sånt humör är jag inte på.

Det blev ingen spruta idag!? :O Och tro mig gott folk, det var inte för att jag var rädd. En sköterska ringde mamma förut o sa att dom inte tar emot mig för att "dom sysslar inte med sånt där". Eh, e det bara jag som inte förstår?

Det blev ändå så att jag mötte min Jennie vid la fontäna vid brunnsparken. Tjena vad det blåste, fick gömma mig bakom nån bussgrejs.. Det var iaf jättekul o träffa henne igen :) Vi drog runt lite i staden och ställdes inför många svåra val.. Usch, beslutsångest när det gäller typ allt kan vara jobbigt! Det blev ingen shopping alls för mig, men det är bra att spara på pengarna. Jennie hittade däremot sin kära bikini överdel. (förlåt, jag har glömt ordet ändå!!:S)
Träffade på några killar i Nordstan, varav en tyckte det var kul att luftpussa mig. Ah, eller hur fan man nu ska beskriva det. Det blev inledningen på vår fina diskussion om hur jävla sliskiga vissa killar kan vara. Som om en tjej skulle uppskatta det där sättet att flirta? Nej, inte vi iaf. Gå o sy hos mommi. 

Sen drog vi hem till min Ennie o var heltrötta, så det blev mys framför tvn. Såg She's the man. Har hört av andra att den e dålig, men den var ju skitbra! Vi satt och skämdes dör deras skull o flabbade. Den va kul :) 
Tack för en helbra dag! 

Nu ska jag sova, ska ju upp o kolla på mina vänners o ovänners skolavslutning imon :)  Grattis till er som slutar 9an!
Puss/N


PS. Jag SKA bli vegeterian, fastän min familj är emot mig. !!!

DS.


Spruta

Gomorrn.
Ska in till stan snart för att ta spruta mot livmoderhalscancer.. Har hört att den gör svinont. Nån som tagit den?
Tog spruta mot TBE förra veckan. Som om jag tycker det är kul att få nåt konstgjort medel insprutat i kroppen? Nej.

Sen blir det Jennie time idag :) Får se vad vi hittar på.

Ta dagen som den kommer. Det ska jag göra!
Puss/N

Viktigt för dig?

Vad är viktigt? Är jag viktig? Är du det?
Kanske inte. Kanske.

Vi "vanliga" människor har la ingen större mening här på jorden, eller hur? Vi vaknar, äter, snackar, förstör jorden, sover, gör barn, springer efter bollar och ber till Gud. Vad vore jorden utan en av oss? Antagligen lika mycket. Jag menar inte att det är bra att inte finnas. Men är det bra att finnas? Det kan diskuteras länge.

För mig känns det som att jag kvävs utan människor runtom mig. Jag kan älska så många, så mycket mer än mig själv. För visst är det väl så att man tröttnar på den som hela tiden finns där och kan ställa till det för en? = En själv.
Folk undrar om de skulle bli saknade om de dog. Kanske söker de uppmärksamhet? Jag tycker inte det är kul. Jag menar, tänk om det hände nåt på riktigt. För fasen, det är klart du blir saknad. Så sluta fråga o göra de nära oroliga.
Men visst är det så. Man söker bekräftelse. Bekräftelse om man är älskad eller inte. I de flesta fallen finns det alltid nån.
Visst skulle inte jag sakna mig själv om inte jag fanns. Men vem skulle sakna sig själv? Men då ska man tänka att det alltid finns någon annan där ute som skulle göra det. Förhoppningsvis. Antagligen. Ja.

Varför jag skriver det här? Vette fan faktiskt.
Kanske det otåliga inom mig, som inte vill vänta och hoppas längre. Det som vill gå vidare i livet och bli bättre.
Kanske hatet mot mig själv. Kanske förståelsen för varför du inte längre älskar. Vet inte. Men sånt e livet. Eller hur? Rörigt.

/Nathalie.


Sjuk!

Hej, idag vaknade jag upp med feber och skit ont i halsen, fan...

Jag skulle ju träffa dig idag Nathalie, men nehe... Det är också bara fyra dagar kvar tills jag sitter på planet på väg mot Vietnam, måste erkänna att jag är skitnervös för detta. Men hur ska jag klara att sitta 13 timmar på planet och ha feber? Tänk om jag inte kan hänga med? Jag som har sett fram emot detta så länge nu, jag har inte varit sjuk någongång under 2008, och så blir jag sjuk fyra dagar innan vi åker! Typiskt...

Idag har jag ialla fall kollat upp lite klänningar som jag skulle vilja sy upp i Vietnam och laddat min Ipod full med nya låtar :) Så lite redo är jag ändå :) Jag har presic tagit en dusch och suttit i fotbad :) Ett tips om ni inte har något att göra eller om ni råkar vara sjuka :) Först fyllde jag upp varmt vatten i en bunke och hälde sedan i vanlig olivolja efter en stund tog jag upp fötterna och skrubbade dem, sedan fyllde jag upp nytt varmvatten i bunken och la i badkullor :) Nu doftar fötterna ljuvligt och lena är de också!

Nä nu ska jag drick upp mitt honungste och hjälpa min lillasyster med en frisyr som hon ska ha imorgon på sin skolavslutning, hon har nämligen inte slutat skolan än!

Ni får ha det finfint i det blåsiga vädret! Puss/ E



Duktig (A)

Jag har kommit på att om man vill komma i form, så måste man röra på sig.
Jag vet att jag e lite seg med o komma på detta uppenbara, men först nu ska jag börja använda det.

Söndags: Ute o joggade. Kom hem: Sit ups + stretching.
Tisdag (idag): Ute o joggade. Kom hem: Sit ups + stretching.

Himmel o jordgubbar! Förvånade?

Puss/N

Jahop

Gomorron klockan halv 12!
Sommarlov, sommarlov. Va fan ska man hitte på? Stackars Edit tjejen e sjuk.. Krya på dig!<3 Vi skulle ju hittat på nåt idag, men nu blev de ju tyvärr inte så. Tråkigt om vi inte kan ses på en månad nu. Usch, hur ska det gå till?

Idag blåser det ändå nästan storm (måste väl även cicci hålla med om^^). Bara det inte blir som förra sommaren..

Puss/N

Underbart!

Äntligen, äntligen!
Nu bryter jag trenden Nathalie... Bara du som har skrivit denna helg, men med en anledning; jag och Sandra har varit bortresta under helgen :) Då är det bra att ha någon som går att lita på och som underhåller bloggen!

Som ni nu redan läst har vi äntligen sommarlov. Vi var vid havet i onsdags och på triumfglss i torsdags.
Jag åkte med min familj på studentfirande i Helsingborg och Hässleholm. Det var trevligt, och fan vad fort tiden går! Fan, snart är det ju vi som står där, 90:orna i mellan men sedan är det vi 91:or! Vid halv ett tiden på natten åkte vi vidare ner till Blekinge där vi skulle sova hos goda vänner :) Mycket trevligt! På fredagen fick vi kolla på när Vicke 10 år spelade fotbollsmatch och oj vad insatt jag var i matchen, jag skrek nog högst av alla :P På lördagen åkte vi ut med deras motorbåt till deras sommarstuga där vi solade spelade minitennis ( Jag förlorade precis hela tiden!) och badade :) Mys! Och idag körde jag hela vägen hem, fast vi stannade till hos farmor och fikade.

Nu är jag påväg ut för en joggingtur med Belinda, skönt att få komma ut och röra lite på sig, har inte ätit världens nyttigaste kost i helgen :P Men vad fanken det är ju enna sommarlov :D

Puss/ E ( lägger upp lite bilder i från veckan som varit :) )

Vickes fotbollsmatchVickes fotbollsmatch
Hunden& Jag vid havet

Söndag, nice ^

Testade ett nytt recept på islatte, eller vad man nu ska kalla det. Ganska gott faktiskt. Vaniljglass m.m. i istället för bara mjölk. Nån som vill ha recepta så fråga:)

Har varit i stan me Malin typ hela dagen. Väldigt trevlig dag. Vi Columbus har upptäckt både nya platser och nya ord. Vi tog även en titt in på något som jag inte minns hur det stavas men lät som "Kom hit o ge mig tång", fast på japanska. Det var oxå en upplevelse :P. Jag funderar allvarligt på att hyra ett rum där på avalon en dag i sommar o ta ett dopp inför hela Götet. Nån som e på? Kostar bara nåra tusenlappa ^. .

Nu har det visst blivit storm ute, så mina planer om att bada skippar jag.

Puss/N


Det gungar ju

Har varit ute med båten idag.  Det var första gången i år och det var väl lite halvlyckat kanske.. Det blåste ganska rejält så jag fick en hel del "duschar" när vi åkte. Satt och var dyblöt hela vägen hem. -.-
Min pappa var även lite smart. Han lyckades backa in i ankaret som han precis slängt i och då fastnade repet i propellen.. Jaha. Då blev det han som fick hoppa i o dyka ner o skära av ankaret. Då kunde vi alltså inte lägga till nånstans.. Det händer alltid något när vi ska ut med båten! x)

Nu gungar hela världen känns det som. Hjälp.

Mitt dumhets uttryck idag: "Vet ni? Ale som finns även idag, var det som vikingarna drack förr. Deras typ nationalfryck:)"
-Menar du möjligtvis Mjöl?
Puss/Natta


Flyttat

Jasså, nu har även vår blogg flyttats. Menmen det är ju samma address till vår hemsida ändå.

Idag kom min kära storasyster hem från Irland. Det känns lite konstigt, eftersom hon har varit borta ett helt år nu. Hon var Au pair där i en jättebra familj, så jag förstår att hon kommer sakna dom extremt mycket. Det e klart kul att hon e hemma:) Den enda och stora nackdelen är att jag inte längre får ha eget rum. Nu måste jag än en gång dela rum med henne.. Usch fy o blä. Det enda ställe man kan vara ensam på är toaletten. Och hur kul är det? Jag kommer bli halvt galen av att aldrig kunna vara ensam. Menmen, vad gör man? Som sagt kul att hon e hemma iaf. :)

Snart ska ja kanske ner o bada me fille. Får se när han hör av sig..

Puss/N

En simpel plan

Go kväll :)
Det blev en ganska deg kväll faktiskt. Skulle precis springa till bussen för att åka o jobba när mamma plötsligt kom på att banken var stängd just ikväll. Suck* Då var det bara att knalla in igen o inte ha nåt att göra..
Som tur va träffade jag Erika senare nu på kvällen iaf :) Vi stack ner o badade (Wow, Andra gången i år). Badade vid den så kallade stenen. Har nog bara badat där en gång tidigare i hela mitt liv. Tror det var med Cicci för en herrans massa år sedan. Tror det var där hon försökte lära klumpiga mig att simma fjärilsim (vilket jag tror att hon nu påstår att hon aldrig kunnat ^o) ). Jag tror mycket idag, ni får ursäkta mig.

Sen stack vi hem till mig. Lyssnade på Simple plans nya skiva och flummade lite. Tog lite bilder som jag inte vågar lägga upp, för att ni skulle tro att jag e dum i huvet. Om ni inte redan tror det alltså :P



Simple plan<3     Snälla kom till Sverige? (A)
Hett låttips: I can wait forever

Puss/N

Sommarlov ^^

Jaa, nu är det äntligen här! ;) Jag pratar förstås om sommarlovet. Gud, vad härligt!! Kan knappt fatta att det är sant. Men jag och tjejerna har ju som sagt redan börjat fira. Igår var vi vid havet och solade. Jag badade inte, eftersom jag fortfarande är lite förkyld. Och idag var vi och käkade glass på Triumfglass, goodiee!! ;) <3

Jag hade också gitarr -och sånguppträdande igår. Det gick rätt så bra, trots min hesa stämma. :S Hehe. Jaa, min vecka har alltså varit fullproppad med roliga saker. I tisdags var jag med Anna. Vi låg ute på en filt på min gräsmatta och flummade. ;D Grannarna undrade nog var det var som var så roligt. But they never got to know. Hehe ;)


You make me smile
You understand me
I can tell you anything
You still understand

You are always there
Now I know that's true
I have known you a long time
And you are still here
Here, in my life

You mean so much to me
You are my bestfriend!
<33

Pusspuss också till alla er där ute!

// Sandra

Sommarlov!

Idag slutade vi skolan o nu har vi sommarlov!!! :D 1 år på gymnasiet avklarat. Det känns riktigt bra. Var bara extremt sorgligt, alla var nära på att börja gråta.. Vi ska inte ha vår älskade Johan nästa år alls :*( Den enda läraren som va bra! O han e ju vår lilla extrapappa som nån uttryckte det så fint. Usch va sorgligt när han stod där o nästan höll tal om att vi måste slappna av nu i sommar o försöka släppa alla tusen krav vi har på oss att vara "vuxna". Vi ska va barnsliga helt enkelt. Haha, de ska nog gå bra^^

Dagens outfits:

    

Puss/N

Lediga

Fy vilken härlig dag! Vi var lediga idag, eftersom treorna tog studenten. Då passade vi på att åka ut till havet o gotta oss:) Med grillen, käk och bikinis i högsta högg tog vi oss till Näset och placerade oss på klipporna. Jag hade aldrig varit där tidigare, men efter idag kommer jag helt klart åka dit igen. Jättemysigt ställe verkligen.

Vi låg o solade ett tag o satte sedan igång grillen. Det gick jädrans segt.. Jag o Edit fick lite smått panik när vi såg att folk vid badvakts stugan stirrade upp mot oss. En av badvakterna tog en brandsläckare och sprang i full fart mot oss. Edit: Springer o hämtar vattenflaskan att släckagrillen med. Vi: Fundera på ursäkter o om dom skulle anmäla oss x)
Då vände jag mig om: "Shit, det brinner!" För att det var precis vad det gjorde. Det brann nedanför oss, några killar hade råkat tända eld på marken på nåt sätt. Hela strandfolket stod där o det var ju såklart dit badvakten skulle.. Som tur var kunde dom släcka elden. Kändes sen lite som i bamba, när någon tappar tallriken. De aploderade. Usch, så moget! Men det var helmys dag.

Nu har jag varit nere vid sjön med Clara o (tro det eller ej) Badat! Mitt första dopp i år. Ni kanske tycker att jag e seg, men jag har ju faktiskt varit sjuk under hela den här perioden. Hon tvinga i mig ;)

         
Edit                        Sandra        Natta


image73
Beviset på Edits första dopp i havet i år!!

Puss/N

Fin :)

Så bar dom iväg mot balen, my friends :) Herregud, det var ett helt år sedan jag var på min bal.. Vad tiden går fort! Hinner knappt med. Det var en bra kväll det minns jag. Ett band som spelade simple plan låtar bla. ^^ Älska Simple Plan<3 Vad är väl en bal på slottet? ;) För det var precis vad det var. Antar att dom får va på samma ställe i år, hoppas det iaf, för det e jättefint där.

Det tog nästan två timmar att fixa Erika. Men det var det värt, för hon blev verkligen jättefiin! Jättekul o kunna hjälpa till. Fin flicka <3

Sitter nu o kollar på lite bilder från förra året. Känns konstigt o lite deppigt. Det har hänt nåt enormt mkt o livet ser inte likadant ut idag. Både + och - för det. Fast hur skulle det se ut om man trampade på samma ruta hela tiden? Precis, hemskt tråkigt. Den största förändringen har ju självklart varit den nya skolan o alla nya människor o alla människor som inte längre finns. Jag vill bara säga tack till er tjejor Edit o Sandra, för att ni finns i mitt liv. Hade inte klarat allt utan er. Vi har bara känt varandra i ett år (än så länge), men det känns så mkt mer än så. Vi har klarat både roliga och heljobbiga stunder ihop och det är jag jätteglad för <3. Tack darlings.
Gamla bilder jag hittade:

               
Gamla klassen                På skolavslutningen

Skatås

Hej!

Idag har vi varit i Skatås med klassen på friluftsdag. Fast det var typ vi tre och fyra till som var med. Men det var i alla fall mysigt, låg och solade m.m.

Helgen har ju också varit lika fin, som ni alla vet. Guud vad härligt väder!! ;) Om hela sommaren blir så här varm så har vi ingenting att oroa oss över.

I helgen som kommer nu (efter skolavslutningen), så ska jag upp till Malins sommarstuga. Längtar som tusan! ;) Bara det blir fortsatt härligt väder! ;P

Ha det toppen så hörs vi snart!

Pusspuss/ Sandra

P.S. BWO var asbra, särskilt som Martin Rolinski är SÅ snygg! ;P Jag är säker på att Nathalie håller med mig. D.S.

Fläder o vegetariskt

Hej gott folk :)
Sitter hemma hos fille o bloggar lite, medan han äter. Den skitungen (älsklingen) har varit vid havet hela dan o fått sig en fin bränna, när jag själv har fått va inne o städa på banken halva dan :O Aja, sånt e livet. Lyckats få lite färg ändå: över halva kroppen = Bra Nathalie!

Igår va jag o Erika nere vid sjön o mös i solen. Kunde tyvärr inte bada eftersom ja fortfarande e så förkyld. Men kunde iallafall bada fötterna^^. Fick även smaka på flädersaft för första gången i mitt liv igår! Jag vet, jag e efter. Det var faktiskt gott :) Sen testade jag lite mojs på Erika o då gav hon mig jobbet o fixa henne till balen imon. Hehe, hoppas de blir lika fint då :)

Testade nån vegetarisk rätt idag (fick ääntligen mamma att testa nåt sånt), Tyvärr blev de inge vidare, så nån mer gång får man la glömma.. -.-

Imon blir de deg i skatås me klassen. Deg för mig o Sandra, eftersom vi e sjuka xD
Puss/N

Jönköping

Ja, då var man hemma ifrån Jönköping. Helgen har gått snabbt precis som vanligt, men denna veckan vill jag bara att skolan ska börja igen, för då har vi bara fyra dagar innan det är sommarlov! Helt sjukt!
Imorgon, måndag, ska klassen åka till Skatås, friluftsdag, så det blir jogging, fotboll, brännboll, vollyboll m.m. mysigt :)
På tisdag ska vi till skolan och få våra sista betyg och på onsdag är vi helt lediga :) Då ska jag och tjejerna åka till havet :) Och på torsdag har vi avslutning :) Jävlar vad gött det känns!

Helgen hos farmor i Jönköping har varit bra, var ,med familjen igår på typ rix FM festival, min syster var fylld av lycka när hon fick se Linda Bengtsing sjunga om alla sina förhållanden och den nya låten som handlar om att hon varit otrogen... patetiskt!

Ja nu är jag i alla fall hemma i Gôtet igen och jag ska packa upp, städa mitt rum sedan ska jag och en kompis ut och cykla, och kanske ta ett dopp i sjön.

Ha det helt underbart i solen! Puss/E


image64

RSS 2.0