Ledig? Aldrig

Lediga imorgon! :D
Hur använder man den dagen då? Jag tänker gå upp tidigt, åka till Sandra för att förberede inför engelska nationella muntligt som e på torsdag.. + Göra lite annat nödvändigt. :) Sen åker jag hem till Atbin och är där ett tag. Sen in till stan för att träna. Yep, alltid fullbokad.

Sitter nu och lyssnar på musik som ligger i "Mottagna filer". Vissa låtar folk skickat är verkligen speciella.. Försöker se om jag tycker Dave Matthews band är bra eller inte. Min vän Chrissan är bokstavligt talat besatt av dom, så något borde dom väl ha?

EY, om två dagar fyller min lilla Edit 18 år juu! :D Nedräkning!

Puss /N

Skäm ut mig bara

Jag har suttit och ärligt talat gapskrattat i 10 minuter nu ÅT MIG SJÄLV. Inte för att jag är särskilt rolig egentligen, men för att dom har lagt ut FULA bilder på mig på dansskolans hemsida. Aldrig sett något liknande! Hur tusan kan man bli ful på 9 av 10 bilder!?
Min kära Jennie liknade mig vid en skräcködla. Man tackar man tackar ^^ haha seriöst. Den bilden tänker jag bara bjuda på i miniformat! Det räcker att ett 50 tal pers lär se den megastort.. Snyft*

 

   
Jag sa ju att vi var grymt glada, vilket syns på bilden... (Synd med skugga över hans ansikte)

Godnatt! /N

Spola tillbaka?

Här sitter vi i skolan och har webbdesign. Jag är klar med mitt arbete så jag har ingenting att göra. Och vi slutar om en halvtimme. Ni anar inte hur segt det är att sluta vid fem-tiden en måndag.
Dessutom låter jag som om jag stoppat en massa halm i näsan eller något sådant. Förkyldning är ingenting att leka med. Men jag behöver i alla fall inte springa ut från lektionen tio gånger för att snyta mig som jag gjorde förra veckan.
Jag måste vara med på dansen idag. Är ju inte så många gånger kvar nu denna terminen.
Imorgon är det matteprov. Usch, får se hur det går. Har ju ändå pluggat en hel del inför det. Matte var en gång i tiden ett av mina favoritämnen, men nu är det så svårt. Jag är glad när matte B är över. 

Jag vill ha tillbaka helgen! Kan man inte spola tillbaka tiden? Då skulle jag vilja sitta i biosalongen igen. Hihi. ^^

Ha en fortsatt trevlig dag! (gud, det lät som en programledare på radio...väldigt vad seriös man kan låta nu då.)

// Sandra 

Marley and me - the world's worst dog

Morniing!

Har precis varit hos tandläkaren. Ooh, dessa underbara upplevelser i tandläkarstolen som vi alla har upplevt. Fantastiska eller hur? (hoppas ni förstår att jag är ironisk nu)

Hur har er helg varit då? Min har varit absolutely fabulous! Det händer så mycket varje helg för mig nu, men det är bara roligt - om man hinner med allt man vill göra så. I lördags fick jag äntligen se min film. Jag har typ haft abstinens-besvär hela förra veckan inför att se den, det kan Nathalie intyga. Varje dag sa jag jag längtar tills på lördag. Och precis innan filmen började vände jag mig till Jess o sa något i stil med Ooooh
Jag läste några recensioner av filmen, och nu i efterhand så fattar jag inte varför så många recensenter klagade på den. Jag blev lite rädd att den skulle vara dålig, särskilt som jag hade läst boken inann också. Och den var ju helt suverän! Men jag tröstade mig då med att jag i alla fall gillar typiskt amerikanska filmer! 
Man är ju faktiskt alltid lite rädd när man har så höga förhoppningar inför något, att det sedan inte ska vara så bra som man trodde. Men gud, jag blev verkligen inte besviken. Jag älskar den! Och det gjorde Jess med. Jag har aldrig gråtit så här mycket när jag varit på bio, sa hon. Och jag håller med. Men det var såklart inte bara det som gjorde denna film till en av de bästa jag har sett, nästan den allra bästa faktiskt. Näe, den hade allt. Den var enormt rolig, hade de bästa skådespelarna (of course), innehöll romantik (Aniston o Wilson passar verkligen ihop - perfekta förhållandet ever), berörde (så att man satt och grät in i det sista) och det bästa av allt var nästan faktiskt att det är en sann historia.
Gud, jag MÅSTE ha filmen när den kommer ut, kan den inte göra det SNART?! Så länge får jag nöja mig med att köpa boken (på engelska - såklart) och läsa den om och om igen. Den är minst lika bra som filmen!

Whoops, nu har jag babblat för mycket om Marley and me. Innan jag drar mig till köksbordet för en snabb lunch innan skoldagen börjar, så bjuder jag såklart på en fiin bild från filmen. Plus en fråga/påstående: Ni släckte väl lamporna i lördags?



John & Jenny Grogan (Owen Wilson & Jennifer Aniston) hade det perfekta förhållandet, innan något litet kom dem emellan. - The world's worst dog!)

Pussar på er / S 
(Och tack för en underbar eftermiddag/kväll i lördags, syrran + en stor kram till Ollie också. Hade det jättetrevligt igår.)

  

Sann glädje

Jag vill inte skryta (eller jo), men fy fan va bra vi ääääär :D:D:D
Gud vad bra det känns. I två år har vi kämpat i samma sega C-klass, men idag vann vi och kom upp i B-klass. Vi behövde egentligen bara två poäng till, men fick tre^^ ÄNTLIGEN. GLÄDJE. Wiiiiiiii :D

Det var en ganska dålig tävling. Jättelitet golv som dessutom var så dammigt (!) att man halkade omkring som bambi på hal is. Vi var 12 par som tävlade samtidigt på det inimini golvet. Lyckat! Men sen i finalen gick det bättre eftersom vi bara var 6 par. Ooo vilken lycka, ni anar inte!

Nu blire till o kämpa ännu mer. FEM danser istället för tre. Paso doble och Samba läggs till. KUL ^^

Puss /Nathalie

Jag vet inte

Nej, jag vill inte va sån. Sån som drar sig ur då det börjar bli bra. Jag vill inte. Fatta, jag vill inte!
Okej, jag försöker övertala mig själv..
Allt e så jävla bra. Det är det. Men jag blir rädd.. Fruktansvärt. Allt går så fort helt plötsligt. Varför ska allt i livet vara så stort nu för tiden? Det får mig att dra mig tillbaks. Stanna tiden, lev i nuet. Då blir det inga dumheter.
Jag brukar inte va sån här. Brukar: Go for it! Men jag antar att jag växt, blivit vuxen (:P), börjat se verkligheten på ett annat sätt. Snälla.

/N


Yes, I'll miss you

Heluu alla!
Jag är peppad som fan! Eller inte.. Ska tävla imon, har verkligen ingen lust. Det har blivit lite för mycket av det den senaste tiden och dessutom ska typ inga andra med.. Inte Diana :(<3 Kommer kännas konstigt.

Dagen har varit bra iaf :) Fick veta att jag ligger riktigt bra till i spanskan och att nationella inte kommer påverka nåt typ^^ Om jag inte får G på alla delar så att säga.
Chrissan (förlåt Christian) följde med mig hem efter skolan idag. Aldrig varit här förut så det var kul. Fick honom o se Mamma Mia för första gången mahaha. Himla go kille om jag får säga det själv :) Fastän han e så självkär... ^^

Gonatt alla och ha en bra lördag! Puss /N

Berlin!

Hej!

Nu ska det ut och resas igen! Idag åker jag + släkt till Berlin för att fira farmor 80 år! Ne, hon bor ju inte där med det var hennes önskan att få resa på sin 80 årsdag! Och det tackar man ju inte nej till :)
Så nu har jag packat färdigt och väntar nu på min syster som gick till skolan idag för att göra ett prov. (strongt syrran!)
Men så var det ju det med att man bara får ha 100ml vätska sammanlagt! Öh hur ska det gå? Bara för att pappa och farbror snålat in på 100 kr... Jaja får ta med det viktigaste i sminkväg, och köpa resten i Tyskland. (pappa får betala)
Nä nu ska jag käka lite sen bär det av!


Puss! /E

Hur duktig får man va?

Är man duktig så är man!
Japp, har suttit och pluggat matte i 4 timmar idag + mattelektionen i skolan. Smart av lärarna att gå igenom andragrads-funktioner under en lektion typ och sen ha prov på det! :S Vi kan ju ingenting! Nada.
Jag har nog världens snällaste pojkvän iaf :) Hjälpte mig över telefon fastän han hade bråttom till träningen. <3

Nej, nu är det desperata hemmafruar på TV!

Puss /N

Morning! :)

Morning! :)

Sitter här i skolan med Nathalie denna fiina morgon. Solen skiner och vi har bara en lektion idag. Bra start på dagen kan man ju lugnt säga. Dessutom har helgen varit riktigt underbar. Har haft mycket för mig...mest med N o E. Väldigt mysigt blev det i lördags. <33
Hoppas denna vecka går lika snabbt som alla andra har gjort....vill ha helg igen. Jag o syrran har bokat biljetter nu till nästa helgs film. Ooh, har längtat såå efter att få se den - Marley & Me. :)

Ha en underbar dag!

Pussar / S


Äntligen lite sol!

Host. Host. Sluuuta Nathalie! Tävling på lördag, träningar hela veckan. Inte läge!

Imorgon har vi resursdag men är inkallade för att ha matte i 2,5 timmar = nödvändigt/suck. Har ju missat såna lektioner i tre veckor nu när vi haft projekt. Känns inte så bra med tanke på att vi ska ha matteprov nästa vecka och snart även nationella. Minns inte ens vad vi håller på med just nu :S

Men vilket underbart väder det varit idag! Drog runt i vackra Göteborg med söten min. Tyvärr var det inte så varmt som man kunnat tro.. Var ändå mys att sitta nere vid vattnet :)
Sen var det släktkalas, vilket var väldigt trevligt. Inte för att va sån, men är himla glad över att pappa gav mig en digitalkamera som verkar grym ^^ Hade ingen! Har ju såklart min älskade systemkamera, men den kan vara lite jobbig att bära med sig vissa gånger :)

Puss /N

Tjejer, ni är underbara

Vilken helg. Party igår med tjejkompisarna. Myskväll med middag ikväll med Sandra och Edit. Tack för allt, ni är för gulliga! Extra kram till dig Sandra för din fina sång. Den berörde verkligen! Inte tårar av sorg från vår sida..<3

Nu känner jag mig dock väldigt förkyld. Usch så onödigt.

Imon blire att träffa Atbin och sen ha släktkalas :)
Gonatt alla! Puss/N

Alltid ett barn

I guess I will always be a child..
Dumma föräldrar. Här har jag längtat efter att bli 18 så att jag får lite mer frihet och kan bestämma själv. TRODDE JAG. Vafaen. Hate this shit. Tror seriöst att jag får bli 40 innan de accepterar att jag inte längre är ett litet barn som inte kan tänka och handla själv.

Jag håller på o bli sjuk.. Var det passande? Nej.

Puss /N

MYNDIG!!

MYNDIG vafän! YEY!

Börjar vuxenlivet (eller okej, vuxen o vuxen) med o va riktigt jävla snurr!
Åkte till dansen, men oj då! Den var visst slut.. Tog fel på en timme. suuurt.
Hoppade nyss in i duschen, oj då! Hade ju redan duschat!
Knäppo? aa :)

Tack alla som har grattat mig idag^^

Gonatt puss /N

Ännu en hata-dagens-teknik dag

Hej alla som siter o äter lunch!
Själva har vi redan käkat. Det tar ju typ en och en halv timme att spara den jävla filmen! (!)
Ännu en hata-dagens-teknik dag!
Ute är det ju värsta fina vårvädret, konstaterade vi när vi gick till matsalen för en snabb lunch. Synd att man då måste sitta instängd i en äckligt varm datorsal.
Vad har Edit att tillägga då? Öhh...(skratt..när hon inser vad jag skrivit) Vad ska jag säga? Är otroligt trött.
Och det kan man ju förstå. Denna duktiga flicka satt uppe till ett i natt för att arbeta med våra filmer. Fem timmars arbete. Ambitiöst! Hoppas bara att vi får sparat dem nu då, så att vi kan bli klara någon gång.

Nu får ni fortsätta att njuta av er lunch i det vackra, men dock blåsiga, vädret! :)

// S o E

Panikångest

Vet inte varför jag får sån panikångest jämt nuförtiden. Andas.
Vet inte varför jag är så fruktansvärt rädd att förlora honom.. Egentligen tycker jag väl inte om honom mycket?
Nu snackar jag om min danspartner. Folk säger att när man kommer upp i B-klass så byter ofta killarna partner till nån bättre. Det hände min kompis idag. Sån jävla stil :(
Kanske för att vi har gått igenom så mycket tillsammans i över två år nu. Träffar honom 3-5 ggr/veckan. Fastän vi bråkar som fan ibland, känns det tryggt med honom. Har varit min enda partner (som e kille), och jag vill att det förblir så. Att vi blir stora tillsammans. Borde jag ge upp den drömmen? Andas.

/N

Dagens teknik asså

Har ALLA datorer någonting emot mig idag eller? Till och med datorn här hemma jobbar sig. :S Vi hade stooora problem att spara filmerna som vi jobbar med i skolan idag. Tog typ en timme. Ska inte dagens teknik typ fungera på en sekund? Tydligen inte. Träffade iaf Olivia som tröstade mig med att deras datorer på samhäll inte ens går att logga in på.
Vi hade oxå jättetrevligt igår på bion förresten. Den var faktiskt rätt rolig. Ett plus var ju så klart att J.A var med. :) hihi.

Innan jag drar iväg till dansen vill jag bara slänga en extra stor kyss till Jess - min syrra som fyller 14 idag. Grattis! <33

Och så får ni andra oxå varsin lite mindre puss.

// S

Nedräkning

Godmorgon måndagen den 16e Mars!
Om två dagar fyller jag 18 :D Nedräkning.. Fy vad göttttt.

Pussar /N

Solen skiner idag

Godmorgon.
Gårdagen var hemsk. Tror seriöst att lördagen den 14e är min otursdag istället för fredagen den 13e.
Allt var inte hemskt iof. Fick träffa Atbin som fick bli mitt stora stöd (var inte på topp som sagt), fick träffat Jennie och kollat Melodifestivalen med henne. Den sög iof! Vafan, skicka en operasångare?! Vi två blev förbannade, stod ute och skrek tills vi insåg att vi är patetiska som bryr oss så över en löjlig tävling på tv = I-lands problem.

Idag hoppas jag på en betydligt bättre dag. Ska snart in till stan med min moster :) Blir nog trevligt. Sen måste jag jobba.

Puss /N

Fortfarande drömyrket

Godmorgon! :)

Här är jag igen. Har inte hunnit blogga nu på ett tag för det har ju varit så himla mycket annat att göra. Tur då att N o E har hållit er uppdaterade på vad vi har haft för oss. En hel del, eller hur?
Det var jättespännande att få chansen att intervjua två så duktiga personer den här veckan. Det är faktiskt rätt krävande att intervjua någon, man måste hela tiden vara uppmärksam på vad denne säger och ha ögonkontakt större delen av samtalet. Dessutom kan det hända att tekniken strular. Vi antecknar ju inte alltid när vi intervjuar någon, utan istället spelar man in samtalet med en Md -spelare. Då får man sitta och hålla upp mikrofonen hela tiden så att det blir bra ljud sedan när man ska lyssna på intervjun. I fredags spelade plötsligt Md:n över hela intervjun typ av sig själv. Det var en himla tur att det inte var inspelningen som vi sedan ska använda oss av. N filmade ju också och det är ju det som vi ska ha med i vår informationsfilm. Om ni ska iväg och intervjua nån person någon gång...tänk då på att registrera personens svar på minst två olika sätt - ifall någonting skulle försvinna. När vi intervjuade han från Prostitutionsgruppen så filmade vi, spelade in med Md och antecknade. Man vet ju som sagt aldrig!
I alla fall så har jag nu verkligen insett hur mycket jag älskar journalistyrket. I och för sig så har jag ju velat bli det sedan jag var 13 år...men jag har ju haft mina tvivel ibland. Men just nu är det fortfarande drömyrket för mig. Jag tycker verkligen att det är så otroligt intressant att intervjua olika människor. Man får ta del av så många olika saker - tankar, berättelser, åsikter m.m
Ibland kan det t.o.m. hända att man helt ändrar sin egen inställning till någonting efter att ha fått höra en annan persons syn på saken. Det är rätt häftigt faktiskt. 

Nog tjatat om intervjuer och journalistyrket (även om jag skulle kunna babbla om det hur länge som helst), och istället över till helgens händelser. 
Igår sålde jag tidningar igen på morgonen. Blev förtjust över hur mycket jag tjänat på bara några helger. Måste fortsätta att ta syrrans runda på lördagar ett tag framöver. 
Sedan kom farmor och Jess hem. De hade varit i stan och handlat för Jess fyller ju år imorgon. - Grattis i förskott! :)
Då blev de Melodifestivalen på kvällen. Usch vad sur jag är för att Sarah Dawn Finer inte vann. Hon var ju lätt bäst! Tur att inte af Ugglas tog hem segern iaf, då var det bättre med Malena. Helt okey låt. Jag har faktiskt inte någonting emot opera, tycker det är rätt fint. Hon kan säkert platsa rätt bra i Moskva. Men jag tror Sarah skulle gjort det bättre. Älskar hennes röst.

Idag blir det bio med Ollie. :) Har längtat så efter att få se den här filmen; He's just not that into you (Dumpa honom! - heter den på svenska) Hoppas den uppfyller mina förväntningar! :)

 

På bio just nu! (Dessutom 1:a på biotoppen i USA)

Hoppas ni har en lika skön och rolig helg som jag.

Pusspuss / S

Tillbaks på ruta ett

Jag gav mig in på det en gång till, tänkte NU JÄVLAR ska jag visa dom vad jag kan. Nehe, skit i det då.

ÄRLIGT TALAT JAG ORKAR INTE MER.

/ N = BESVIKEN

Just actors

GOONAAATT!
Fan va bra polisen var som vi träffade idag! Grymt intressant. Mådde dock illa emellanåt pga hemska berättelser och fakta..
Vi hittade även en hallick-skådespelare idag. Äntligen! Min kära partner ställde glatt upp. Haha, visste la att han skulle uppskatta att våldsamt slänga in mig genom en port..

Håll tummarna för oss imon, för B-klass här kommer vi! (Förhoppningsvis, kanske) Har grymt stöd med mig så! :)

 Eh, lite rädd för mig själv där. E väl inte smal..

Puss /N

Hemska scenarion

Kom på en sak. Vi har snart haft bloggen i ett år! Startade i April tror jag. Yay snart 1-årsdag!

Sitter här själv för att bussen inte börjar gå förän halv tre.. Ska hem och äta för att sedan åka in till staden och intervjua en polis. Det är fredag den 13e idag. Känns inte så bra. Många scenarion har vi sett framför oss idag: Polisen lägger våra namn i brottsregistret av misstag. Vi filmar honom fastän vi inte får det och hamnar därför i finkan. Han tycker att vi tränger oss på och ger oss böter. Vem vet?

Jag har ont i benet. Det har låst sig på något sätt, eller är sträckt. Svårt att säga. Vet bara att det inte är så smart inför morgondagens tävling.

Puss /N

Kläm in så mkt som möjligt på en dag

Hej hopp!
Det har varit en intensiv dag minst sagt. Först in till stan på morgonen för att ta olika filmklipp från staden. Ut till Lindholmen till mitt jobb, för att komma upp några våningar och få en bra utsikt. Insåg att man inte kommer in i några hus i GBG om man inte har portkod! :O Försökte faktiskt lite patetiskt ta oss upp i Gothia Tower med den hissen som har glas ni vet? Men där stod vi i hissen och såg dumma ut när vi insåg att man måste ha nåt kort för att den ska röra på sig! Jaja, ut igen..

Själva intervjun med han från prostitutionsgruppen var väldigt intressant! Sen åkte vi hem till Sandra för att spela in dramatiseringen med henne som trafficking-offer. Hon har aldrig varit någon vidare skådespelare (förlåt gumman), men idag var hon grym!! Shiet vad bra det här blir. Perfekta rollen för dig Sandra? ;P Förlåt igen.

Sen åkte jag in till stan igen för att träffa sötaste Atbin :) Skulle ha en del grejer men hittade inte nåt typ..
Direkt efter det till träningen, vilken gick bättre än igår. Betydligt bättre!

O nu ska jag sova, tiiihi. Eller nåt. Och morgondagen blir minst lika intensiv. Well, that's my life.
Puss /N

Hemsedal

Hej!

Seg på att blogga jag vet, men det har varit så mycket annat denna veckan som måste fixas innan jag beger mig till Hemsedal. Så nu skriver jag om det jag och Sandra upplevde i Lördags.
Vi var med om en riktigt häfftig grej. Vi samlades på Gustav Adolfs Torg i Göteborg, där 100 andra befann sig. Efter lite väntan fick vi en lapp av en kvinna som beskrev hur vi skulle utföra denna slags demostration. Vi fick varsin skylt, nästan alla fick olika budskap. Jag och Sandra fick hur många våldtäkter som anmäls varje år i Göteborg. Vi gick in til Nordstan med dessa skyltar under armen. Inne i Nordstan gick vi runt som vanligt och fönstershoppade och låtsades vara en i mängden. När klockan närmar sig fyra gick alla hundra in mot mitten i nordstan och när klockan var prick 16:00 så "frös" alla och höll skyltarna högt över huvudet. Där stod vi helt blickstilla i 5 minuter. Det var även andra "statister" utan skyltar som "frös" mitt i en rörelse. Folk gick som gick förbi kollade konstigt på oss och undrade vad vi var för några... Det var också många som filmade oss när vi stod där och armarna shakade, eftersom vi stod med dem i 5 minuter ovanför huvudet. När vi sedan stått där i 5 minuter gick vi sedan helt vanligt ut ut Nordstan, med skylten under armen igen, och samlades på Gustav Adolfs Torg igen där vi lämnade tillbaka skyltarna och fick ett Lisebergskort. Häftig upplevelse.

Sandra innan vi går in i Nordstan
Jag innan vi gick in i Nordstan

Jaha, packat klart, a nästan i alla fall. Det känns bra, brukar annars packa i sista sekund, men nu såg mamma till att jag packade i tid så jag inte behöver springa runt som en höna i huset och leta efter all skidutrustning imorgonbitti. Shidding, va kul det ska bli!! Nä ska ta och bädda ner mig nu så att jag orkar gå upp i tid, måste laga mat att ha påvägen upp :)

Lycka till imon Sandra och Nathalie med intervjuerna! <3

Puss/ Edit

Bästa filmen ever!

Jag vet inte varför jag har sådant sug för att blogga ikväll, men så är det!
Kan ju berätta att jag och Sandra ska ge oss ut i stora vida världen imorgon. Jajjemän, vi ska göra en film om trafficking. Därför ska vi träffa en från prostitutionsgruppen och göra en intervju på förmiddan. Spännande! Det är verkligen ett intressant ämne, vilket gör oss i gruppen grymt engagerade. Vi ska göra den bästa filmen från IT/Media ever!

Förutom att ha det som en dokumentär så ska vi även göra en dramatisering med Sandra som huvudperson. Hon ska vara ett trafficking-offer från Moldavien. Kan bli najs...

Det är en bra linje vi går har jag insett (nu). Vi får verkligen röra oss utanför skolans väggar, träffa intressanta människor och få mer livserfarenhet! Börjar ju bli riktigt proffsiga på det där med intervjuer^^ Kanske ska bli journalist? VILL.

Menmen nu borde jag väl duscha. Ska iväg i tid imorgon för att ta vackra filmklipp från "underbara" (sexköparnas stad) Göteborg!

Gonatt! /Natta

Help us..

Inte bra. Inte alls bra. Det känns verkligen inte bra!
Inför förra tävlingen hade jag självförtroendet på topp: "Vi kommer ta det här!"
Nu: "Allt går dåligt, vi kommer loosa.."
Hinner inte ens träna våra nya steg innan dess! Det här suger. Jag vill komma upp i B-klass! NU.

Snart blir de mys över te med favvogrannen Erika :)

Puss /N


Sometimes is quite often

Sometimes I wish I were someone else or just somewhere else. Sometimes, like today.
Dag efter dag och timme efter timme består av en massa krav. Du ska göra det, det och det! Man kämpar. Ja, det gör man. För att det är ju sånt man ska göra. Man lägger ner sin själ och tid i saker, för att sedan få höra: Det var inte tillräckligt bra! Så man går därifrån deppig. Deppig över att man inte räcker till. Tänker: Varför är jag så dålig? Varför kan dom, men inte jag? Varför slösade jag min tid på det här?
Vem har egentligen rätten att berätta att man är otillräcklig? Vem har mage att säga till en människa som ägnat så mycket tid åt något, att allt var förgäves?

Mina ben tar mig dit jag ska. Ibland utan att tänka så förflyttar jag mig till nästa plats för att göra det jag ska. Sen går jag därifrån, missnöjd över mig själv och med någons kommentar att jag hela tiden måste prestera bättre klingandes i öronen. Bättre. Vart jag än går så måste jag vara bättre. Ibland hade det varit skönt att få vara bara mig själv, så som jag är och faktiskt duga. Ska det va så svårt?

Puss /N

Hej o hå i backarna

I'm back!
Eller okej, jag är fortfarande i Sälen, men sitter lite vid pappas bärbara.
OOOOONT! Ajaj, gör det så här ont för alla som åker skidor? Ont i vaderna, höfterna och armarna.
Igår hade vi privatlektion i tre timmar av Daniel :) Först kunde vi ju knappt stå på skidorna. Det första jag gjorde va att glida baklänges istället för framåt mot liften. Då fick Daniel åka efter o fånga mig xD Pinsamt.
Sen gick det bättre och bättre! Jag blev dock påkörd av en dansk och lillsyrran ramlade i liften några gånger.

Idag när vi skulle åka första gången åkte vi till en lite för svår backe.. Jag fick lite panikångest: "Pappa, jag vill inte mer, vill ner! Helst utan att dö.." Ja.. Det var skitläskigt. Sen när jag väl kommit ner så satsade jag på en barnbacken för att försöka komma igång igen. Tillslut var det upp i den jobbiga backen igen och då gick det bättre!

Melodifestivalen ikväll :) Fast alla suger!
Puss /N

Misshandel?

Det här är det 425:e inlägget, FYI (For Your Information - hmm, amerikanskt uttryck bara).

Jag borde egentligen ha träningsvärk idag, efter min och Edits fartfyllda cykeltur igår hemifrån henne till skolan. Det tog en kvart! Jävlar vad vi cyklade! xd Vinner Tour de France nästa år då...i den nya kategorin; En extra tyngd där bak (och då menar jag en extra person till som sitter där bak på pakethållaren, men det fattade ni va?).

Fredag nu då. :) Hoppas på att få se en romantisk film under kärleksprojektets sista dag under första veckan. Men det kan ju också handla om jaa, vad finns det mer för tragiska ämnen som vi inte har pratat om. Trafficking? Näpp, det har vi numera grundläggande kunskap i (eller helt enkelt skrämamnde statistik i huvudet). Hiv/Aids? Näe, också redan avverkat (dessutom alla andra könssjukdomar...som tillexempel herpes - men det är det ju ingen idé att oroa sig över, för det kommer ju alla antagligen i slutändan få, enligt föreläsaren - eftersom redan 70 % av Sveriges befolkning redan har det). Misshandel? Nämen, se där. Ett tragiskt ämne vi inte har tagit upp. Kan ju bara tyda på en sak....Dagens Ämne! :(

Back to black! - säger Edit!

Ha en toppenbra helg! - säger Sandra

Pussar o Kramar / Från oss som fortfarande är kvar i skolan...och inte åker skidor

Zoologi...intressant?

Hej!
Dagen började inte så deppigt, istället fick v reda på hur olika djur gör för att hitta sina partners. Intressant? Måttligt.
Idag var vi bara två, Nathalie har som sagt övergett oss och begett sig till alla snygga snowboardkillar! 

Veckan har gått förvånadsvärt snabbt, med tanke på alla föreläsningar. Och ja, vi ser fram emot helgen! 
Jag (edit) och Sandra ska passa på att åka in till stan och köpa present till Nathalie eftersom hon fyller år om två veckor. 
Sedan ska vi förhopppningsvis vara med i en reklamfilm. Ni ser oss mycket på tv nu för tiden. ;) 

Nu drar vi till Statoil och köper dricka innan nästa föreläsning börjat. Det kan ju inte bli tråkigare...

Puss på er / E & S

P.S. Grattis till Anna! :)  


Anställningsintervju

Anställninsintervju. Ny erfarenhet. Jag var nervös innan, men inte så otroligt som jag trodde att jag skulle vara. Kom till Condeco halv 5, men då satt hon jag skulle träffa och intervjuade en annan tjej. Kände press då de såg ut att skratta mycket. Sen var det min tur..
Hon ställde onödigt svåra frågor. Det är inte så lätt att bara sådär komma på ett svar till frågor som: Vad skulle Du bidra med om du fick jobb här? Hur beter du dig i stressade situationer? Osv.. Eh.. Jag fick fram att jag skulle ta det på allvar, göra mitt bästa och alltid vara trevlig mot kunderna. Ja, vad skulle jag säga? Får se innan söndag om jag får nåt, men är inte så säker på det. Hade varit sjukt kul. Vill vill vill!!! 

Imorgon, bestämt sagt klockan 6.00 på morgonen beger vi oss till Sälen :) Så förvänta er inget bloggande från min sida på ett tag! Är tillbaks nån gång på söndag.

Puss och ha det! /N


Bokstavligt talat kallsvettig

Oojdå, vilket fint väder det är ute. Solen skiner ju. Men något bra ska man ju ha en dag som denna. Gud vad deppig man blir av skolan nu för tiden. Vi har typ föreläsningar och ser på filmer som är motsaten till kärlek...och det ska vi göra resten av veckan också.

Idag fick jag lära mig hur kroppen kan reagera på de mest konstiga sätt. En föreläsare pratade om Hiv/Aids...och den sista halvtimmen berättade hon plötsligt att hon själv är Hiv-positiv. Med utförliga beskrivningar och detaljer redogjorde hon exakt för hur hon betedde och kände sig den dagen hon fick det chockerande beskedet.
Under hela hennes berättelse blev jag allt mer kallsvettig - bokstavligt talat - och jag kände mig plötsligt jätteyr och illamående. Jag tänkte att gud nu kommer jag att spy här inför hela klassen, men sån tur var gjorde jag inte det. Men tänk va, hur kroppen kan reagera på detta sätt. Jag har alltid trott att man bara kan påverkas psykiskt av saker man hör om på föreläsningar, men tydligen kan man bli så pass chockad att man också reagerar fysiskt. Ibland är gränsen mellan psykiskt och fysiskt dock bara en hårsmån. För nog påverkades mitt medvetande av detta också. Dessutom var jag helt kritvit i ansiktet när jag gick ut ur salen efteråt. Det kan Nathalie intyga.
Nu mår jag i alla fall bra...och så här i efterhand börjar jag fundera på allt som den här tjejen pratade om under sitt föredrag. Och jag inser nu att vi alla har så mycket fördomar inom oss, även om vi gärna vill tro det motsatta. Det är en lång process att motverka dessa fördomar som redan sedan barnsben har grott sig fast i oss.Men vi måste åtminstone försöka göra det. Där stod en helt vanlig svensk tjej i 25-årsåldern och pratade om att hon är Hiv-smittad. Vem hade kunnat ana att detta faktiskt kan hända vem som helst? Ja, inte jag i alla fall...

// S, som blev en aning chockad

Hej hemska värld!

Humöret går upp och ner, minst sagt. Jag är lite av en emotion-tjej.
Vi skulle ha kärleks-tema i skolan. Varför pratar vi då om traffiking hela dan? Kollade på en jättehemsk film som dessutom visade sig vara en sann historia. Sen ännu en hemsk film, då en dokumentär. Vet ni hur grymt många prostituerade det finns i bara gbg? Och hur många äckliga gubbar som dagligen köper sex av 16-åringar!? Jag är äcklad.

Jag ska förresten iväg till Sälen tors-sön. Helt nytt för mig, aldrig åkt innan! Förutom över dagen med skolan i 8an eller nåt sånt. Ska bli spännande! Hoppas bara på att inte skada mig :P

Puss/N

lalala

Fan vad bra allting går nu för tiden! Det är något mysko här, hur kan det va så bra!? :D
Jag fick ett telefonsamtal idag som fick mig att skutta upp och ner och skrika :D Jag brukar inte hålla på så!
Tihiii jag är fortfarande helt uppspelt! Jag ska på anställningsintervju på Condeco på Onsdag! Dom ringde mig! Shit va nervöst. Tänk va många ungdomar som lämnat CV till dom oså ringer dom mig :D Hoppas verkligen jag får det, hade varit dröm-sommarjobbet!

Oj måste rusa till träningen! Skriver mer sen ^^
Puss/N

RSS 2.0