Jag diggar Oslo!

Hemma efter en både trevlig och riktigt jobbig helg i Oslo. Asmysig stad ju!
Igår gick vi sammanlagt i 8 timmar ute i minusgrader och snö genom hela staden. Ungefär en timme av dagen spenderade vi inomhus då vi åt, annars var det promenerande från butik till restaurang till café. Yes, vi var på jakt efter jobb. Det verkar inte jättelätt dock! Vissa tog inte ens emot CV:t eftersom de redan hade så många anställda eller så många intresserade..

Vissa gånger ångrade man dessutom att man lämnat sitt CV. Tillexempel då de inte förstod ens svenska eller då det var svårt att förstå den grova norskan. Eller då de var allmänt sliskiga och flirtade istället. "Nä, inge jobb, jag ringer ändå;)". Ehh nejtack hejdå. Jobbigt att man inte minns vad ställena heter som man sökt heller eftersom de var så många. Tänk då om någon ringer en för intervju och så är det ett sånt ställe man verkligen Inte vill till.. Jobbigt läge.

Och varför måste man vara 20 år för att få jobba på restaurang i Norge? Uhuu. Too bad liksom. Jag kommer vara 19! Big difference??

För er information: Hittade mitt Luck-halsband. Eller lillsyrran ghorde det rättare sagt. Överlycklig! Fem minuter senare kom mamma in med min guldring som varit borta ett år typ också. What?? :D

Puss /N


See ya!

Kalla mig dum om ni vill för att jag går på mattelektionen när jag måste ta bussen senast halv 10 från skolan, men jag är bara smart. Okej, konstig mening. Men måste va med på matten innan provet så det går bättre än det förra..

Jag, Edit och Belinda drar till Oslo över helgen så kommer tillbaks lördagkväll. Bli alltså inte sura om jag inte svarar på mobilen för de e jädrans dyrt..

See ya! /N

Ugglas revy

Bonjour bloggen!

Härligt med sovmorgon när man kom hem sent igår. Ugglas revy alltså! Efter den ville man bara stoppa ner honom i fickan och bära med sig honom hem. Det var jäkligt kul också med en massa skratt när Annika Andersson och Per Andersson var med. Mölndal är som hälften av Chicagos kyrkogård, men dubbelt så dött. Så himla kul när hela revyn gick ut på att reta det svenska folket med alla våra vanor; Mallorca-resan där ALLA pratar svenska fast man inte är i Sverige längre, knäckebröd och kalles kaviar, vinprovning i bersån och alla svenska program vi följer på tv: här är mitt liv, let's dance, bingolotto, på spåret och vädret. Sedan kom världens vigaste kvinna upp på scenen och jag vågar inte ens testa alla saker som hon kunde göra med sin kropp. Böjbar som bara den. Skickligt Uggla och gänget - hade en underbart kul onsdagskväll! :)

/ Sandra

P.S. Tack för sällskapet Olli och hälsa din farmor!

Lite pics från i fredags




Love you.

Puss /N

I'm so PEPP

wooooow allt är minimini-litet! Så dåligt ser jag väl inte? Hahha hela bloggen är i miniformat :S
Så ursäkta om det står lite konstigt ibland, ser inte vad det står..

Är megalycklig över att äntligen ha skaffat Sportlifekort! Nu är jag minst sagt pepp på att träna efter ett halvår utan något sådant. Det sätter igång på torsdag då jag och Jennie drar till gymmet efter skolan. Träna bör man annars dör man! Eller iaf blir man väldigt trött, uttråkad och så..

Vad har mer hänt? hmm.. Lyckades lösa några C-uppgifter i matten helt själv = imponerad. Händer liksom inte längre.

Och nu lyckades jag få sidan stor igen.. Mysko!
Ha en bra kväll /N

Utsövd

Nu är jag äntligen utsövd och pigg igen. Alltid bra att ta igen sömnen efter en hård natt i dansens spår. Fredagskvällen var lyckad med Olli och hennes kompis. Även om musiken inte alltid var den bästa så får man kompensera det genom att dansa ändå. Kul också att träffa lite folk från gamla klassen. Haha, är allt jag kan säga. =)

Idag blir det shopping med mamma och syrran. Vårgarderoben behöver förnyas innan säsongsbytet!

Pussi / S

Det är bättre att ångra det man gjort än det man inte gjort.

Tack Jennie för att du lärde mig det ordspråket för nu använder jag det dagligen. Det är det som får mig att våga, det är det som får mig att lyckas. Och misslyckas, men shit happens.

De gånger jag inte följt ordspråket har visat sig vara de gånger jag fortfarande grubblar över och ångrar mest.
Som igår kväll. Varför i helvete gjorde jag inget? Om jag vill ha ett svar, så ska jag fråga. Om jag är arg på någon, så ska jag inte krama den. Det är så sjukt. Man vill bara skrika på någon, ändå ler man.

Kanske för att man är trött på att vara arg. Trött på att hämnas. Vilja hämnas. Hämnas på vad? Jag vet inte. Funderade på det. Att de flesta gånger man är arg på någon så är det lika mycket ens eget fel. Man behöver bara någon att ta ut sin ilska på. Det blir oftast inte en själv bara.

Måste sluta vara arg. Hur gör man det? Håller sig borta? Mjo typ. Eller så skiter man i sig själv ett tag och koncentrerar sig på att göra något bra för någon annan. Visa att man bryr sig. Inte för egen vinning, utan enbart för dens. Det är det som gör ens liv värt att leva. Så ska jag göra.


Jepp, kolla åt rätt håll people. = Framåt. Inte bakåt!
(Jag vet att det betyder höger, om ni tycker jag verkar korkad.. Bara lite liksom.)

Puss /N




Tre galningar på stan..

Hemma igen efter att ha varit hos optikern ett bra tag.. Både jag och lillsyrran behöver glasögon och det var inte så himla lätt att välja ut bågar kan jag lova! Hon fick ta hem tre bågar att välja mellan, men jag lyckades tillslut välja ett par som jag tyckte var snygga! Jätteovant kommer det kännas, men så får det vara. Bättre att ha glasögon än att krocka med bilen för att jag inte ser något :P

Gårkvällen var rätt lyckad också. Hade mina goingar Edit och Jennie hemma hos mig och förfestade lite och jag bakade kaka till oss. Rätt snällt om jag får säga det själv ;) Nä, men sen blev det utgång på Deep i stan. Aldrig varit där innan och jag blev positivt överraskad. Inte så stort, men ändå. Måste bara säga att mina vänner galna! Jösses. Sa det flera gånger: Ni är galna tjejer! Tro mig.. Men därför är det väldigt roligt att vara ute me dom. Men självklart även för att dom e världens bästa vänner så de kan ju inte bli fel :D

Nu ska jag ut och filma lite miljöbilder till min alldeles egna film!

Puss /N


Jag är på g.

Nu går det lite framåt iaf och det börjar lugna ner sig lite grann. Hade Naturkunskapsprov idag vilket gick ganska bra och nu har jag skrivit nästan halva hälsorapporten på tre sidor till idrotten. Insåg ikväll när jag sökte på fotskador till rapporten att jag kanske har fotartros vilket är en sjukdom som kan orsakas av överbelastning om man tränat mycket. Exakt mina symptom!

Hade varit väldigt illa om det är så eftersom sjukdomen inte verkar gå över = jag kan aldrig dansa, jogga eller gå i högklackat igen. Kanske inga världsproblem tänker ni, men det är inte så kul för mig som är född till att vara dansare! I 14 av mina 18 år har jag varit det så.. It sucks. Aaaaah fan va jag saknar att dansa inser jag nu när jag tänker på det. Försöker förtränga den delen av mig.. NHasbqH¤"/HAS

Inga dystra tankar, snart helg :) Puss /N






Let it go

Godmorgon bloggen!
Blir inte mycket till skrivande här nu i veckorna när det är fullt upp. Förstår inte hur jag hinner med allt i skolan på vardagarna och sen har typ nästan hela helgen planerad med annat. Men man måste ju få leva lite då och försöka slappna av, annars går det inget vidare med skolarbetet heller. Känner ändå att jag har någorlunda koll på vad som ska göras.

Träningen och mina vänner får mig att bibehålla mitt höga tempo och hinna med allt. Älskade step up-en i tisdags. Så himla roligt, dessutom blir det ännu roligare när man har nya träningskläder. :)

Nä, det blev inte mycket tll krönike-inlägg idag heller. Måste vidare. Ha en toppen-helg och försök att släppa tankarna på skolan då, om ni inte måste sitta och råplugga vill säga.

Puss / S

Inte en dag till..

Jag orkar inte. Inte en enda dag till på det där stället. Skola. Urk, ordet får mig att må illa. Gör det, gör det, gör det! Idioter till lärare.. Falska ungdomar. Stress stress stress. Får fan hjärtattack snart. Eller nej kanske inte, men bryter ihop om jag tvingas gå en dag till. Och jag ska till urk imon med. Urk.

Kom och ta mig långt här ifrån..

/N

Planer till tusen..

Lodwar - Nairobi, Stockholm-Göteborg, Göteborg-Oslo.
JÖSSES! Blir helt snurrig av att planera allt samtidigt.

Äntligen har vi tickets i Kenya iaf! Wiii

/N

Hej, det är söndag.

En helt vanlig söndag.
Drog till jobbet i tid för att kunna komma hem i tid också för att plugga. Men nu har jag noll lust..
Det fanns inte direkt något att göra på jobbet heller. Jag och Emmy gick runt och försökte hitta på lite nya uppgifter till oss eftersom allt redan var rent.. Slutade hela tiden med att vi bara satt och snackade i stället. Men vad ska man göra då? Torka av samma bord flera gånger?

Väldigt roligt att få sällskap av henne på jobbet igen iaf :) Inte setts på ett halvår (förutom förra helgen då). Jag tänker varje gång jag träffar henne att hon är en sån där äkta person. Det finns två kategorier när det gäller människor: Falska och Äkta. Så skönt att umgås med såna som henne emellanåt när det finns så många falska i ens vardag. Menar inte mina vänner så klart! Hehe.

Nu blir det till o käka något.
Puss /N

I try

I try not to miss you. I really do, because I don't like to miss someone. But it's quite impossible.

I keep asking myself, what am I doing here? What the hell am I doing here?
I know where I'd rather be. Trust me.
It's like being stuck in my own life which I no longer can control.
I can't leave. And I can't control the will of another person. I can't say it's going to be fine, cause I don't know that. And it sucks. I want it to be all right. I do.



/N

Det är dags för fredagsmys!

Ojojoj vilken kämpig vecka. Det är som jag sa till Sandra idag: "Förra året kontrollerade jag ämnena, men i år har de kontrollen över mig!" Kurserna är alldeles för svåra och uppgifterna många och omöjliga.

Därför ska det bli väldigt skönt att ha en myskväll med tjejerna hemma hos Edit ikväll :) Det blir bra.
En annan sak som är det som håller mig vid liv just nu är tanken på framtiden. Den är dock väldigt oklar och suddig, men ändå. Det är så mycket planering nu för tiden.. Träffade Marielle i går i stan över en fika och skaffade oss lite gemensamma planer. Ingen av oss har en clue av vad som händer efter gymnasiet av lite olika anledningar, så försöker hitta på nåt. Kan bli nice asså! :)

Ha en bra kväll och skada dig inte när du försöker härma Victoria Sandell Svensson på dansgolvet..
Puss /N

Människor är egentligen bara grisar

Hade en väldigt intressant diskussion med några klasskompisar idag. Vi kom till exempel fram till att människor egenligen bara är grisar som går på två ben, har lite hår på huvudet och bär några löjliga kläder. Ser ni inte likheterna? Grisarna har tagit över världen! Väldigt intressant.. :P

Pratade även om filmen/boken Parfymen som iaf jag inte sett eller läst. De berättade om den och tydligen så är det en kille som skär av huden på folk för att han vill åt deras underbara dofter. Jag blev väldigt äcklad och sa: "Den tänker jag aldrig i livet se!!" Några timmar senare hade vi Kreativt skrivande. Då säger läraren: "Nu ska vi se på några scener ur filmen Parfymen!" WTF!? Hörde han mig och ville jävlas eller? Hahah fy vad stört. Och tro mig, den var HEMSK. Nu ska vi beskriva en störd scen ur filmen på ett kreativt sätt i text. Jag vill inte. Den är äcklig. Urk.

Puss /N

Känn er lurade! Mahaha

Gud vad skönt med sovmorgon! Nu kan jag ta det lugnt, gå ut med hunden, göra klart reflektionen och lite annat plugg, TÄNKTE JAG.

Det var väl inte så himla snällt av läraren att först säga att han inte kommer till vår lektion idag och sen ändra sig idag på morgonen så att man måste åka dit ändå! Tack hurru. Nu missade jag bussen också så får ta bilen till skolan och hoppas på att det finns någon parkering någonstans...

Have a nice day /N

Mattehjälp?

Det gör så jävla jävla ont att sakna någon.
Det gör så jävla jävla ont att veta att det är ens eget fel.
Det gör så jävla jävla ont att veta att man skadat någon man tycker om.


Förresten, söker mattehjälp. Om någon har tid och lust så skulle jag vara evigt tacksam..

Puss /N

Kor betar på sommaren

Det var väldigt kul att vara ute och filma mitt på landsbygden en söndagseftermiddag i vinterkylan. Okey då, det var inte direkt på landsbygden eftersom det är ungefär 1 mil från där jag bor, men det ser rätt lantligt ut. Dessutom kändes det faktiskt så också när jag traskade längs vägen med bilar körandes emot mig. Snälla, akta mig, tänkte jag för mig själv. Kör inte på mig, tack. Försökte minska denna risk genom att hoppa ner i diket, vilket jag insåg var den sämsta idén någonsin med snö upp till knäna. När jag äntligen kom fram till mitt noga utvalda ställe, som var perfekt för miljöbilder, började jag titta mig omkring efter korna. Nu tänker ni väl att nu har hon tappat greppet, men det var faktiskt så att jag behövde filma lite kossor för att understryka det min farmor berättar i intervjun. Hästarna hade jag redan upptäckt där de stod blixtstilla i hagen och stirrade stint på mig. De undrade väl vem tusan den där tjejen var som så dumt nog gick längs en bilväg och sedan snurrade runt med en konstig pryl med fyra ben (stativet). Plötsligt där jag stod och kollade på de stolta fina hästarna, insåg jag att kor inte går ute på vintern. Det är ju på sommaren man kan upptäcka dem betandes i hagarna. Aja, tänker ni nu, hon är galen på riktigt. Well, maybe I am. But I still find it easy to amuse myself and that's quite good. Then I never get bored, as you can see. Aldrig när jag gör saker på egen hand heller, man ska väl trivas i sitt eget sällskap?

Pussar från er tokiga, men trogna Sandra (som allvarligt börjar fundera på att skriva mer sådana här inlägg och inte bara en massa dravel om vad hon har gjort i tur och ordning, eftersom detta är nyttigare övning om man som hon faktiskt är intresserad av att bli krönikör. - okey, vad i hela friden skrev hon detta inlägget om då?)


När den dagen kommer

Har varit lite vuxen denna helgen och köpt massa nödvändiga grejer. En cd/dvd-hylla till rummet, extremt bra att ha om man är en samlare av dessa saker precis som jag. Och idag blir det letande efter muggarna som jag har kollat ut. Det är dags att börja spara på lite grejer tills jag flyttar hemifrån. Annars blir den dagen inget att hurra för, om man står där utan något att ha i sitt nya hem. Inget att äta på eller med. Inget att dricka ur. Inga av de nödvändigaste köksprylarna. Jakten börjar nu. När vi var på Ikea igår insåg jag att nästan allt faktiskt finns där, så när denna dag äntligen kommer (eller ska man fasa för den egentligen?), blir det allt storshopping på varuhuset som är Sveriges stolthet. 

/ S

Har alltid kollen.

Hej mitt namn är Nathalie och jag är känd för att alltid ha kollen på det mesta.
Om du undrar hur man går från Grönsakstorget till Kungsportsplatsen och om det är långt dit, så fråga mig.
Om du undrar vad han i Brokeback mountain som fortfarande lever heter, så fråga mig.
Om du undrar vad en persika är så.. ja, fråga mig.
Jag har koll helt enkelt.

Och varför mobbar mina vänner mig så fort jag ska ta ett glas vin? Vadå varna Jennie för att hon ska ut och mysa med mig och ta ett glas vin? Hänger inte med. Det var trevligt iaf :) Alla borde ha en Jennie. Men den här e min.

Ojsan, ska man upp och jobba imon? Jahopp då var det roliga över.. Men om du undrar något så fråga mig för jag har koll! (Speciellt när det gäller skådisar och vart jag själv befinner mig)

Puss /N


Sa jag att jag saknar dig?

Fredagskväll. Nähe? tänker ni.
Det var ingen vidare dag. Först försov jag mig 20 minuter eftersom det inte längre tillhör vanligheten att stiga upp lite efter klockan 6 utan närmare 11. Sedan satt jag i skolan och snorade och hade mig och ville bara hem. Fick tillbaks en uppsats jag kämpat väldigt mycket och länge med som gick riktigt dåligt dessutom. Kasst! Blir till att göra om en del där för att kunna få såpass högt betyg som jag vill ha..

Inser dessutom mer och mer för var dag som går vilket enormt maktspel vi lever i. Alla strävar efter makten och knuffar ner den som kommer i ens väg för att själv kunna lyckas. Jag är så trött på vissa. Jag vill aldrig mer fjäska för att få någons uppmärksamhet som egentligen inte bryr sig ett skit om mig utan bara det värdefullaste jag har. Lurendrejerier helt enkelt. Jag är inte den som fjäskar eller den som tigger. Det enda jag ser är falskhet just nu och det vill jag inte vara delaktig i. Nej tack.

Ha en bra fredagskväll!
Puss /N

bye 2009, bye jullov

Sista dagen av lovet.
Har tillbringat den i soffan. Bara tagit det väldigt lugnt framför TVn och datorn, men även pluggat en del. Kände att jag behövde det så här innan en hel termin till drar igång. Dessutom kan jag inte sluta nysa och ha mig. Blev visst lite förkyld igår.. Denna kyla!

Har även börjat kolla runt lite efter sommarjobb eller NÅT jobb. Man måste ju vara ute i goood tid om man ska lyckas få nåt. Måste det vara så hög arbetslöshet? Känns liksom rätt kört då.. Nä men jag ska söka massa, för plugga eller bara sitta hemma tänker jag inte göra! Resa kan man ju inte heller göra om man inga pengar har. Tyvärr ;)













               
   


Det får avsluta 2009. Ett bra och ett dåligt år, men här visas bara de bra sakerna. En del av de bra sakerna :)

Puss /N




Borta bra men hemma bäst? Nä..

Hej hopp vänner!

Nu var man hemma igen efter att ha spenderat några bra dagar i Stockholm. Japp sant, jag åker dit en del..
Men det blev en bra början på det här året! Det är lustigt hur snabbt de här dagarna gått. Här hemma kan allt gå i snigelfart, men där gick allt i ett ögonblick. Lite segt att tvingas åka hem när man bara vill stanna där.. Men skolan finns och den sätter igång på fredag igen, hörray! Eller nåt.

Men det är som jag och mina vänner säger: 2010 är vårat år för vi ska ta studenten! Såå vårat år! Och det ska bli grymt. Jag vette tusan vad som kommer hända, men det är väl så det ska vara? Livet ska vara fullt av överraskningar! Man ska bara öppna ögonen och se dem.

Gonatt! /N




Min uppfattning om en slappdag

Bonjour!

Vad händer i vintermörkret. Jag tänker krypa ihop i soffan med en filt och kolla på min favoritfilm (ledtråd; involverar en hund) samtidigt som jag snorar något hemskt. Dock är det inte så dumt att spendera en kall kväll på detta sätt och det var inte heller helt fel att kura inne hela dagen och läsa boken som jag tipsade om igår. Precis min uppfattning om en slappdag, vilket behövs nu innan stressen sätter igång igen. Upptäckte förresten att jag inte hade behövt jäkta med släktforskningen nu i veckan, för när jag kollade i min almanacka var det visst nästa fredag det skulle vara klart. Men jag tror ändå inte att jag skulle ha hunnit göra den senare, efetrsom man ju måste ha intervjuat en släkting plus tagit hjälp av någon förälder till släktträdet. Det var faktiskt mycket intressant, särskilt att få reda på att min farmors faster emigrerade till Amerika i slutet av 1800-talet. Då vet jag att jag har avlägsna släktingar där, vilket förklarar varför jag har velat åka dit i så många år.

Imorgon blir det en helrenovering av kroppen innan skolstarten. Hemma-spa med Olli (nu stavade jag allt rätt). Ser framemot en massa oljor och sköna masker. Behöver få tillbaka lystret nu när man är sådär vinterglåmig.

Ha en mysig kväll och om ni är ute - glöm inte att klä er varmt! Min familj gick precis för att kolla på en show i ishallen och de drog allt på sig en massa lager.

Puss / S

Vacker gåva

813:e inlägget på bloggen. När det är exakt 1000 så måste vi fira! :)

Blev en kort promenix med Anna i kylan. Bytte julklappar idag, för att vi ville spara oss lite och känna att julen fortfarande är här. Jag vill aldrig ta ner allt pynt och julgranen. Varför måste det vara över? I alla fall så blev jag mycket glad över mitt armband. Den största anledningen till varför jag älskar smycken och att få det av människor jag tycker så mycket om, är att när jag bär dessa så påminns jag alltid om de personer som jag fått de av. Det hjälper mig ofta, om man befinner sig långt ifrån någon man älskar, att veta att personen ifråga alltid är nära mig oavsett var i världen man än befinner sig. På handleden, runt halsen, på fingret eller i öronen. Det spelar ingen roll. Jag tycker också om att ge bort smycken själv, för man har alltid en baktanke när man ger bort en sådan present. Försöker tänka efter vad personen gillar så att han eller hon föralltid kommer att vilja bära med sig en liten del av en själv. Ge bort ett halsband med en berlock i form av ett hjärta och den kommer garanterat att sitta kvar runt halsen om din käraste så länge den betyder något. Det är en vacker gåva tycker jag.

I brist på tillräckligt med smycken att ge er, kära läsare, får ni här istället en lyckoönskan om ett fantastiskt 2010. Ta hand om er själva och glöm inte att ni rockar. Gå ut genom dörren med breda leenden så får ni garanterat massor av glada ansikten som svar.

Om ni inte lyckas med detta för att ni är så deprimerade att lovet snart är över, eller att ni inte har något speciellt för er dessa sista dagar så har jag ett boktips att ge er. Borde komma med det lite oftare, det var ju ett tag sedan nu. Men här är i alla fall ett hett tips om ni känner för lite lovläsning under varma filten. Om ni känner för att drömma er bort till en varm tropisk ö där munterheten spirar. Om ni känner för att krypa in i en kvinnas huvud och ta del av hennes fantastiska humor och tankegångar. How Stella got her groove back av Terry McMillan. Upptäckte just att den även finns på film, men för nu räcker det att njuta av den på bok. 

Kram på er / Sandra 

Från min nya dator

Första inlägget från min nya dator. Love<33 Men desto mer kommer det att bli nu, äntligen kan man sätta sig precis var som helst i huset och vara uppkopplad med den smidiga bärbara. :)

Här kommer ännu fler bilder från nyår, som ju önskades. Men såklart bara de allra finaste. Sparade vår fiina gott nytt år-film också, men fattar nog inte riktigt hur man lägger upp den här. Och förresten är den bara för oss! :D hahaha.





Hade vart så jäkla kul att lägga upp en film där vi sjunger, men med risk för att spränga varenda högtalare i alla våra läsares datorer så tror jag nog att jag ska låta bli. :) Är förvånad att vi inte var hesare dagen efter.



Cheers! (N: Eller vad säger man?)



Jennie leker med tomtebloss, vilket var det enda vi vågade oss på att tända. Jag sprang efter min vante när några bredvid oss sköt upp raketer. Ofta man bryr sig om sin vante istället för att springa därifrån. Ajdå, jag använde just ordet 'ofta' igen. Skulle ju inte göra det.



En av tre bilder som jag fick på raketerna på himlen!

En toppennyårsafton! Tack för det, tjejer! :D

Puss / S

Lite fina pics










Nathalie, av Jennie.

Resten får ni inte se.. Tror inte de andra blir så glada om jag lägger upp dom :)
Har du Sandra några fler så dela med dig!

Puss /N

PS. Nu drar jag till Stockholm i några dagar. Ska bli riktigt nice :)
Ha det bra här hemma eller vart du nu är!

DS.


Gott Nytt År

Godmorgon får man väl säga såhär dags dagen efter nyårsafton. Herregud vilken natt, konstigt att man inte är trött...men det kommer väl. Det blev ett himla drag hos oss. Sjöng och dansade ända in på småtimmarna tills ögonlocken hängde alldeles för tunga ner.

Konstiga saker som sagts:

Jag är den enda som inte är nykter! går Nathalie runt och mumlar för sig själv, alla andra föstår inte vad som menas.

Dansa som Jan Guillou. skriker Sandra och viftar med händerna framför sig, medan Nathalie filmar med kameran.
Vi kör vår egen nedräkning. säger Olivia och alla börjar räkna högt från 10.

Jag har aldrig ridit på ett får. säger Sandra.

Jennie toppar singstar med folly!

Nu dansar vi! skriker Olivia och Sandra. Nej, vi ska ha djupa samtal. tycker Jennie och Nathalie.

Ni ser, en toppennatt alltså. Och don't worry om ni inte förstår varför dessa kommentarer blev sagda under nattens gång. Det är inte heller meningen! ;)

// S

gonatt

Happy new yeeeear people!
Haft en riktigt grym kväll me tjejerna. Nu ska vi sova efter att ha håll grannarna vakna med vår vackra sång. Lek aldrig farliga lekar hörrni!


Det här ska bli ett så jäääääääääkla bra år. Förra var dåligt så detta blir bra va :)

Puss /N

RSS 2.0