Gott nytt år..

Okej.. Nyår blev inte som man tänkt sig. Man får väl göra det bästa utav det antar jag. Det är dock lite segt att bara vara hemma när man ställt in sig på att åka iväg. Får väl övertala sig själv att det kan vara trevligt på nyår och inte behöver va nån fest direkt. Har ju några fina vänner hos mig iaf :)

Hoppas ni får en bra nyårsafton!

Puss /N


Kom igen, lev livet!

Let's do it! 
Varför kommer dom orden alltid från min mun? Skit samma om det får konsekvenser, vi gör det! Haha men det är ju så jäkla tråkigt att aldrig ta chanser! Livet är väl till för att leva, eller hur? Så om du bara sitter hemma och aldrig vågar utmana dig själv och göra något galet så lär du ruttna fast där hemma och leva i ett tråkigt mönster utan oväntade händelser. Be impulsive!

Nu har jag och Sandra varit och handlat mat inför morgondagen. Sedan blir det väl till att städa lite och så innan jobbet.. Pengar behöver man i vilket fall som helst, även om man ska leva livet.

Ha en bra dag!
Puss /N

Har du sett mitt tur-halsband?

Var är mitt tur-halsband??? Mitt kära halsband... Nu går ju saker och ting illa utan det.

Fick så dåligt samvete. Frågade Marielle igår om hon ville ses i stan idag. Så vi skulle kolla lite nyårsstuff och äta sushi var planen. Men vad händer? Eller vad händer inte? kanske man ska säga..

1. Mamma berättade att det var idag vi skulle på middag hos moster klockan fyra. Ajfan, klockan var redan halv två!
2. Okej jag tar bilen så går det snabbt att ta sig till min moster sen, tänkte jag. Pappa hade ju lämnat den till oss nu när han är i Thailand. = Traskade dit. Men tur som jag har så fanns ingen nyckel till garaget! Great. Missade då även bussen.
3. Traskade hem igen. Mamma berättade att vi hade nyckeln här hemma -> jag traksade tillbaks till pappas bil. Vad händer då? Jo, det är så mycket is utanför garageporten så den går inte att öppna!! Slet tills jag istället ville slå in dörren. (Försökte till och med). Gick och hämtade något att hacka sönder isen med. Jey! Det funkade tillslut!
4. Kom in till stan. Inte en enda jäkla parkering! Åkte hem igen.... För att klockan blev för mycket. 

Var är mitt halsband?!
Puss /N

 

Chocolate

Happy birthday. Have a nice life. I wanted to give you a chocolatecake, but you just don't deserve it. You don't even deserve my Hello. Happy f**cking birthday.

/N

Du ger mig hjärtattack.

Kan man få 20 nästan hjärtattacker på en dag? Jösses.
Kör helst inte bil när det är så himla halt ute! Höll på att köra av vägen när jag körde i minifart genom en rondell i morse. Sedan tog inte bromsarna i nedförsbacken. Sedan sköt några en raket precis bredvid vägen så att jag trodde att dom sköt på mig.. Jösses vad rädd jag blev. Sedan kom en himla fiskmås EN METER ifrån bilen!! Satt och svor för mig själv i bilen till slut. Kändes som om någon ville ta dö på mig..

Nu får jag snart hjärtattack igen av en helt annan anledning. Fän vad jag sabbar för mig själv jämt. Varför gör man så? För att man inte vill att allt ska vara bra? För att man vill leva i någon sorts spänning?
Du ger mig hjärtattack.

PS. Diggar Jennie. Vad menar du?... Jag har alltid koll!
Puss /N

Godnatt för jösse namn!

Vad gör jag här? Klockan är sjukt mycket och jag ska upp i tid imorgon. Måste plugga och sen till farmor för att göra intervjun. Men så går det när man pratar med en sötsak.. Haha vill inte sova.

Haft en bra dag ändå. fick mycket intressant information av mormor och morfar om deras liv. Jösses, visste ni att min morfar blivit utsedd till riddare av Belgiens kung? :D hahaha det visste ni inte! Inte jag heller.. Och jag tror att 0.02 % av er läsare kommer tro på det, men det är sant. Fick se bevis.

Sedan blev det fika och Australia med Adam. Filmen var sådär måste jag säga.. Massa kor hela tiden, men varför? Vi förstod ingenting. Antingen är vi dumma eller så hade filmen ingen poäng. Men kul i alla fall :)

Gonatt!
Puss /N


Hej, det är söndag va?

Det blir enna till att åka till mormor och morfar snart för att få ihop lite uppgifter till mitt fina släktträd. Jippey.
Fast lite intressant är det faktiskt. Känns dock som att jag gjort det här ett antal gånger tidigare..
Lyckats boka tid med farmor också för en intervju om hur det var förr och varför de flyttade till Sverige från Finland. Ska bli intressant :) Film ska det bli och grejer.

Farmor är så söt va.. Bara för att jag ville göra intervjun imorgon istället för att jag inte hinner idag så är första kommentaren: Nämen Nathalie, är det killar idag? Haha hon tror att det är det enda vi ungdomar gör, träffar och byter killar som vi byter strumpor. Så fort man inte har tid att träffa henne så träffar man killar.. Bra farmor :)

Nä, nu ska ja iväg. Ha en bra dag!
Puss /N

Det är lätt att klistra på ett leende.

Du ser inte. Du vet inte. Du har ingen aning om när jag behöver dig.
Du känner mig. Ändå är du blind. Jag hoppas att du nån gång struntar i mina ord och istället ser.
Ser att allt är en lögn.

Jag är inte den som ber.
Jag är inte den som gråter.
Jag är den som vill att du ska förstå ändå.



/N

What a night

Grym kväll blev det igår med mina underbaringar! Jag är verkligen glad nu. Känns bra att mina vänner funkar så bra ihop. Jätteglad över att Marielle följde med också och det funkade ju hur bra som helst. Fastän det tog en timme för henne att hitta oss i stan.. Tjejen med koll :) Haha, förlåt jag ska inte säga något.

Länge sedan jag hade en så rolig och lyckad utekväll. Spenderade den på först queen och sedan parken. Var där rätt tidigt så trodde det skulle bli segt innan allt drog igång. Men icke sa nicke. Plötsligt var klockan halvt tre, vad hände där?

Och så kom ju Adam dit och grejer.. Också roligt. Kallade mig nykterist och allt när jag precis tagit hans öl. Jomen visst du. Borde borde man väl, men ibland så. Roligt också att få fyllesms av kompisar mitt i natten: Du e så snygg ;) Ehm jaha, tack. Mår ni bra? Haha.

Alla var sjuka igår. Alla. Vad hände?
En viss flicka hade snöbollskrig istället för att gå hem. Rätt gulligt iofs.
En annan gick och skrattade hysteriskt för sig själv för att hon skrivit "Är du penna än?" istället för "Är du hemma än?" 
Två stod på Pressbyrån och skrattade så de glömde vad de skulle ha och gömde sig i varandras famn och grät(?) av skratt.

Ursäkta oss och alla andra och tack Belinda för att vi fick sova hos dig!
Puss /N

Vissa är väldigt glada över snön











Världens sötaste som blir som en liten valp igen så fort det är snö ute.
Dock regnar det nu.. Vad hände där?

Puss /N

Bygg ingen mur. Var inte dum.

En blick, ett leende. Du irriterar mig.
En komplimang. Du känner mig inte!

Du kan gulla hur mycket du vill. Jag bryr mig inte, jag blir irriterad.
Borde man bli glad? Jag antar det. Men du ser ju bara ett skal om du inte känner mig. Hur kan du då veta?
Du säger hej. Jag säger Dra åt helvete.

Bygger man upp en mur för att skydda sig själv? Från vaddå?
Som en klok vän en gång sa till mig: "För att kunna älska måste man kunna sörja."
En idiot sa en gång till mig: "Går det åt helvete så är det bara att dricka bort smärtan, det gjorde jag." Du är ett sånt pucko.

Men vad gör man då om allt går åt helvete? Är det så folk tänker?.. Att en flaska kan rädda en i värsta fall. Men det hjälper inte. Det gör det fan inte.

Man bygger upp en mur för att förebygga. Då behövs ju ingen flaska i världen.
Men då gömmer man sig för sig själv med. Om man stänger in sig i sin bubbla och stänger alla ute.. Vem är man då? Ingen. Hur lycklig är man då?

Jag tvingar mig själv: säg inte dra åt helvete. Smart? Jag vet inte. Hope so. Men vem vill bo i en bubbla?

Mitt råd: Nytt år, hoppa ur bubblan!


Be strong. And listen to this

Puss /N 

Diet i julklapp?

God jul får man väl säga! Hoppas ni haft en riktigt bra och mysig sådan :)

Själva har vi varit hos mormor och morfar. Alldeles för mycket julmat och godis som vanligt.. Träning yes.
Hörde på radion idag att en kille brukade ge olika dieter till alla i julklapp. Jag vet inte hur glad man hade blivit faktiskt.. Hallå tycker du att jag är tjock? Hehe bra där grabben!
Som tur var fick jag inget sådant, utan mest lite hjälp på traven till Kenyaresan :)

Ha en fortsatt god julhelg! /N

Det kostar att vilja hjälpa andra.

Vad är det meningen att vi ska göra? Vad är det värt egentligen?

Ska vi kämpa och slita som små djur och inte få någonting tillbaks?
I ETT HALVÅR HAR VI JOBBAT FÖR ATT FÅ IHOP YNKA 1000 KR!??? Fy fan. Okej, det är bättre än ingenting. Men när man förväntat sig mer än så och dom var ens enda hopp så känns det rätt jävla kasst nu. Aja, bara 13000 kvar nu då....

"Jaa, ni är så bra. Så spännande, det är klart vi ska stötta er! Kom på vårt klubbmöte med alla klubbar från den här regionen och håll tal så kan ni få ännu mer pengar!"
DET var det värsta jag gjort, aldrig tidigare varit så nervös. När det är så mycket som står på spel och man ska ställa sig upp och hålla tal för en massa äldre viktiga människor. Och vad fick vi för det? Lika mycket som om vi hade stått på loppis i fyra timmar :S 

Grymt besviken.

/N

Söker något perfekt. Finns det?

Rädsla? Glädje? Kärlek? Kaffe? Apor? Julafton? Ensamhet? Utsatthet?

Välj ett ämne och skriv sedan tre dikter inom ämnet! Eeehm först och främst: Vad väljer man för ämne? För det andra: Hur tusan skriver man dikter? Haha det här blir asbra..

Kan fortfarande skratta för mig själv när jag tänker på gången vi skulle diskutera några dikter i smågrupper i skolan. Det var en rätt otydlig dikt som vi tolkade som om det handlade om ångest. Sandra däremot hade helt andra tankar. Men hallå, det står ju faktiskt styvnar löddrig sky. Det måste vara om våldtäkt! Rätt kul med tanke på att resten av dikten inte hade nåt med det att göra.. Här hakar man upp sig på ett ord. Men visst ;P

Imorgon blir det till att fira en tidig jul med pappa och den sidan av släkten eftersom vissa ska till Thailand över jul.. Hmm hade inte vart helt fel! :)

Gonatt /N

 


Två hönshjärnor..

Lockande att sova just nu, men samtidigt inte. Vill inte att det ska bli imorgon för imorgon blir en tråkig dag.

Har spenderat dagen med Marielle genom att göra väldigt komplicerat julgodis = gjorde det enklaste som finns eftersom det är på vår nivå. Vi skulle smälta choklad och sedan blanda det med rispuffar. Busenkelt! Men så stod vi där. "Hur smälter man choklad då?" Haha herrejösses, vi två hönshjärnor ihop.. Slutade med att vi sökte på nätet om hur man smälter choklad. Sen blev det bra trots allt och vi blev så stolta att vi tänker satsa på muffins nästa gång!

Sedan blev det en lyckad tur på stan så nu är alla julklappar inköpta! Dock inte inslagna.. Det får bli nästa projekt.

Godnatt underbara människor. Och ni andra. :D
/N


De tre W:en



White
Worthy
Wonderful.

Så underbart att lovet äntligen har börjat. Jag har redan tillbringat några härliga dagar i denna vintertid. Bakade mer lussekatter igår och chokladsnittar. Sista julklappsshoppingen igår med Ollie också. Helt sjukt mycket folk mitt på dan. Är alla ute i sista minuten? ;P Idag blir det förstås stan igen, men i ett annat syfte. :)

Frostiga pussar / Sandra


Vad är lagom och rätt?

Jag har testat att hålla käften. Det gick åt helvete.
Jag har testat att krypa och be. Det gick ännu värre.
Jag har testat att säga vad som än faller mig in. Det gjorde mig till ett offer.
Vad fan är rätt och lagom?

Du måste göra de, de, de och de. Vem är det som bestämmer alla dessa måsten? Kan man inte få göra som man själv vill? Kan man inte få vara där man helst vill vara och göra det man helst vill göra utan alla dessa krav?
Jag vet vad jag vill göra. Jag vet. Men om någon frågar så är det: Ingen aning, det är snurrigt..

Och vem sätter upp alla regler om vad man får säga till andra? Det är så mycket jag vill säga men som jag håller för mig själv. Säger man det man tänker eller känner så är man ju förlorad, eller? Men säger man ingenting heller så är man också förlorad. Vad är lagom och vad är rätt om allting blir fel..


För att illustrera.
/N

I suck without you

Tredje inlägget idag. Har jag nåt liv undrar ni? Jadå, men inte just ikväll kanske. Haha.

"I want you to know that I'm making the sweetest poppyeyes telling you to write me a song too.."
I'm sorry I didn't write. I'm sorry I never said goodbye. I'm sorry I let you down. 
You made me feel important, you made me feel special and I couldn't even say goodbye.
I didn't just lose a friend, I lost a piece of me. And this is another apologize, instead of a song like I promised.
I'm ashamed because I suck as your friend. I suck without you.


Ganska bra för en nybörjare..

Puss /Nate



Thanks darlings

Hade det trevligt med mina favvotjejer i stan ikväll iaf. Gick en stund på Liseberg, men det var alldeles för mycket folk där så vi satte oss på café Tintin istället :) Mys. Fastän det är mitt värsta bad-memory café.. Fick Jennie att lova mig att aldrig lämna mig om vi skulle in där. Fullt normalt! Haha.

Konstiga kommentarer under kvällen:
-Jag till Edit rätt högt i kassan: Nej, du har gjort med en annan!! (Syftade på att ha druckit ett speciellt kaffe, men det fattade inte vissa andra som istället tyckte att det lät som att vi var ett par eller nåt..)

-Jennie sitter o berättar något för dom andra när jag kommer till bordet: Men vi funderar på o skaffa fler barn nu! (What!? Syftade på barn till teatergruppen..Förstod inte jag. Hehe.)

Plus att Jennie först övertygade mig om att vi var Ett och att hon aldrig alls skulle lämna mig och sedan fem minuter senare inte ens visste vad jag hette. Carro? Tack gumman ;)

Bra kväll :)
Puss /N

Kill me?

Är det bra att komma hem en lördagskväll och få huvudvärk, känna sina egna snabba hjärtslag och sätta sig och gå igenom allt plugg som måste göras under lovet? Känns inte som att det är så bra.. Stressad som tusan som 18 åring. Hjärtattack som 20 åring?

Men fyfaen! Fick veta idag av mina kära vänner att ett jättearbete som vi precis fick ska lämnas in första skoldagen efter lovet. VAD ÄR DET FÖR STIL!? Förstod ju inte ens uppgiften.. + att vi har naturkunskapsprov och engelskaprov direkt efter lovet. Kill me softly..

/N

Vet du..

Vet du att höger tumme hör ihop med tarmarna?

Vet du att du kan få mustasch av att äta för mycket morötter?

Vet du att korta personer har snabbare reflexer eftersom det inte tar lika lång tid för signalerna att komma fram till musklerna? (hahaha...)

Vet du att män löper en mycket större risk för att bli träffade av blixten?

Vet du att jag är förvirrad just nu? Nu vet du.

/N

White Christmas

Älskar att det förhoppningvis kommer att vara en vit jul i år! :) Är så himla lycklig för det! Så snälla snö försvinn inte! Sitter och lyssnar på lite goa jullåtar så här på morgonen innan skolan; Wham - Last Christmas är min absoluta favorit. Kanske för att jag och syrran har spelat och sjungit den så himla mycket. Går inte att tröttna på den helt enkelt.

Här kommer äntligen lite bilder från den härliga fredagen. Var så himla kul. Jag älskar er alla mina godingar! <3



Min älskling, Ollie! Världens sötaste! :)



Ollie och Amina! <3



Sötisarna Anna och Nathalie skålar! :)



Edit var jättefin! <3



Tack för en minnesvärd kväll, tjejer! Utan er skulle jag inte klara mig! <3

Pussar /
Sandra

Det var bättre förr. Eller?

Kom på att jag fortfarande är medlem på bilddagboken.se och har en massa gamla bilder där. Jösses säger jag bara! Minnen minnen. Vill inte ta bort den heller eftersom jag har förlorat vissa av de bilderna som ligger där..

Lägger upp en dikt jag skrivit för länge sedan som låg på bilddagboken. Inte för att det är bra att må dåligt, men för att minnas att det inte alltid är lätt och att jag ändå har det väldigt bra nu :)

Jag fäller en tår, men smärtan den består.
Jag skriker o slår, men ingen förstår hur dåligt jag mår.
Snälla ge mig ett ärligt svar: får man bara va lycklig i några dar?
Hur ska jag nånsin våga drömma? Jag vill aldrig glömma.



Gammal bild! Antagligen någon av de första på oss två :) Hihi.

Gonatt! /N

Humörtjej söker julklapp och dissar råhångel

Ibland skulle man kunna tro att jag är gravid. Inte för att jag är tjock, utan på grund av mitt konstiga humör. Ständigt gravid? Intressant och skrämmande tanke.. Kan ju bara titta på mitt humör idag. Berg- och dalbana.

Nu är det jul om nästan en vecka (för er som inte visste det) och jag har hittat EN julklapp. Det är ju kul för lillsyrran att hon får något, men dom andra då? Anledningen är väl framförallt att jag inte haft tid att leta. Men nu börjar det bli brått asså! Vet inte ens VAD jag ska köpa/göra? Vad kan man ge sin pappa? Eller storasyster?.. Det är frågan. Kom gärna med tips :)

För att gå till ett helt annat ämne så har jag en fundering.. Hur mycket är det okej att hålla på inför folk? Hade "turen" att hamna bakom ett par på bussen tidigare idag. Är det okej att råhångla på bussen som om man var helt ensamma? Kunde ju lika gärna hamnat på golvet som dom höll på. Visst är det okej att småpussas och så, det är ju bara gulligt. Men går det inte en gräns? Kanske var ett sådant par som inte har något annat gemensamt eller att snacka om ;)



Puss (passande) /N

Grattis, du har 0 minuter på dig att rätta dina fel!

Panik!
Hur ska jag kunna ha min redovisning i mediaämnena imon när arbetet inte går att visa på vanlig PC, vilket är det vi kommer få använda? Gjorde arbetet på Mac och nu funkar det inte på PC. Insåg nu att jag dessutom glömt lägga in en viktig sak i presentationen och vi har så mycket som 0 minuter på oss att jobba imon! Jävlas med mig då!!

Religionsprovet var svårt dessutom om man ville ha mer än G. Verkar som hon vill sätta dit oss.. Man förstod ju inte ens frågan. Kass lärare måste jag säga! Den värsta jag varit med om.. Inte kan man väl sitta och sova när eleverna redovisar? Inte fan kan man väl ge samma betyg till alla i klassen efter redovisningarna när vissa sa: "Det såg ut så.. Det va kul.." medan andra jämförde olika religioner och hade sig. Morr, inte okej. Nathalie arg. Edit med. Klagomål på G, yes.

Men nu ska jag inte klaga mer! Ska in till stan och kolla på underbara Elin Ruth mfl :)


För att visa hur kul man kan ha det när man går media ;)..

See ya people! Sandra lägg upp lite bilder från i fredags? :)
Puss /N

Himla mysko

Är det inte mysko att jag hade dålig kondition i början av hösten då jag tränade tre gånger i veckan och nu när jag inte tränat något alls på hela hösten har BRA kondition? Väldigt skumt! Något som inte stämmer med det där konditionstestet..

Har suttit och pluggat inför morgondagens religionsprov hela kvällen. Min snälla syster förhörde mig och då insåg vi att jag knappt kunde ett skit. Det är sån himla skillnad på ambitionen och orken i 2an och 3an så det är inte klokt. Vill bara bli klar med allt och lämna plugget. Men får fortsätta läsa nu så att det kanske går bra imon ändå.

Puss /N

Uppdrag: leta modell

Hej goa människor!

Skulle fota lite i stan idag till ett arbete men hade stora problem med att hitta modell. Fick tillslut hjälp av Jennie. Fastän hon hade ont om tid kom hon för att hjälpa en vän i nöd. Haha, tack! Man blir ju dock nästan irriterad när någon blir bra på varenda jäkla bild.. Hur lyckas man? :)

Ville så gärna ta kort på ett gammalt par som satt på en parkbänk med en filt runt sig och tittade på barnbarnen som åkte skridskor. De var så glada och det var bara så vackert. Det kallar jag kärlek. Men fega jag vågade ju inte ta kort på dem fastän det är tillåtet att fota vem som helst på stan... Synd där.


Så sjukt söt liten tjej i bakgrunden.


Ska redigeras, men söt.


Hon där.



Ej bilderna till arbetet här.
Puss /N





En bra kväll!

Trötter. Väldigt trötter. Blev väl inte mycket mer än tre timmars sömn inatt för mig och Edit. Kom hem sent, ställde oss och städade och diskade (!!) mitt i natten och gick sedan upp tidigt för att stå på loppis. Sooova, ja tack.

Kvällen igår var väldigt lyckad om jag får säga vad jag tycker :) Firade Sandra som fyllde 18 för en vecka sen. Hade trerätters middag hemma hos mig med henne och hennes närmsta vänner. Väldigt trevligt! Himla roligt dessutom när jag, Edit och Anna tänkte överraska henne genom att komma in med fina drinkar och sjunga ja må hon leva. Tanken på tre vackra stämmor och en pinsam situation fick oss bara att lägga oss på golvet av skratt efter "Jaaa måå..." Ja, ursäkta det gick ju inte så bra.

Blev utgång efter det med. Gick till ett rätt tråkigt nyöppnat ställe först. Stannade ändå tillräckligt länge för att Sandra skulle tappa halva cidern i knät.. (Typiskt dig tjejen. Förlåt hehe.) Sen blev det Trädgårn istället = dans.

Hoppas du gillade din kväll gumman!

Puss /N


Liten vs. Stor

E det så här när man e kär när man e liten, hur ska det bli när man blir kär när man e stor?

Ser framför mig några barn i 5an som stod på scenen i skolan när det var Melodifestivalen där för många år sedan. Färgglada kläder. En tjej som sjöng den låten. Det var fint minns jag. Men vadå kär? Varför skulle det förändras när man blev äldre? Det var väl bara att tycka att nån i klassen var lite söt liksom och säga att han, han eller han e jag nog kär i. Varför skulle det förändras?

På ett sätt var väl det mesta mycket enklare när man var barn, men allt var ju inte frid och fröjd då heller. Det är bara att titta på barn idag. De kan vara så elaka mot varandra.. Men samtidigt så var det som en helt annan värld, ett helt annat liv jämfört med det man har senare i livet. Antar att det förändras flera gånger iofs.. Vissa önskar att de vore barn igen och det har väl jag också gjort ibland. Men inte längre. Inte alls.



Puss /N

Förstår icke alltid..

Så var man hemma i Götet och tillbaks i vardagen igen efter en bra helg i huvudstaden. Det blev ingen mjukstart på veckan heller, men eftersom det snart är jullov så är det väl okej..

Ibland undrar jag hur människor tänker och fungerar. Jag menar,
#Hur kan man gå från att ogilla en människa riktigt mycket till att vilja vara dess vän?
#Hur kan man inte bry sig det allra minsta om en nära väns liv? Som om det är jätte ointressant. Är man då en nära vän?
#Hur kan man säga att man älskar någon och ändå inte bry sig om personen? Eller ännu värre, ändra sig dagen efter? 

Och hur tusan kommer det sig att Adam sa hej för första gången på ett år!!?
(Hehe okej, det där sa jag bara för att han bad om att ja skulle skriva de här..Hmm)

Puss /N




Sista dan som 17-åring

Sista dan i mitt 17-åriga liv. Nu är det slut på den eviga väntan. För mig känns det extra speciellt eftersom jag fyller sist av alla jag känner på året. Herregud, imorgon är jag 18!

Det är nu man egentligen ska minnas alla sina år innan man träder in i vuxenlivet, men det skulle ju ta en evighet så det blir istället till att titta tillbaka på speciella händelser under året som 17-åring.

Det har varit ett känslostormande år. Jag har varit ledsen, bitter och arg. Aldrig någonsin så mycket negativa känslor under ett år, men det har hjälpt mig att utvecklas. Det är ju av smärtan som man lär sig något viktigt och det stämmer. Sedan får man också reda på vilka som verkligen betyder någonting och alltid finns där.
Jag har varit leendes, glad och lycklig. De positiva känslorna tog över efter de dåliga, så som det ska vara. Med träningens hjälp har jag också fått känna på hur det är att ta en dag i taget. Vara fokuserad. Le och skratta varje dag är något som jag inte klarar mig utan, hur nere jag än känner mig ibland. Allt blir så mycket lättare om man drar upp smilbanden och det känns urhärligt. Det svåraste kan dock vara att just le när man inte känner för det, men alltid försöka är verkligen nödvändighet. Visst får man må dåligt ibland, men ta saker och ting med en klackspark och försök se ljust på livet. Då får man ut så mycket mer!

Mitt sjuttonde år har innefattat många minnesvärda händelser:



Greklandsresan med familjen.



Evigt fotograferande med syrran.

  
       

Umgåtts med mina kära vänner. (och Ollie du med såklart, men jag vet att du inte vill att jag ska lägga upp någon bild här.)

Tack för att ni gjort mitt år underbart! :) <3 Älskar er! Ska bli så himla kul nästa fredag! 

Pussar / Sandra

P.S. Hörs efter helgen, nu ska jag ju snart dra iväg till Helsingborg för att fira födelsedagen med familjen!

Allt ordnar sig va :)

Jey, Stockholm it is ändå! :D

Tydligen fel på SJ:s hemsida eller nåt.. Ursäkta påhopp.. Hehe.

Nu blir det lite matteplugg inför provet imon. Jättekul ska det bli, verkligen! Vadå ironisk?

Måste tacka fina Marre för att hon än en gång fixat håret på mig! Inte lika blond längre nej.
Nu kanske folk kan sluta se ner på mig för att de tror att jag e dum när jag e blondin.. Vad är det liksom med gubbar som pussar mot en när man går förbi? (Hände häromdan, Skitäckligt!) Och småkillar som vill att man ska ha lite kul med dom. "Ey blondie!" (Fyfan vad arg jag blev på dom). Nä, om det är så det ska va så är det rätt jobbigt att vara blond. Är det iofs fortfarande, men inte lika :D

Ha de gött!
Puss /N

Snäll söta rara nån då...

Piip, piip, piip. "Du står fortfarande i kö, vi besvarar ditt samtal så fort vi kan", "Din plats i kön är 11" efter en evighet! Herregud, är det så många som ringer till SJ?!

Försöker få tag på tågbiljett till Stockholm, men det var inte det lättaste. Någon jävlas med mig. Alla andra vardagar finns det en massa sista minuten-biljetter, men just idag finns det inte en enda! Vad är det liksom?

Gah. /N

RSS 2.0