Jag ska Nog inte bli nunna

Snabb-inlägg får det bli ikväll. Måste i säng!

Kan berätta att jag, Sandra och Edit har varit hemma hos en Buddhistisk nunna idag. Det är ju inte varje dag man är det liksom! ;) Trevligt och intressant, men rätt onödigt då hon inte kunde svara på våra frågor..

Imorgon eftermiddag drar jag till huvudstaden och spenderar några dagar med en viss "stockholmare" :). Så de andra får underhålla bloggen!

Ha det gött.
Puss /N

Praktikplats sökes

Ooj, ooj, ooj. Vad allt ska vara svårt hela tiden. Så himlans svårt kan det väl inte vara att fixa en praktikplats? Åter har jag satt mig framför my computer och tagit fram nya nummer att ringa och nya adresser att mejla.

Please, give me a place to be. I promise I'll be kind.

/ S

Varför all denna glass?!

Varför är glass så himla gott när man är nere? Blir man faktiskt lite gladare av sockerkicken, eller är det ren inbillning? Kolla bara på alla amerikanska filmer: alla som är deppiga sitter med en stor burk Ben and jerrys som de mölar i sig helt själva. Vad är poängen? Kanske är det därför så många är överviktiga dessutom. För att de tröstäter. Är det kanske för att man känner njutning, och fastän den är såpass liten så är det bättre än ingenting? Hmm. Aja, funkar gör det tydligen lite grann.


Förlåt Edit för att jag använder en bild på dig för att illustrera det hela, men tyckte den var väldigt passande.
Poängtera att hon inte är deppig här. (Kanske för att hon är med mig och Sandra. Hihi)

Puss /N


Alla dagar är speciella..

Varje dag är man med om nya saker.
Satt på Condeco med en kompis kompis, som jag bara träffat några få gånger innan och inte pratat med något speciellt. Haha, skumt kallar vi det! Men som tur var är han väldigt trevlig och pratglad. Skulle nämligen göra en intervju med honom till artikeln jag skriver om Flash Mob. Det verkar bli bra!

Har dessutom lyckats köpa tågbiljett på Tradera, vilket visade sig vara ett riktigt fiasko. Opersonlig biljett stod det, men när säljaren sedan kontaktade mig sa han att hans namn står på biljetten, men inte hans personnummer. Det skulle tydligen vara lugnt då enligt honom. Ofta? Hej, jag heter Jeff och är en tjej. EH. Nej. Får hitta ny biljett..


Sovdags!
Puss /N


Barnkalas och svininfluensa :)

Hitch på TV, den har man "aldrig" sett innan. Men den är sjukt rolig/söt/knäpp så den är värd att se om och om igen.

Är jag inte duktig den här helgen? Riktigt duktig med plugg igår, och så har jag spenderat ett antal timmar på jobbet idag. Även varit på barnkalas hos sötaste lilla 4 åringen ever ^^ Hon har äntligen börjat våga prata med mig.. Så det blev Hello Kitty spel där hon vann varje gång så klart ;) Barn.

Blev myspys i stan med Marielle efter jobbet också. Alltid lika trevligt ^^ Hon den lilla tösen hade news for me som.. Ja, vad ska man säga? Fick mig att tycka ännu mindre om ett svin :) Svininfluensan själv. Jag och många andra har drabbats av det. Men nu faen. Icke. (Syftar inte på sjukdomen, den har jag inte haft.)

Puss och godnatt vänner!
/N

Bokmässan

Igår blev det Bokmässan på dan med Edit och Belinda. Helt sjukt vad mycket folk som knör på samma ställe. En tyken person sa till mig; Ska du gå rakt igenom mig eller? Förstod inte ens först att det var mig hon sa det till. Ibland är vissa människor så onödigt elaka. Why?
I alla fall så hittade jag två böcker av en författare som jag länge har velat pröva. Danielle Steel. Spännande att se om hon är så bra som det är sagt att hon ska vara.
Förutom att det är så trångt tycker jag om Bokmässan. Jag älskar ju böcker, så det är verkligen något för mig. Spenderade lång tid med att kolla på böcker på franska och engelska. Fanns faktiskt en del, men det är rätt dyrt med utländska böcker. Familjen var där någon timme efter att jag hade åkt hem och då ringde min syrra mig och sa att hon precis upptäckt att hon stod bredvid Martina Haag. Bhööfgh. Varför missar man alltid allt? En av mina favoriter ju, hon var tydligen där och signerade böcker. Och på toppen av allt, en bok som jag har. (!) Aja, är väl inte hela världen kanske.

Nu ska jag strax iväg till danspasset. Perfekt att avsluta helgen med det. Love it! Sedan måste jag se om en film som jag och syrran vill hyra ikväll har kommit in i affären.

Puss på er / S

En annorlunda helg

Vad kallar man en kväll som denna?... Jo, lugn. Hela den här helgen har bestått av ett enda stort lugn. Jag är verkligen inte van vid det här, men valde det själv. Insåg hur mycket jag håller på 17 timmar om dygnet utan att stanna upp, andas och bara vara. Okej, jag har använt den här dagen till att plugga en hel del. Men det är inte psykiskt ansträngande direkt. Rätt skönt att få koncentrera sig så totalt på något annat..

Hade kalas för syrran som fyllt år. Tårta och grejer, det e grejer! ;)
Tog till och med initiativet till att gå och hyra en film för att sitta och mysa med familjen. Hur ofta händer det? :S För sällan. The Boat that Rocked blev det. Ingen höjdare jag kan rekommendera kanske.. Alldeles för onödigt lång och det hände inte så mycket. Slutet var lite små "roligt" i och för sig.

Ha det bra ni som ändå håller igång i natt! See ya.



Puss /N


Hurrey


GRATTIS CICCI 17 ÅR IDAG!


Foto: Nathalie Hassel. Kan vi ju tillägga då, eftersom jag är nöjd med den.. ;)

Puss /N

Flashigt värre!


Ja, så här såg det ut igår kväll i Göteborg. En Flash Mob ägde rum och chockade människor genom att hejja på knattelag som hade fotbollsmatch. Flickor 98or var de, och de hade ingen aning om att ett hundratal ungdomar skulle komma och peppa dem, skrika, dansa och tjuta. Som om det vore en VM match! Riktigt kul måste jag säga.

Jag var där som "journalist". Ska skriva en artikel i skolan som förhoppninsvis kommer med i Härryda Posten.
Perfekt liksom att det var ett lag från just Härryda som spelade!

Kvällens pinsamhet: 35 åring frågar: "Är du journalist eller?" Jag: "Nej, jag pluggar."
Hör plötsligt en röst bakom mig som säger: "Hon går Media" + mitt gymnasium. Jag stammar: "Huhuhur... visste du?" Svar: "Jag går också den linjen där..."
Shiiet! Pinsamt! Aldrig sett killen! HAHA. Förlåt. Bor tydligen i samma stad/by/område (?) också insåg jag när vi tog samma buss hem. Nu förstår jag varför mina vänner kallar mig tjejen med noll koll.

Puss /N
 

African

Trummor. Gunga i takt. Mörk belysning. Klapprandet av nakna fötter. Shake it!
Föreställ dig att du bär en kruka på huvudet. Att du står på en dansbana mitt bland de höga träden. Att det är natt. Att du är ett med musiken. Det är bara det som betyder något.

Afrikansk dans igår kväll...så himla roligt. Hälsades välkommen av tränaren som sa; Klockan är sju och det är dags för dans-afro. 35-40 pers var med, men det var lite nedsläckt så det kändes som man dansade i sin egen lilla värld. Om du inte har testat det så gör det. Absolut värt! Om inte för att det är så fruktansvärt roligt, så åtminstone för att lära dig shejka rumpan. Haha. Kom ut med världen bredaste leende...och det var ett tag sedan. I need it!

Snart helg! Håll ut gott folk!

Puss / S


Känner mig som en riktig reporter nu för tiden..

Fy mig som sitter här! Japp, så känns det. För jag borde egentligen plugga Svenska/Historia. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt så jag kommer aldrig igång med det! Kommer ångra det sista veckan innan det ska vara klart.. Har i alla fall pluggat matte och engelska. Lite duktig va :)

Varför jag är hemma över huvud taget? Resursdag :D

Ska snart in till stan och ta en fika med min vän Sofia, och sedan är det storheter på G. Ska följa med på en Flash Mob minsann. Dock inte för att delta själv, utan för att sedan skriva en artikel om det. :) Kommer alltså med block och kamera i högsta högg. Journalist? Ja tack!

Puss /N

Lita aldrig på en GPS

Det är alltid lika roligt att komma för sent till något. Speciellt när man bokat in en intervju och kommer en timme sent! Lita aldrig på en GPS som säger "Sväng höger!" när det inte finns någon väg till höger. Lita inte heller på den när den säger "Gör en tillåten U-sväng" när du är på motorvägen.
Hamnade i väldigt fina köer åt helt fel håll. Men lovar, gjord inte den där U-svängen i alla fall..
Intervjun blev ganska bra, och idag har vi suttit och redigerat vår dokumentärfilm lite grann. Grym början må jag säga! ;)
See you later, nu är det kreativt skrivande. Skriva manus? Hmm nej tack.


På väg till intervjun. Här hade vi åkt en himla omväg
för att hitta Lindome..


Aldrig vart med om liknande. Helt stillastående kö på motorvägen,
och det bildades en lika seg kö i väggrenen. What the? HAHA


Puss /N

Låt inte reklamen styra dig!


Jag tycker att det var rätt bra gjort ändå.
Fast om jag hade satt upp sådana lappar hade jag nog skrivit något i stil med:
Justerad i Photo Shop. Låt inte reklamen styra dig!
För så är det. Ingen människa är perfekt. Vad som nu är perfekt.

Puss /N

Är vi tjejer beroende?

Inte konstigt att folk tittade konstigt på mig när jag gick in i danssalen och slog mig ner i soffan i vardagskläder. "Ja, så går det när man lyckats få inflammation i foten IGEN. Eller a, i båda fötterna den här gången." fick bli mitt svar till alla. Skoj :)

Hade ett snack med tränaren idag. Det verkar inte som att jag någonsin kommer dansa med min vanliga partner igen. Hon verkar i alla fall vilja hitta en ny kille åt mig. Det är alltid något. Sen är det ju en annan sak att hon sa att det verkligen inte finns några killar..

De sa på nyheterna förut att Facebook är ett hot mot unga tjejer. Vi är tydligen besatta precis som killar som spelar TV-spel. Vad gjorde jag när dom sa det? Satt vid Facebook. Hmm kan det ligga nåt i det?... x)

Gonatt /

What a night..

Åh herregud. Vad hände där?

Det där gör jag aldrig om. Ska aldrig mer åka hem själv mitt i natten. Dumt egentligen, men blir ju lätt så när ens kompisar bor åt olika håll.

Det var en väldigt kul kväll, det var det verkligen. Men det blev väl lite för mycket av det goda antar jag.
Jag mitt dumme flan missade totalt min hållplats när jag skulle hem. Insåg det när några hus utanför fick mig att inse att jag var långt bort åt helskotta. Hoppade av på den hållplatsen och fick GÅ hem helt själv mitt i natten. En hel jävla timme.. Aldrig mer högklackat. Så dog så klart mobilen också bara för att jävlas med mig, så kunde inte ringa någon och folk blev sura över att inte få svar. What a night.

Lite kul dock att på morgonen hitta en lapp där det står Reserved och ett telefonnummer. Haha kul att ge en sån till nån man inte ens snackat med. Okej? Tyvärr lille gubben, vem du nu var, men är inte reserverad. Av dig i alla fall.

Puss /N

Lördagen och Söndagen

Igår blev det promenad genom stan med Ollie. Det var underbart härligt höstväder, eller sensommarväder kanske. Innan dess var det step up på hög nivå. Verkligen jätteroligt! Det behövdes också, så som jag smällde i mig tacos hemma efteråt. Dessutom gick ju jag och O och fikade också. Såg förresten Peter Siepen från uteserveringen. Inte för att jag är så bra på att nämna svenska kändisar, det är ju amerikanarna som är min grej. Men kollade bara tvärs över gatan och fick se en man med rätt konstiga kläder, då vände sig O om för att checka vad jag satt och glodde på. Men gud, Sandra. Det är ju Peter Siepen. - sa hon sedan. Min kommentar: Jaha, han är känd, va? hehe.

Jag och Jess såg Dirty Dancing på kvällen, Patrick Swayze var såå snygg och dansade så bra i den filmen. Hedrar hans minne!

Idag har jag tusen och en saker att göra, som vanligt på söndagar. Har skrivit klart mitt personliga brev och CV så nu är det dags för lite plugg. I eftermiddag ska jag äntligen få träffa Amina igen. Vässa franska, Sandra!

Puss / S

Utgång!

Jag lyssnar på den om och om igen som alltid före utgång. Tradition? Eller bara för att jävlas med mig själv. Den påminner mig så grymt mycket om våren. 

"Det är rätt sjukt. 10/5

Vad ska man säga? Jag mår sjukt bra. Det kanske är det som skrämmer mig. Att veta att det så lätt kan vända. Samtidigt är det väldigt dumt att tänka så. Så ska sluta med det och njuta av livet! Berg- och dalbane livet.
Dock har magkatarren tagit över mig igen. Inte ens medicinen hjälpte idag.. Gick i och för sig över på kvällen av att bowla. Eller kanske av sällskapet rättare sagt.. :)"

Haha skrattar åt mig själv. "jag mår sjukt bra". Mmm just det. Inte två timmar senare, eller ett halvår senare.

/N

Det löser sig alltid vettu

Jag måste erkänna att den här helgen kändes lite hopplös förut. Inget speciellt bestämt alls direkt, utan bara jobb och plugg. Klarar verkligen inte av att bara vara hemma en hel helg utan att hitta på något kul eller träffa nån..

Men det löser sig alltid, som mina kära positiva vänner brukar säga. Och det gjorde det ju så bra =)
Igår kväll blev det impuls besök i stan med Jennie. Vi blev väldigt sugna på att frossa i te och bara sitta och tjöta. Väldigt mysigt så klart :)

Och idag blev det jobb en stund som planerat men sedan ännu ett besök i staden för ännu en fika (ja, det blir mycket sånt). Men den här gången med danstjejerna. Första gången vi allihopa hittade på nåt utanför dansen. Vem som drog igång det? Jag minsann ;) Om ingen annan gör det så.. Också väldigt lyckat! Lär bli fler gånger.

Kvällen präglas av utgång med Jennie och några kompisar till henne. Nice.

Du ser, det löööser sig. Men nu PLUGG.
Ha en bra lördag!

Puss /N

Trötta på att plugga

Då var denna skolveckan också avklarad. Gud vad jag och Edit var trötta på att plugga nästsista lektionen idag. Vi satt bara och flummade och försökte komma på saker som rimmade på Tiger - vilket vi kunde dra slutsatsen att det helt enkelt inte finns något ord på engelska som rimmar på det. Sen snackade vi om allt och inget - en konversation som Elin och Johan gärna deltog i.

Kallt, kallt om mornarna nu. Skinnjackan har åkt fram och mina sjalar of course. Har ni märkt att det är rätt mörkt när man går upp nu också? Redan. I för sig närmar ju sig oktober med stora steg, så det är väl kanske inte så konstigt. Men glöm inte att hösten är en väldigt mysig årstid - så ta fram bootsen och sköna jackan och njut!

Nu vill jag bara tvätta bort sminket, byta om till myskläder och lägga mig på soffan och kolla på film. Det blir min fredagskväll det. Lördagen är som vanligt fullspäckad - tidningsförsäljning, träning och något kul med Ollie. 

Puss / S

Projekt


 




Det här är vad vi ägnat vår kväll åt! Riktigt bra bilder blev det tror jag. Filmade till vår dokumentärfilm :)

Puss /N

Jag kan vara komplicerad, jag vet.

Tjenare kära läsare!

Vad ska man säga? Kanske borde man bli djävulsdyrkare ändå. För om man tror på och ber till djävulen så kanske han blir lite snällare mot en?

Att en liten manick kan påverka mig så mycket. Den har blivit min bästa vän och min värsta fiende.
Jag kunde gå runt i timmar, dagar och år och vänta på att den skulle ge ifrån sig ett litet ljud. Ett ynka ljud som fick hela min värld att stanna till. Ett ljud som övervann allt annat. Men efter att manicken gett ifrån sig hundratals, tusentals, miljontals sådana ljud har den skapat ett hat inom mig. Jag hatar den, vill kasta den i väggen och skrika att den ska lämna mig ifred. För hela tiden har jag vetat att det inte är ljudet av en manick jag vill ha. Jag ville ha verkligheten bakom den. Den kommer jag aldrig få, så sluta ge ifrån dig ljud. För jag hatar det mer än allt annat. Ett nej är ett nej for gods sake.

/N


Bjuder på´t!

Sitter lite vid syrrans dator eftersom den andra har fått sig en knäpp, och vad gör man om man inte kollar på fula gamla bilder från semestrar med familjen hon har här? Kalla det rota om ni vill, men kollar bara familjebilderna..


Min riktiga hårfärg. Vadå, trodde du jag var blond? Men blondiner har ju roligare, eller?

Man kan ju undra vad man gör på stranden när de molnen är på himlen.. Solbrillor o allt. Hmm!

Gonatt /N


Och så var sagan slut.

I tre år varade drömmen jag drömt så länge jag kan minnas. Tre år. Och det avslutar du med ett ynka sms. Fyfan.

Efter att ha varit en stor del i en annan människas liv under tre år förtjänar man tydligen inte mer än ett hejdå över sms. Inte ens ett förlåt. Om jag är sur? Vilken jävla fråga. Vad tror du.

Aja, tack för mig. Hemskt ledsen att jag inte fick visa vad jag går för. Bokstavligt talat ledsen för det.

/N


Klippt mig

Nu har jag hunnit en bra bit med mitt pluggande - känns skönt! I eftermiddag blir det danspass och så måste jag göra tusen andra saker också. Det blir så när man är upptagen under hela veckan med skolarbete och träning och sedan ägnar kanske fredag och lördag åt att träffa vänner - då finns bara söndagen kvar till allt annat som man vill göra för sin egen skull. Men det räcker förhoppningsvis till!

Igår klippte jag mig, det var väl typ fem månader sedan sist så jag kapade rätt mycket av håret. Jag blev i alla fall nöjd för det kommer ju att locka sig ännu mer nu! :) Dessutom är det alltidg kul att snacka med min frisör. Henne är det mycket fart i, hon är verkligen den coolaste människan jag känner.

Var också med Ollie igår. Vi spenderade dagen åt att drömma om när New Moon kommer på bio och så såg vi Hair. Älskar musikalfilmer! 

Hoppas ni har haft en bra helg!

Puss / S 

Ta det lugnt? Sova?

Tävling, jobb, hem till Jennie, skriva stipendieansökningar, jobb, plugg...
Vaddå sömn?

Jo visst älskar jag att ha mycket på G eftersom det värsta som finns är att vara rastlös. Men att ha för mycket på G jämt blir lite... För mycket. Vad ska man skippa? Skolan? Dansen? Jobbet? Vännerna? Det går ju inte. Bara att andas och stå ut I guess.

Ville inte gå och kolla på danstävlingen  igår, men är ändå glad att jag gjorde det. Man blir lycklig av att se de riktigt duktiga dansarna svepa fram på golvet och bjuda på sig själva. Och dessutom är det aldrig fel att träffa danskompisarna :) Jag lovar, Henriette kan verkligen göra hela min dag. Hon är så söt som verkligen hoppar av glädje när hon ser en. Har nog sagt det förut, men att visa att man blir glad över att se någon är något som verkligen uppskattas. Man känner sig älskad. Söt tjej.

Pusshej nu drar jag och Edit till Condeco för att sitta och söka stipendier!
/N

Wish that you could cry

I'm just asking for a Sorry. An explanation to why you wanted me to break down. Why you came with all these lies. Why you were so scared. And why you still want me in your life. Just asking you to be human. I'm nothing to be scared of, I'm not crazy or anything..

Räknas fredag som vardag eller helgdag?

Andas. Andas djupt. Du klarar det här! Fokusera för guds skull... Håll dig på vägen bara. Se upp för henne i kanten. Ta det lugnt.

Fy säger jag bara. Varför händer en massa skit nu för tiden när jag ska köra bil? Jag vet inte om det berodde på att det var för mycket fukt i luften och kyligt, eller vad det var, men rutan immade igen hela tiden vad jag än gjorde. Såg verkligen inte någonting alls! Och dessutom var det mörkt och man fick bilars strålkastare på rutan vilket resulterade i att allt bara blev en enda stor smet på rutan. Usch vad läskigt. Lyckades komma hem i alla fall verkar det ju som.. ;)

Har haft en myskväll med Sandra med film och varma mackor. Väldigt nice :) Fick då redan på lite insider-info av hennes mamma om några gamla klasskamrater till mig.. Spännande, där ser man.  

Ha det bra vänner.
Puss /N


Kontrollen tillbaka

Hej!

Upptäckte just att jag inte har bloggat på ett tag. Men det är en massa som händer nu och inte bara i skolan. Jag är på något sätt otroligt fokuserad och jag har äntligen fått tillbaka den förlorade kontrollen. Den förlorade kontrollen över mitt liv. Den är tillbaka nu och jag tänker aldrig släppa taget om den igen. Aldrig!

Jag hoppas ni läsare förstår att det är fullt upp just nu för alla oss tre. Skolarbetet sista året har satt igång på allvar. Och jag är med på noterna. Behöver annat att tänka på. Håll tillgodo med inläggen som vi ska försöka slänga in mellan våra oändliga uppgifter!

Best wishes!

/ S

Det går om man kämpar. Eller?

Det är lite svårt att hålla bloggen bra uppdaterad just nu, eftersom det är så mycket på G hela tiden.
Vi söker dag och natt efter stipendier (det svåraste jag varit med om), och dessutom så är det massa plugg som måste göras hela tiden. Förstår inte vad folk snackar om när de säger att 2an är jobbigast?

Kände mig riktigt duktig igår kväll i alla fall. Ringde ordförande till organisationen som vi ska samarbeta med i projektarbetet. Hon visade sig vara jättetrevlig, så det känns bra!
Hittade även på en helt ny plan för min grupps dokumentärfilm. Hade tänkt göra en om prostitution, men det var helt enkelt alldeles för svårt. Så nu har jag hittat nytt tema och till och med en intervjuperson. Jeey! Säger dock inget än om vad den ska handla om, men det blir nice kan jag lova...

Ha de gött
Puss /N

Hallonsmoothie = Mmm

Stort tack till dig Marielle för att du e så himla bra :) Fick äntligen slingat håret idag och det blev jättebra!
Hon och hennes lärare skällde lite på min vanliga frisör som nyligen gjort utväxten på mig.. Marre fick göra om den på mig. Hmm, inte tillbaks till den gamla igen.

Pluggat engelska i racerfart nu. Känns bra. Ska bara hitta en sida i en svensk roman som är bra skriven också.. Vad är det för dum uppgift? Ska jag sitta och gå igenom varenda sida? Aja.

Pappa sitter dessutom bakom mig nu och skryter om sin nya systemkamera (och ja, den verkar riktigt grym). Blir till att låna! I nästa liv när jag har tid att fotografera så att säga.

Puss och kram
/N

Visste väl att världen inte e rättvis men..

Vilken skitvärld.
Det känns som om jag blivit dumpad för min bästa väns skull. Och det har jag ju, typ i alla fall.
Det är så fruktansvärt, förbannat jävla orättvist! Som om jag får skylla mig själv för att jag är tjej. Varför ska killar jämt favoriseras? Hon skiter väl fullständigt i att det jag kämpat för i halva mitt liv nu förstörs för att hon, en jävla chef eller nåt, tror att hon kan bestämma över oss. Ååh, inte okej.
Tro mig vänner, dansvärlden är en falsk värld där alla går bakom ryggen på en för att själva komma till toppen.
Är det så det ska vara så vet jag inte längre. Blir väl gymmet istället nu. Inte OKEJ.

/N

Att allting alltid ska krocka..

Brrr det är så kallt i skolan jämt o städigt. Ska man behöva gå runt och hacka tänderna hela tiden?..

Nu tyckte jag att det var så himla bra att jag fick tid hos Marre imorgon så att jag kan fixa slingor, men vad händer då? Jo, jag får mail om att det är just då syon kommer till vår klass för att informera om vidare studier. Efter skolan, varför då?? Det var just det jag tvunget hade behövt vara med på eftersom hon ville ta mina frågor inför alla istället för inför bara mig... Nudå? Sandra, anteckna som tusan allt hon säger, det är du bra på!!! ;) E du snäll..

Puss /N


Beep-test

Credd till Nathalie för ett bra inlägg (läs det under detta!)

Fan, nu ska jag göra Beep-test, är jag i form? NEJ! Dessutom har jag mina springbyxor på mig så jag kommer se ännu mer sportig ut...

Hörs i eftermiddag!
P&K / Edit


Barnslig, men inte omogen tack

Jag vet att jag är för blond, kolla inte sådär på mig! Jag ska fixa det nu i veckan så fort jag fått bokat tid hos Marre. :)
Fick i alla fall bort den extremt fula utväxten idag som ingen kunnat fixa åt mig under hela sommaren... Jey!

Nu vet jag varför jag inte gillar att umgås med killar i min ålder lika mycket som med tjejer. Jösses.. Hur omogna får man lov att vara? Nejtack jag vill inte ha löjliga fyllesamtal mitt i natten och höra att du inte älskar mig, dricker massa och bla bla. Eh okej. Bryr jag mig? Nej.

Jag förstår inte riktigt det.. Killar verkar bli mer omogna för varje dag som går. Egentligen borde det ju vara tvärtom. När ska de inse att omogen e det osexigaste som finns. Don't get it. Do you?
Sen är det skillnad på barnslighet och omogenhet såklart. Misstolka mig inte. Barnsliga borde vi alla vara hela livet. Hur kul skulle det annars vara? Men att vara omogen är inte okej hörrni. Grow up, please.

Förlåt, bara jag som blev lite irriterad inatt.

Puss /N

Vet du?

Dessa ständiga lögner. 
Jag har vetat länge vad jag velat. Vetat till 100%. Ändå har jag sagt att just det är det sista jag vill. För jag har velat det omöjliga. Och det omöjliga är omöjligt. Vet du hur det känns att ha en dröm om en verklighet som aldrig kommer finnas? En dröm man vill ska bli sann så mycket att man kan offra sitt liv för den. Vet du hur det känns att ständigt drömma? Vaken och sovandes. Den knackar på ens dörr, förföljer en överallt. Du vill. Vill vill vill. Mer än något annat. Till sist blir du så trött på det för att du vet att du varken har styrka eller det som krävs. Du blir så trött på din dröm så den förvandlas till hat. Du vill slita ditt hår, kasta glas mot en stenvägg och skrika så högt du kan. Du vet vad du vill. Det finns inget annat som är så rätt. Och inte heller så fel.



Puss /N

Skippa 3!

Först och främst vill jag säga att 3 är bara skit, så skaffa aldrig det om ni inte redan har det. Min mobil har strulat ett antal gånger och nu är det mobila bredbandet kasst. Får ingen täckning längre så internet stängs av var och varannan minut. Blir till och ringa eller besöka 3 för femtielfte gången då!

Blev en riktig toffeldag idag. Härligt att någon gång ibland kunna gå runt flera timmar i mjukis kläder och slippers. Gillas. Fick dock lämnade dem när jag åkte till Edit. Vi satt en evighets tid med ansökan och blev ändå inte klara. Det är jättemycket de vill att man ska skriva. Jösses säger jag. Jag ville hela tiden i slutet lägga mig på hennes säng och sova istället, men det gillades inte! ;)



Bild från gårdagen på väg till restaurangen där resten av klassen var.
Älskar dig tjejen / oss båda.

Puss /N

En fredag

Livet är hårt. Alldeles för jävla hårt ibland. Lider med dig.

Har spenderat hela dagen åt att plugga litteraturhistoria och ändå är jag inte klar. Går jag in för mycket på djupet och skriver för mycket eller är jag helt enkelt seeeg? Bra fråga.

Skulle egentligen träffat Edit för att skriva stipendieansökan ikväll, men vi är båda så trötta efter allt plugg. Men det är samtidigt bara idag vi kan göra det... HMM. Får se när hon kommit hem från övningskörningen vad hon säger :)

Och där ringde hon ja.. "Ta bilen och kom hit istället" Aja, så blire! Undrar hur flummig den texten blir då vi skriver när vi är trötta. Höhö.

Ha de nice!
Puss /N


Please give us some money?..

Åh jösses, det här är inte bra för nerverna.
Jag hatar att ringa. Tro mig, verkligen hatar det! Och vad har jag ägnat hela håltimman åt? Jo, att ringa företag och kopplas vidare från person till person. De är väl inga farliga personer, men jag blir så nervös ändå. Det är liksom aldrig kul att få ett "Nej". Och vi frågar efter tusentals kronor vilket oftast resulterar i just ett "Nej".

Men stolt är jag över mig själv nu! Man tvingas utvecklas som person när man läser media, eftersom man måste ringa jobbiga samtal, intervjua främmande människor osv.
Fju andas... Dock inget napp än. Testar senare igen!

Puss /N

En massa spännande saker

Morning!

Första engelskalektionen idag, den supersvåra Cambridge-kursen. Och ja, den verkar också vara supersvår, men desto bättre än all annan engelska jag har läst i skolan. Nästa vecka ska vi ha förberett ett tal på 5-7 minuter och kunna skriva en uppsats om en massa saker som hände då man föddes. En jätterolig uppgift, men svårt att uppnå ett bra betyg - den måste ju vara intresseväckande också.

Spinning-pass igår med O. En väldigt mysig liten sal där tränaren tänt ljus. Pushande musik och nu lägger vi på mer motstånd. Trodde att jag skulle ha mer ont i benen idag, men det var ju mycket bra stretching också så det förhindrade väl det. Är faktiskt väldigt nöjd med konditionstestet i förrgår, trodde inte att det skulle gå bra när jag fortfarande var förkyld. Men nu är jag i alla fall frisk! :)

Imorgon händer en massa spännande saker. Klassfest of course på kvällen! :) Sedan det andra som jag börjar bli rätt nervös inför. Åh, gud, vill inte göra bort mig. Visst, jag går in med noll förväntningar...men det är inte kul om man får total blackout. Jaja, positivt tänkande: Jag ska göra mitt bästa!

Puss / S

P.S.1 Önska mig lycka till! - Även om ni inte vet vad jag behöver det till.

P.S.2 Håller tummarna för att O får biljetter till filmen på måndag!


Tuggummi effekten

Varje dag är som om ett segt tuggummi fastnat under skon.
Fastän man drar för att komma loss håller det en kvar.
Man tvingas kämpa för varje steg framåt. Sakta och lite ostadigt
förflyttar man sig framåt genom dagen, bara för att komma till 
nästa som är precis likadan..

Motivation sökes!
Men när jag väl hittar den och gör något jag tycker är bra, så ska alla klaga på mina val. Folk säger att de vill mitt bästa och varnar mig därför för sådant de tycker är fel för mig. Men om de vill mitt bästa borde de väl förstå att jag måste få göra det jag mår bra av? Det är ju uppenbarligen inte fel då. Inte för mig. Känn er inte anklagade tjejer, jag syftar på mer än det vi diskuterade idag. Men det är värt att tänka på!

Puss /N

RSS 2.0