Var tog alla snälla människor vägen?

Det borde finnas fler snälla människor.
Varför går jag runt och deppar ikväll? Det är onödigt att vara lite småsur när man inte riktigt vet varför..
Livet borde va enklare helt enkelt. Inte för enkelt för då blir det så tråkigt och förutsägbart.. Men det kan faktiskt vara lite lättare ibland.. Jag hatar att sakna folk. Jag hatar att inte kunna vara med den jag vill vara med.. Morr.

Slut på depp! Ska ju faktiskt till skolan imon fastän vi e lediga.. Höhöhö. Get a life!

Puss /N

Sömn eller pengar.. hmm

Trötter.
Sovit fem timmar fastän meningen var att vila den här helgen.. Fick faktiskt 300 spänn om jag körde och hämtade pappa och hans tjej från stan och det är faktiskt värt! Orkade inte åka hem och sova emellan så tog mig friheten att inte låta Thai sova heller då. Sömn e för mesar! Eller nåt.. Stackarn :) Men han får skylla sig själv som erbjöd sig att jag kunde komma över.. Höhö.

Nu blir det till att börja filma till projektarbetet! Om bara Edit kan bli klar nån gång..
Puss /N

Livet är en skum mackapär

Rätt bra dag fastän jag bara jobbat, pluggat och tagit det lugnt :)
Lyckats ta upp kontakten med folk.. Hade även sällskap på jobbet för en gångs skull, så det kanske inte blev jättemycket gjort! Tåls att säga många gånger, underbart go tjej e hon Emmy. Barndomskompisen som blev min arbetskamrat ^^ Vi klagade på att ingen vill ha oss och att vi kommer vara fast på banken tills vi e 63! Verkar ju så eftersom inga andra verkar vilja anställa oss.. Hade dock varit lite patetiskt.

Ska dessutom ta en fika med Zebbe nu när han är i götet.. Hejhopp ett år sedan. Skumt att träffa folk en gång om året typ. Den skummaste relationen ever. (Jennie, skratta inte ihjäl dig när du läser detta. höhö. Så kan de gå helt enkelt.)

Nu blir det melodifestival! 
Puss /

Kan man hosta sönder sig?

Vilken rolig natt. Låg och hostade så jag var nära att spy, trots dubbel dos hostmedicin!!!
Stackars lillsyrran som sov i samma rum. Det blev inte mycket sömn för henne heller minsann. Nu ska jag iväg till jobbet också vilket jag inte har någon megalust till. Försökte för tjugo minuter sen men då missade jag bussen såklart. Helt slut efter den vändan till och från bussen.. Lycka till att jobba liksom!

Måste dra igen och göra ett nytt försök nu.
Puss /N

Söker normal rumskamrat!

Aaah jag blir helt till mig!
Det här var megaroligt ju.. Höhöhö nu bråkar dom om oss. Jag, Edit och Belinda ska ju flytta till Oslo efter studenten och nu är vi på jakt efter någon mer som vill dela lägenhet med oss så att det blir billigare hyra + roligare. Väldigt många svenskar lägger ut sådant på olika forum, så det ville vi också testa. Nu får jag fina mail, folk som lagt till mig på msn och facebook hela tiden. Sjukt roligt!

# Värsta exemplet: En tjej som satte krav på oss: får ej äta kött, bära pälsar eller dricka vodka. Hon gillade tydligen att måla ugglor. Hjälp...
# Bästa exemplet: Riktigt trevlig kille som erbjöd sig att hjälpa mig att hitta jobb. Jag är på, Edit är på.
# Konstig första kommentar av en annan kille: Jag är ensam varg. Okej, varför vill du bo med oss?...

Höhö nu ska jag fortsätta kolla runt på facebook.. Det här blir nice.

Puss /N

Döda mig men inte bokstavligt talat

Det här är så bra.
Klev av bussen och vinglade hem i snigelfart, öppnade dörren och utropade "döööda mig!" och berättade hela min enligt mig helvetiska situation för syrran. Inte lite pinsamt att vi hade besök. Visste ju inte det! Jättepinsamt att just han hörde allt det också.. Döda mig ännu mer nu.

Har mer än någonsin att göra och allt ska göras inom två veckor eller mindre + att jag är sjuk och blir mer sjuk för var dag som går. Inte så konstigt med tanke på att jag aldrig hinner vila. Nu har jag så sjukt himla mycket plugg (har tydligen ett stort prov om några dagar som jag glömt av totalt), men jag ska in till stan och FIKA med Edit, våran lärare Fredrik och hans kompis istället för att plugga. Skumt? Mjo lite så. Men kompisen är tydligen från Kenya, så vi ska få ställa lite frågor och så ska han berätta nodvändig info. Kanske är bra ändå.

Nej Sandra jag menar inte att du ska döda mig bokstavligt talat, fastän jag vet att du vill.. Räcker med ett mordförsök om dagen på mig.. ;P

Puss /N

Uppträda i Nordstan?

Host host snurvel.
Hemskickad av resten av filmgruppen.. Kanske var lika bra. Däckade så fort jag kom hem och har inte orkat röra mig avsevärt efter det. Åh vad jag hatar förkyldningar! Speciellt när dom är så överdrivna. Det blev nog inte bättre av att gå runt i bara linne upptill i Nordstan där det var svinkallt då dörrarna stod öppna. Men vad gör man inte för sin musikvideo?

Rätt roligt faktiskt när vi stod med kameran uppställd i mitten av nordstan och jag ställde mig framför den. Vissa stannade som om de trodde att jag skulle uppträda eller så. Jag som bara skulle stå och snurra! Haha. Kanske skulle börjat dansa istället och försökt samla in lite stålar.. Människor är tydligen nyfikna som in i norden.

Puss /N 

Ledsen att jag inte kan dela mig

Jag undrar vad det kan bero på.
Att jag inte hör av mig tillräckligt?
Att jag inte tar mig tid?
Jag har fan ingen tid.

Det är inte så kul när flera av ens gamla vänner helt plötsligt ger en onda blicken eller ignorerar en. Speciellt när de gör det utan att berätta varför. Den här terminen har varit sjuk. Jag har haft så mycket att göra hela tiden att jag har fått välja vad jag ska prioritera. Det har blivit skolan, Kenyaprojektet, framtidsplanering och sådant. Trean har varit ett hektiskt helvete helt enkelt. Det har blivit lite tid över till vänner och tyvärr verkar vänner vilja att man ska finnas där för just dom hela tiden. Om man ska lyckas behålla en bra vänskap måste man umgås ofta tydligen. Då förstår man själv att man inte kan prioritera alla. Om jag varit delad i tjugo bitar kanske..

Men det är så jävla dålig stil att gå runt och vara sur på någon utan att berätta varför. For crying out loud..

/N

Mitt i djungeln..

Auembaue auembaue.
Jag har köpt en gitarr idag! Wiii äntligen. Av snälla Thai minsann. Fick en liten lektion och allt så nu är jag proffs. Men vad tusan e G för onödigt... Höhö.

Halsen gör fortfarande ont och imon ska man agera Veronica Maggio i en musikvideo. Får se hur det går. En förkyld maggio..

Gonatt hörrni /N

DRAG!

Vad det glittrar utanför fönstret från solens strålar som träffar snöflingorna. Irrar runt i hundratusental och man får lust att öppna dörren och skutta ut. Men gör inte det, för jag har precis varit ute i över 1 och en halv timme och det är kallt.

...Headlines!! Gud vilket drag det var i Scandinavium igår. Älskar att man fick en ljuspinne att vifta med under Darins låt, även om det är lite favorisering för det bidraget. När de blåa gubbarna kastade ut konfetti så fick vi också tag på lite. Syndes kanske inte på tv:n, men stora gapande smiles får de nog av ändå. Älskar även Aftonbladet. Visade sig att vi fick toppenbra platser på höger sida om scenen 5 rader upp. Skitbra view och en skitbra show! Vill aldrig mer se melodifestivalen på tv, utan live. Den här gången var det faktiskt inga som sög heller som i de tidigare programmen. Alla var inte toppenbra, men ingen var direkt dålig. Skräll för Timoteij. Kul för tjejerna som faktiskt var duktiga. Tack Af för en superkväll och tur att vi kom hem i snökaoset sedan. :)

Puss / S

Kärlek

Darin is the shiet. Haha han var faktiskt rätt så bra ikväll.

Har deppat nästan hela dagen över att det är så fruktansvärt svårt att ens hitta ett jobb att söka. Grejen är ju att man inte bör söka bara ETT jobb heller för att ha nån chans att få nåt. Det är svåra grejer!

Kollade igenom massa bilder på datorn och hittade en hel del intressant. Insett att jag är väldigt "mysig" av mig ibland.. Massa fina bilder när jag pussar tjejkompisarna på kinderna eller kramas. Ofta ser dom lite skeptiska ut. Haha. 


 



Fint. Kärlek till er /N

Siiiiilver!

Anna Haag får silver! Jeey :)
Curlinglaget damerna vann mot Kina, jeey!

Satt uppe klockan halv 5 i morse för att se Curlingtjejerna spela.. Väldigt spännande! Det får man ju bara inte missa.

Nä okej, jag vaknade vid den tiden av att jag varken kunde svälja eller andas. Fruktansvärd halsont. Inte okej. Satt och drack honungste, vilket hjälpte lite grann iaf. Nu blir det till att sitta hemma hela dagen och bara vänta ut det värsta. Missar jobbet för andra gången den här månaden. Jag kommer bli fattig.... Man kommer väl iofs ändå inte ut nu i det här snöovädret. SJUKT mycket snö har det kommit i natt.

Puss /N


Anonym

Hej. Jag ska testa att vara anonym idag eftersom det verkar vara det nya modet. Jag skriver ett klagobrev till bamba eftersom maten alltid är slut när vi ska äta och signerar det med ANONYM. Jag klagar på fler personer och vägrar att berätta vem jag är. Varför? För att jag är en feg jävel som inte vågar få kritik tillbaks. Säger inte att inte jag också vill vara anonym ibland (var ju med på det där brevet), men i vissa stunder behöver man verkligen inte vara det. Så sluta va så fega people.

Tack för mig :)
/ANONYM. Skitsofren? Maha.

Göran.. Alla heter Göran!

Så var man hemma igen. Det var länge sen! Eller var hemma två timmar idag på dagen kanske, annars var det ett tag sen..

Hade en riktigt rolig partykväll igår med Jennie, Edit och Julia. Kändes lite konstigt med tanke på att det var en onsdag, men det är ju faktiskt lov. Hemmafest i Kärra, det säger ju allt liksom. Fina Kärra. Rätt okänt folk, men väldigt trevligt sådant. Synd att det spårade ur för vissa där i slutet bara.. Att man alltid ska behöva agera mamma för folk ;)..

Träffade en Thailändare som jag nu kanske ska köpa gitarr av! Har letat efter en och han hade en för ett bra pris, så jag kör på. Lite pinsamt dock att träffas efter att ha kallat honom min psykolog hela kvällen.. Hmm. Men tack för en bra kväll people!

Spenderade denna vackra dag med fina Marielle :) Bakade misslyckade chokladmuffins (eftersom vi glömde dom i ugnen) och kollade Sommaren men Göran. Riktigt rolig ju! Hon blev helkär i Göran. Ja, det är ju gulligt me en kille som e klantig hela tiden.. Tsss.


Tyckte nog jag var riktigt fin där.. Hmm. Alla har väl en fjortis inombords?.. Mitt halsband trasigt :(

Gonatt /N

Bye Gothenburg

Nu minns jag varför jag inte kan stanna.
Jag kan inte bo kvar här efter studenten. Folk menar att jag ju lika gärna kan söka jobb i Göteborg och visst, jag är ganska säker på att jag skulle kunna få något här. Men det går inte. Känner mig instängd och vill ut i världen = frihet tack.




Så drar bannemig till Norge med dig Edit. Vad hade jag gjort utan dig? För att citera syster min när jag berättade att vi skulle flytta ihop: Nu skaffar ni väl snart barn ihop också.. Och vem vet, vi kanske adopterar några småttingar från Kenya ;P

/N


Biomys

Såg Valentine's day på bio idag med mamma, lillasyster och moster. Trevligt! Den dagen är som sagt lite överskattad, men filmen var gullig. En sån där feel-good film rätt igenom. Det kan också behövas ibland :) Det häftiga var ju alla stora skådespelare de lyckats få med i filmen! Julia Roberts, Ashton Kutcher, Anne Hathaway, Bradley Cooper and so on.. Kan inga namn så ni får kolla upp själva vilka det var. Dom två männen från Greys anatomi också vad de nu heter..  Det var lite speciellt.

Sov gott people. Ni är fina människor. Hoppas jag... :)
Puss /N

Jeey, nu funkar det igen!

NU funkar det att blogga. Jag som ville göra det igår, men då gick det minsann inte ens att logga in...

Lyckades få 24 kepsar av Bilia i Sisjön till barnhemmet och kanske även en del bläckpennor :) Jättesnällt! Vi insåg att det det bara är tjejer som har sponsrat och stöttat oss i vårt projekt. De blir alltid så glada och imponerade, medan killar skiter fullständigt i små fattiga barn. Får svar som: Nej vi är inte intresserade av att hjälpa er, så fort det är män som svarar! Säger det någonting om könen?...

Var i stan med Marielle på kvällen och satt och verkligen deppade ner oss totalt. Vi både sitter lite hopplösa inför framtiden och lyckas hitta problem i det mesta. Hon var smart och tog initiativet till att sluta deppa när hon istället gapskrattade åt min extrema pissed off min. Spontanbesök på bio blev planen istället :) Sedan blev det inte så ändå pga bussar, tider osv... Åkte hem och fortsatte deppa på varsitt håll ;) Patetiska? Lite.

Gick upp tiiidigt idag för att jobba med min SV/His uppsats som skulle ha källkritik. Duktigt, ja.
Nu blir det lite TV innan träningen med Jennie.
Puss /N

Underbart

Tjoohoo!
Bra start på lovet kan man lugnt säga. Har hänt en hel del kul redan. Fredagen var underbart rolig med tjejerna. Extrajobb-erbjudande tackar man inte nej till. Balklänningsprovande = excellent. Vinter/Alla <3 dag-firande med Anna. Snabbgenomgång vad som hänt under helgen. :)

Hoppas att resten av lovet blir lika fantastiskt!

 l 
                            <3<3<3

Puss / S

Vill du skänka en keps till ett barn i Lodwar?

Gonatt asså.
Tog vaccinet mot Kolera och nåt mer nu ikväll. Det är ju mycket läskigare att dricka ett vaccin än att få det insprutat. Jag menar, det känns ju helt fel. Som att dricka gift! Det var inte så äckligt iaf.. Bättre än att få Kolera sen i Kenya iaf.. Hade varit dumt.

Nu börjar det närma sig med stora steg. Snart. Bara fyra veckor kvar!!! Hjälp. :D
Det är såå mycket att stå i. Imon ska vi försöka fixa tillstånd till musik vi vill använda i vår film, skicka iväg passen m.m. till Kenyanska ambassaden i Stockholm för att få visum, börja på våra broschyrer som ska höra ihop med filmen och dessutom höra av oss till företag för att se om dom kan sponsra oss med kepsar eller bläckpennor till barnen :)

Så om du är en godhjärtad människa och har lust att skänka en KEPS till ett barn i Kenya som verkligen har nytta av den pga den starka solen, så hör av dig till mig eller Edit! Uppskattas :)

Puss /N

Happy? Valentine's day

Jaha, glad alla hjärtans dag. Eller nåt.
Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den här dagen.. Det kan väl vara gulligt på ett sätt, men på flera sätt är det inte det. Det är överskattat. Var man än går i stan är det hjärtan och på tv och radio snackas det om det. Det är en fin dag för vissa och den värsta på året för vissa. Det är så många som bara mår dåligt över att de känner sig ensamma när det är par överallt och så mycket gull. Klart det inte gör saken bättre!

Jag har då jobbat och stötte sedan på Jennie i stan som stod med några kompisar med skylten: Free Hugs. Rätt gulligt :) Det är sånt hon gör och som jag är för feg för att göra.. Modigt.

Puss på er iaf /N

Psykopat efter mig?

Hahahah jag dör. Seriöst. Både av skratt och rädsla.

Det är ju liksom alltid roligt att träffa nytt folk när man är ute. Bara ta en drink och snacka liksom. Vi träffade några Holländare vilket var riktigt kul eftersom man vet så lite om det landet och så får man prata engelska! Gillas :) Snackade i en timme kanske.. Nu är det kört. Till den ena som lekte charmör hela tiden fick man klargöra att man inte var intresserad. Sa nog Sorry, I'm already seeing someone tio gånger. Svaret på det är nog det sjukaste, lite gulligaste någon sagt: That's too bad. But if you were single I would come to Gothenburg every weekend and also pay for your tickets to Holland.. Haha omg rikemansbarn/ snobbunge!

Nu är det kört som sagt. Hur många sms kan man skicka till nån som inte svarar och inte fatta att man är dissad? Varför i helvete skickar man långa mail på fb om hur jobbigt det skulle vara om vi aldrig mer sågs, I wouldnt like it if we didnt see each other again anymore..
In my eyes you are miss perfect!

Alltså okej fan vad elak den där Nathalie är som lägger upp sånt här, tänker ni?. Men tänk! Det är ju inte friskt. Att träffa ett gäng en timme högst och sedan förfölja en av dom. Den rika jäveln tar reda på saker! Är jag kidnappad imon så vet ni vad som hänt. Stört.
/N

Riktigt bra kväll!

Riktigt bra kväll igår och jag mår riktigt bra nu. Något "bra" ska bort, gissa vilket!

Hade tjejkväll med några i klassen. Middag hemma hos mig först vilket var jättetrevligt. God mat, massa snack och gott sällskap = great. Helt sjukt egentligen att vi aldrig umgåtts så förut. Det är väl som så många säger, att klassen blir bättre i trean. Undrar varför.. Väldigt roligt att köra sanning eller konsekvens spelet som Lisa hade med sig dessutom. Jag var nog mest pepp av alla.. Men det är ju rätt kul på förfesten med ett tjejgäng liksom! Eller sanning utan konsekvens kanske man ska säga eftersom konsekvens var saker som att dra ner gylfen på någon i rummet. "Ska vi dra ner legginsen på varandra då eller vad?" Hehe.

Fin utgång sen med som tyvärr inte alla kunde följa med på. Blvd är inget vidare ställe och går nog inte dit igen! Men vi hade kul ändå. :)

Nu ska jag ner till centrat och möte Jennie så ska vi handla lite till kvällen. Mys framför melodifestivalen is the shit.

Det kan få illustrera kvällen.. Sjukt fin.

Puss /N


Take a breath

Bryt ner mig. Skrik på mig. Kalla mig dum. Fortsätt så, du kan ändå inte göra mig svagare. Det har du redan lyckats bra med..

Jag känner mig överviktig. Överviktig av projekt, tankar och måsten. Jag är fullproppad, mätt för länge sen. Ändå fortsätter det kastas nya saker på mig. Varför fortsätter man kämpa när man inte får något tillbaks eller bara skit? Jag kämpar och sliter, ändå klagar du på mig att jag inte räcker till. Jag kämpar som fan, ändå tar någon annan all cred. Är jag osynlig eller?

Lyckades skriva en reflektion till min film idag iaf, det enda jag gjort i pluggväg på hela veckan. Alltid något.

/N


I klistret

Konstigt ändå. Konstigt hur ett mail kan få en att börja hyperventilera, få huvudvärk, må illa och vilja gråta.
Vilket jävla klister vi hamnat i. Edit tycker det är roligt, jag vill hellre lägga mig i graven. Ingen återvändo finns och vi får väl skylla oss själva. Jag vill inte. Det är ganska tydligt på reaktionen. Jag har redan fööör mycket på G. För många projekt. Jag har inte tid och ork för mer men nu måste jag. *****************

Får se om det blir nån sömn inatt..



/N


Ingen kärlek till V... Kan inte ens säga ordet.

Haha jag måste bara berätta att vissa rubriker på bloggen drar ovanligt många läsare.. Kanske är så att många av våra läsare är ute efter kärleken ;) "Hitta kärleken på nätet!" Men vem är inte det.. Den som har den kanske iofs.

Nu ska jag vara ÄRLIG. Vi har yttrandefrihet så jag kör på. Jag hatar hatar hatar Västtrafik! Poängtera: Hatar. Ingen kärlek till dom. Under större delen av vintern har de antingen inte kommit alls, åkt förbi mig eller varit megasena. Vart jag än ska! Har jag gjort något mot dem i mitt förra liv eller så? Hade jag ringt och klagat varje gång hade jag varit rik nu...

GONATT. /N




Hitta kärleken på nätet!

Så lyder reklamen på MSN:s första sida. Det är rätt intressant när man tänker på det. Vart och vartannat par har idag träffats genom att prata via en dator. Det är bara att skriva lite om sig själv på en av alla dejtingsajter och paras ihop med tjejer/killar med liknande intressen. Eller om man är lite yngre så träffas man på någon chat. Men det vanligaste är nog ändå att ha träffat någon och bara sagt hej, eller ibland inte något alls och sedan gått in på Facebook och lagt till personen där. Först där snackar man mer och lär känna varandra.

Det får en att förstå vilket osocialt samhälle vi lever i, eller hur? Verkar man inte väldigt mesig om man inte vågar ta kontakt med den man är intresserad av i verkligheten, utan måste ta nätet till hjälp? Borde inte en person känna sig mer uppskattad och speciell av ett riktigt hälsande än ett Tja på nätet? Jag dissar det inte helt ändå. Det kan vara rätt bra vissa stunder. Tillexempel om man har ett namn men inget telefonnummer eller liknande. Däremot är det tråkigt om nätet tar över all personlig kontakt. De flesta uppskattar väl ett telefonsamtal med någon man gillar framför att snacka med den över facebook? Think about that! Låt inte datorn ta över ditt liv...





Puss /N

Ge mig lite vägledning tack

Tjaa!
Ursäkta dålig uppdatering här på bloggen.. Varit lite upptagen jag iaf. Haft en jättebra helg med finbesök från Stockholm :) Nu blir det så här jobbigt igen när man ska behöva gå tillbaks till vardagen, skolan och allt därtill. När man vet att livet kan vara så mycket roligare än så, så ser man inte riktigt fram emot det. Men men! Livet är inte en som en dans i högklackat. (Hmm?)

Jag tror jag är den mest förvirrade människan på jorden just nu. Okej, i min ålder i Sverige iaf. Alla verkar ha ett hum om vad de ska göra om fyra månader och det är ju inte så konstigt det. Ut i friheten och gör vad du vill! Nästan. Men jag då? F*** vad svårt det ska vara. Visst vill jag ha jobb i Oslo, men det verkar inte så lätt att få vare sig det eller boende. Eller vill jag det alls? Kanske ska jobba i Göteborg? Nej. Alla dessa val.. Ibland vill man bara att någon pekar åt ett håll och säger: Ditåt ska du gå!

Träning nästa!
Puss /N

Bättre sent än aldrig..

Livet är allt bra underligt.
Hur kan man gå från att bråka med någon nåt så fruktansvärt och säga Hejdå för att sedan ett halvår senare ha ett längre telefonsamtal med den än man någonsin haft? Med någon. Och om vaddå? Golddiggers, russin och matte. What's going on? Väldigt trevligt dessutom.

Jag gillar sånna oväntade saker. Skarpt. Bättre sent än aldrig, eller hur?

Satt och ville slita mitt eget hår så arg jag var på mig själv över matten förut ikväll. Det är så sjukt svårt! Men insåg sen att inte ens mattesnillen lyckas med de uppgifterna.. Men hur kan dom få bra betyg då?? Är iaf på bättre humör nu och unnade mig själv en kladdkaka till och med som syrran bakat tidigare. Gillas!


Gonatt sov gott! Får se om man kommer iväg till skolan imon med tanke på all snö....
/N

Frosing water

Det är inte bara marken vi går på och snön vi kramar till bollar som har frusit. Vattnet också. Tycker att det var riktigt lyx att vattnet frusit i skolan idag så att de inte kunde laga någon mat i bamba. Det innebar nämligen att alla lektioner var inställda efter klockan 12! Hallo liksom, good luck! Hur ofta händer det? Jo, det ska jag säga att det händer bara när det har varit minus 15 grader i typ flera veckor (så känns det i alla fall). Jag är tacksam för all den extra plugg-tid jag får. Efter denna veckan så ser det dock väldigt lugnt ut. För en gångs skull har inte lärarna bombaderat oss med alla prov och arbeten sista veckan innan lovet. Vad hände där? Har de äntligen lärt sig något som kallas för planering? :)

Helgen var för första gången på länge stillsam och skön. Behövde vila ut mig, så det gjorde jag. Prickade in precis det antal timmar som jag behöver sova under två dygn för att känna mig pigg igen. Många mysstunder framför tv:n med syster min blev det också i kylan. Samt iskalla mornar för att slita med tidningsförsäljningen - vad gör man inte för att kunna köpa de där örhängena som man drömt om så länge? Alltid trevligt att göra det i sällskap med någon också - Merci Amina pour une journée très agréable et pour une répétion francaise très néccéssaire. Japp, franskaboken måste komma fram nu när skolarbetet har lugnat ner sig. Medan andra vilar ögonen från läxböckerna under sportlovet, sitter jag med näsan i franska texter. Hur ska jag annars klara mig i Lyon till hösten?

Hoppas ni har eller har haft en trevlig dag i skolan, men räkna inte med att få sluta tidigare bara för att det är kallt ute. Det krävs en djupare orsak än så - I should know.

XX (måste inte alltid skriva puss - kul att variera sig)

Sandra  

RSS 2.0