Lediga

Fy vilken härlig dag! Vi var lediga idag, eftersom treorna tog studenten. Då passade vi på att åka ut till havet o gotta oss:) Med grillen, käk och bikinis i högsta högg tog vi oss till Näset och placerade oss på klipporna. Jag hade aldrig varit där tidigare, men efter idag kommer jag helt klart åka dit igen. Jättemysigt ställe verkligen.

Vi låg o solade ett tag o satte sedan igång grillen. Det gick jädrans segt.. Jag o Edit fick lite smått panik när vi såg att folk vid badvakts stugan stirrade upp mot oss. En av badvakterna tog en brandsläckare och sprang i full fart mot oss. Edit: Springer o hämtar vattenflaskan att släckagrillen med. Vi: Fundera på ursäkter o om dom skulle anmäla oss x)
Då vände jag mig om: "Shit, det brinner!" För att det var precis vad det gjorde. Det brann nedanför oss, några killar hade råkat tända eld på marken på nåt sätt. Hela strandfolket stod där o det var ju såklart dit badvakten skulle.. Som tur var kunde dom släcka elden. Kändes sen lite som i bamba, när någon tappar tallriken. De aploderade. Usch, så moget! Men det var helmys dag.

Nu har jag varit nere vid sjön med Clara o (tro det eller ej) Badat! Mitt första dopp i år. Ni kanske tycker att jag e seg, men jag har ju faktiskt varit sjuk under hela den här perioden. Hon tvinga i mig ;)

         
Edit                        Sandra        Natta


image73
Beviset på Edits första dopp i havet i år!!

Puss/N

Kommentarer
Postat av: Cicci

Min bror tog studenten. Hihi. ^^
Och jag har inte badat än....

2008-06-04 @ 23:03:29
URL: http://lifeofcicci.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0