Psykopat efter mig?

Hahahah jag dör. Seriöst. Både av skratt och rädsla.

Det är ju liksom alltid roligt att träffa nytt folk när man är ute. Bara ta en drink och snacka liksom. Vi träffade några Holländare vilket var riktigt kul eftersom man vet så lite om det landet och så får man prata engelska! Gillas :) Snackade i en timme kanske.. Nu är det kört. Till den ena som lekte charmör hela tiden fick man klargöra att man inte var intresserad. Sa nog Sorry, I'm already seeing someone tio gånger. Svaret på det är nog det sjukaste, lite gulligaste någon sagt: That's too bad. But if you were single I would come to Gothenburg every weekend and also pay for your tickets to Holland.. Haha omg rikemansbarn/ snobbunge!

Nu är det kört som sagt. Hur många sms kan man skicka till nån som inte svarar och inte fatta att man är dissad? Varför i helvete skickar man långa mail på fb om hur jobbigt det skulle vara om vi aldrig mer sågs, I wouldnt like it if we didnt see each other again anymore..
In my eyes you are miss perfect!

Alltså okej fan vad elak den där Nathalie är som lägger upp sånt här, tänker ni?. Men tänk! Det är ju inte friskt. Att träffa ett gäng en timme högst och sedan förfölja en av dom. Den rika jäveln tar reda på saker! Är jag kidnappad imon så vet ni vad som hänt. Stört.
/N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0