Marley and me - the world's worst dog

Morniing!

Har precis varit hos tandläkaren. Ooh, dessa underbara upplevelser i tandläkarstolen som vi alla har upplevt. Fantastiska eller hur? (hoppas ni förstår att jag är ironisk nu)

Hur har er helg varit då? Min har varit absolutely fabulous! Det händer så mycket varje helg för mig nu, men det är bara roligt - om man hinner med allt man vill göra så. I lördags fick jag äntligen se min film. Jag har typ haft abstinens-besvär hela förra veckan inför att se den, det kan Nathalie intyga. Varje dag sa jag jag längtar tills på lördag. Och precis innan filmen började vände jag mig till Jess o sa något i stil med Ooooh
Jag läste några recensioner av filmen, och nu i efterhand så fattar jag inte varför så många recensenter klagade på den. Jag blev lite rädd att den skulle vara dålig, särskilt som jag hade läst boken inann också. Och den var ju helt suverän! Men jag tröstade mig då med att jag i alla fall gillar typiskt amerikanska filmer! 
Man är ju faktiskt alltid lite rädd när man har så höga förhoppningar inför något, att det sedan inte ska vara så bra som man trodde. Men gud, jag blev verkligen inte besviken. Jag älskar den! Och det gjorde Jess med. Jag har aldrig gråtit så här mycket när jag varit på bio, sa hon. Och jag håller med. Men det var såklart inte bara det som gjorde denna film till en av de bästa jag har sett, nästan den allra bästa faktiskt. Näe, den hade allt. Den var enormt rolig, hade de bästa skådespelarna (of course), innehöll romantik (Aniston o Wilson passar verkligen ihop - perfekta förhållandet ever), berörde (så att man satt och grät in i det sista) och det bästa av allt var nästan faktiskt att det är en sann historia.
Gud, jag MÅSTE ha filmen när den kommer ut, kan den inte göra det SNART?! Så länge får jag nöja mig med att köpa boken (på engelska - såklart) och läsa den om och om igen. Den är minst lika bra som filmen!

Whoops, nu har jag babblat för mycket om Marley and me. Innan jag drar mig till köksbordet för en snabb lunch innan skoldagen börjar, så bjuder jag såklart på en fiin bild från filmen. Plus en fråga/påstående: Ni släckte väl lamporna i lördags?



John & Jenny Grogan (Owen Wilson & Jennifer Aniston) hade det perfekta förhållandet, innan något litet kom dem emellan. - The world's worst dog!)

Pussar på er / S 
(Och tack för en underbar eftermiddag/kväll i lördags, syrran + en stor kram till Ollie också. Hade det jättetrevligt igår.)

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0