Hejdå Sverige!

Nu går planet om 4.5 timmar. Jag är nervös, det kan jag lätt erkänna. Men även väldigt glad över att det äntligen är dags! Det ska bli sjukt spännande, ett riktigt äventyr. Jag ser jättemycket fram emot att få träffa alla barnen. Vi har med oss en massa gåvor som vi blivit sponsrade med och samlat ihop själva.

Mer exakt: 100 kepsar, barnkläder, 6 fotbollar + pump, 2 frisbeen, ett antal hopprep, gosedjur, pippi-memento, bläckpennor, blyertspennor, färgkritor och målarblock.

Tack till er som bidragit!

Glöm inte att besöka: www.projektkenya.blogg.se emellanåt! Det blir ingen daglig uppdatering, men så ofta vi kan.

Måste tillägga ett grattis till världens finaste kille som fyller år idag också :)
Även goa Diana fyller år idag, 18 och grejer. Grattis till dig me!

Ha det bra här hemma
Puss /N

Kommentarer
Postat av: Klara

Jag beundrar verkligen er som vågar sattsa på ert projektarbete, och verkligen göra någonting vettigt!! Ni hjälper inte bara fattiga barn, ni får också med er en otrolig upplevelse och ett helt nytt sett att se på livet! Wow vilken upplevelse det kommer att bli, häftigt! Härligt att ni vågar utmana er sjlva genom att lmna lilla Mölnlycke, för hur kul är det att utföra praktiken där? Tyvrr så råder det ingen brist på journalister, det ser ganska så mörkt ut på den marknaden, men lyckas ni göra en bra film7text om sådanna här saker, så ser framtiden verkligen ljus ut för er del! Ni är grymma!

2010-03-22 @ 15:21:32
Postat av: Nathalie

Tack, det var snälla ord!

Jo, det här är verkligen upplevelse och minnen för livet. Har lärt oss så himla mycket och vi ska fortsätta jobba med det här projektet även efter skolan, så hoppas det går bra. :)

2010-03-29 @ 21:42:52
URL: http://saxie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0