Satisfy my soul..

Jättebra dag.
Marielle tog sig ut på landet (hit) för o.. Ja, umgås me mig! Alltid roligt.

Höjdpunkterna från dagen:

# Satt på InterSport och skrattade åt ingenting och allting. En anställd kom fram och undrade om vi ville ha hjälp med något eller så.. "Nejtack, vi väntar på en vän." "Aha okej." Jag fortsätter: "Han kommer imon.." Bra va ;)
Nu undrar ni vad faen vi gjorde där. Och svar: Behövde gå in för att komma över den rädslan. Och det kändes bra att kunna gå in och skratta bort dåliga minnen. Skiter i skiten nu! Känns så jevla bra.
(Okej, ursäkta ni som inte förstår.)

# Lagade jättegod lax. Insåg att vi inte går ihop i köket. Blev nästan slagsmål om hurvida man kokar potatis. Höjde och sänkte värmen om vartannat. Hehe.

Funderar på att börja dansa street ihop till våren också. Vi klarar oss helt enkelt inte utan dans. Och vi har ju båda testa jazz, showdance, musik video disko, latin och lite standard. Nu är det nästan bara street kvar ju!

Ha en bra kväll folk. Lyssna på Satisfy my soul om ni har lust. Ett tips. Åh, blir helt... vild? Haha nej fel ord. Men det är min favorit rumba-låt. SAKNAR ***** DANSEN. Typ. Jösses vad man dansat till den låten.

Puss /N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0