14 ögon och öron riktade mot oss...

Vi hittade rätt och vi var i tid. Lite för tidiga dessutom, så det var helt släckt i byggnaden. När de andra kommit slog vi oss ner runt ett stort bord som tog upp ett helt rum. Som tur var så var de inte fler än sju personer. 14 öron och 14 ögon riktade mot oss, två små blonda tjejer som påstår sig kunna förändra världen.

Det var riktigt nervöst att vara med på Lions klubbmöte och berätta om vårt Kenyaprojekt. De ska bli våra sponsorer och det var första gången vi träffade dem. Vi visste båda två hur viktigt det var att vi framställde vårt projekt på ett bra sätt, för det är mycket som står på spel. Vi behöver verkligen bidrag.

Hur gick det då? Superbra! De var riktigt imponerade och tyckte det var jättehäftigt att vi två tjejer på 18 år verkligen bestämt oss för att göra något sånt här och struntar i att folk inte tror att vi kan klara det. För det kan vi. Vi fångade deras intresse totalt! Så nu blir det att komma tillbaks om tre veckor och hålla tal inför hela ditriktets Lions-klubbar för att se om ännu fler klubbar vill stödja oss. Det lär alltså bli väldigt många ögon och öron riktade mot oss.. Hjälp?

Vi är på G! Känns grymt. ProjektKenya.

Puss /N

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0